icon

Reakcia muža na telefonát počas obľúbenej relácie

7. nov 2025

Banalita, ale opýtam sa. Je táto reakcia muža v poriadku?
Stretávam sa s jedným mužom. On mi dnes volal 4x, zakaždým som ho vypočula, pokecala som s ním, aj 10-15 minút. On chodí spať okolo jednej v noci, bežne mi ešte volá o 23.00 a popraje mi dobrú noc. Volala som mu teraz o 22.00, lebo som chcela vedieť jeho názor a v niečom poradiť, na 3 minúty. Začala som hovoriť a po 4 slovách mi netrpezlivo hovorí, no urýchli to, pozerám Farmu. Popriala som mu pekný večer, rozlúčila som sa a zložila. Ja keď mi volá cez deň a aj mám prácu, tak mu zdvihnem, alebo zavolám keď môžem. Nikdy som mu nepovedala, aby to urýchlil... je takáto reakcia bežná a mám to brať v pohode?

Strana
z5
moonlight1210
9. nov 2025
@anonym_autor

@haley7897 vnímam veľmi veľa jeho nedostatkov každý deň. Ale snažím sa už premýšľať nad tým, či to len mne príde zvláštne a nesprávne alebo aj iným. Ak by toto bol jediný problém v komunikácii, tak tu nepíšem. Skôr je to už finále...

@anonym_autor tak by si pocas bezducheho pozerania na to, ako sa dramaqueens a dramakings riesia v uzavretej bubline, mohla porozmyslat o tom, co ta ten chlap ma do zivota naucit.

Zivotne facky na zobudenie prichadzaju necakane a su cenne, ak pridu este skor ako uz uplny pad. Lebo ti davaju sancu sa mu vyhnut, aj tej bolesti z neho.

Napriklad, ake je hlupe fnukat, ako mu ty dvihas stale, ochotne vyhovies, kedy len mozes, vypocujes a vsetky tie veci a on ti to takto oplati.

Lebo to robis dobrovolne, a hlavne preto, ze si prides dolezita a chcena. Davas si tym akoze vyssi zmysel.
Odmietas vidiet, ze si hlavne pouzivana, alebo on sa teraz casto cez den nudi.
A ked ma konecne nieco pre neho zaujimave, ides bokom. Resp. ides rovno do prdele (nemaluj si to medom).

Poslal ta bez zavahania do prdele pre taku talafatku ako je Farma. Bezducha show. A je dolezitejsia ako ty (a to si dokonca nevolala len tak z nudy).

Ak nemas po tomto jasno, kam ho zaradit a aky postoj k nemu zaujat, tak neviem.
Kolko si smie este v buducnosti dovolit?

Nezamienaj si investiciu do par rokov s niekym s tym, ze ked uz si tolko investovala, “nechces to zahodit”.
Uvedom si, ze mas na to pozerat z uhla, ze treba vycuvat, kym strata investicie do tohto vztahu nebude likvidacna.

Mozes stavat dom na piesku, a ked zacnu mury pukat, tak si hovorit, ze prilejeme do zakladov betonu. A dalsieho, a dalsieho, lebo skoda stavbu neskusit dokoncit.
Nakoniec ti ten barak i tak padne a ostane ti iba ruina na pekne drahej zakladovej doske.
A stavat novy barak uz niet za co.
Takto to mas s rokmi premarnenymi s jednym mizernym muzom, zatial co ti vhodni sa tvojim okolim mihli, ale nevenovala si im kvoli nemu pozornost, tak uz su definitivne prec.

autor
9. nov 2025
@moonlight1210

@anonym_autor tak by si pocas bezducheho pozerania na to, ako sa dramaqueens a dramakings riesia v uzavretej bubline, mohla porozmyslat o tom, co ta ten chlap ma do zivota naucit.

Zivotne facky na zobudenie prichadzaju necakane a su cenne, ak pridu este skor ako uz uplny pad. Lebo ti davaju sancu sa mu vyhnut, aj tej bolesti z neho.

