icon

Rád pokecám a zoznámim sa

konecneteplo
23. jún 2025

Ahoj. Taký príspevok tu asi ešte nikto nepridal z chlapského osadenstva, ale veď všetko je raz prvý raz ☺️.
Rád pokecám s dievčinou/mamičou o čomkoľvek a rád si s ňou vytvorím aj kamarátsky vzťah.
Niečo v krátkosti o mne pre akú takú predstavu. Som VŠ vzdelaný, mám 42, som z východu zpod Tatier, no 8 rokov bývam pár km od Nových Zámkov, kde som ostal po rozvode z lásky k mojej 7 ročnej dcére a niekedy si tu pripadám ako kôl v plote, je tu cítiť rozdielnosť mentality medzi východniarmi a maďarmi žijúcimi na Slovensku, ale aj nemaďarmi a fakt si tu niekedy pripadám ako kôl ☺️, hlavne keď začnú tliachat po maďarsky 😁.
Ale typický východniar niesom, ktorý hádže jeden pohárik za druhým, práveže aj kolegovia v práci do mňa zo srandy rýpu, že čo to som za východniara, keď nepijem. Nuž... som športovec už 25 rokov a šport a alkohol veru nejdú do kopy. Vlastne aj kvôli športu sa rozpadlo moje manželstvo, keďže som nemal pri sebe tolerantnú partnerku a aj keď sme pred rozvodo lm išli za psychológom, povedal som, že všetkého som ochotný sa vzdať, ale cyklistiky sa nevzdám. Napokon to bolo aj skvelé rozhodnutie, že sme sa rozviedli, pretože až potom som zistil aká bola moja ex manipulátorka a zrazu aj moja výkonnosť po rokoch išla rapídne hore .
Preto sem aj píšem, že veľmi rád niekoho spoznám, pokecám, získam nove kamarátstvo/priateľstvo, no už keby som išiel do vzťahu, tak na to si dám veľký pozor, keďže si uvedomujem, že život športovca je trochu odlišný od bežného "domaseda", ktorý si môže robiť kedy chce, čo chce, ísť na chatu kedy chce. Šport na vrcholovej úrovni si vyžaduje disciplínu, zdravý životný štýl, veľa krát odriekanie a hlavne pokoj v duši, ktorý som bohužiaľ pri mojej ex nemal. A ak takú nenájdem, tak nič sa nedeje, raz určite príde.... príde tá, ktorá pochodí, že keď chce niekto v športe dosiahnuť úspech, tak musí aj niečo obetovať 😉.
Viac, si myslím, že už patrí do súkromnejnsprávy.

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@portret7

@konecneteplo drzim ti palce, nech si ta prava laska najde. Je pekne, ze chces byt dcerke nablizku. Urazky o Madaroch a Vychdnaroch si si mohol odpustit (nie som ani ani, ale troska to co to o tebe vypoveda😉), ale inak pekny prispevok, na MK je dost mamiciek sportovkyn, ktore ta mozu oslovit.

@portret7 Zle to vyznelo, ale tak som to nemyslel. Veď som východniar a maďarsku slovenku som mal za ženu 😉

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@kvetkaxxx

Typický východniar je človek čo do seba hádže jeden pohárik za druhým? Ty si odkiaľ vyliezol? Na Slovensku sa pije všade rovnako, len východniari o tom viac rozprávajú. Mudrlant.

