icon

Riešenie partnerského vzťahu s nižším mužom

30. máj 2024

Nepritahuju ma nizsi muzi odo mna, ale jedneho mam fakt rada no je o hlavu nizsi. Je medzi nami aj chemia no ten vyskovy rozdiel mi vadi. Je to mna zamilovany uz druhy rok. Je aj eozumny. Ale ten vyskovy rozdiel, preco nevyrastil?! Co by ste robili vy?! Predtym mal vyssiu priatelku, aj ked nie az o hlavu a ja nizsieho velmi davno....teraz ma pritahuju viac vyssi, ale tento je kamarat, dobry znamy, je aj sympaticky, ale o hlavu je dost, asi nie kazdy si na to zvykne, ja asi nie...asi nie sme si sudeni. Vy mate taky vyskovy rozdiel s partnermi?

macekovam
31. máj 2024

Nižší ako ja nie.vadilo by mi to veľmi..

nevenka
31. máj 2024

No mne by to vadilo, lebo ja mam 152 cm, tak keby bol odo mna nizsi, no, uz by to bol asi clovek s trpaslicim vzrastom...🙃
Ale keby vsetko ostatne malo byt medzi Vami ok, tak vyska by nebola podstatna. Pre mna je zasadne, aky je to clovek, aky ma charakter, hodnoty, povahu a ci je medzi nami chemia. Bez chemie v ziadnom pripade.

luciferka93
5. jún 2024

Mala som frajera ktorý bol o niečo nižší ako ja... ale časom mi ten výškový rozdiel začal vadiť... Žiadne opätky, vyššie šľapky... Rozišla som sa s ním žiaľ aj napriek tomu aký bol super, ale môj vnútorný pocit nebol taký ako by som chcela a necítila som sa spokojne... Teraz mam manžela, ktorý je odomna vysoký o 30 cm 😃😃 ma 2 metre a teda nemohla som si vybrať lepšie, a nikdy nebanujem moje rozhodnutie... Dokonca môj muž je ešte dokonalejší chlap ako ten predtým ❤️❤️❤️❤️❤️ prajem správne rozhodovanie. Ale ak nemáš byť spokojná časom by to neklapalo.... Mam kamarátku ma nižšieho partnera a dá si k nemu aj opätky, nevadí jej to.... Je to o tom ci si stým ok a nehanbís sa alebo áno ☺️

gerrwie_girl
5. jún 2024

Meriam 190, priateľ 186. Absolútne nikdy mi to ani nenapadlo riešiť 😀. A to som chodila aj s este nižšími. Mne ide o to aký to je človek nie aký je vysoky 🙂.

tilly
5. jún 2024

@slovenka753 ja som tak isto. Ja 180, muž 175 a väčšina mužov je nižších 🤷‍♀️.
Mne to nikdy nevadilo, len posledných pár mesiacov, chcela by som občas také objatie, ako tu niekto spomínal, že teplé, bezpečné, také, že sa v ňom stratím.

jumama
5. jún 2024

Mam sesternicu, co ma o dost nizsieho muza, mozno tak o 20 cm. Su spolu mozno uz 30 rokov, uz su aj stary rodicia, a lubia sa stale jak na zaciatku. Taka laska medzi nimi je vzacna, medzi inymi parmi taku silnu lasku po tolkych rokoch nevidim 🙂

dominikamacakova
5. jún 2024

Mne by to vadilo...

marca12
5. jún 2024

Kamoska ma o hlavu nizsieho. Uznavam zo zaciatku posobili komicky,ale zvykli sme si. Nosi pri nom aj opatky. Je to uzasny chlap,ona pri nom ziari,je prajny a nezakomplexovany. Su spolu uz hadam aj 20 rokov. Mne by asi nizsi nevadil,ak by z neho vyzarovala muznost,pritahoval ma a citila by som sa s nim dobre.

damira90
5. jún 2024

Co ti vadi na zaciatku to ti bude vadit stále.
Ak ho lubis skus ludia ti mozu byt ukradnutí ale ( opakujem vetu vyssie) ale netrufat si dat vysoke topanky( svadba a tak zabavy napr.) A nehrbiť sa pri nom. 🤗

tilly
5. jún 2024

@damira90 väčšine tých chlapov nevadí, keď má ich partnerka podpätky.

