icon

Reakcia muža na telefonát počas obľúbenej relácie

7. nov 2025

Banalita, ale opýtam sa. Je táto reakcia muža v poriadku?
Stretávam sa s jedným mužom. On mi dnes volal 4x, zakaždým som ho vypočula, pokecala som s ním, aj 10-15 minút. On chodí spať okolo jednej v noci, bežne mi ešte volá o 23.00 a popraje mi dobrú noc. Volala som mu teraz o 22.00, lebo som chcela vedieť jeho názor a v niečom poradiť, na 3 minúty. Začala som hovoriť a po 4 slovách mi netrpezlivo hovorí, no urýchli to, pozerám Farmu. Popriala som mu pekný večer, rozlúčila som sa a zložila. Ja keď mi volá cez deň a aj mám prácu, tak mu zdvihnem, alebo zavolám keď môžem. Nikdy som mu nepovedala, aby to urýchlil... je takáto reakcia bežná a mám to brať v pohode?

autor
8. nov 2025
@slovakboy

@anonym_autor Farma je debilina ale kto chce nech si ju pozerá. Vždy je to lepšie ako brífingy.

@slovakboy farma je neskutocny reset hlavy. Ako som pisala, mame tam dvoch znamych, tak sledujeme, co vyvadzaju.

slovakboy
8. nov 2025
@anonym_autor

@slovakboy farma je neskutocny reset hlavy. Ako som pisala, mame tam dvoch znamych, tak sledujeme, co vyvadzaju.

@anonym_autor tak to je iná vec. Nečítal som všetko. Áno reset hlavy to je. Len to netreba preháňať, aby hlava neostala úplne vymazaná 😀

autor
8. nov 2025
@slovakboy

@anonym_autor tak to je iná vec. Nečítal som všetko. Áno reset hlavy to je. Len to netreba preháňať, aby hlava neostala úplne vymazaná 😀

@slovakboy ako som písala, práca je náročná, na rozmýšľanie, kritické uvažovanie, rýchle reakcie a ťažké rozhodnutia. Takže večer, po sprche, v posteli nechcem premýšľať. A tým, že tam sú ľudia, ktorých poznám, je to o to viac zaujímavé.

anonym_206e0e
8. nov 2025

Mne sa tá reakcia páči, voláte spolu jak cecky denne 4x po 15min, ste v kontakte a keď mal niečo rozpozerané tak normálne povedal.. ja to robím tiež a druhá strana vie, že zavolám naspať.
Možno si mohla hneď na začiatku byť vecná, nemohol po 4 slovách vedieť že nevoláš z nudy, byť na telefóne vkuse a nemať chvíľku pre seba je otravné, stači to pochopiť.

autor
8. nov 2025
@anonym_206e0e

Mne sa tá reakcia páči, voláte spolu jak cecky denne 4x po 15min, ste v kontakte a keď mal niečo rozpozerané tak normálne povedal.. ja to robím tiež a druhá strana vie, že zavolám naspať.
Možno si mohla hneď na začiatku byť vecná, nemohol po 4 slovách vedieť že nevoláš z nudy, byť na telefóne vkuse a nemať chvíľku pre seba je otravné, stači to pochopiť.

@anonym_206e0e boli to slova, ahoj, potrebujem tvoju pomoc.

enmery
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_206e0e boli to slova, ahoj, potrebujem tvoju pomoc.

@anonym_autor Autorka, ty čo od neho vlastne očakávaš?
Sorry, mne už nie je ľúto takých žien a ich stratených rokov, lebo on je *uj a pokazený a ty sa budeš skladať ako leporelo, len aby si sa jeho pokazenosti prispôsobila, prečo????

Ešte napíš, že je inak super a iba kamarát....

lindusss2016
9. nov 2025

Nepracuje, pozera Farmu, dal ti reakciu, ktora sa ti nepacila... Co viac potrebujes? Posli ho k vode, to sa bude len stupnovat

autor
9. nov 2025
@enmery

@anonym_autor Autorka, ty čo od neho vlastne očakávaš?
Sorry, mne už nie je ľúto takých žien a ich stratených rokov, lebo on je *uj a pokazený a ty sa budeš skladať ako leporelo, len aby si sa jeho pokazenosti prispôsobila, prečo????

Ešte napíš, že je inak super a iba kamarát....

