Rezignácia na vzťahy so slobodnými mamičkami
Tieto mesiace som hladal. hladal no a hlavne sviatky mi ukazali viac ako dost. Hladal som vztah, partnerku, lasku tu pravu... Nasiel som viacero adeptiek, lepsich ci horsich a daval som najma sancu vztahom s rozvedenymi, alebo slobodnymi mamickami, ale koncim... Vzdavam to... Rezignoval som.. Nemali cas venovat sa vztahu a jeho rozvijaniu a to ani po prvych stretkach ci spolocnych prenocovaniach, stretka neustale presuvali ,alebo davali na termin, ktory mi nesedel dlzkov, programom, alebo datumom. Neustale sa vyhovarali, ze sa im neda koli dietatu, ze mozu byt iba par hodin, ze este potrebujú doupratovat, pritom ked ste u nich boli, tam mali vzdy bordel ako v tanku. Nemali cas pocas "priprav na sviatky", a to aj tri tyzdne pred vianocami... Nemaju cas, alebo iba velmi malo "na rychlovku" aj po vianociach a viac nic. A ked zasa pocujete "neda sa", lebo dieta ide opat do skoly, tak sto certov vojde do vas... Nema to jednoducho zmysel. Vraciam sa spat k sposobu zivota, ktory som viedol doteraz. Moja vydata znamost s dospelymi detmi a manzelom, ktory o mne tri roky ani netusil, je zrejme lepsia varianta nez slobodna mamicka.. Takto to ma naozaj fungovat? Takto pristupujete k hladaniu noveho vztahu, niekoho, kto vam a vasim detom moze dat domov a buducnost?
@maranta_leuconeura inak ma napadlo preco 30 a 40 rocne bezdetne nik asi nechce?
@anonym_autor alebo nechcu hocikoho. Uz maju dost rozumu aby si dobre vyberali a nebrali hocico z ponuky, len aby neboli same. Lebo vzdy plati: Lepsie sama ako s blbcom.
@anonym_565a59 navlecu sa do velkosti S a maju aspon 175 cm? aby pri mne nebyzerali ako moje dieta, alebo do sirky ako moja svokra? . ukaz nam ich.
@anonym_autor Svokra? Ako bonus si ženatý?
@anonym_autor Mam slobodnu bezdetnu kamosku, chces? Len neviem, ci by ste si vekovo sadli....
@anonym_autor Mam slobodnu bezdetnu kamosku, chces? Len neviem, ci by ste si vekovo sadli....
@anonym_d1f0dd super. posli mi jej vyplneny dotaznik na mail. Dakujem.
@anonym_d1f0dd Ty ju musíš hrozne nenávidieť😀
@anonym_autor chat gpt ti už nestačí?
@anonym_autor ty vole, dotanik? Vyberove konanie ako na funkciu v statnej sprave 😅
@anonym_autor myslela som, či pomoc pri výbere správnej partnerky už nezvláda. Totižto tu nejaký exot nedávno takto riešil...
@huxy ak ho mas po ruke, zo srandy skus zadat, ze co je najvaci problem pri spoznavani slobodnej mamicky. by ma ozaj zaujimalo co si AI o tom mysli.
@marci9 s týmto úplne nesúhlasím. Ak chce žena normalny vzťah, musí priority rozumne rozložiť. Čiže ano, dieťa/deti priorita, ale ak to s dotyčným myslí vážne, treba brať ohlad aj na neho a nestavať ho do pozície-na poslednom mieste. Ja by som tiež o takého človeka nestála.
@huxy jedina normalna odpoved, ku ktorej som sa tu dopracoval. Bravo. Vystihla si to uplne presne... aj ja to vidim uplne rovnako z chlapskej strany ✌️💪👍
@majlo1234 moment, spravne to chapem? zena v 40 - tke s detmi , s tym ze nema na nic cas, zrejme ani peniaze, otec deti si radsej vybral inu cestu ako byt s tebou, a ty si taka ochotna dat sancu nejakeu chlapovi? To je velmi srdecne a laskave od teba.