tilly
5. jún 2024

Kočky, len tak pre zaujímavosť. Tie, čo píšete, že by vám to vadilo, akú máte výšku? A prečo by vám to vadilo? Kvôli objatiam a nežnostiam, alebo preto, ako by to vyzeralo?

kikuska_wedge
5. jún 2024

Ten spravny partner je podla mna taky, ze fyzicky vzhlad neriesis. Dajme tomu, ze by moj muz zosedivel, oplesatel, pribral atd. Budem ho milovat rovnako. Na krase mi vobec nezalezi. Dolezite je, ze je krasny zvnutra.

hopsas
5. jún 2024

Plno modeliek ma mužov o hlavu nižších .neriešila by som ak ho máš rada

duppka13
5. jún 2024

Ja mam skoro 1.80 ale aj tak by som si s nizsim nemohla zacat, raz sa mi to skoro stalo ale prislo mi to proste divne, nevedela som sa cez to preniest. Manzel ma 2metre.

ouwecka
5. jún 2024

Su take pary,musis byt s tym v pohode ty,co asi nie si

nikiki29
6. jún 2024

Ženy, síce píšete, že máte nižších, ale naozaj až o hlavu? To môže byť aj 20-30 cm. Nie 5 cm ako tu píšete v komentároch. Ja si neviem predstaviť, že pri 180cm žene bude stáť chlap, ktorý má 160cm a menej 😳
Akože ak to im nevadí, neriešim a nestarám sa, ale tu sú zjavne nejaké pochybnosti… 🤔 ja by som do toho nešla, alebo skúsila a teda rátala aj s možnosťou že to ukončím kvôli výške 🤷🏻‍♀️

mamamasama
6. jún 2024

U mňa šli nízky chlapi automaticky do friends zone. A naozaj mohli byť skvelí. Potrebujem od chlapa, aby bol mužný a to pre mňa nanešťastie znamená, že musí byť aj vyšší. Proste nízky chlap pre mňa nie je fyzicky príťažlivý a to môže byť celý vysekaný.

candii
6. jún 2024

Môj partner je tiež trochu nižší, ja mám 184 a on 180. O hlavu nižší, to by mi dosť vadilo

diorka
6. jún 2024

Tu by mali odpovedať baby min. 170cm a viac vysoké, a nie tie, co maju 150, 160 cm. Môj ma tiež o 5cm menej, ale ja mam skoro 180, čiže on až taky nízky nie je a nevadí mi to a ani za tých vyše 20 rokov, čo sme spolu nikdy nevadilo. A keď mám chuť, dám si aj opätky 😉

luciferka93
6. jún 2024

@tilly tak ja mam napr 170cm 😃 vadilo by mi to pre ten pocit ze on je nižší a ja vyššia cítila by som sa divne proste, hanbila aj keď to znie možno hlupo😃 môj muž má 2 metre, nnei nad to keď ma objime a doslova ma rukami skova k sebe ešte aj s malým 😃❤️❤️ aj dat si pusu, takú ze sa musíš zhrbit... Neviem no nič romantické, žiadne podpätky... Necítila by som sa sexy keby mam podpätky a pri mne stojí malý stupel... Chlap ma byt chlap a nie len povahou ale aj tým ako vyzerá a pôsobí, ale je to podľa mňa o pocite ženy. Niektorá je s tým stotoznena že ma nižšieho partnera a nerieši... A niektoré sme také ze nám to vadí, ja som nižšieho mala a teda nikdy viac a to mohol byť naozaj najlepší na svete ☺️ každá to mame inak ❤️

gerrwie_girl
6. jún 2024

@diorka inak moj je nizsi tiez a ja meriam 190 a on sam ma presviedca aby som nosila podpatky :D. Co samozrejme nerobim ale vidis ze jemu to vobec nie je blbe ze ma vyssiu partnerku a este vyssiu ju chce :D

