icon

Riešenie: Čo robiť, keď priateľ nosí prsteň od ex?

26. okt 2024

Ahojte, potrebujem pomôcť. S priateľom sme pár mesiacov, všetko v poriadku, ľúbime sa veľmi, ale všimla som si, že nosí prsteň od svojej exky. Nie je to nič vzácne, žiadna drahota. Je to divné. My sme sa poznali už počas ich vzťahu, bavili sme sa no jej sa to nepáčilo a rozišli sa. Mám sa báť oprávnene? Vy ste to mali ako?

anos18
26. okt 2024

Ja tiež mám prstene aj náušnice od bývalého a nosím ich, čo ich mám vyhodiť? Tie šperky sa mi páčia, tak ich nosím preto. City k nemu nemám žiadne

earlgrey
26. okt 2024

A mobil si mu prezrela, či tam nemá fotky s ex? alebo komunikáciu s ex uloženu a denno denne si ju číta? 😁
Máš určite nízke sebavedomie, keď ťa rozhádže blbý prsteň...

vanilkovazmrzka
26. okt 2024

Ty si jej ho prebrala a este sa hnevas za to, ze k nej stale ma nejake city? Dufam ze sa k nej aj vrati.

sissy27
26. okt 2024

Tiez nosim hodinky aj ine sperky od ex. Su to len sperky a pacia sa mi, co ich mam zahodit a kupit si take iste za vlastne peniaze, aby sa to niekoho nedotklo? Prepac, ale toto poukazuje skor na tvoje vlastne mindraky a neistoty ako na jeho citovu vazbu k exke.

koniarova
26. okt 2024

Pane Bože Proč?🤦🤦 Tak asi sa mu ten prsteň páči. Tak jedno my mi to bolo. Keby mi bývalý daroval prsteň a je krásny a rada ho nosím,absolútne by ma nezaujímalo čo si kto o tom myslí. Tak si vymýšľaj teraz problémy a kombinuj v hlave, prečo to asi robí. 😁Zjavne máš málo roboty a starostí. Je to chlap preboha. Jeho také konšpirácie ako máš v hlave ty vôbec nenápadnú. Páči sa mu,tak ho nosí.

minenkak
26. okt 2024

@nicoletta98 ja mám zakázané mať nôž v ruke keď som nasratá

minenkak
26. okt 2024

@vanilkovazmrzka ako sa dá nejaký človek inému prebrať?

moonlight1210
26. okt 2024

Napriek tomu, ze je lacny, moze sa mu pacit. A nejde o to, od koho ho ma, ale ze sa mu hodi k osobnosti. Nosi ho kvoli sebe, nie kvoli byvalej.

Ale to mas tak, ked sa montujes medzi dvoch a chvilu si uzivas pocit vyhry, ze si toho chlapa nakonuec tak, ci onak ziskala. No potom sa zacnes bat presne toho, kvoli comu si ho ziskala. Lebo podvedome vies, ze nevery je v pohode schopny a nema s tym najmensie zabrany.

monro
26. okt 2024

Ja som nosila zásnubný prsteň kým z neho nevypadol kameň. Aj pár rokov po rozvode. A nebolo to tým, že som k exmanželovi niečo cítila. Bolo to zo zvyku.

macekovam
26. okt 2024

kup taky isty a bude nosit ten tvoj

vanilkovazmrzka
26. okt 2024

@minenkak to otazka na autorku. Ked sa montuje do cudzich vztahov, asi vie.

minenkak
26. okt 2024

@vanilkovazmrzka a ako sa montovala

ssimusska
26. okt 2024

@minenkak “ My sme sa poznali už počas ich vzťahu, bavili sme sa no jej sa to nepáčilo a rozišli sa.”, ktovie kvôli čomu sa rozišli.

minenkak
26. okt 2024

@ssimusska bavili sa spolu a iná žiarlila tak sa rozišli, niekde nepíše ,že mali pomer

ssimusska
26. okt 2024

@minenkak a ty ako vieš ako to presne bolo. 😄 Nemyslím si že by sa tu autorka chválila, že ho pretiahla a jeho ex ho poslala kade ľahšie.

minenkak
26. okt 2024

@ssimusska ale ako sa dá odtiahnuť človek niekde inde,tým že mu poviem poď.A môže to byť tak ,že sa len bavili ako známi

ssimusska
26. okt 2024

@minenkak ja neviem čo na tom nechápeš 😀

minenkak
26. okt 2024

@ssimusska ako sa dá niekto odtiahnuť od niekoho iného ,zo vzťahu

autor
26. okt 2024

No ono to bolo tak, že kedysi ten prsteň dal mne a preto sme sa aj hádali z jeho ex, pretože ju to nahnevalo, pretože ho kupovala, dala z lásky....potom si ho vzal po ich rozchode a nosí ho. Uznávam, že sa mi páčil, neskutočne sme si rozumeli, aj on mňa mal rád. Len jeho ex bola hysterka, ktorej niečo na mne nesedelo a stále sa hádali pre to 🤷, tak mu dala na výber a tak to skoncili. Nechcel sa má vzdať, tak isto ma mal viac rád ako ju.

lienka.7
26. okt 2024

@autorka normalme by som mu povedala, že mi to vadi a nech sa paci, tu máš prsteň odo mňa.

ssimusska
26. okt 2024

@minenkak tak že mu dá to čo nedostáva v aktuálnom vzťahu

minenkak
26. okt 2024

@ssimusska a to je dotiahnutie od iného človeka?

minenkak
26. okt 2024

@ssimusska to je skôr že ten aktuálny partner na to serie

annamarin
26. okt 2024

Podľa mňa ju nechce späť, len má možno výčitky a ten prsteň to v ňom potláča. Že sa cíti, že ju úplne nezahodil.. Ale konieckoncov zahodil no.. Inak nepríde mi ako hysterka, keďže mala pravdu o Vás dvoch.

ssimusska
26. okt 2024

@minenkak Fakt už nemám nervy na teba 😀 jednoduchú vec nechápeš

minenkak
26. okt 2024

@ssimusska no nechápem,lebo to píšeš ako keby sa to dalo,ja poznám ľudí len čo majú vlastný názor a vedia sa rozhodovať

ssimusska
26. okt 2024

@minenkak a ja poznám aj takých čo sa dajú ovplyvniť pár vetami 🙂 každý je nejaký

minenkak
26. okt 2024

@ssimusska takže teraz príde daka žena k môjmu mužovi a povie,že bude milá a bude mu variť a on sa má zdvihnúť a ísť za ňou?To naozaj existujú takýto ľudia?

ssimusska
26. okt 2024

@minenkak ano existujú 😀

minenkak
26. okt 2024

@ssimusska
Ale to potom ten človek chce ísť niekde inde, nieje odtiahnuty