@kvetkaxxx To som napísal na základe tvrdení mojich kolegov, že čo to som za východniara, ktorý nepije. Ale už ako si to pochopila, to nechám na teba 😉

alenka58
24. jún 2025
@konecneteplo

@portret7 Zle to vyznelo, ale tak som to nemyslel. Veď som východniar a maďarsku slovenku som mal za ženu 😉

@konecneteplo prajem ti chápavú partnerku s ktorou budete v pohode, ja mám bývalého športovca manžela a syn je tiež športovec, prispôsobila som si k nim život, cestovanie, stravu, a pod. nie je to až také jednoduché žiť so športovcom, ja som nešportovec, rada len bicyklujem a plávam, veľa partnerov okolo nás sa rozviedlo, nie každý to zvláda, sústavné balenie a presúvanie sa, sústredenia a nie každý je ochotný absolvovať tieto veci s nimi, áno sú to krásne zážitky a veľa precestovaného, ja som knihomoľ tak nerobilo mi to až taký problém, vykrývala som čas knihami a plávaním obyčajne

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@alenka58

@konecneteplo prajem ti chápavú partnerku s ktorou budete v pohode, ja mám bývalého športovca manžela a syn je tiež športovec, prispôsobila som si k nim život, cestovanie, stravu, a pod. nie je to až také jednoduché žiť so športovcom, ja som nešportovec, rada len bicyklujem a plávam, veľa partnerov okolo nás sa rozviedlo, nie každý to zvláda, sústavné balenie a presúvanie sa, sústredenia a nie každý je ochotný absolvovať tieto veci s nimi, áno sú to krásne zážitky a veľa precestovaného, ja som knihomoľ tak nerobilo mi to až taký problém, vykrývala som čas knihami a plávaním obyčajne

@alenka58 Jeeej, skvelé. A vidíš, že ste to zvládli. Všetko je o tolerancii, kompromisoch (z oboch strán), komunikácii, empatii (opäť opakujem, že z oboch strán). A napokon, aj ja už mám svoj vek a nie na veky budem pretekať na vrcholovej úrovni.. Možno rok, dva a už budem chodievať maximálne na trnavskú ligu, čo zas nechcem podceňovať, lebo tam chodia chlapi a dievčatá naozaj výkonnostne na vysokej úrovni.

svetlonos
24. jún 2025
@konecneteplo

@alenka58 Jeeej, skvelé. A vidíš, že ste to zvládli. Všetko je o tolerancii, kompromisoch (z oboch strán), komunikácii, empatii (opäť opakujem, že z oboch strán). A napokon, aj ja už mám svoj vek a nie na veky budem pretekať na vrcholovej úrovni.. Možno rok, dva a už budem chodievať maximálne na trnavskú ligu, čo zas nechcem podceňovať, lebo tam chodia chlapi a dievčatá naozaj výkonnostne na vysokej úrovni.

@konecneteplo
tak hoď sem pre zaujímavosť tvj denný program plus extra prípravy.
Kolko času si trávil s rodinou, kolkokrat ai bral ohlad aj na sny a potreby zeny a dcery?
Kde je tvoj respekt k ludim, ktorí majú iné hodnoty ako lasku k športu?
Ty totiž stále píšeš len o sebe, svojich potrebách a porozumeni pre teba. Podľa teba je super dovolenka pre ženu a deti na tvojom sústredení, ok môže byť - aj nemusi. Co ak by bola radšej s tebou niekde na horách v klude bez toho, ze za 2 hodiny mas znova tréning? A idealne este ata dvojfazove, ráno a poobede = cely den v paži. Kolko krat ste mohli spolu spontánne niečo urobiť bez toho, ze treba ti na bycikel?
Si si istý, ze chceš skutočný rodinný život so všetkým, čo k tomu patrí akebo len byt tým športovcom ? Podporovanym ženskou za každú cenu.
Ja tam vidím zenu/matku, ktora ma všetku domacnost aj výchovu na svojich pleciach. Ty im vyckenis minimum svojho vzácneho času, stane tým musia byť spokojne. Kde je tvoja morálna podpora a skutočná chuť žiť rodinný život?
A prezradím ti tajomstvo 🙂
Nie všetci sa rodia s rovnakým množstvom energie. Jeden môže športovať bez problémov, druhy je skôr hudobné nadaný alebo kreatívny. Ti strávia vás hraním a tvorenim, ako šport maju prechadzky trebars.
Zivot nie je len o športoch. Zišlo by sa ti viac tolerancie, respektu voci ľuďom s inymi prioritami ako mas ty.