petkazamborska
6. jún 2024

no ja mam 180 cm, a milujem vysoke opatky a tieto otazky som riesila asi 15 rokov :D od mojej 15 az po chodenie ... bola som zalubena do nizsieho kolegu , a bola sranda som mu kupila hokerlik, ale neviem , asi to tak nemalo byt , a on si stale nebol isty , vydrzala som nanho cakat 5 rokov, akoze platonicka laska, a on sa dostal na riaditela a riadne sa zmenil ...bol to preplesk, a zranil ma od podlahy...potom prisiel moj manzel , vyzera ako model ma 192 a aj ked mam opatky sme zhruba narovnako ...mne to pri tomto kolegovi prestalo aj vadit , a nemala by som problem s nim chodit, bola som neskutocne zamilovana ...ale tak to malo byt a basta...
vysoki muzi miluju nizke zeny, aj moj manzel 192, predomnou mal 158 cm frajerky ...masaker...

nikiki29
6. jún 2024

@diorka ani o hlavu nižší by ti nevadil?

queen_el
6. jún 2024

No pozri, ja nie som nejak extra vysoká, “len” 173 cm a veru mala som už tento “problém”, síce nebol o hlavu nižší ale o pár cm. Avšav v tej situácii a zalubenosti mi to bolo šumafuk 🙈 fakt ma to netrápilo. Ale to musi byť človek zaľubený, inak by som s tym nebola 100% okej.

marteenka
6. jún 2024

Už teraz ľutujem svojho syna. Nikdy nebude vysoký. Max 170cm, ak vôbec. A dufam, že nájde rozumnú nepovrchnu partnerku bez predsudkov. Toto tu sa nedá citat. 🤷‍♀️

akvi
6. jún 2024

Bude ti to vadiť, ak už teraz nad tým premyslas. Môj je nižší o 2cm 😅 a vadí mi to stále. Samozrejme nie natoľko, aby som to povýšila nad všetko ostatné. Lebo teda iné kvality ďaleko prevyšujú tento malý nedostatok. Ale vadiť mi to vadí celý život. Zase, nemôžem mať úplne dokonalého muža a radšej, nech je nižší, ako by mal byť debil 😁

akvi
6. jún 2024

@marteenka neboj sa, môžeš ostať prekvapená, nás syn tiež oboch s prehľadom prerástol, aj keď teda nepatrí k super vysokým, ale atakuje 180 a to ani ja, ani muž ani zďaleka nedosahujeme. Poznám aj rodinu, kde muž má 160, žena 150 , dcéru majú drobnú, má cca 150 a syn má 185cm. Tiež nechápu, kde ich nabral 😅

mamatroch
6. jún 2024

Moj je odo mna nizsi, aj ked nie az o tolko, vyska je fakt posledne, co by som riesila. O com uz len vypoveda vyska cloveka? 🤦 U nas je to zase vykompenzovane vekom, je odo mna o 17 r. starsi 🤣 (a vek to uz ano, z toho vyplyva vela veci, tam si uz nepovies, ze na veku nezalezi. Ale s tym som do toho isla a ja som clovek, ktory si s rovesnikmi nikdy nemal co povedat 🤷)
Dolezite je mat rovnake hodnoty a predstavy o buducnosti.

tilly
6. jún 2024

Ja som si vysokého chlapa urobila 🤣🤣🤣🤣. Môj syn má 192 cm a teda čo je škoda, tiež sa mu páčia nízke kočky. A môj muž stále dúfa, že domov prinesie dlhonohu blondínku 😆🙊.

mirica
6. jún 2024

Vždy budú dva názory....
1.) ženy, ktorým na výzore (výške, váhe, a pod) nezáleží.
2.) ženy, ktorým na tom záleží.
A môj postoj je asi taký neutrálny ...akceptujem oba názory....ale....
1.)tieto ženy majú podla mňa plné právo byť nahnevané, ak ich partner komentuje (napr po tehotenstve, zmena farby vlasov) , že sa zmenili výzorovo
2.) a tieto sa u mňa pochopenia na rovnakú sťažnosť nedočkajú - ak si vyberajú podľa výzoru, nemôžu sa sťažovať, že to ich partner berie rovnako