icon

Pustili by ste priateľa na rozlúčku so slobodou?

12. apr 2025

Ahojte, pustili by ste svojho priatela na rozlucku so slobodou do Prahy na 4 dni?
Nie ako zenicha, neberieme sa...ale ako spolu ucastnika.
Baby by s nimi ist nemali, idu partia chalanov.
Vysvetlim situaciu.
Priatelov kamos ma svadbu, na ktoru nas pozval oboch ale na rozlucku so slobodou ide len priatel.
Na programe budu mat bary, alkohol, kluby, atd...neviem co vsetko...
S priatelom byvame spolu rok a pol a 2 roky sme vo vztahu...poslednou dobou naz vstah nie je ruzovy, mame hadky, komplikacie, rozdielne nazory...
Otazka znie, pustili by ste ho na rozlucku?

Strana
z3
earlgrey
14. apr 2025

Niee, čosi. Vieš, čo sa deje na takýchto rozlúčkach so slobodou? 😀 alkohol, striptérky, prostitútky, sex....neblázni, nepúšťaj ho...rázne mu OZNAM, že nikam nejde a kľudne nech sa aj na mihalnice postaví...alebo mu povedz, že ok, ale ideš s ním 😀😀😀

No a teraz vážne...koľko máte rokov? dôvera nič?

sfet
18. apr 2025

Samozrejme, nech ide. A nech se nevracia skor ako v noci o druhej. A viem, že so ziadnou inou v posteli neskončí. Vsetci mu totiž budu hovorit, aku má skvelu priatelku. Tak jednoduché to je.

princezna_bosorka
5. aug 2025

@anonym_autor chudak chlap, ked si musi pytat povolenie na party s kamaratmi. ak mu neveris, tak sa s nim rozid...

clementisa
5. aug 2025

Určite áno je dospelý nepotrebuje povolenie iba oznámi že ide nieje to tvoj majetok

anonym_697c01
5. aug 2025

Tak ja som za mladí tiež nepúšťala😜
Išiel aj tak, ešte sa aj vrátil o deň neskôr a ešte ďalší týždeň bolo dusno.
Potom už som púšťala a vypisoval ako mu chýbam, ako sa na mňa teší a bez problémov mi potom rozprával kde všade boli atď a bolo to pre mňa prijateľnejšie ako nepúšťať.
Či nejakú pretiahol by sa aj tak nepriznal.

Strana
z3