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@svetlonos

@konecneteplo
tak hoď sem pre zaujímavosť tvj denný program plus extra prípravy.
Kolko času si trávil s rodinou, kolkokrat ai bral ohlad aj na sny a potreby zeny a dcery?
Kde je tvoj respekt k ludim, ktorí majú iné hodnoty ako lasku k športu?
Ty totiž stále píšeš len o sebe, svojich potrebách a porozumeni pre teba. Podľa teba je super dovolenka pre ženu a deti na tvojom sústredení, ok môže byť - aj nemusi. Co ak by bola radšej s tebou niekde na horách v klude bez toho, ze za 2 hodiny mas znova tréning? A idealne este ata dvojfazove, ráno a poobede = cely den v paži. Kolko krat ste mohli spolu spontánne niečo urobiť bez toho, ze treba ti na bycikel?
Si si istý, ze chceš skutočný rodinný život so všetkým, čo k tomu patrí akebo len byt tým športovcom ? Podporovanym ženskou za každú cenu.
Ja tam vidím zenu/matku, ktora ma všetku domacnost aj výchovu na svojich pleciach. Ty im vyckenis minimum svojho vzácneho času, stane tým musia byť spokojne. Kde je tvoja morálna podpora a skutočná chuť žiť rodinný život?
A prezradím ti tajomstvo 🙂
Nie všetci sa rodia s rovnakým množstvom energie. Jeden môže športovať bez problémov, druhy je skôr hudobné nadaný alebo kreatívny. Ti strávia vás hraním a tvorenim, ako šport maju prechadzky trebars.
Zivot nie je len o športoch. Zišlo by sa ti viac tolerancie, respektu voci ľuďom s inymi prioritami ako mas ty.

@svetlonos Veď nech si každý robí čo chce, tak ako som písal 100 ľudí, 100 chutí. Hlavne netreba byť vzťahovačný 😉.
Ja si nájdem k sebe takú, aká vyhovuje mne a aby som vyhovoval aj ja jej. A tiež som písal, že všetko je o komunikacii, tolerancii, empatii, toto si asi prehliadla. A schválne som napísal, že z oboch strán= NIELEN ZO STRANY ŽENY. Treba čítať medzi riadkami.
Dievča zlaté, keby si ty len vedela, že ja mám na rodinu ešte viac času, ako bežný chlap, ktorý sa drbe od pondelka do piatku v robote celý deň a potom príde domov zmorený.
A dovolenka? Sústredenie a preteky, to je iba výlet naviac. Okrem toho samozrejme aj normálna dovolenka a tá asi vieš aká je. A ak má byť počas sezóny, tak áno, bral by som so sebou aj bicykel a odtrénoval svoje. Alebo .... bude dovolenka október, november. Na takej Mallorke je ešte krásne teplúčo. Prečo by sa malo chodiť na dovolenku júl, august, kde to je písané? Resp. lebo ovce?
Nie všetci sa rodia s rovnakym množstvom energie? 🙈
Kde píšem, že život je len o športoch? A ako ty vieš, že pre mňa nieje rodina na prvom mieste? Dievča zlaté, hociktorý otec by sa po rozvode odsťahoval naspäť do rodného kraja, platil alimenty a o dieťa sa zaujímalal len okrajovo. Ja som obetoval všetku svoju spokojnosť, rodinu, priateľov, prostredie (hory, lesy) a ostal som tu (v NZ) kvôli dcére a trávim s ňou toľko času, koľko netrávi so svojim dieťaťom väčšina otcov aj keď bývajú spolu, ale v prítomnosti... hlavou, dušou a nielen fyzicky, že tam je.
Či teraz začneme zas fabulovať, že kedy sa chcem venovať partnerke, keď trénujem a venujem sa dcére?
A áno, aj prechádzka je šport. Veď som to aj písal vo vyššom komentári, že nepovažujem za šport iba vrcholový šport. A už keď sme pri hudobníkoch. Môj otec je hudobník, hral na husle a tiez aj cyklista. Takže nevylučuje sa žiadna kombinácia, jento len o prioritách, nastavení a hlavne nežiť s klapkami na očiach a vidieť len to svoje.

