Rande s mužom, ktorý sa stará o 3 deti
Stalo sa nemožné a ak sa teraz neprebudim zo sna, stretla som v 37. rokoch zaujímavého muža. Moje nároky nemá šancu tak niekto splniť. máme deti v presne rovnakom veku, 9 a 5 rokov. Ibaže on ma tie 5 ročne dvojičky. Žijú s nim, mama ich ma na víkendy. Takže je to muž, ktorý sa dokáže postarať o 3 deti, pracovať na plný úväzok, proste iný než ti neschopaci o ktorých tu stále čítam, že nič okrem práce vlastne nerobia.
Ale baby, ruku na srdce, keď by sme v budúcnosti napríklad všetci spolu niekam išli - 5 deti spolu - to sa dá nejako aspoň teoreticky zvládnuť? To je dosť
Poznam presne takyto isty par,chlap ma 2 deti svoje,zena 2 svoje a jedno maju spolocne 🙂 ziju spolu vsetci,cez vikendy niekedy su u svojho druheho rodica a krasne im to vsetko funguje 🙂 este k tomu ta zena sa stara o muzovu mamu,je ich doma dost a vsetko zvladaju 🙂 dobrych ludi sa vsade vela zmesti aked je tam laska o to lahsie to je 🙂 ono to este asi potrva kym budete oficialne spolu riesit vylety,byvanie a tieto veci,ale urcite by bolo dobre sa o tom minimalne porozpravat ako si predstavujete spolocnu buducnost,ale to by som riesila az po viacerych rande anie po 2
@kornelies v tomto prípade ale peniaze nie sú problém
@jana_eyre_2 ja píšem z vlastnej skúsenosti. Kde matka detí si ich neberie tak, ako by mala, bohužiaľ. A ak si aj zoberie, tak len jedno. Takže nie vždy je to možné. Preto by som viac krát do takého vzťahu nešla. Hlavne keď má deti zverené otec.
@huxy veď si pôvodne písala že najprv ich mala zverené ona, čiže ak ste sa spoznávali (čo si dala ako druhý argument) bol bez detí viac.. ja ti nerozporujem tvoju skúsenosť, len píšem že ten problém byť bez detí má každý kto nemá babky a dedkov čo by si deti brávali.. takže tiež píšem z vlastnej skúsenosti, že je to proste tak a je to to isté či ide o deti vlastne alebo nie.. jednoducho keď ich raz človek má tak ma času na partnerstvo menej, to je jednoducho fakt a nemá to nič spoločné s tým či má každý partner deti z bývalého vzťahu, alebo nie.. jednoducho človek musí byť v tomto kreatívny..
@kornelies tak myslím ze je to len o prioritách a kto chce ako pracovať, vo svojom okolí mam rodiny s 5, 7 ale aj 10 deťmi a deťom nikdy nič nechýbalo. Aj školy majú urobene dobre aj na dovolenky chodia. Aj domy a pozemky majú pre tie deti.. Je to len na rodičoch ci sa o tie deti postarať chcú alebo nie a je im to jedno
@kornelies dnes je iná doba ale , my máme 5 deti a tento rok sme boli v tatrach jarné prázdniny , cez leto Chorvátsko a Balaton a minulý víkend sme si predĺžili v Poľsku . Mimo toho výlety ďalšie , toto nezáleží na počte deti vôbec . V mojom okoli nechodia nikam ani rodiny s 1 alebo 2 deťmi . Kto chce pôjde a kto nie nájde si xy výhovoriek . Môj brat ma len 13r dcéru a neboli ešte nikde mimo SVK a teda obaja zarábajú výborne , oni chcú šetriť , niekedy mi to príde asi do hrobu . Moje deti berieme stále niekam nech poznajú svet , nie je to zadarmo samozrejme ale všetko sa dá a teda my keď ideme na dovolenku nevarim , to môžem byt potom aj doma a teda poznám veľa takýchto rodín , že majú taký istý život s viacerými deťmi .
Co sa tyka cestovania,nevidim problem. Kupite vacsie auto a v poho. Bezny zivot by ma asi skor odradil. Mna by piclo z 5deti v domacnosti,ja by som potrebovala hned aj upratovacku a opatrovatelku na rozvoz vsetkych deciek po kruzkoch. A varit pre 7 ludi😱?Tak aj kucharku by mi bolo treba🤷
@taminka1986 pre sedem varíš tak isto, ako pre troch...piatich, len dáš väčšie množstvo surovín. No problem
Bola si s ním na jednom rande a už spomínaš spoločné dieťa? 🙄 Prepáč, ale ty asi nebudeš celkom normálna...
