icon

Rezignácia na vzťahy so slobodnými mamičkami

Dnes o 09:54

Tieto mesiace som hladal. hladal no a hlavne sviatky mi ukazali viac ako dost. Hladal som vztah, partnerku, lasku tu pravu... Nasiel som viacero adeptiek, lepsich ci horsich a daval som najma sancu vztahom s rozvedenymi, alebo slobodnymi mamickami, ale koncim... Vzdavam to... Rezignoval som.. Nemali cas venovat sa vztahu a jeho rozvijaniu a to ani po prvych stretkach ci spolocnych prenocovaniach, stretka neustale presuvali ,alebo davali na termin, ktory mi nesedel dlzkov, programom, alebo datumom. Neustale sa vyhovarali, ze sa im neda koli dietatu, ze mozu byt iba par hodin, ze este potrebujú doupratovat, pritom ked ste u nich boli, tam mali vzdy bordel ako v tanku. Nemali cas pocas "priprav na sviatky", a to aj tri tyzdne pred vianocami... Nemaju cas, alebo iba velmi malo "na rychlovku" aj po vianociach a viac nic. A ked zasa pocujete "neda sa", lebo dieta ide opat do skoly, tak sto certov vojde do vas... Nema to jednoducho zmysel. Vraciam sa spat k sposobu zivota, ktory som viedol doteraz. Moja vydata znamost s dospelymi detmi a manzelom, ktory o mne tri roky ani netusil, je zrejme lepsia varianta nez slobodna mamicka.. Takto to ma naozaj fungovat? Takto pristupujete k hladaniu noveho vztahu, niekoho, kto vam a vasim detom moze dat domov a buducnost?

Strana
z5
karolinakr
Dnes o 18:53
@anonym_autor

@viestta idem dat sprchu a potom precitam vsetko. Ale i tak ziadna sa nezamysla nad tym co tam pisem.

@anonym_autor
možno musiš najst mladšiu, ktora da prednost sexu pred medovnikmi..

martin96321
Dnes o 18:54
@anonym_autor

@kitycat napodiv mas pravdu. to nebolo iba o detoch, upratovani - ktore nic neupratalo, o peceni ktore nic nenapieklo, To bolo o mykozach, migrenach, horuckach, kasloch, studenych nohach, soploch. ze nemaju vodicak, auto, o exmanzeloch. o susedach ktore nechceli postrazit 14 rocneho syna. a vela podobneho.

@anonym_autor Pre boha kolko mas rokov? Predpokladam,ze uz davno nie 20. Chodis do prace,zarobis,nemas zenu ani deti......otvor si amaterky.sk Vyber si ktora sa Ti paci, zbavis sa mindrakov a frustracie,zaplatis kolko Ti povie a pojdes spokojny domov. PS: stale Ta to vyjde lacnejsie 🍸😇

viestta
Dnes o 18:56
@anonym_autor

@viestta idem dat sprchu a potom precitam vsetko. Ale i tak ziadna sa nezamysla nad tym co tam pisem.

@anonym_autor ale neboj sa, zamysleli sme sa, Hned ako sme dvihli sanku po tom, co nam v nemom uzase spadla sme sa nad tymi tvojimi traktakmi zamysleli a pomysleli sme si o tebe svoje. Nastastie este stale si vacsina z nas zachovava dekorum a nenapisala "na plnu hubu" co jej prve napadlo... Zatial to piseme celkom slusne.

anonym_e9fbf0
Dnes o 18:56

Ja sa Ti chcem poďakovať za všetky slobodné mamičky, že si nás pripravil o jedno takéto indivíduum ako si Ty 💙

karolinakr
Dnes o 19:02
@anonym_e9fbf0

Ja sa Ti chcem poďakovať za všetky slobodné mamičky, že si nás pripravil o jedno takéto indivíduum ako si Ty 💙

@anonym_e9fbf0 😀

bielasovicka
Dnes o 19:02

@anonym_autor ja by som ti poradila nájsť si takú, co už má dospelé deti. Možno taka ti bude vyhovovať.

autor
Dnes o 19:08
@anonym_e9fbf0

@anonym_e9fbf0 zastupujes tie krajsie? ci tie menej atraktivne? aby som vedel ako zareagovat.

autor
Dnes o 19:09
@bielasovicka

@anonym_autor ja by som ti poradila nájsť si takú, co už má dospelé deti. Možno taka ti bude vyhovovať.