vanilkovazmrzka
24. jún 2025
@hellwant

@vanilkovazmrzka pisal na VRCHOLOVEJ UROVNI, to nie je rekreacne a pohodovo spolu. Asi zabudas, ze takyto ludia inak makaju, casto mozno sustredenie mimo, strava. Financie na vrcholovy sport ani nehovorim. Kto vie ako to bolo so spolocne stravenym casom inak ako bike. Cize viem pochopit, ze to môze byt problem. Musi byt podobne naladeny a tolerantny partner.

@hellwant vidim to tam napisane. Vrcholovy sportovec asi nesedi popri tom 10 hodin v kancli ze by nemal cas na zivot okolo. Za mna urcite lepsi vrcholovy sportovec ako vrcholovy krcmovy povalac 🤷‍♀️

marcellka32
24. jún 2025

No takto: prajem šťastný výber partnerky...podľa toho čo píšeš a ako sa vyjadrujes či už o ľuďoch alebo odpovede ku komentárom to nebudeš mať ľahké (ľudia sú ovce, teba treba rešpektovať a prispôsobiť sa tebe vo všetkom)....môj názor

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@marcellka32

No takto: prajem šťastný výber partnerky...podľa toho čo píšeš a ako sa vyjadrujes či už o ľuďoch alebo odpovede ku komentárom to nebudeš mať ľahké (ľudia sú ovce, teba treba rešpektovať a prispôsobiť sa tebe vo všetkom)....môj názor

@marcellka32 Zveličovanie a prekrúcanie ti ide 😉

kikusenka1
24. jún 2025
@konecneteplo

@kikusenka1 Vieš čo... ani nie tak tolerantné manželky, ale skôr nastavené podobne. Buď vedia pochopiť, čo to obnáša, alebo samé sa venujú alebo venovali nejakému športu, či už rekreačne, alebo vrcholovejšie. Ináč je to to isté.
Veľa známych má ženy, partnerky, ktoré s nimi chodia na sústredenia, aj s deťmi, oni maju krásny vylet, dovolenku, chlap si odtrénuje svoje a potom sa venuje rodine. Takisto aj preteky. Chlap si odpreteká a potom má čas na rodinu až až. Práveže hlavne kvôli pretekom vidíš nové miesta. Len proste tá žena musí byť tak nastavená. A od koho očakávať podporu, aj morálnu, ako nie od vlastnej partnerky.
A ešte aby som dodal, že niesom úplne vrcholový športovec, ako bol Sagan, ale na nižsej úrovni, takže zas nezažívam to čo zažívajú cyklisti pro tour tikoch , že celú zimu na sústredení. Ja mám sústredenie iba raz do roka na dva týždne vo februári. Buď Mallorka aleno Chorvátsko. Alebo aj aj 🙂.

@konecneteplo moj muž je boxer, mame spolu 3 deti a viem ake to je mat muža športovca 🙂

konecneteplo
autor
24. jún 2025

Ináč neviem prečo tu dievčatá riešite aký život vediem, keď som nenapísal, že si hľadám životnú partnerku , ale iba rád spoznám kamarátku, rád s ňou pokecám a vytvorím kamarátsky vzťah 🤷🏻‍♀️.
Ak sa nájde, super, budem len rád. A už keby som hľadal, tak radšej mamičku s dieťaťom, o ktore by som sa staral ako o svoje. O tom ako byvam tu radšej nepíšem, lebo aj toho by ste sa chytili, že sa chválim. Ale mám priestor aj pre dospeleho, aj pre deti 😋.
Akurát, že admin presunul moje vlákno z "Som na dieťa sama" sem a zmenil názov témy, kde to bolo jasnejšie napísané.
Veď kamarátiť sa môžem s hocikým. Ženy tu častokrát píšu, že rady spoznajú niekoho s kým by isli napríklad kočíkovať alebo na kávu alebo len tak pokecať, zatelefonovať, atď. Tak prečo nie s opacným pohlavím? Tak ako chlapi potrebujú zeny, tak aj ženy chlapov. 😉