Da sa ist niekam aj s 5 detmi. Ja problem vidim v tom, ze ides na druhe rande a uz je to ten co splna vsetky tvoje poziadavky. Preco je rozvedeny s troma detmi?
@heleninamama Lepšie by som to nenapísala. Absolútne dokonalé a výstižné. Ale…kto chce kam, pomôžme mu tam.
@taminka1986 navaríš tak isto ako trom , upraceš tak isto celý dom , či tam sú traja alebo siedmi a čo sa týka počtu deti a nervov , tak to je len v tom ako si ich vychováš a vedieš . Máme ich 5 a normálne žijeme kľudný a pekný život . Deti sú samostatné , šikovne a vedia veľa pomôcť a vedia si všetko vážiť veru a to majú všetko doslova , niekedy si hovorím , že na dnešnú dobu až priveľa
@zabka1987 👌 perfektne! Fandím vám
Za mna uplne v pohode, ci ma dve alebo 3. Pokial je to normalny chlap a deti su slusne vychované, viete ich financne zabezpecit ale to zistis az casom. My sme tiez spojená rodina uz 7 rok, zacali sme spolu zit asi po roku, mame sice len dve ale za mna kludne mohlo byt aj viac a jedno dievcatko 😉. Spolocne dieta nechceme, stacia nam co mame. Aj ked muz na zaciatku chcel ale to sme si vyjasnili a teraz sam konštatuje, ze je super aj cestovat uz s tak väčšími detmi. Ale u nas chalani zatial bez jednej hádky za tie roky. Co sa aj ja cudujem.
@mell27 ale prosím ta, ja mám hormonálne teliesko, žiadne dieta neplánujem po 1/2. rande. Kde na tieto myšlienky chodíte?! Automaticky sú pre vás všetci jednoduchí? A na tom mať predstavu o tom, či by som si teoreticky po čase, ak by všetko išlo fajn, vedela predstaviť mať ešte 1 dieta nič zle nevidím. Bud ma človek túžbu alebo nemá. A každá túžba sa nerovná tomu, že sa to naozaj aj stane. Aspoň ja používam okrem biologických chuti na dôležité rozhodnutia aj mozog a aj mi na nich treba dostatočný čas
Autorka, ja som velmi prekvapena, mas 2 deti, pises, ze velmi vysoke naroky na muza a zrazu je pre teba ocarujuci muz s 3 detmi, ktoremu su tie deti zverene. Tu citim problem na 200km a ani som toho chlapa nevidela. Ako mozes ty vediet, co to je za cloveka? Kludne moze zit so zenou a na kave ti natrepal hluposti, lebo videl ze si z neho nadrzana a budes lahka korist. Aj keby sa jeho zena dala dokopy so sefom a cakala s nim decko tak sa vlastnych troch malych deti nevzda a nenecha ich iba tak exmanzelovi. Normalnej zene by srdce puklo nevidiet denne 5 rocne dvojicky a 9 rocne. Tomu veris? Si bola u nich doma? Poznas ho osobne ci je to typek z internetu?
A este mas hormonalne teliesko, no fasa! Tak sa s nim este vyspi bez kondomu, este ti asi k stastiu chyba nejaka pohlavna choroba. Neviem ci ta niekto zostrelil z hrusky, ale chlapi z internetu hladaju na 99% iba sex. Este raz, iba sex. Jasne, ze ti bude rozpravat poviedky o rodine, aby dosiahol svoj ciel. Samozrejme, ze ti povie, ze je rozvedeny. Ale pravda je taka, ze skoro vsetci su zenati. A ti, ktori nie su, su cudne typy, chronicki lakomci a klamari, chlapi s trestnou minulostou, alkoholici, drogovo zavisli. Alebo podvodnici, ktori sa snazia zenu oblbnut a vylakat z nej peniaze. Ako mozes mat niekoho zidealizovaneho az takto? Internetove zoznamky su v dnesnej dobe zumpa, to uz nie je ako kedysi 10-15 rokov dozadu, ked sa na internete naslo mnoho parov a su spolu.
@zabka1987 kazdemu ako vyhovuje. Pri mojej praci chcem mat doma klud a nie dalsich 6ludi

@pink_lady jeho ex žena býva neďaleko a odsťahovala sa k svojmu šéfovi, s ktorým čaká ďalšie dieta, ktoré môže kedykoľvek prísť. Teda ona momentálne nepracuje a môže deti brat častejšie, keď bude mať novorodenca, bude to asi na čas zas menej, uvidime