Prvé rande s policajtom - odradili ma jeho slová o moci
Dala som si schodzku cez zoznamku s muzom, ktory pracuje na kriminalnej policii. Boli sme v restauracii, dali sme si jedlo. Rozpraval o svojej praci. Mimo to spomenul, aj ked nie vyhrazne, ze keby chcel, tak si z mojho telefonneho cisla moze o mne zistit vsetko. Dost ma to zaskocilo priznam sa, ale povedala som mu, ze on nemoze zneuzivat svoju pravomoc. Povedal sice ze nie, ale vraj moze dostat moje cislo od nejakeho informatora a vysvetloval mi, ze by si to moje cislo, ten "tip" musel overit. Velmi neprijemne to bolo pre mna.
Nemam z neho dobry pocit, nebezpecny asi nebude, nechcem z neho robit netvora, ale nepride mi ok toto rozpravat na prvom rande.
Popravde uz nemam chut ho vidiet. Chapem to ako fajerinu z jeho strany, ale ako policajt by predsa mal vediet, ako to moze posobit.
Co si o tom myslite?
FB, kataster, orsr, finstat to sú všetko verejne dostupné a voľné informácie, ak policajt zneužije svoje možnosti a neoprávnene začne niekoho preverovať tak si zistí aj číslo topánok jej babky a to je už rozdiel.
To Ti musel povedať, čo všetko si ako policajt vie o Tebe zistiť, alebo si to vedela už dopredu aj sama?
Napisem ti svoju osobnu skusenost, ktoru mam sice nie s policajtom, ale s vojakom.
Bolo to par rokov spat, mala som vtedy 19r, spoznali sme sa tiez cez internet.. nastastie (!!!!), u nas k stretnutiu ani nedoslo. Tiez mi prisiel, ze ma v hlave vyudene a potrebuje si silou-mocou dokazovat, aky on vie mat vplyv a moc na inych cez svoje povolanie - vraj si vie cloveka prelustrovat, zistit jeho trestne zaznamy, osobne udaje, aj o rodinnych prislusnikoch, atd. Hovorim si, jasne, leda tak v mokrom sne. Podotykam, obycajny radovy vojak s najnizsou hodnostou. Uz vtedy som sipila, ze nebude normalny, aj ked zozaciatku sa javil ako riadny pohodak, ale potom prisli reci o tom, ake su zeny k*rvy, ktore idu len po peniazoch, velmi rasisticke reci a az extremisticke.. navyse vedel byt extremne vulgarny na adresu kazdeho, kto mal iny nazor ako on. Stacilo mi, utla som kontakt. No ten si zacal dalsie a dalsie ucty tvorit a vypisovat mi, asi az po mesiaci to prestalo s tym, ze pocas toho oscilovali spravy, kde mu chybam, chce ma spoznat, lebo som ina ako ostatne a tie, kde ma preklina a ze som taka ista ako ostatne.😂Nastastie som sa ho potom nadobro zbavila, ale doteraz nechapem a realne sa bojim toho, ze takito ludia maju v legalnej trzbe zbran. Odvtedy, ak som sa o niekom dozvedela, ze je vojak alebo policajt, tak som ho rovno blokla a doteraz mam averziu.. nic by som s clovekom s takou profesiou mat nechcela. Tento moj nazor podporili aj skusenosti kamosiek, ktore boli velmi podobne tej tvojej a mojej.
Ci to moze, alebo nemoze urobit, je v tomto pripade nepodstatne, podstatne je, ze sa potrebuje takto primitivne pochvalit, ze ma kluce od miesacky. Smutne, ked sa chlap musi prezentovat takto detinsky. Ja som policajt, kto je viac. Pripomina mi to SBS v obchodoch, ktori si splnili svoj detsky sen o vysielacke a uniforme a je jedno, aka je.
Nebezpecny mozno nebude, ale par kablikov nema dobre polozenych. Nemas dobry pocit, jednoducho dalsie rande odmietni s tym, ze nie si pre neho dost dobra, pokial by mal vacsiu vadu ako si myslis, sice stupne jeho ego … ale da pokoj a nebude ta presvuedcat aka si perfektna a mas byt s nim … tam sa neznizi, a ty mas od neho pokoj …. to, ze si myslis, ze je padnuty na hlavu mu na nos vesat nemusis. Blb je blbom preto, lebo o tom nevie. Keby to vedel a pripusil, tak by nim nebol.
