icon

Riešenie: Čo robiť, keď priateľ nosí prsteň od ex?

26. okt 2024

Ahojte, potrebujem pomôcť. S priateľom sme pár mesiacov, všetko v poriadku, ľúbime sa veľmi, ale všimla som si, že nosí prsteň od svojej exky. Nie je to nič vzácne, žiadna drahota. Je to divné. My sme sa poznali už počas ich vzťahu, bavili sme sa no jej sa to nepáčilo a rozišli sa. Mám sa báť oprávnene? Vy ste to mali ako?

Strana
z3
ssimusska
26. okt 2024

@minenkak ja sa už nevyjadrujem k tebe, počkaj keď to niekedy zažiješ hocikde u známych alebo v skupinke kamarátov 🙂

minenkak
26. okt 2024

@ssimusska tak sa nevyjadruj, človek sa nedá odtiahnuť,nie je stolička a ani gauč,má svoj rozum a ak odíde,tak odite preto lebo tam kde je už nechce byť,ja neviem akých ľudí máš vo svojom okolí, ale ja poznám ľudí čo stoja pevne nohami na zemi a ak niekde nechcú byť, tak idú preč a ak chcú ostať ostanú

ssimusska
26. okt 2024

@minenkak ja mám vo svojom okoli inteligentných ľudí, no to neznamená že nepoznám niekoho “tupého”🙂

minenkak
26. okt 2024

@ssimusska ani tupý človek ak nechce odísť neodíde, odíde preto lebo nechce byť tam kde akurát je,nevhodný partner ,partnerka, nespokojný vo vzťahu,nespokojný v práci ,ako prehovoris nikoho aby išiel inde, ak je spokojný kde je

mamutka
26. okt 2024

Tak jeho ex bola hysterka píšeš. Ty máš nervy že on nosí prsteň. Ty si jej v podstate rozbila vzťah a máš nervy za prsteň, ale ona je podľa teba hysterka. Možno je. Ale podľa tvojho frajera si možno hysterka aj ty.
Kľudne je možné, že je prsteň preňho len pekná vec, je možné, že na nu stále mysli, je možné, že sa k hej vráti a je možné že na nu dávno zabudol. Podľa toho že nosí jednu vec od nej sa to súdiť neda. Ved ti ho aj daroval a vtedy sa ti páčil. Očividne ma ta ex fajn vkus, keď sa to páči jej vyber či už chlapa či prsteňa

autor
26. okt 2024

Ako som jej mohla rozbiť vzťah? Veď sme sa len bavili, začal so mnou tráviť viac času, lebo sa pri mne cítil lepšie. Keby si ju tak váži, tak ten prsteň nedá mne. Kto jej za to môže, že bola hlúpa

777januska777
26. okt 2024

Dal ho tebe, keď chodil s ex, teraz ho ma zas on. Za mňa je to dobrý test, keď dá ten prsteň ďalšej aspoň budeš vedieť ktorá ťa nahradí. 🙂

vilma7
26. okt 2024

A za chvíľu bude hystéria z teba...

bluehorse1
26. okt 2024

@evazhoufova zeny nosia nohavice?? 🫣

clementine93
27. okt 2024

Keby môj chlap daroval prsteň, ktorý som mu kúpila ja inej ženskej, tak by bola hysterka aj zo mňa.

Strana
z3