icon

Riešenie konfliktu s partnerom: Ako by ste reagovali?

23. aug 2026

Ahojte, včera sme sa pohádali s priateľom, na konci povedal, že on toto počúvať nebude (to je jeho reakcia vždy na niečo, keď mu poviem, svoj názor, alebo ako to vidím.). Dnes mi ráno volá o deviatej, že či som urazená. Hovorím mu áno, stále som a nechcem v tomto pokračovať, lebo ma to iba ničí a povedala som mu prečo. A on zase, že on nebude počúvať moje komandovanie - toto slovo presne použil. Tak som mu povedala, že v poriadku, nemusíš, chápem, nemusel si ani volať, prajem ti všetko dobré a opatruj sa. A dnes na obed mi píše - či mu vytlačím papiere, ktoré dal dokopy a napísal... neodpísala som mu samozrejme. Moje ženské ja hovorí, kašli na neho, nerieš, neodpisuj už. Moje ľudské ja hovorí, odosobni sa, pomôž mu, aj keď vám to nevyšlo.
Ako by ste reagovali vy?

Strana
z2
anonym_5610fe
23. aug 2026

Ja by som ani nezdvihla telefon a neodpovedala. Akoze pre mna vztah ma byt niecim co robi moj zivot lepsim ako bez neho a ak taku funkciu neplni tak nema pre mna zmysel, predpokladam, ze toto nebola prva hadka takze ja uz davno by som s nim nebola.

zlaticko_no1
23. aug 2026

A vie on vobec, ze si sa s nim rozisla?...lebo klasicky chlap to z hentoho ani nemusel pochopit a berie to len ako prechodnu hadku a potom sa pojde dalej 😉

anonym_e11479
23. aug 2026

Dobre si urobila,na co sa len trapit,toto obdobie chodenia je predsa o tom,ze ruzove okuliare,tesite sa jeden na druheho,zalaskovane pohlady,a bozky,dotyky,vela sexu.
Proste lietanie na oblaciku.

jblheart
23. aug 2026

@anonym_autor Tak v každom vzťahu prídu aj nedorozumenia ťažké chvíle a buď to ten vzťah posilní alebo položí. Na základe toho čo si napísala ťažko posúdiť v akom stave je váš vzťah. Každopádne komunikácia je základ a ak ty nekomunikuješ lebo sa urazíš a on nekomunikuje lebo nechce počúvať tvoje "komandovanie" tak to nevyzerá ružovo do budúcnosti.

anonym_6cb264
23. aug 2026

Vytlac ,daj mu ich a rozid sa osobne
Lebo ajtak takto cez foon o ničom a asi ajtak nepochopil

terezia74
23. aug 2026

@anonym_autor tvoje ľudské Ja pošli na 3tyždnenny oddychový pobyt na Sri Lanku a počúvaj svoje ženske ja

cimage
23. aug 2026

Naposledy by som mu to vytlacila a osobne mu vysvetlila, ze je koniec a nech si hlada inu sekretarku. On asi nepochopil, ze si to ukoncila a mysli si, ze si len urazena. Musis mu to narovinu povedat.

danica2711
23. aug 2026

tvoje ženské ja má pravdu, niečo vám proste nefunguje a asi ani nebude. Ale ja som skôr za rozchody "naživo" so slušným a ohľaduplným rozhovorom na rozlúčku. Nech je ako chce, kedysi sme sa ľúbili, to si zaslúži úctu

anonym_ed4a81
23. aug 2026

Mňa by zaujímalo, na čom ste sa pohadali a o čo ide všeobecne. Lebo keď je to také typické pre ženy, že z každej blbosti spravia kauzu na týždeň, tak je chyba v tebe.

doux
23. aug 2026

@anonym_autor ak šlo o niečo, o čom ste sa bavili pred vašou poslednou hádkou, tak by som sa zachovala tak, žeby som mu to vytlačila, odovzdala a povedala si posledné zbohom, ak si teda o rozchode presvedčená. lebo ak on s niečím rátal, netušil, čo sa ešte odohrá a teraz možno potrebuje tie veci a ty sa zduješ. to tiež trošku svedčí o tebe. nech už je ten chlap aký chce, vytlač mu to, odovzdaj a daj mu čau.