@enmery co od neho ocakavam? Ze ked volam, tak asi nieco potrebujem. Nevolam len tak, aby sme sa vykecavali. Cize ocakavam, ze zdvihne telefon, vypocuje si ma a bud stipne Farmu a pokusi sa mi poradit, alebo mi povie slusne, "Lenka" teraz momentalne nemozem, mam nieco co riesim. zamyslislim sa nad tym a urcite ti dam vediet hned rano, moze byt? napriklad nieco v tomto smere... nech pozera farmu dalej kludne, ale nech to komunikuje normalne, nie ze - no, skrat to.

enmery
9. nov 2025
@anonym_autor

@enmery co od neho ocakavam? Ze ked volam, tak asi nieco potrebujem. Nevolam len tak, aby sme sa vykecavali. Cize ocakavam, ze zdvihne telefon, vypocuje si ma a bud stipne Farmu a pokusi sa mi poradit, alebo mi povie slusne, "Lenka" teraz momentalne nemozem, mam nieco co riesim. zamyslislim sa nad tym a urcite ti dam vediet hned rano, moze byt? napriklad nieco v tomto smere... nech pozera farmu dalej kludne, ale nech to komunikuje normalne, nie ze - no, skrat to.

@anonym_autor Ja sa pýtam, čo očakávaš od vášho vzťahu...a prepáč, dospelého muža neprerobíš, ani ty nebudeš od zajtra o 180 stupňov iný človek, lebo "Janko" ťa takú chce.

autor
9. nov 2025
@enmery

@anonym_autor Ja sa pýtam, čo očakávaš od vášho vzťahu...a prepáč, dospelého muža neprerobíš, ani ty nebudeš od zajtra o 180 stupňov iný človek, lebo "Janko" ťa takú chce.

@enmery ja ho nechcem prerabat, nech ostane taky aky je, ale ked so mnou komunikuje, tak s respektom. Toto mi moze povedat moj sef, co ani on tak so mnou nehovori, a nieto este niekto, koho povazujem za priatela.

enmery
9. nov 2025
@anonym_autor

@enmery ja ho nechcem prerabat, nech ostane taky aky je, ale ked so mnou komunikuje, tak s respektom. Toto mi moze povedat moj sef, co ani on tak so mnou nehovori, a nieto este niekto, koho povazujem za priatela.

@anonym_autor On Ťa ako priateľa neberie. Iba využíva. Nalož s tym, ako vieš, ale takého hada by som si na prsiach teda nechovala...

autor
9. nov 2025
@enmery

@anonym_autor On Ťa ako priateľa neberie. Iba využíva. Nalož s tym, ako vieš, ale takého hada by som si na prsiach teda nechovala...

@enmery no neviem, tak asi by ma mal prestať stále označovať ako svoju priateľku, aj rodine, aj kamarátom a mala by som mu vrátiť prsteň...

enmery
9. nov 2025
@anonym_autor

@enmery no neviem, tak asi by ma mal prestať stále označovať ako svoju priateľku, aj rodine, aj kamarátom a mala by som mu vrátiť prsteň...

@anonym_autor Je úplne jedno, čo trepe, činy hovoria inak. A predpokladám, že toto nie je jediná vec, skôr špička ľadovca vašich problémov...
Ale tak Tvoj život, skús ako iné, ktoré prehliadali "red flags" či sa nezmení.

luccys
9. nov 2025
@enmery

@anonym_autor Je úplne jedno, čo trepe, činy hovoria inak. A predpokladám, že toto nie je jediná vec, skôr špička ľadovca vašich problémov...

@enmery Vsak po svadbe. Alebo po 1.dietati. Alebo po 2. Alebo...

autor
9. nov 2025
@enmery

@enmery preto sa nevydávam a toto odkladám už štyri roky. Spoločná budúcnosť nebude, pokiaľ si nebudem istá. Spoločné bývanie nebude, pokiaľ si nebudem istá. A zatiaľ ma presviedča o tom, že robím veľmi dobre.

anonym_762d57
9. nov 2025

@anonym_autor asi mal nejakú rozrobenu a nie že pozerá Farmu

sevrin
9. nov 2025

@anonym_autor už len pri tej Farme by ti mali blikať všetky kontrolky 😅

autor
9. nov 2025
@sevrin

@anonym_autor už len pri tej Farme by ti mali blikať všetky kontrolky 😅

@sevrin tak to aj pri mne by ti blikali, lebo aj ja ju pozeráím. A dokonca aj Love Island. A aj iné, aj Party shore som pozerala Cecilko.

enmery
9. nov 2025
@anonym_autor

@enmery preto sa nevydávam a toto odkladám už štyri roky. Spoločná budúcnosť nebude, pokiaľ si nebudem istá. Spoločné bývanie nebude, pokiaľ si nebudem istá. A zatiaľ ma presviedča o tom, že robím veľmi dobre.

@anonym_autor A preto zároveň strácaš čas a roky života...

sevrin
9. nov 2025
@anonym_autor

@sevrin tak to aj pri mne by ti blikali, lebo aj ja ju pozeráím. A dokonca aj Love Island. A aj iné, aj Party shore som pozerala Cecilko.

