icon

Pýtal si váš chlap po rozchode auto, ktoré bolo písané na vás?

12. máj 2020

Keby vam chlap kupi auto,ktore je pisane na vas a po rozchode ho pyta naspat,date mu ho??

Strana
z4
mircalla
14. máj 2020

Tie deti su jeho? Lebo nejako sa o tom nezmienujes....alebo si sa doteraz nezmienovala. Lebo mi to nejako nesedi cele - skor mi to pripada, ze si pridavas nove info, lebo sa to hodi
Plus predtym pises, ze nemas problem mu ho vratit, ale podla posledneho prispevku mas. Takze sorry, ale neverim ti tak polovicu toho, co pises

autor
14. máj 2020

@daganov 15 rocne za 1000 e

stanzi
14. máj 2020

Omg to 15 rocne auto ti stoji za taketo natahovacky, a potencialne problemy s ex??

sasa1310
14. máj 2020

@stanzi teraz som aj ja odpadla.

sasa1310
14. máj 2020

deti sú jeho?

autor
14. máj 2020

@stanzi ja sa nenatahujem...pytala som sa tu ci ho vratit ci nie...no ale ako som spominala kazdy nema hned peniaze na druhe

autor
14. máj 2020

@sasa1310 jedno je jeho

autor
14. máj 2020

@nikolka1986 neviem ci rok je isty cas...a navyse ked sam vidi,ze nam to proste nevychadza

daganov
14. máj 2020

Auto stálo 1000 eur a ty tu riešiš, či mu ho vrátiť? Každý mesiac, čo bol doma ťa niečo stál, či? Veď jedol, sprchoval sa, bol v teple. A on si ešte nárokuje na auto, ktoré nie má, ale malo hodnotu 1000 eur pred dvomi rokmi? Už máš kúpený nový zámok do dverí?

simuskaaa123
14. máj 2020

Ja. Som vrátila všetko keď si vypýtal.. Ale zas na druhej strane ani by som nechcela mat jeho veci..

leskovael
14. máj 2020

No neviem, ako nic v zlom, zili ste spolu, isto roky predtým robil nie? Či to bol povalač cely váš vzťah? Ak predtým normálne robil a staral sa o rodinu asi to nebude až taky chrapuň v tomto smere 🤔 taktiež ak je človek naučený robiť, len tak zo dňa na deň nezostane lenivy a nebude doma, to mi nejde do hlavy žeby niekto len tak jedného dňa povedal, že teraz zostávam doma ja, pravdepodobne aj za tým niečo bude, ale to už je vaša vec a vy viete. Ale okej zostal bez roboty, doma nič nerobil tak ste išli od seba.. No koli 1000eurovemu autu by som sa nenaťahovala s ex, proste by mi to nestalo zato, nech si ho berie... Ty mu ho po "papierovej stránke" vrátiť nemusíš lebo je písané na teba a teda tvoje, ale po morálnej by som mu hu vrátila.

lija22
15. máj 2020

no nevratila by som. nie je dovod. ale takuto staru hrcu za pat korun by som mu s radostou mesiac pred stk dala. tam budu problemy a kto bude platit opravy na takej haraburde. naco? zbav sa ho s radostou

evinka3007
17. máj 2020

Aj ja by som vratila...ak si ho nemala problem zivit tak urcite si sikovne po rozchode bez problemov zarobis aj na "svoje"...ale pride mi ubohe z jeho strany pytat nieco co ti daroval...asi je tak zle na tom ze ho potrebuje predat nech ma z coho fungovat kym si najde robotu 🤷‍♀️

surriana
17. máj 2020

Píšeš že ste ho kupovali deťom lebo ste ho ako rodina potrebovali.Skrz deti by som si auto nechala, zíde sa.....Ak by sme spolu deti nemali tak by som mu auto s hrdosťou vratila,nech si nechá.

mnamko
17. máj 2020

Vratila a nezabudla som urobit odhlasku aby si on neuzival auto a ty platila poistku a nebodaj pokuty

majoranka24
29. máj 2020

Mas tie vyhrazky pisomne? Ak ano, odloz si ich. Ked sa bude este vyhrazat, povedz mu, ze pojdes na policiu.

okost
10. sep 2020

Ahoj. Preco si myslis, ze ho chce naspat?

Strana
z4