Tiež by mi tu zasvietili asi všetky kontrolky, ktoré mám. A určite nie nazeleno 😀 Nie je to normálne. Očividne si o sebe príliš veľa myslí a nikto nie je viac ako on. Veľmi by ma to odradilo, ale tak to už je na tebe, ak ho už vidieť nechceš, tak mu to povedz a problém je vyriešený 😉
Nie všetci policajti sa v osobnom živote prejavujú rovnako, ale často mávajú takéto a podobné reči, ja som to volala profesionálna deformácia. Oni žijú v takom pracovnom prostredí, kde vlastne robia s ľudmi, ktorí niečo urobili zle a potom to vplýva aj na ich dôveru k partnerke, keď hľadajú tak sú viac opatrní.
Keď tak tu čítam, že niekto chce ísť robiť do PZ, často ženy, tak to nie je nejaká ľahká práca, práca s ľudmi, ktorí prekročili zákon je skôr jedna z tých najnáročnejších.
@hylary no ty tiez nebudes uplne v poriadku ked dokazes ludi takto hned skatulkovat. To je akoby sme teraz vsetci hadzali do jedneho vreca ucitelky, doktorov atd atd atd. Kazdy ma snad vlastne skusenosti s ludmi z roznych povolani. Netoci sa vsetko okolo Teba
@ivik4 ani okolo teba. Normalny človek presne pochopí ako som to myslela.. a píšem aj z vlastnej skúsenosti nie len tak do vetra.. normlany človek pochopí že som myslela obrazne že všetci, väčšina minalne..
@anonym_autor Je to očividne blázon ruky preč otehotnieť takého magora
Počuj a kebyže si ho preverí tak čo? … Ty niečo tajíš alebo máš niečo čo s potenciálnym partnerom nechces ani v budúcnosti zdieľať? Chápem že nie hneď po prvom rande, len sa zamýšľam. čo už sa len dá zistiť z tel.čisla ? Majetky, dlžoby, záväzky … veď hádam si niekoho nezavraždila .. alebo teda čo konkrétne vie zistiť? Mna by odradila tá “frajerina” ale keď chce zisťovať, prosím.
@anonym_2cc6d9 Toto sa pytas vazne? Tu nejde o to, ze nieco tajim.
Takéto lustrovanie je žiaľ normálne a problém s tým má ten, kto svojmu partnerovi nedovolili ísť do jeho mobilu a ma ho zaheslovany. Je až smiešne, ako sa ľudia bránia neukazat svoj mobil partnerovi, s ktorým žijú. Tak na intímne partie partnerovi siahať môžem, ale do mobilu mi nelez, to je moje súkromie.
to nie je pochvalenie...to je skryta vyhrazka,...ze ta chce mat pod kontrolou, a ma na to prostriedky.
take zeny su potom sledovane, kde je ich poloha, v byte mas skrytu kameru alebo plosticu a chce viediet s kym kde a kolko sa stretavas.
@anonym_eae942 žiaľ nie, hovorím pravdu, poznám veľa žien, silných žien, čo sa neboja priznať pravdu 😎
@telefon00 vela zien ty poznas 😄
@ivik4 ani okolo teba. Normalny človek presne pochopí ako som to myslela.. a píšem aj z vlastnej skúsenosti nie len tak do vetra.. normlany človek pochopí že som myslela obrazne že všetci, väčšina minalne..
@hylary ja som normalna, preto si nedovolim tvrdit to co ty. Na nikoho, lebo sa to jednoducho nepatri. Len tak skatulkovat urcite povolania.Ty jedina normalna ach
@anonym_autor od policajtov a vojakov ruky preč.. sú to všetko agresívni blázni co majú nasrate v hlave.. nebudem písať koľko policajtov na Slovensku zabilo svoje ženy deti aj seba...
@hylary tie čo máme za mužov policajtov sa máme teraz rozviesť? Policajti sú muži ako všetci ostatní... Aj elektrikár môže byť agresívny debil, ktorý ťa zabije... To nie je o povolaní, ale o človeku, osobnosti, povahe... Napísať, že sú to všetci agresívni blázni je úplne scestné.
