icon

Rešpekt a intimita vo vzťahu. Som zmätená, potrebujem radu.

1. okt 2026

Ahojte, potrebovala by som sa vyrozprávať a zároveň počuť vaše názory, lebo už som z toho dosť zmätená.

Som vo vzťahu s priateľom, máme spolu aj dosť častý sexuálny život ,takže nejde o to, že by sme to nemali alebo že by mu to chýbalo. Skôr ide o situácie, keď sa ja necítim dobre.

Momentálne som chorá . Kašlem ,soplíma ešte aj horúčky mam – som slabá, unavená a nemám chuť na sex. Normálne som mu to povedala, že dnes to nejde, že sa necítim dobre. Skúsila som mu aj povedať, že ho viem uspokojiť iným spôsobom (rukou), ale aj tak trval na tom, že chce klasický sex a že sa mám otočiť a podobne.

Mne to v tej chvíli nebolo vôbec príjemné, lebo som mala pocit, že sa vôbec neberie ohľad na to, ako sa cítim. Keď som povedala, že na to nemám chuť, tak sa urazil a začal hovoriť veci typu, že či ma ist za inou si ……

Takéto reakcie ma dosť zraňujú, lebo mám pocit, že keď raz poviem nie, tak je zle a začne sa hádať alebo sa urazí. Ako už viac krat sa takto stalo ale ked to je opačne a on povie nie tak ja to musím rešpektovať . Toto sa mi nepáči že ja voči nemu musím mať rešpekt ale on si môže robit čo chce .Ja potom neviem, či robím niečo zle, alebo či je normálne, že partner takto reaguje.

Zároveň ma trápi aj to, že mám pocit, že sa viac zaujíma o iné ženy (napríklad si ich obzerá aj predo mnou viac krat ) a ano nato mame oči aby sme pozerali , ale nie tak že dobre že si chrbticu nezlomi tak sa až otočí,a niekedy mám pocit, že už vo vzťahu nie som pre neho tak dôležitá, skôr ako keby si na mňa „zvykol“.

Bojím sa aj budúcnosti – napríklad keby som bola tehotná alebo mala zdravotný problém a nemohla mať sex dlhšie, či by to rešpektoval, lebo som sa ho opýtala na toto a on povedal že nevie čo by robil či by to vydržal . To ma moc nepotešilo 🙂 .
Mam pocit že si ma dosť neváži . Pri tom robim to čo môžem aby cítil ze je milovaný . Starám sa o neho , varím , pečiem , upratujem , periem , a som tu furt preňho . Furt ho vypočujem , poradím mu ale on ? Ked mu poviem ze daco ma trápi a rozplačem sa tak mi povie že furt revem a že či chcem aby mi volal psychiatriu . Už ma to nebaví niekedy lebo občas sa cítim ako keby všetko čo robim je len zle , nikdy mu nič nie je dobre .

Neviem, či to preháňam a som precitlivená, alebo či je problém v tom, že sa moje hranice nerešpektujú. Budem rada za úprimné názory, ako to vidíte vy.

Ďakujem. 💝💝💝💝

Strana
z2
mk22
•
1. okt 2026

O boze, dievča, ved to je neempaticke sebecké hovädo
A sorry na otazku ked budes tehotná a nebudeš môcť mať sex, ti odpovie ze nevue ci vydrží....toto ti malo otvoriť oci, otočka na päte a utekaj.
Ma ti variť čaj a nie dúfať nohou ze chcecsex a ty chorá mu navrhuješ len nech sa neoduje, ze ho urobíš rukou???
To preco, si normálna?? Vyššie je koment, zeny, služky..
Si chorá!! Bude iba horsi. A keby si mala rakovinu, chemo, grcas...ide co, trtxkat inde??

mandzula
•
1. okt 2026

Odid od neho, lebo cochvila budes naozaj potrebovat toho psychiatra.