Napriklad, ake je hlupe fnukat, ako mu ty dvihas stale, ochotne vyhovies, kedy len mozes, vypocujes a vsetky tie veci a on ti to takto oplati.

Lebo to robis dobrovolne, a hlavne preto, ze si prides dolezita a chcena. Davas si tym akoze vyssi zmysel.
Odmietas vidiet, ze si hlavne pouzivana, alebo on sa teraz casto cez den nudi.
A ked ma konecne nieco pre neho zaujimave, ides bokom. Resp. ides rovno do prdele (nemaluj si to medom).

Poslal ta bez zavahania do prdele pre taku talafatku ako je Farma. Bezducha show. A je dolezitejsia ako ty (a to si dokonca nevolala len tak z nudy).

Ak nemas po tomto jasno, kam ho zaradit a aky postoj k nemu zaujat, tak neviem.
Kolko si smie este v buducnosti dovolit?

Nezamienaj si investiciu do par rokov s niekym s tym, ze ked uz si tolko investovala, “nechces to zahodit”.
Uvedom si, ze mas na to pozerat z uhla, ze treba vycuvat, kym strata investicie do tohto vztahu nebude likvidacna.

Mozes stavat dom na piesku, a ked zacnu mury pukat, tak si hovorit, ze prilejeme do zakladov betonu. A dalsieho, a dalsieho, lebo skoda stavbu neskusit dokoncit.
Nakoniec ti ten barak i tak padne a ostane ti iba ruina na pekne drahej zakladovej doske.
A stavat novy barak uz niet za co.
Takto to mas s rokmi premarnenymi s jednym mizernym muzom, zatial co ti vhodni sa tvojim okolim mihli, ale nevenovala si im kvoli nemu pozornost, tak uz su definitivne prec.

@moonlight1210 za mna uzavrete tema, len som tomu dala update. Tvoj dlhocizny komentar som necitala. Nemam potrebu uz... je to pasé... papa

moonlight1210
9. nov 2025
@anonym_autor

@moonlight1210 za mna uzavrete tema, len som tomu dala update. Tvoj dlhocizny komentar som necitala. Nemam potrebu uz... je to pasé... papa

@anonym_autor 😘

zuzubb007
9. nov 2025

Realne keby mi chlap povie, že pozerava farmu, už by bol odpísaný u mňa

tiezjedna
9. nov 2025

@anonym_autor ktorý normálny chlap pozerá Farmu a podobné formáty???

autor
9. nov 2025
@tiezjedna

@anonym_autor ktorý normálny chlap pozerá Farmu a podobné formáty???

@tiezjedna nejdem tuto temu zbytocne zivit, tak ma prosim neoznacujte. Ak uz ma chcete oznacovat, tak si vsimite, ze ja pozeram farmu, aj love island, aj nakupne maniacky, aj party shore, aj zradcov, jama levova, na noze, pozerala som aj starsie casti farmar hlada zenu apd. Ak vela pracujete hlavou a musite v robote premyslat, vecer chcete vypnut pri somarine. A presne na toto sluzi toto. Tak sa prestante divit, ano aj ludia, co su realne normalni, a pracuju a nezarabaju zle pozeraju farmu. Nie je to program vyslovene pracujucej nizsej triedy. Obzvlast, ked tam obaja pozname ucastnikov, ktori tam su. Namiesto poznamok na Farmu - co btw nie je jeho oblubeny program - to zmenil admin, ste sa mohli relevantne vyjadrit ku teme. Ale vy nie, vy si idete svoje hejty. Damy, ak natocite svoju relaciu, date ju produkcne dokopy, zozeniete financie, nacastujete si ucastnikov, zabezpecite komplet dramaturgicky, a rezisersky nejaky projekt, potom sa vyjadrujte na formaty v TV. Lebo milujem ludi, co nic v zivote nevytvorili, ale idu hejtovat a vyjadrovat sa na vsetko okolo seba. Lebo vsetci su nenormalni co to pozeraju, iba vy ste lietadlo. A tym myslim hejterov vsetobecne, nie iba tutojednu ci tiezjednu ci whatever.