hellwant
24. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@hellwant vidim to tam napisane. Vrcholovy sportovec asi nesedi popri tom 10 hodin v kancli ze by nemal cas na zivot okolo. Za mna urcite lepsi vrcholovy sportovec ako vrcholovy krcmovy povalac 🤷‍♀️

@vanilkovazmrzka chapes mnou pisanemu a tebou precitanemu textu? Kde som myslel ze porovnat to ku povalacovi? Pisal som ku rekreacnemu cyklistovi. Kvôli comu napises totalne extremne porovnanie. A vrcholoveho kazdy nechce kvôli narocnosti. Nie kazdy chce cestovat aj ked tam ma volny program ako clen jeho rodiny. Skôr si si to nevsimla ze to tam napisal a hasiš to. Lebo aj na môj prispevok hodis reakciu s porovnanim ku povalacovi ako by si ho nedocitala pozorne a pritom spominam rekreacneho.🤦

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@hellwant

@vanilkovazmrzka chapes mnou pisanemu a tebou precitanemu textu? Kde som myslel ze porovnat to ku povalacovi? Pisal som ku rekreacnemu cyklistovi. Kvôli comu napises totalne extremne porovnanie. A vrcholoveho kazdy nechce kvôli narocnosti. Nie kazdy chce cestovat aj ked tam ma volny program ako clen jeho rodiny. Skôr si si to nevsimla ze to tam napisal a hasiš to. Lebo aj na môj prispevok hodis reakciu s porovnanim ku povalacovi ako by si ho nedocitala pozorne a pritom spominam rekreacneho.🤦

@hellwant Sú také typy osobností, ktoré si prečítajú len to, čo im pasuje a čo nepasuje prehliadnú, pričom to úplne potom zmení význam, ale nechajme aj tých žiť podľa svojho 😉.

hellwant
24. jún 2025
@konecneteplo

@hellwant Sú také typy osobností, ktoré si prečítajú len to, čo im pasuje a čo nepasuje prehliadnú, pričom to úplne potom zmení význam, ale nechajme aj tých žiť podľa svojho 😉.

@konecneteplo presne. Ja osobne delim ludi co sa tyka sportu na 5 skupin
pasivny=telka
rekreacny = najcastejsie vikendovy ako ja😅
aktivny = makaju aj v tyzdni, chcu sa zlepsit, kvalitnejsie sportove nacinie
vrcholovy= to co aktivny + zapajaju sa aj do sutazi, maju sustredenia, väcsi dôraz na regeneraciu a kvalitu sportoveho načinia
profi= je to ich praca, zivi ich to, tam je to v najvyssich leveloch. 😀
Take laicke rozdelenie

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@hellwant

@konecneteplo presne. Ja osobne delim ludi co sa tyka sportu na 5 skupin
pasivny=telka
rekreacny = najcastejsie vikendovy ako ja😅
aktivny = makaju aj v tyzdni, chcu sa zlepsit, kvalitnejsie sportove nacinie
vrcholovy= to co aktivny + zapajaju sa aj do sutazi, maju sustredenia, väcsi dôraz na regeneraciu a kvalitu sportoveho načinia
profi= je to ich praca, zivi ich to, tam je to v najvyssich leveloch. 😀
Take laicke rozdelenie

