icon

Randim s mužom, ale zaskočil ma

25. okt 2023

Pekný večer žienky. Určite to poznáte každá máme nejaké veci ktoré nás veľmi rýchlo odradia. Mne sa to stalo práve tiež. Randim s ním už niekoľko týždňov. Ten chlap bol doteraz dokonalý. Pre mňa teda. Taká tá chýbajúca polovica mňa. Už pomaly som bola na neho taká namotana že som si predstavovala spoločný život.
Až do dnes. Dnes som sa tak medzi rečou v rámci klasickej komunikácie dozvedela od neho že on chce strašne iphone ale že je na neho nemá takže ho plánuje vymeniť za svoj čisto nový ešte v záruke honor.
Dobre. Tu nejde vôbec o to že na neho nemá ja tiež nemám iphone pretože na neho nemám. Ale toto vážne? Ja som typ človeka ktorý sa riadi "prikryvaj sa takou perinou na ktorú máš" a som tak spokojná. Nie že by som bola nejaká chudobná ale proste mám take tie svoje priority kde som ochotná zaplatiť veľa peňazí a kde nie. Keď raz proste na danú zbytočnú vec (pretože on telefón má plne funkčný) nemám tak ho nebudem hľadať na bazároch alebo prosiť ľudí na Facebooku či si so mnou vymenia. Celé mi to príde nie že úbohé ale také detské hlúpe. Načo?
Je naozaj dnes taká nutnosť mať iphone? Keď ho nemám som nič? Dobre možno medzi deťmi niekde na základnej a stre škole. Ale aby toto robil dospelý chlap otec. Tomu nerozumiem.
V mojom vnútri v tej chvíli prebehlo 1000 otázok jeden veľký otáznik. Tak trošku môj pohľad na neho skrivil a už asi nemám záujem.
Čo si o rok myslíte žienky. Odradilo by vás to tiež? Takéto jeho zmýšľanie? Takýto konzum?

Strana
z4
autor
26. okt 2023

@lubkavargova1 myslíš že je to ten istý? A všetky sa na neho sťažujeme na koníku? Aká veľká je takáto prevdepodobnost?

trojnasobnamama
26. okt 2023

Je to len jedna vec, banalita.Moj manzel tiez furt chce nieco .Podľa mňa chlapy su niekedy ako deti,ale moj manzel je napriek tomu zodpovedný dobrý a starostlivý.Nikto nieje dokonalý.Ak budes takto rozmyslas možes prisť o človeka čo zato stoji.

zuzana76
26. okt 2023

ty si si sama odpovedala, on asi potrebuje pipku, ktora tiez riesi handry a makeup, posla mna tiez povrchny je, nema na mobil, ale silou mocou ho chce. Ste uplne iní, on je nevyzretý, bez ekonomickeho zazemia, mavyse aj bez financnej gramotnosti. Mne by blikala kontrolka tiez.

vrabcek15
26. okt 2023

Ahoj, a nemôže to byť ten typ muža,čo má rád rôzne moderné a technické vychytávky? Ja tiež nie som za drahé telefóny 🙃môj muž má ešte lacnejší odomna🙈😁,ale mám bratov a tí majú obaja iphone a sú spokojní..ale sú aj technickejšie typy ako som ja a teda kúpili si ich za vlastné našetrené peniaze 💸💰😁 možno,že to je jeho sen mať iphon, tak by som to asi až tak tragicky nebrala 🙃

domkakvet
26. okt 2023

Za mna tiez divne, ako pubertiak.

mrva
Autor odpoveď zmazal
dankanka
27. okt 2023

@mrva tu nejde o iphone..ale o to, ze chalan je az moc na materialne veci..raz ked na to nema, tak na to nema. A to co menujes Ty, je trochu nad priemernostou. Tiez som si myslela, ze sme priemerna rodina, ale to spektrum je vacsie, nez si myslis 🙂.

kylie1983
27. okt 2023

To fakt si tu niektoré myslia ze ked chce taky telefón, tak chce aj drahé pipky, handry, je materiálne založený, povrchný, nevyzety, pubertiak, financne negramotný a neviem co este? Mna drbne. Tento konik to ti je miesto. Same psychologicky, analyticky… 🤦🏽‍♀️

zuzana76
27. okt 2023

@kylie1983 ak to tu autorka nacrtla, tak asi nejaky problem tam je a kontrolka neblika len tak. Menit telefon, lebo chcem i-phone stoj co stoj aj ked nan nemam?

kylie1983
27. okt 2023

@zuzana76 Tak potom nebude problem len telefón, ak jej bliká nejaká kontrolka. Neverim ze vsetko super, a potom chce iphone a autorka zaspatkuje.

skoricovycupcake
5. nov 2023

Dnes je to iphone ..zajtra to budes ty. Kazdopadne nerobil by som unahlene zavery ale dal by som si dole ruzove okuliare a pozorne sledoval detaily spravania v urcitych situaciach - dokladne zanalizoval a potom sa rozhodol?... ono vies na zaciatku je asi kazdy divadelnik a dobry ako cukrik a casom..... a obcas jeden maly detail ,jedno male gesto ( malo povsimnutelne) prezradi viac ako tisíc slov 🍀

Strana
z4