januska12323
23. aug 2026

@anonym_autor on z tvojho prejavu vôbec nepochopil, že si sa s ním rozišla. Ak si to tak myslela povedz to rovno.

crazy_cat_lady
23. aug 2026

A pochopil on vobec, ze si sa s nim rozisla? :D

anonym_b6adaf
23. aug 2026

Prajem ti vsetko dobré a opatruj sa-to nie je priame rozídenie sa..podľa mňa ťa vôbec nepochopil.

anonym_7e4576
23. aug 2026

Čo su to za hry?Toto nepochopim
Komunikuj jasne aby ten druhy vedel, že je ozaj koniec
A nie maj sa dobre, opatruj sa.Z toho ani ja by som nevyčitala, že je koniec
Takže sa stretnite a jasne si vydiskutujte, či budete pokračovať alebo to ukončite.
Aj on ma právo vedieť na com je

felycity
23. aug 2026

Mne na celom príbehu príde podstatnejšie niečo iné: ona má pocit, že nemôže povedať svoj názor, a on má pocit, že je komandovaný. To je podľa mňa miesto, kde je skutočný problém ich vztahu. A kým nevieme, ako ich konflikty reálne vyzerajú a čo sa medzi nimi deje dlhodobo, nevedela by som z týchto pár viet rozhodnúť, že jeden je vinník a druhý obeť.Vzťahy bývajú málokedy iba čierne alebo biele. Medzi nimi je ešte veľmi veľa sivej, ktorú v jednom internetovom príspevku jednoducho nevidíme. A evidentne neviete ani normalne komunikovat. Ale pokial si nespokojna vo vztahu tak nema zmysel v nom pokracovat.

motylik2559
23. aug 2026

@anonym_autor Ahoj a na com ste sa pohadali? Kvoli comu? Aky bol tvoj nazor na tu vec a si taka ,ze si casto presadzujes len svoje dokola? Ono velmi malo info si dala, cize ja ti nepoviem,ze je rozchod ok, ked ani netusim o co vlastne slo a aka si bola ty (vid otazky vyssie).

autor
23. aug 2026
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj a na com ste sa pohadali? Kvoli comu? Aky bol tvoj nazor na tu vec a si taka ,ze si casto presadzujes len svoje dokola? Ono velmi malo info si dala, cize ja ti nepoviem,ze je rozchod ok, ked ani netusim o co vlastne slo a aka si bola ty (vid otazky vyssie).

@motylik2559 toto su velmi osobne veci, ktore tz nebudem rozoberar. Ale ze to nefunguje vieme dobre, a rovnako som mu povedalla, ze nie som stastna, ze toto musi medzi nami skoncit. Do telefonu som mu povedala, ze je koniec, ze nechcem vo vztahu pokracovat, ze uz dalej nie. A ze nech sa teda opatruje a prajem mu vsetko dobre a zbohom.

motylik2559
23. aug 2026
@anonym_autor

@motylik2559 toto su velmi osobne veci, ktore tz nebudem rozoberar. Ale ze to nefunguje vieme dobre, a rovnako som mu povedalla, ze nie som stastna, ze toto musi medzi nami skoncit. Do telefonu som mu povedala, ze je koniec, ze nechcem vo vztahu pokracovat, ze uz dalej nie. A ze nech sa teda opatruje a prajem mu vsetko dobre a zbohom.

@anonym_autor No tak ale ked si sa uz rozhodla a vztah ukoncila, tak co potrebujes doriesit tu? Ak ide len o tie papiere, tak aj sama by si mohla vediet,ze po definitivnom konci mu nebudes robit ziadne sluzby. Navyse kebyze mu tu sluzbu spravis, tak on by to ako koniec vnimat nemusel a do buducna tvoje slovo pre neho nebude mat ziadnu vahu a bude ta mat len za hysterku. Takze ked koniec, tak koniec - t.j. bez kontaktu.