@bielasovicka su podla teba deti vo veku nad 15 rokov sebestacne? ze by dokazali zvladnut jednu ci dve noci bez matky?

bielasovicka
Dnes o 19:14
@anonym_autor

@bielasovicka su podla teba deti vo veku nad 15 rokov sebestacne? ze by dokazali zvladnut jednu ci dve noci bez matky?

@anonym_autor urtite áno

evkakorcek
Dnes o 19:18

@anonym_autor a presne takto bude reagovať tvoja budúca bývalá na jej chlapov, čo sa budú chcieť nominovať.
Niekde sa to musí prelomiť.

anonym_e22afe
Dnes o 19:21

Nuž musíš hľadať slobodnú stálicu na zoznamkach ako si ty.... Pre mňa ako ženu ktorá je matkou je dieťa viac ako potenciálny chlap ... Ako sa vraví trpezlivosť ruže prináša... Nemusela som ani hľadať , ďalší vzťah si ma našiel aj sám a dieťa a menej času nebolo ani prekážkou, pretože som tomu chlapovi za to stala aj s tým dieťaťom a moje dieťa nebral ako prekážku vo vztahu

anonym_3106a2
Dnes o 19:22

1. Mne naposledy, pri dvoch deťoch doma (9 mesačne a 5 ročne), s Home Officeom, a s manželom v robote do desiatej večera, trvalo napiecť dva plechy lineckych prakticky celý deň. Toto je to, čo vy chlapi nevidíte. Vy vidíte len to pečenie. Že musíš popri Tom to cesto nachystať, rozvalkat, vykrajovat, dať do rúry, vybrať, pozbierať z tej rúry, natrieť lekvárom, pospajat, vyzdobiť, poumývať po sebe riad, kuchynskú linku, pravdepodobne aj podlahu, medzitým od toho odídeš stokrát, lebo malé spí dva krát dvadsať minút za celý deň, staršiemu sa treba tiež venovať, práčku naložiť, vybrať, vyložiť na sušiak veci, pozbierať, navariť, k tomu všetko nachystať, do obchodu skočiť, s deťmi na vzduchu byt, pratať, a keď máš tých dvadsať minút k dobru, tak sa s prepáčením rozhodnúť, či pôjdeš na toaletu ty, alebo si sadnes k pocitacu, a otvoris si aspoň pracovné maily, aby si videl, čo ťa čaká do tretej rána keď rodina konečne zaspí. Tu máš pečenie medovnikov v realite.
2. Ja neviem, co také sa stalo, že v tvojom (neznámom, teda nečítala som všetko) veku o teba žiadna schopná nezakopla a zostal si sám, že musíš zháňať single mamičky. Mal si byť lepší v mladom veku.
3. Nezufaj, ešte si to môžeš rozmyslieť a coming outovať, v tejto diskusii ste si zatiaľ sadli s jedným chlapom, tak why not..

anonym_6c6221
Dnes o 19:22

@anonym_autor
Vyhovarali sa, lebo ta ani jedna nechcela 🙂

arek00
Dnes o 19:33
@karolinakr

@arek00 ty si tu nemal inzerat? a už si sa šťastne zadaný z MK? trochu sa podobaš na toho chalana

@karolinakr trafila si, som to ja. Dal som si social detox od všetkých fór a sieti na určitú dobu. Len hold už som sa nemohol na starý nick prihlasiť čo je škoda a tak mam novy s mojim menom bez M.
No a k môju stavu? To šťastie ma ešte nestretlo...takže som single. Máš dobrú pamäť 💪

anonym_6fe9d0
Dnes o 19:53

@anonym_autor rada sa s tebou stretnem/skontaktujem. 3 deti, BA, 40r. hm?

autor
Dnes o 19:56
@anonym_6fe9d0

@anonym_autor rada sa s tebou stretnem/skontaktujem. 3 deti, BA, 40r. hm?

@anonym_6fe9d0 to je totalne super ponuka, ktoru sa neda odmietnut. pocul som ze si vasniva, a ze kto ta dostane bude stastny chlap.

anonym_6fe9d0
Dnes o 20:20
@anonym_autor

@anonym_6fe9d0 to je totalne super ponuka, ktoru sa neda odmietnut. pocul som ze si vasniva, a ze kto ta dostane bude stastny chlap.