anonym_4c1f37
•
1. okt 2026

@anonym_autor inak mňa napadlo ako spomínala pani vyššie... ja som mala tiež nizko placentu a museli sme byť bez pohl.styku. Plne to rešpektoval. Akurát co sa tešil že budeme znova spolu keď tato fáza prejde pôrodom a sestonedelim. Nikdy nepovedal ze musím si to riešiť inde alebo pôjdem za inou. Práveže sa o nás bal a podporoval ma. Vždy mi hovoril aká som krásna. A to som pribrala aj vyše 20 kg. Brucho za rovno nosom. Stále pozeral na mňa ako na atraktívnu ženu.

motylik2559
•
1. okt 2026

@anonym_autor Ahoj, ty sa sice snazis, aby bol milovany, ale podla tvojho opisu on nemiluke teba. Nema k tebe ziadnu uctu ani respekt = nemoze ta ani milovat. Byt tebou to radsej skoncim, pretoze toto je len sebecke hovado a nie si pre neho vobec dolezita, max tak na sex a to je vsetko. Kedze ti aj vravel o druhych a otaca sa tak,ze je to az sproste, tak velmi rychlo by ta nahradil za inu skor ci neskor (ak to uz aj neurobil na jeho radovanky), pri takomto hovade by som nedala ruku do ohna za to,ze ti je verny pocas vztahu, a to aj ked mate casto sex. Kopni ho do vtaka a daj mu zbohom, spravis tym pre seba najväcsiu laskavost!

123profil321
•
1. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_dae8cf Ďakujem za kompliment 🥰 práve preto som to aj sem napísala, lebo nemám veľmi kamarátky, s ktorými by som sa o tom mohla porozprávať a vypovedať sa🥲
Je to pre mňa prvý taký vážny a dlhý vzťah, preto mi niektoré veci prídu divné a neviem, či je to normálne alebo nie …….Aj som rozmýšľala nad tým, že by som odišla, ale momentálne nemám príjem, ani rodinu a ani kam ísť, takže je to pre mňa dosť komplikovaná situácia . A zas ako bezdomovec nechcem skončiť 😂😂

@anonym_autor vždy, vždy počúvaj šiesty zmysel. Ak ti niečo nesedí, s veľkou pravdepodobnosťou je to pravda. Ak sa cítiš vo vzťahu nekomfortne a partner to nechce rozoberať alebo sa nič nemení, tak v tom vztahu nezostávaj

123profil321
•
1. okt 2026

A ešte, ak by mi chlap povedal, že pri rizikovom tehotenstve alebo chorobe, kde by mi lekár zakázal sex, že by ma pravdepodobne podviedol, už tam by som mala odpoveď, že s ním vo vzťahu nebudem...

123profil321
•
1. okt 2026
@billy_jean

Prosím urob pre mňa niekoľko vecí. Nájdi si robotu, niekde aj s bývaním. Alebo choď do zdieľaného bytu s niekým. Odíď od neho skôr, ako bude neskoro. Začni si vážiť samú seba. Ak potrebuješ pomôcť, vyrozprávať sa a podporiť - som tu. Nezotrvávaj v tomto vzťahu a hlavne sa chráň pred otehotnením. Držím prsty ❤.

@billy_jean presne, @anonym_autor nájdi si prácu rovno s ubytovanim a utekaj od neho...

la_dolce_vita
•
2. okt 2026

Tvoj pocit, ze si ta nevazi, je spravny. Paradoxne u tohto typu muza to funguje tak, ze cim viac sa snazis, staras a vnucujes sa mu, tym menej si ta vazi.

sense
•
2. okt 2026

Nepreháňas a teda ja by som si veľmi dobre rozmyslela či by som s takýmto človekom plánovala budúcnosť.
A najväčšia chýba vo vzťahu robiť pre partnera všetko, aj za cenu vlastného zdravia

anonym_465d0d
•
2. okt 2026

@anonym_autor ja by som po ňom na kričala ci nechápe co znamená nie a išla si ľahnúť inde..