@hellwant Skvelé si to rozdelil, podľa toho by som sa zaradil za vrcholového športovca, nie profi 🙂 Sústredenie 2 týždne raz do roka, preteky 2x svetovy pohár, 1x MS ak sa nominujem a okrem toho iba okolie.... Trnavská liga slovensky pohár, vychod road liga, keď idem ku rodicom na východ a to je tak všetko. Niektoré si to tu predstavili, že som viac mimo domu ako doma a pritpm mám toľko času, ako ktorykoľvek chlap, niekedy aj viac. Len si to treba vediet usporiadať v živote, mať svoje priority a nemárňiť svoj drahocenný čas nezmyselnými činnostami. Napr. aj čítaním vlákien a nepochopeným a nezmyselným komentovaním "len aby som nieco komentovala" 😁..Keby si tie dievčatá uvedomili koľko času tým zabíjajú denne (ja za ten čas stihnem aj odtrenovať, čo treba), chytali by sa za hlavu a radšej by tiez začali športovať, uz na urovni, aka bt im vyhovovala 😉.

Ináč za občasné preklepy a chýbajúcu diaktiriku sa ospravedlňujem.

vanilkovazmrzka
24. jún 2025
@hellwant

@hellwant vsimla som si to od zaciatku. Pekny den.

martin96321
24. jún 2025
@kassandra25

@konecneteplo keď si není spokojný s ľuďmi, s ktorými si, prečo sa z lásky k tvojej dcére neodstahujes naspatek pekne a môže byť u teba tam " "? Ps: ak máš kamaráta futbalistu, helfni, posli mi, cyklistu nechcem, futbalisti majú pekne nohy a zbožňujem chlapov dobrých v kolektívnom športe, nie v individuálnom, pretože to sú zakeráci

@kassandra25 cyklista sa aspon nevala po trave a nefilmije ako futbalista😅😂

margotka17
24. jún 2025

@konecneteplo noooo, neviem, či to len šport potrebuje tolerantnu manzelku, ale ja si myslím, že je viac druhov konickov, kde ten druhý to toleruje. Ja občas cez víkend vidím muža, aj keď je "doma" len pri neskorom obede pri stole, keďže sa od rána motá v záhrade okolo včiel. Tiež by som občas chcela niekam ísť, ale nedá sa to. No a mne neostáva nic iné, len čakať na voľnejšie dní. A aby som sa nenudila, dám do umývačky fľaše na med a viečka. A hej, aj my sme na východe, aj môj je Tatranec, ale ako vraví, už by do tej zimy pod Tatry nešiel. No ja by som šla hneď, buď do Lopusnej doliny, alebo Batizoviec. 😉

betulinka1
24. jún 2025

Inak zeny ja nechapem, preco ste sa tu do neho niektore pustili. Ved pekne napisal nieco o sebe, ked vas to nezaujima, tak čítajte inde. To, ze je aktivny športovec a s tym suvisi aj priprava + súťaže, Ved to je hadam uplne normalne. Ziaden clovek co nieco v zivote dosiahol a je to jedno, ci je to sport alebo kariéra, to nedosiahol tym, ze isiel rano na 7 do prace a o 15:00 isiel domov. Ked niekto na sebe maká, ma to aj svoje obete a bud sa polovička prispôsobí alebo sa pojde dalej bez nej. A vy tu hned, no daj rezim dna a závery o cloveku o ktorom nic neviete 🙈🙈🙈 Akoze no naco…. Verim, ze si najde zenu, co pochopi….