@anonym_autor no tak vidis, si hňup, preto na teba ziadna "nema cas" 😁 vykvet.
btw, ano - som velmi vasniva (okrem ineho) a je naozaj velmi stastny ten, kto ma ma 😉 vzhladom k tomu, ze nehladam chlapa na to, aby ma zivil. nic pre teba zjavne - asi nemas co ponuknut okrem peniazkov, za ktore cakas nehynucu vdaku a bozkavanie noh. Ale ak zrovna tie od teba nejaka nepotrebuje, si v riti jak jarny sneh....

letfenixa
Dnes o 21:35

Je ale pravda, že chlap si kvôli sexu zariadi deti inak ako žena. Známa má milenca, ktorý má 3 deti zverené. Jedno dospelé, jedno na SŠ, jedno na 1.stupni. a nemá problém sa s ňou 2 - 3-x do týždňa stretnúť, a raz za čas aj na noc.

sova7
Dnes o 21:41
@anonym_autor

@midka jednoducha odpoved, v mojom veku bezdetne niesu, alebo su uz zvyknute na osamelost do takej miery ze nehladaju.

@anonym_autor 🤦toto mi ustrelilo dekel. Ty si myslíš že každá slobodná mamička je ľahká korisť lebo bude vďačná že niekto jej deťom dá domov a postara sa o ňu. No tie ženy zvladli bez chlapa také veci že by si pozeral. Keď chces takúto ženu tak rataj s tým že nebudeš pre nu stred vesmíru a nebude mať čas kedy si zmyslis. A keď ti to vadí nuz popracuj na sebavedomí uber z nárokov a nájdi si bezdetnu. Ak to pre teba nie je príliš veľká výzva. A na samotu sa zvyknúť dá. Na osamelosť asi nie. Len neviem či by si si trúfol na ženu ktorá je sama spokojná a musel by si sa teda riadne snažiť a dokázať jej ze za to stojíš len to je treba niečo urobiť aspoň to skúsiť a až potom sa vzdať. Nepotrebujeme zachraňovať. Ani aby nám niekto laskavo umožnil žiť s jeho velicenstvom. Okrem toho veľkého ega čo máš ešte ? Mne s toho presakuje nasratost na ženy. No ak sa ti dlhšie nedarí nebude problém len na strane žien.

sova7
Dnes o 21:53

No prečítala som si tu pár reakcií autora a buď je to niekto kto sa zabava alebo tu máme ďalšieho člena klubu Nenávidím ženy, lebo ma žiadna nechce. Myslím že každému okrem autora je úplne jasné preco ho žiadna nechce ak to teda nie je troll. A ešte je možnosť že umbeholfen ci ako sa to presne volá ma nový nik aj diskusiu.

betulinka1
Dnes o 22:01

@anonym_autor tak ja ked som s mojim muzom zacala randiť ako slobodna mamicka, tak to mal teda viac trpezlivosti ako ty. Kedze som nechcela aby sa ukazoval u nas doma a dietatu nemotala hlavu, tak prve mesiace bol chudak na telefone. Ked maly zaspal, tak mohol prist. Cize sme sa stretávali az okolo osmej vecer. Celodenné rande iba ak mi otec postrážil maleho-vnuka. Potom kolkokrat isiel domov okolo polnoci a este sme si aj do tretej rana volali a kecali. Asi po 4 mesiacoch zacal chodit s nami aj na prechadzky a vylety. Ale stale bez dotýkania a bozkov pred malym. A asi po pol roku, sme teda zacali s tym, ze tu prespí a tak. Maly mal 3 roky a fakticky to mal uplne na háku. Neriesil, nebojoval s nim o moju pozornost. Bolo to prirodzene. Musis si uvedomit, ze tam kde nie je bio otec, to ma zena tazsie s tym casom. Podla mna zle hladas.

anonym_caaa96
Dnes o 22:06

Podľa týchto tvojich pripečených názorov už presne viem ktorý z klubu mužských zúfalcov na MK si.

karolinakr
Dnes o 22:10
@anonym_caaa96

Podľa týchto tvojich pripečených názorov už presne viem ktorý z klubu mužských zúfalcov na MK si.

@anonym_caaa96 vieš jeho meno?

anonym_caaa96
Dnes o 22:13
@karolinakr

@anonym_caaa96 vieš jeho meno?

@karolinakr nie, viem čo za hlúposti tu písal predtým.

karolinakr
Dnes o 22:20

hadam si nemyslite, že toto je Mr.unbeholfen

Strana
z5