anonym_465d0d
•
2. okt 2026

Je to sebec a chuj.. Hľadaj prácu bývanie a daj Mu zbohom.. A dávaj pozor aby si neotehotnela..

luizina
•
2. okt 2026

@anonym_autor ani som to nedocitala, skoncila som pri tom, ze ta nutil k sexu pocas choroby. To je cele zle naozaj a viac by nebol mojim partnerom. Je to sebec a zrejme aj manipulator. Od takych co najdalej byt.

luizina
•
2. okt 2026
@minesasubu

za mňa po tejto tvojej odpovedí na názor že si služka obhajuješ jeho čo je znakom zmanipulovaného správania vo vzťahu dokonca je to aj Narcis podľa toho čo si napísala takže za mňa nech ti tu čokoľvek napíšeme vždy budeš obhajovať jeho a vztah aký mate
nieje to normálne ,vo vzťahu to takto nemá fungovať
to že povedal čo mu nedáš pojde inde určite si ho začala ešte lutovať a že si ty na vine a ked ťa podvedie ( čo podla mňa je otazka času ak to nieje už ) tiež to zvali na teba
a to že nemaš kam isť je tiež pekná dalšia skladačky do mozaiky
manipulativny vztah

@minesasubu presne tak, cisto zmanipulovana a este je bez prace a rodiny, tak ze jedine cusat šúchať nohami. Co najskor by som sa zamestnala, nasetrila na debet za podnajom a uz aj zmizla.

anonym_80c4ff
•
2. okt 2026

@anonym_autor každý chlap sa urazí keď nema sex, to je zranené ego. Ja nechápem ako nejaký chlap bez sexu vydrží viac ako týždeň. Tým ze si mu navrhla uspokojiť rukou, to je fajn vzhľadom na to ze si chorá, takže to by malo stačiť, za to sa nema urážať. K tomu ostatnému to je chlap co pretiahne aj opicu, takže rátaj s tým ze skôr alebo neskôr bude mať nejakú milenku

anonym_90bb43
•
2. okt 2026

Tak... Niekedy je chlapec dosť nadrzany.. Neviem... Ale mal by chápať že si chorá. Aspoň... :(([¶ chlapi niekedy no animals.. Čo tí poviem. Poznám takých viac

anonym_58e874
•
2. okt 2026

@anonym_autor zrejme chlapec nepochytal veľa inteligencie a citu. Zbal veci a choď preč, keď budeš po pôrode, neviem, či neobbeha celú ulicu. Má ťa za slúžku, čo navarí, operie, napecie, uprace a ešte aj sex poskytne a Bože chrán, aby odmietla, že je chora, že sa necíti dobre. Tento človek si ťa neváži, vráť sa z kratsej cesty 👍.

anonym_201718
•
2. okt 2026

@anonym_autor dievča nešťastné najma si s nim neurob dieťa ...moja rada odíd od takého...ja som mala obličkovu koliku bolest hrozna kým som mala zápal kamene mi nemohli vyberat dali mi na mesiac stent ..sex sme nemali dva mesiace...predtym skoro cele tehotenstvo hodne som bola v nemocnici a viesco ani naznak hnevu..alebo este ja chora by som bola nutena ho uspokojovat...chapal to akp zrelý dospelý muz....ten tvoj nie je muz ale hovado...chxes raz takeho manzela? Otca pre deti?ked si sem napisala sama poznas odpoved

anonym_428cea
•
2. okt 2026

Z tvojho prispevku mi uplne jasne pride, ze problem je jednoznacne v tebe. Pracuj na svojom sebavedomi a na tom, aby si si zacala vazit samu seba, lebo ziadna normalna zena by nebola v akomkolvek vztahu s takymto primitivnym kretenom a nepohravala sa s myslienkou mozneho tehotenstva s nim. Vela stastia

Strana
z2