@anonym_autor toto nie je vyhrazanie, to je typicky popis niecoho :D ano ma pravdu, toto keby chcel moze urobit. Podstatna vec je, ci by to robil, ci sa len predvadza, alebo je to nejaky psychos naozaj. To nemozes vediet.. Samozrejme, ked ti je takyto druh konverzacie neprijemny uz teraz, vobec by som ho dalej neriesila. Policajti a pod, su casto nie prave naj "partnerske" profesie ak sa to este stretne so "super povahou", tak to je uz len ceresnicka na torte.
@anonym_eae942 žiaľ nie, hovorím pravdu, poznám veľa žien, silných žien, čo sa neboja priznať pravdu 😎
@anonym_autor
@telefon00 takze by si bol v pohode s tym, ze zena na 1.rande prizna lustrovanie tvojej osoby, pre porovnanie napriklad bankova uradnicka by ti čekla ucet / tiez zneuzitie pravomoci... ?
@hylary tie čo máme za mužov policajtov sa máme teraz rozviesť? Policajti sú muži ako všetci ostatní... Aj elektrikár môže byť agresívny debil, ktorý ťa zabije... To nie je o povolaní, ale o človeku, osobnosti, povahe... Napísať, že sú to všetci agresívni blázni je úplne scestné.
@anonym_5a0809 mna chcel zabit a dostal podmienku pracovnik v Telekome. Uz nikdy do telekomu nepojdem lebo tam pracuju psychopati.
Asi tak nejak...💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
Akurat ze to nebolo medializovane, tak ako su vojaci,polisi atd.. takze sa to ,,nestalo"
@anonym_autor mala si mu povedať, ze ty si o ňom zistila, že je blbec aj bez lustrovania jeho telefónneho čísla a odist
@anonym_autor
@telefon00 takze by si bol v pohode s tym, ze zena na 1.rande prizna lustrovanie tvojej osoby, pre porovnanie napriklad bankova uradnicka by ti čekla ucet / tiez zneuzitie pravomoci... ?
@la_dolce_vita úprimne? Nevadilo by mi to... nemám čo skrývať... ak by som si z danou osobou sadol, tak by som to neriešil. Ale rozumiem, že niekomu to vadiť môže...
@aalt To je predsa viac nez dost.
@anonym_autor Ano, je to za hranou ak si to naozaj preveri. A ano, verim, ze ak s tym pracuje dennodenne, tak jedno "sukromne" navyse "lahko" schova. Nemalo by to tak byt, ale nerobim si iluzie o nasej policii, obzvlast pri terajsej "garniture".
na prvom rande toto , nešla by som do toho vztahu, zrejme ma rad pocit že môže ovladat ludi
@anonym_autor mala si mu povedať, ze ty si o ňom zistila, že je blbec aj bez lustrovania jeho telefónneho čísla a odist
@anonym_7146c8 😂 To som sa zasmiala, pravdu mas.
na prvom rande toto , nešla by som do toho vztahu, zrejme ma rad pocit že môže ovladat ludi
@sara07 To ma na tom dostalo, ze to bolo na prvom rande.
Nech si verejne informacie overi, kludne nech sa pozrie na katastr/insolvencny register/exekucie, socialne siete. To je vsetko ok. Mne vadi, ze niekto hned na prvom stretnuti mi povie takuto vec, navyse ked sa mame pomaly poznavat a otvarat.
Autorka jednoducho ho vsade blokni, toto je vadny kus a moze robit aj jadrovu fyziku

Bola som na rande s jedným policajtom , to že nezaplatil prvú večeru už bol pre mňa fopá, ale keď sme odchádzali, zrazu ma vonku chytil za ruku prehodil mi cez to policajné putá a začal sa smiať ako debil že teraz ma odvlečie a už ma nikto nenajde. Doma to vyriešilo pár blokov všade a bolo .
Vy tu ale zase tarate.
@zuzu1986 nemusi davat ziaden dovod nikomu ked je kamarat s tym co to povie.
@anonym_6f2849 to si nezazila kamaratku pri sexe jej ukazoval zbran
K teme su aj dobri policajti aj zli, ano a vie ak ma kontakt na tych miestach zadat cislo a moze si citat s kym si pises co sinposielate a co riesite. Niektori si zapisu SPZ peknej zeny a vedia kde byva najdu ju na soc.sietach a balia. a gol je ze citaju svojim manzelkam s kym si pisu.