anonym_818d4b
9. nov 2025

@anonym_autor farma je fakt pre hlupakov aby im este viac vymylo tu dutinu kde mal byr mozog

vecicky1805
9. nov 2025

@anonym_autor nooo 😂😂😂reakcia je to normálna, ale záleží čo od chlapa chceš 😂😂😂na začiatok vzťahu mi to ale normálne nepríde, a keby mi chlap povie že pozerá farmu asi mu už nezdvihnem 😂😂😂

anonym_7c6377
9. nov 2025

Vrana k vrane sada.Obaja pozeráte farmu 😁vy ste sa našli.Asi trochu jednoduchší budete

tiezjedna
10. nov 2025
@anonym_autor

@tiezjedna nejdem tuto temu zbytocne zivit, tak ma prosim neoznacujte. Ak uz ma chcete oznacovat, tak si vsimite, ze ja pozeram farmu, aj love island, aj nakupne maniacky, aj party shore, aj zradcov, jama levova, na noze, pozerala som aj starsie casti farmar hlada zenu apd. Ak vela pracujete hlavou a musite v robote premyslat, vecer chcete vypnut pri somarine. A presne na toto sluzi toto. Tak sa prestante divit, ano aj ludia, co su realne normalni, a pracuju a nezarabaju zle pozeraju farmu. Nie je to program vyslovene pracujucej nizsej triedy. Obzvlast, ked tam obaja pozname ucastnikov, ktori tam su. Namiesto poznamok na Farmu - co btw nie je jeho oblubeny program - to zmenil admin, ste sa mohli relevantne vyjadrit ku teme. Ale vy nie, vy si idete svoje hejty. Damy, ak natocite svoju relaciu, date ju produkcne dokopy, zozeniete financie, nacastujete si ucastnikov, zabezpecite komplet dramaturgicky, a rezisersky nejaky projekt, potom sa vyjadrujte na formaty v TV. Lebo milujem ludi, co nic v zivote nevytvorili, ale idu hejtovat a vyjadrovat sa na vsetko okolo seba. Lebo vsetci su nenormalni co to pozeraju, iba vy ste lietadlo. A tym myslim hejterov vsetobecne, nie iba tutojednu ci tiezjednu ci whatever.

@anonym_autor ty čo si sa tak opustila??? Pozeraj si čo chceš. Mne príde úplný úlet, že toto pozerá dospelý chlap a ešte ťa kvôli takému prízemnému formátu utne s telefonátom. Ak si nepochopila pointu môjho komentára, tak ti to dám polopate - jeho reakcia nie je bežná a nemáš to brať v pohode. Choval sa ako neomalený arogantný sedliak.

anonym_ad0f35
10. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a prosím ťa, ako to dopadlo? Ozval sa? Čosi mi hovorí, že nie. 😳

autor
10. nov 2025
@anonym_ad0f35

@anonym_autor a prosím ťa, ako to dopadlo? Ozval sa? Čosi mi hovorí, že nie. 😳

@anonym_ad0f35 on sa ozval, dnes dopoludnia. Keď som zase pracovala a mala som cally. Poobede som sa ozvala, spýtala sa, čo potrebuje, že nič, iba chcel vedieť ako sa mám. Ja že dobre, a skrátim to, už mi nevolaj...

anonym_7f871e
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_ad0f35 on sa ozval, dnes dopoludnia. Keď som zase pracovala a mala som cally. Poobede som sa ozvala, spýtala sa, čo potrebuje, že nič, iba chcel vedieť ako sa mám. Ja že dobre, a skrátim to, už mi nevolaj...

@anonym_autor Dobre!!👏👏

magdalienka11
11. nov 2025

@anonym_autor už len to, že pozerá farmu hovori o nom viac než dosť... prepáč

Strana
z5