@anonym_autor hovorim o mne v teoretickej rovine-ja v 40tke, ak by som bola rozvedena, som zabezpecena, kedze mam dobru pracu, pravdepodobne aj dobre alimenty by som vysudila, a najlepsie roky som obetovala starostlivosti o mojho exmanzela. Takze ano, v mojej hlave by som si do zivota dalsieho muza vpustila jedine, ak by ozaj stal za to. Ale verim, ze v tvojich vodach asi nie su tak kvalitne zeny. Ale rozhodne ani ty nie si dostatocne lvalitny muz 🙂
@anonym_autor kamarat dosť sa tu zeny snazia zmenit orientovanie temy od povodneho prispevku. Ja ta ako chlap chapem. Tiez to mam rovnako, že zeny, na ktore som tiez natrafil su podobne...su slobodne, rozvedene aj s detmi a nemaju cas na nic, resp toho casu maju velmi malo, ktory nam venuju a to pisem ako otec dvoch dcer, mam striedavku, vsetko upratane, navarene, fitko stiham a este k tomu viem vela casu dat partnerke co ju viem dat na prve miesto v mojom zivote. O moje deti sa viem postatrat sam ale nedavam ich do roviny k novej partnerke.
Vezmime si to reciprocne, ak chlap neda zenu na prve miesto vo svojom zivote... tak zena by takeho chlapa nechcela. Toto je problem dnesnych zien..ale take niesu vsetky...preto ti prajem len trpezlivost a ta prava pride. Drz sa 💪✌️👍
@anonym_autor kamarat dosť sa tu zeny snazia zmenit orientovanie temy od povodneho prispevku. Ja ta ako chlap chapem. Tiez to mam rovnako, že zeny, na ktore som tiez natrafil su podobne...su slobodne, rozvedene aj s detmi a nemaju cas na nic, resp toho casu maju velmi malo, ktory nam venuju a to pisem ako otec dvoch dcer, mam striedavku, vsetko upratane, navarene, fitko stiham a este k tomu viem vela casu dat partnerke co ju viem dat na prve miesto v mojom zivote. O moje deti sa viem postatrat sam ale nedavam ich do roviny k novej partnerke.
Vezmime si to reciprocne, ak chlap neda zenu na prve miesto vo svojom zivote... tak zena by takeho chlapa nechcela. Toto je problem dnesnych zien..ale take niesu vsetky...preto ti prajem len trpezlivost a ta prava pride. Drz sa 💪✌️👍
@arek00 Ďalšia vec je však tá, že tej žene chlap musí stáť za to, aby si v rámci bežných starostí na neho našla čas. Dotyčný na takú zatiaľ nenatrafil a s nastavením, ktoré má, to bude ťažké.
@arek00 vdaka bracho. A ked dcery dospeju daj im v mobile zablkovat stranku modry konik.
@arek00 hlavby problem je, ze on im nestoji za snahu. Pokial by stal, aj tie medovniky by rychlo napiekli.
A vacsina z tych zien urcite nema striedavku, to mozem garantovat
@majlo1234 zaujimavy poznatok. prave ta ktoru spominas mi ostala dlzna 2400 euro
@anonym_autor tak ale preco poziciavas peniaze ebacke. Mne ani manzel neda 2000 eur🤣
Ja zo hovorim zo svojho privilegovaneho pohladu, neviem v akych vodach sa pohybujes, ani aky si ty, z tvojoch prispevkov som to nevycitala.
Ja len vravim, ze ako samostatna zena by som si do svojho zivota s detmi cudzieho chlapa pustila len ak by ni za to stal. A ze pre mna momentaone nie je hodnotou sex ani peniaze.

@anonym_autor Stretávajú takých ako ty 🤷
@anonym_565a59 navlecu sa do velkosti S a maju aspon 175 cm? aby pri mne nebyzerali ako moje dieta, alebo do sirky ako moja svokra? . ukaz nam ich.