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@martin96321

@kassandra25 cyklista sa aspon nevala po trave a nefilmije ako futbalista😅😂

@martin96321 Ojooooj, tie pády veru nenasimulujes ako na futbale. Neviem...mne zas celkovo nesedia futbalisti, tých som mal dosť ako spolužiakov na fakulte športu. To bolo vidno, ktorý bol futbalista.Vygelovaný, ale v hlave väčšinou nas.até 🤷🏻‍♀️ . Česť výnimkám 🤭. Samozrejme, že futbal je obľúbenejší šport ako cyklistika aj keď náročnejší šport je už asi len triatlon, lebo na futbal vieš čumieť od začiatku do konca (a najmä veľký biznis, lebo stavkové kancelárie), len výkonnostne sú úplne inde ako cyklisti. Nechcem svoj šport nejak vyzdvihovať, to mi povedal nieraz športový lekár na testoch, že futbalista v prvej lige by skončil v tretine výkonu cyklistu. A keď tu narážala jedna dievčina z DS na výkon v posteli, že keď poznám nejakého futbalistu, tak jej mám poslať, alebo kvôli prachom, to už vie len ona, tak jej len odkazujem, že ak chce mať zdatného chlapa s výdržou aj v posteli, tak nech zvolí radšej cyklistu ako futbslistu, aj keď sa vyjadrila o cyklistoch , že sú zakerní..... lebo futbalista veru nebude chcieť napríklad zozadu, futbalisti majú totiž problémy s meniskami 😁😉. Tým sa jej nechcem vnútiť do priazne, u mňa si už obraz vytvorila 🙈

zuzuli888
24. jún 2025
martin96321
24. jún 2025
@konecneteplo

@martin96321 Ojooooj, tie pády veru nenasimulujes ako na futbale. Neviem...mne zas celkovo nesedia futbalisti, tých som mal dosť ako spolužiakov na fakulte športu. To bolo vidno, ktorý bol futbalista.Vygelovaný, ale v hlave väčšinou nas.até 🤷🏻‍♀️ . Česť výnimkám 🤭. Samozrejme, že futbal je obľúbenejší šport ako cyklistika aj keď náročnejší šport je už asi len triatlon, lebo na futbal vieš čumieť od začiatku do konca (a najmä veľký biznis, lebo stavkové kancelárie), len výkonnostne sú úplne inde ako cyklisti. Nechcem svoj šport nejak vyzdvihovať, to mi povedal nieraz športový lekár na testoch, že futbalista v prvej lige by skončil v tretine výkonu cyklistu. A keď tu narážala jedna dievčina z DS na výkon v posteli, že keď poznám nejakého futbalistu, tak jej mám poslať, alebo kvôli prachom, to už vie len ona, tak jej len odkazujem, že ak chce mať zdatného chlapa s výdržou aj v posteli, tak nech zvolí radšej cyklistu ako futbslistu, aj keď sa vyjadrila o cyklistoch , že sú zakerní..... lebo futbalista veru nebude chcieť napríklad zozadu, futbalisti majú totiž problémy s meniskami 😁😉. Tým sa jej nechcem vnútiť do priazne, u mňa si už obraz vytvorila 🙈

@konecneteplo Prepac,ale ja som napisal,ze cyklisti niesu na rozdiel od futbalistov herci😎 asi si zle precital. 😁 Ale zas na druhej strane je cyklistika pre mna prepac za vyraz,pre podivinov. Nepozeram ani jedno ani druhe. Radsej mam hokej😎

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@martin96321

@konecneteplo Prepac,ale ja som napisal,ze cyklisti niesu na rozdiel od futbalistov herci😎 asi si zle precital. 😁 Ale zas na druhej strane je cyklistika pre mna prepac za vyraz,pre podivinov. Nepozeram ani jedno ani druhe. Radsej mam hokej😎

@martin96321 No veď ja som ťa správne pochopil, to som nenarážal na teba. Vieš čo hokej, futbal, prašť jak uhoď, buď za naháňaš za koženym mechom alebo za kameňom 🤷🏻‍♀️.

martin96321
24. jún 2025
@konecneteplo

@konecneteplo Aby som upresnil. Myslel som cestnu cyklistiku

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@martin96321

@konecneteplo Aby som upresnil. Myslel som cestnu cyklistiku

@martin96321 ja som cestný cyklista...

martin96321
24. jún 2025
@konecneteplo

@martin96321 ja som cestný cyklista...

