Reakcie chlapa po mesiaci vzťahu: Čo si o tom myslíte?
Ahojte Už mesiac sa stretávam s jedným mužom. Vie o mojej rodinnej aj zdravotnej situácii.
Povedala som mu, že by som sviatky aj Vianoce chcela tráviť s ním. Odpovedal ,,to už takto budúcnosť so mnou plánuješ?"zasmial sa. Povedal a kam by si chcela ísť máš šesto euro?" že okej môžeme ísť ak je tá cena pre mňa v pohode. Večer navrhol, aby sme si objednali sushi. Nechal ma, aby som si vybrala. Povedala som mu, že by som si dala tuniakové. Jeho reakcia bola "tuniakové je drahé tak nejaké iné." Nakoniec som si vybrala iné.
Keď sme dojedli začal hovoriť o sexe. Vytykal mi veci... povedala som, že sa to zlepší, keď si povieme, že sa máme radi.
Povedal, že sme ešte v začiatkoch. Keby si teraz niekoho nájdem bral by si to, ako neveru"? opýtala som sa. ,,Nie, bol by som s tým ok". povedal.
....naozaj neviem. Čo si to myslíte? ďakujem
Nn
@kassandra25 .Je to tvoj názor, ale bahno si ma za to nazvať nemusela.... Tak každý sme iný. Tvoj názor rešpektujem.
@nela22323 a ty chces takehoto kamarata? A on mozno bude chciet kamaratstvo s vyhodami a si tam, kde si bola....
Udivuje ma, ako je pre komentujúce v pohode po mesiaci niekomu roztiahnuť nohy, ale riešiť spoločne strávené sviatky, tak na to je skoro 🤣🤣🤣
@nela22323 Ty v tomto "vzťahu" tahas za kratší koniec. Poznáte sa krátko, takže nie ste ani priatelia, nefunguje sex ako má, takže nie ste ani milenci. Tento muž nebude stáť o žiadny kontakt s tebou, keď mu teraz povieš, buďme kamarati. A tak ti asi bude aj najlepšie. Naozaj porozmýšľaj nad tou terapiou, ty potrebuješ od základu prekopať túto problematiku.
@nela22323 prešla som si zopár tvojich predošlých diskusií a musím ti povedať že mi teda prídeš dosť čudná.. 5novembra si riešila či sa s ním máš vôbec vyspať a dnes už riešiš spoločné Vianoce a neviem akú veľkú lásku? Radím ti zvoľní tempo, toto mi nepripadá ako tá spontánna pekná láska ale ako niečo čo ty chceš silou mocou mať a on sa s tebou len tak zahráva.. a keď sa už chceš tak veľmi radiť o každom pohybe a správaní toho muža používaj aspoň anonym takto si ťa veľa ľudí bude pamätať z iných diskusií a vyznie to potom fakt blbo😄
@nela22323 dosť zhurta ideš na to, po mesiaci s ním plánovať Vianoce. Podľa mňa sa z jeho reakcií dá vyčítať, že ešte neberie ten vzťah nejako vážne. Neviem ako by som ja reagovala, keby mi chalan po mesiaci randenia, či "stretávania sa" navrhol spoločné Vianoce 🤷. A to "drahé", nuž tuniakové sushi je drahé aj podľa mňa... Neznamená to, že som škrob, akurát mám niekde nejakú hranicu. Platil to on, či to sushi si si sama platila? Platí ti on veci, alebo raz ty raz on?
@mikadooo koľko stojí to tuniakové sushi?
Inak, keď niekoho niekam pozvem, tak mu určite nebudem hovoriť toto si neobjednávaj, je to príliš drahé. Je to trápne. To tam radšej človeka nepozvem, ak si to nemôžem/nechcem dovoliť. A to sa bavíme o normálnom známom, nie to ešte o žene, ktorú preťahujem.
Ja by som to celé zrekapituloval... on je žgrloš, ty si needy.. sex máte o ničom.....
myslím, že by ste mali mať spolu dieťa... garantujem ti, že sa potom všetko zázračne vyrieši a budete spolu šťastní až do smrti.
@nela22323 neviem, či on sa chce kamarátiť... a hlavne, tebe to bude na čo?? aby si dúfala, že možno sa to raz zmení? on je teraz presvedčený, že ty si z neho celá paf a práve preto by si to mala ukončiť, aby dostal príučku. nadobro - žiadne kamarátstva...
Mne to skôr príde, že to celé nevnímate rovnako. Ty to už evidentne považuješ za vzťah, on za randenie, respektíve flirt bez perspektívy to budúcnosti (preto tá reakcia, že ty s ním už plánuješ budúcnosť - Vianoce su tu za mesiac. A aj to, že by bol v pohode s tým ak by si si niekoho našla. Rovnako to sushi. Nechce do teba investovať viac než musí). Skôr mi to príde akoby nevedel ako to ukončiť bez toho aby ti ublížil. Do vianoc sa už asi stretávať nebudete.
Tuniakové sushi...🤮
pisem jako chalan... kde sakra spoznavate taketo individua? Toto dostane priestor?..
@nela22323 uz po mesiaci vztahu ti blikaju kontrolky!!! Mas s chlapom sex, evidentne ma nejaky problem s peniazmi a neberie vas vztah vazne, skor ako kamaratstvo. To sa nesnaz nikam uhrat, to rovno ukonci, usetris si strateny cas.
@grof_monte_christo presne toto jej v každej jej diskusii píšem a ona stále nesla na terapie len pribúdajú od nej ďalšie a dalsie diskusie
@bbshop Ako píšeš, toto je cele zle a ani nemá zmysel rozoberať túto konkrétnu situáciu, ako sa kto zachoval. O týždeň tu bude jej ďalší príspevok v podobnom duchu.
@nela22323 to je strasny debil. A ty? Poznas sa s nim mesiac a uz s nim spis?
Prosim ta a kam to na tie vianoce idete? On mà 600e ci to cele cvakas ty ? Ked tuniakove sushi 🍣 je nanho moc? Nebud taka nalepka . Radsej sama na vianoce ako s blbom. Alebo si zober z utulku psika budes mat istu lasku a nebudes sama potom sa nebudes tak prehnane viazat na hocikoho.
@stanulienkat keby sa ma po mesiaci niekto spýtal, ci moze spavat s druhym, si nájst, tak uz ho nepoznam viac. A Vianoce, otázka, je dobrý smer.
@grof_monte_christo ahoj áno, pravidelne už niekoľko mesiacov chodím

@tamtamka26 Si milá. ďakujem. Asi by som mu ale mala povedať, že sa môžeme stretávať ako kamaráti. Dať to do roviny kamarátstva že?