anonym_f8efaa
23. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ked si sa rozisla, odkaz ho na najblizsie pracovisko, kde mu papiere vytlacia

anonym_e0d488
23. aug 2026

Ked ste to ukoncili ty si zi svoj zivot dalej a on raz pride na to, ze zijeme v 21.storoci a existuju Copy centra 🙂
Vela stastia

anonym_7e4576
23. aug 2026

A neukončila si to s nim už aj po x-krat a on ta už neberie vážne?V tom prípade pochopim, že sa pýta či mu vytlačis papiere lebo zase sa povyhrazas rozchodom a o pár dni bude dobre
Nikdy sa nevyhrážaj rozchodom keď to nemienis aj v skutočnosti dodržať, lebo potom asi vieš ako ta berie.

anonym_684e87
23. aug 2026
@januska12323

@anonym_autor on z tvojho prejavu vôbec nepochopil, že si sa s ním rozišla. Ak si to tak myslela povedz to rovno.

@januska12323 priznavam, ze som to z jej prejavu nepochopila ani ja, docitala som sa to az v komentaroch 🤣

anonym_b4b2a2
23. aug 2026

Všetky ste automaticky odsúdili chlapa bez toho, aby ste vedeli o čo ide. Ak jej vytkol, že ho stále komanduje, asi na tom niečo bolo a už mu praskli nervy. Zrejme majú obidvaja za ušami. Choďte od seba, obidvom sa vám uľavi.

rozculena
23. aug 2026
@anonym_b4b2a2

Všetky ste automaticky odsúdili chlapa bez toho, aby ste vedeli o čo ide. Ak jej vytkol, že ho stále komanduje, asi na tom niečo bolo a už mu praskli nervy. Zrejme majú obidvaja za ušami. Choďte od seba, obidvom sa vám uľavi.

@anonym_b4b2a2 ako ho ona komanduje,keď on vždy odíde,keď ona chce niečo povedať a jej názor neberie na vedomie?

anonym_b4b2a2
23. aug 2026
@rozculena

@anonym_b4b2a2 ako ho ona komanduje,keď on vždy odíde,keď ona chce niečo povedať a jej názor neberie na vedomie?

@rozculena asi by som tiež nemala nervy stále počúvať partnera, keď celý deň do mňa hustí a verklikuje. Možno tomu neuveríš, ale mnohé ženy sú hysterky a potrebujú stále rýpať.

autor
23. aug 2026
@anonym_b4b2a2

@rozculena asi by som tiež nemala nervy stále počúvať partnera, keď celý deň do mňa hustí a verklikuje. Možno tomu neuveríš, ale mnohé ženy sú hysterky a potrebujú stále rýpať.

@anonym_b4b2a2 ja práveže nehustím. Nemám ani priestor povedať, že sa mi niečo nepáči. Ozvem sa, že niečo nie je v poriadku, on to nebude počúvať a skladá. Chcem to prebrať osobne, on na to nemá teraz náladu, nebavme sa o tom. Nikdy sa o tom nebavme. Ja nemám ani priestor mu vysvetliť, že niečo je zle.

anonym_b4b2a2
23. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_b4b2a2 ja práveže nehustím. Nemám ani priestor povedať, že sa mi niečo nepáči. Ozvem sa, že niečo nie je v poriadku, on to nebude počúvať a skladá. Chcem to prebrať osobne, on na to nemá teraz náladu, nebavme sa o tom. Nikdy sa o tom nebavme. Ja nemám ani priestor mu vysvetliť, že niečo je zle.

@anonym_autor tak mu daj definitivne zbohom

anonym_ddddf1
23. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor No, tak tym.rozchodom si mu to vysvetlila. Podaj mu tie vytlacene papiere a uz sa s nim nekontaktuj.

anonym_7e4576
23. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Autorka a koľko už bolo takych rozchodov?
Neodpovedáš, takže asi viac
Nuž sama si si na vine, že ta ma už na haku

autor
23. aug 2026
@anonym_7e4576

@anonym_autor
Autorka a koľko už bolo takych rozchodov?
Neodpovedáš, takže asi viac
Nuž sama si si na vine, že ta ma už na haku

@anonym_7e4576 zatiaľ ani jeden, toto je prvý. A posledný. Ja naozaj nemám ani čas, ani energiu a chuť toto zažívať s mužom.

Strana
z2