@anonym_autor tak si mala počkať pokým skončí Farma a až potom mu zavolať. A bolo by to vyriešené aj bez tejto témy.
Pozeral som Farmu 3, lebo ich pichli na samotu, kde údajne strašilo, tak som bol zvedavý, čo vymyslia. Ale nič moc.

strelkyna1
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_2a4caf no pomáham mu v tom, a riešime teraz otvorenie prevádzky, čiže či tomu verím? Tak snáď to všetko do nového roka stihne.

@anonym_autor Pevne verim, ze Ti za Tvoje poradenstvo plati. OK, je to partner, tak mozno by som to robila tiez zadarmo, ale tak aspon vsetky navstevy v restike a nejaky ten vylet je v tomto pripade hadam na nom.

autor
9. nov 2025
@sevrin

@anonym_autor tak si mala počkať pokým skončí Farma a až potom mu zavolať. A bolo by to vyriešené aj bez tejto témy.
Pozeral som Farmu 3, lebo ich pichli na samotu, kde údajne strašilo, tak som bol zvedavý, čo vymyslia. Ale nič moc.

@sevrin tak farma by mu končila okolo pol noci, to mu volať nebudem. Tiež chcem ísť spať a napokon som volala kamošovi a pomohol mi to vyriešiť. On mi nikdy nepovie, že skráť to.

lala123
9. nov 2025

@anonym_autor byzeras byt sa samostatná mlada zena s prácou a koníčkami. Neupinaj sa nanho... mne to príde , že jemu len vyhovujes vtedy keď sa nudí a tým, že mu pomáhaš s rozbehnutím biznisu by som sa zamyslela či ta nepotrebuje len koli tomu...daj samu seba n správe miesto a nenechaj sa zneužívať ...sk chlap miluje ženu tak aspoň na začiatku zastaví aj zemeguľu keď ona niečo potrebuje a zavola mu...

autor
9. nov 2025
@lala123

@anonym_autor byzeras byt sa samostatná mlada zena s prácou a koníčkami. Neupinaj sa nanho... mne to príde , že jemu len vyhovujes vtedy keď sa nudí a tým, že mu pomáhaš s rozbehnutím biznisu by som sa zamyslela či ta nepotrebuje len koli tomu...daj samu seba n správe miesto a nenechaj sa zneužívať ...sk chlap miluje ženu tak aspoň na začiatku zastaví aj zemeguľu keď ona niečo potrebuje a zavola mu...

@lala123 sme spolu už viac rokov, nepotreboval ma počas nich na biznis, riadne pracoval. Neupínam sa na neho. Preto s ním nebývam a neberiem si ho. Ale som typ, čo ľuďom pomáha, nielen jemu, všeobecne. Musím sa naučiť hovoriť ľuďom nie.

autor
9. nov 2025

Taký malý update, včera som mu odpísala, že sa ozvem keď budem môcť. To bolo dopoludnia. Neozvala som sa. Ani on sa neozval. Žiadny telefón či som v poriadku, ani jedna sms. Ani včera, ani dnes celý deň. Asi čaká, že sa ozvem ja... ale záujem žiadny. A určite si musí uvedomovať, čo povedal, že skráť to...

enmery
9. nov 2025
@anonym_autor

Taký malý update, včera som mu odpísala, že sa ozvem keď budem môcť. To bolo dopoludnia. Neozvala som sa. Ani on sa neozval. Žiadny telefón či som v poriadku, ani jedna sms. Ani včera, ani dnes celý deň. Asi čaká, že sa ozvem ja... ale záujem žiadny. A určite si musí uvedomovať, čo povedal, že skráť to...

@anonym_autor Venujem mu ešte ďalšie 4 roky, musíš si byt predsa istá...

autor
9. nov 2025
@enmery

@anonym_autor Venujem mu ešte ďalšie 4 roky, musíš si byt predsa istá...

@enmery ono to na niečo bolo dobré, tá situácia s programom. I keď si myslí, že sa mi ozve o tri dni a všetko bude v poriadku.

enmery
9. nov 2025
@anonym_autor

@enmery ono to na niečo bolo dobré, tá situácia s programom. I keď si myslí, že sa mi ozve o tri dni a všetko bude v poriadku.

@anonym_autor Vážne bude všetko v poriadku??? Prepáč, on má zlatú cicinu a sľúbil ti ju po smrti zdediť a váži tak 150 kg, že budeš bohatá, či prečo sa tohto vzťahu tak držíš?

autor
9. nov 2025
@enmery

@anonym_autor Vážne bude všetko v poriadku??? Prepáč, on má zlatú cicinu a sľúbil ti ju po smrti zdediť a váži tak 150 kg, že budeš bohatá, či prečo sa tohto vzťahu tak držíš?

@enmery nie, píšem, čo si on myslí, nie to, čo bude.

enmery
9. nov 2025
@anonym_autor

@enmery nie, píšem, čo si on myslí, nie to, čo bude.

@anonym_autor On nech si pokojne myslí, čo chce...