Riešenie konfliktu s partnerom: Ako by ste reagovali?
Ahojte, včera sme sa pohádali s priateľom, na konci povedal, že on toto počúvať nebude (to je jeho reakcia vždy na niečo, keď mu poviem, svoj názor, alebo ako to vidím.). Dnes mi ráno volá o deviatej, že či som urazená. Hovorím mu áno, stále som a nechcem v tomto pokračovať, lebo ma to iba ničí a povedala som mu prečo. A on zase, že on nebude počúvať moje komandovanie - toto slovo presne použil. Tak som mu povedala, že v poriadku, nemusíš, chápem, nemusel si ani volať, prajem ti všetko dobré a opatruj sa. A dnes na obed mi píše - či mu vytlačím papiere, ktoré dal dokopy a napísal... neodpísala som mu samozrejme. Moje ženské ja hovorí, kašli na neho, nerieš, neodpisuj už. Moje ľudské ja hovorí, odosobni sa, pomôž mu, aj keď vám to nevyšlo.
Ako by ste reagovali vy?
Ked si sa s nim jasne rozisla, tak nie je dovod mu cokolvek tlacit, aby si to zle nevysvetlil. Mohol by to pochopit tak, ze sa chces uzmierit, alebo ze o nic neslo. Blokla by som ho alebo by som mu len naposledy v skratke napísala, ze nic mu tlacit nebudem a kedze som sa s nim rozisla, nech ma viac nekontaktuje. Potom ignor.
Nič mu netlač, vie si vytlačiť v každom nákupnom centre..
Vypočuť a porozprávať sa s tebou nechce, tak nech ťa ani nevyužíva a neotravuje s blbosťami..
nechce ťa počúvať ako partnerku/priateľku, ale na sekretárku si mu dobrá ?!
jasne si mu do telefónu povedala svoje, tak čo ešte chce ? že mu nie je cocotno ! nech mu vytlačí kto chce, aj ševt, kopycentrum, sused. tam nikoho počúvať nemusí, ani oni jeho

@anonym_7e4576 zatiaľ ani jeden, toto je prvý. A posledný. Ja naozaj nemám ani čas, ani energiu a chuť toto zažívať s mužom.
@anonym_autor Tak to radšej ukoncit lebo toto bude večne trápenie.Radsej sama ako s clovekom ktorý tresta, skladá telefón keď nieje tak ako on chce.Nevie komunikovať, tresta a uteká.Nevhodny typ človeka do vztahu