@konecneteplo To je jeden sport,ktory som nikdy nepochopil. Teda chapem preco to robia profici ako Sagan, Armstrong a im podobní ,ale preco to pre boha robi niekto amatersky a riskuje vlastny zivot na ceste kde chodia auta. To ako keby deti hrali futbal,alebo hokej,alebo len tak sa hrali na frekventovanej ceste.

konecneteplo
autor
24. jún 2025
@martin96321

@konecneteplo To je jeden sport,ktory som nikdy nepochopil. Teda chapem preco to robia profici ako Sagan, Armstrong a im podobní ,ale preco to pre boha robi niekto amatersky a riskuje vlastny zivot na ceste kde chodia auta. To ako keby deti hrali futbal,alebo hokej,alebo len tak sa hrali na frekventovanej ceste.

@martin96321 No vieš, lebo nemáme kde trénovaťm V zahraničí to je ina liga, tam máš všade cyklochodníky aj popri diaľniciach. Tu je mentalita šoférov netolerantná voci cyklistom, zas v Holandsku napriklad vidíš bicykel na každom kroku, ľudia su uvedomelejší a aj do roboty chodia na bicykloch. Ale ako hovorim, tu na to chýba infraštruktúra , tak sme ( cyklisti) nuteni chodit a zavadzať na cestách. Toto treba smerovat našim pri.ebaným politikom. Je žalostné, že sa naťahujú šoféri s cyklistami. A keby uz sme pozerali na stránku životného prostredia, prírody a aj na samotnych ľudí... kto škodí vyfukovymi plynmi spoluobcanom a aj sebe samému, cyklista, či šofér?

martin96321
24. jún 2025
@konecneteplo

@martin96321 No vieš, lebo nemáme kde trénovaťm V zahraničí to je ina liga, tam máš všade cyklochodníky aj popri diaľniciach. Tu je mentalita šoférov netolerantná voci cyklistom, zas v Holandsku napriklad vidíš bicykel na každom kroku, ľudia su uvedomelejší a aj do roboty chodia na bicykloch. Ale ako hovorim, tu na to chýba infraštruktúra , tak sme ( cyklisti) nuteni chodit a zavadzať na cestách. Toto treba smerovat našim pri.ebaným politikom. Je žalostné, že sa naťahujú šoféri s cyklistami. A keby uz sme pozerali na stránku životného prostredia, prírody a aj na samotnych ľudí... kto škodí vyfukovymi plynmi spoluobcanom a aj sebe samému, cyklista, či šofér?

@konecneteplo Viem ako to funguje v holandsku a belgicku. Je pravda,ze ludia su u nas netolerantní.....ale aj vela cyklistov je ako pridrbanych......jazdia ako keby si nevazili zivot. Ja stale spomalim a z daleka ho obchadzam,lebo sa moze zlaknut a spadnut. Ale niekedy ani to npomaha,lebo idu dvaja vedla seba,zaberu jeden cely pruh a este rizhadzuju rukami..... .

martin96321
24. jún 2025
@martin96321

@konecneteplo Viem ako to funguje v holandsku a belgicku. Je pravda,ze ludia su u nas netolerantní.....ale aj vela cyklistov je ako pridrbanych......jazdia ako keby si nevazili zivot. Ja stale spomalim a z daleka ho obchadzam,lebo sa moze zlaknut a spadnut. Ale niekedy ani to npomaha,lebo idu dvaja vedla seba,zaberu jeden cely pruh a este rizhadzuju rukami..... .

@martin96321 Ano chodia do prace na bicykloch a vlastne vsade. Ale velmi vela bicyklov je elektro. Aj keby neboli,tak oni jazdia po rovinke. Nepotrebuje slapat ako hluchy do kopca niekde

martin96321
24. jún 2025
@konecneteplo

@konecneteplo Ked uz mam moznost bavit sa s cyklistom,lebo ziadneho osobne nepoznam......jazdite na cas ked sa niekam veziete,alebo len tak?