Rezignácia na vzťahy so slobodnými mamičkami
Tieto mesiace som hladal. hladal no a hlavne sviatky mi ukazali viac ako dost. Hladal som vztah, partnerku, lasku tu pravu... Nasiel som viacero adeptiek, lepsich ci horsich a daval som najma sancu vztahom s rozvedenymi, alebo slobodnymi mamickami, ale koncim... Vzdavam to... Rezignoval som.. Nemali cas venovat sa vztahu a jeho rozvijaniu a to ani po prvych stretkach ci spolocnych prenocovaniach, stretka neustale presuvali ,alebo davali na termin, ktory mi nesedel dlzkov, programom, alebo datumom. Neustale sa vyhovarali, ze sa im neda koli dietatu, ze mozu byt iba par hodin, ze este potrebujú doupratovat, pritom ked ste u nich boli, tam mali vzdy bordel ako v tanku. Nemali cas pocas "priprav na sviatky", a to aj tri tyzdne pred vianocami... Nemaju cas, alebo iba velmi malo "na rychlovku" aj po vianociach a viac nic. A ked zasa pocujete "neda sa", lebo dieta ide opat do skoly, tak sto certov vojde do vas... Nema to jednoducho zmysel. Vraciam sa spat k sposobu zivota, ktory som viedol doteraz. Moja vydata znamost s dospelymi detmi a manzelom, ktory o mne tri roky ani netusil, je zrejme lepsia varianta nez slobodna mamicka.. Takto to ma naozaj fungovat? Takto pristupujete k hladaniu noveho vztahu, niekoho, kto vam a vasim detom moze dat domov a buducnost?
@anonym_autor Idealne si hladat nie slobodnu mamicku 🙂. To mas ako rozvedeny chlap hej s detmi taky uz casto vztahy ani nechce ma vsetko co uz ma dieta zvacsa takito muzi uz hladaju nezavazne vztahy skor nez vazne. Zeny zasa maju tiez co chcu tak nesilia. Ale poviemti jedno ked netlacis na pilua si nezavisly mas zeny a nie jednu, to pozorujem lebo ja mam taku povahu ze moje stastie nezavisi od zien v prom rade 🙂 Proste hladaj volnu pokial sa da a ze je volnych vela aj bezdetnych co nevedia najst chlapov habadej 🙂.
Všetky slobodne mamičky sa môžu tešiť, že jeden nervak z milióna sa prestane snažiť o ich priazeň lebo by im len komplikoval život
@anonym_autor fúha, tu máme zdá sa dočinenia so sebecký a egocentrickým starým mládencom🙂
Len zúfalec si na krk zavesí slobodnú mamičku.
@kitycat napodiv mas pravdu. to nebolo iba o detoch, upratovani - ktore nic neupratalo, o peceni ktore nic nenapieklo, To bolo o mykozach, migrenach, horuckach, kasloch, studenych nohach, soploch. ze nemaju vodicak, auto, o exmanzeloch. o susedach ktore nechceli postrazit 14 rocneho syna. a vela podobneho.
@anonym_autor ani rozvedena s dietatom ta nechce

@midka jednoducha odpoved, v mojom veku bezdetne niesu, alebo su uz zvyknute na osamelost do takej miery ze nehladaju.
@anonym_autor alebo ty nie si až taký exkluzívny materiál ako si myslíš, že by tak veľmi túžili s tebou tráviť čas...