Riskovať všetko pre novú lásku či zostať?
Ak by vam do života vosiel clovek, ktory by vas ocaril, vyborne by ste si rozumeli, ze by ste mali pocit,ze je to vasa spriaznena dusa, dali by ste mu sancu?
Obaja by ste mali svoje rodiny, deti, majetky a bolo by to komplikovane. Priznali by ste sa rodine a skusili to, aj ked neviete do coho idete, alebo by ste si povedali,ze naco riskivat a ničiť si zivot, ktory mate?
@anonym_autor zeny, vacsina z vas tu vôbec necita to,co som pisala. Ja som sa pytala,ako by ste sa VY zachovali v takej situacii. My dvaja to mame vyriesene,ze NIC nebude, nie sme spolu v kontakte
Clovek sa zamysla niekedy nad tym,co by bolo keby. Ale to keby nebude. Keby sme sa stretli v inom case, na inom mieste...
@anonym_autor žiadne "keby" neexistuje!
Za mna by som sla do toho.Je jeden muz pre ktoreho by som bola schopna sa rozviest.Moj muz nie je zly,financne nas zabezpecil,dom mame bez hypo,mame 4auta,ale nas vztah mi pride ako kamaratsky.Nemame sex,objatia,riesime len deti a chod domacnosti.Mala som nedavno narodeniny,dostala som ako darcek vankus.A nic.Podal mi ruku ako kamosovi a tym to haslo.Cas na mna nema vobec,vecer jedlo sprcha a spi.Ja som tu len obsluha aby rodina fungovala.Ano a do roka stravi s nami 7dni na dovolenke,kde sme sa aj tak pohadali.Takze ak to mas podobne chod.Ja rozmyslam,ze odidem aj ked nemam nikoho ineho ale zit takto ma ubija.
@anonym_491d8b máš už všetko, len láska ti chýba. Nedá sa trochu upustiť z manželovej vyťaženosti? Niekoho prijať do firmy?
Alebo , žeby nepodniká?
To by bolo horšie.
@anonym_autor nie a prečo nie keby aspon jeden z vas bol slobodny ale obaja zadany obaja deti...aby si raz neplakala
@anonym_autor nevyhovuje ti tvoj muz tak akykolvek impulz beries,ze toto moze byt ta vyhra.Vsetko je ale len v rovine predstavy,peknej predstavy.Mozte si akokolvek rozumiet (to si rozumeju vsetci,kym spolu realne neziju a nezdielaju bezny stereotip zivota)ty nevies,co pride,ak sa date dokopy.Tebe sa proste paci ta predstava.Doma ta to nenaplna a mimo domu je niekto,s kym si rozumies,cize ti to dava aspon ako taky pocit stastia a klam mozgu,ze ked je to doma naprd,a inde super,tak rovna sa,idem tam,kde je to super.Ty nemas ziadnu zaruku ani istotu,ze aj s hentym by to casom nebolo o hovne.Ja si mimo domu s tolkymi ludmi rozumiem a nie,nejdem s nimi do vztahu.V prvom rade si vyries samu seba,ze co vlastne od vztahu ocakavas (nie,rozumieme si dokonale, nestaci)co ta skutocne spravi stastnou,ako maju vyzerat bezne dni zivota dnes,zajtra aj o 10 rokov.Kazdy vztah zacina-rozumieme si,vasen,sex,smiech,vylety,aktivity.Casom to pomaly stabilnie a uz sa pridruzia stereotipy,praca,unava,seky,nakup,kto co kupi,kto navari,preco jeden lezi furt pred tv a druhy beha a pod.Ja som mala tiez "spriaznenu dusu" neskutocne sme si rozumeli,bol plny energie,stale vymyslal aktivity,denno denne sme presli peso niekolko km,milovali sme turistiku,priatelov,skratka vkuse nieco robit,tvorit,plnit si sny,mat dom,robit na nom atd atd.A dnes?pride z prace a lezi pred tv jak loch.Normalne ziram,ze toti bolo naozaj kedysi zive?teraz len hmota.Ja som ziva,vzdy som bola ziva a hladala si takych partnerov.Zial,na zaciatku su vsetci zivi,neskor len robit a lezat.Ja tiez robim a nemam potrebu hned lapat po ovladaci a smrdiet pred tv.Ja idem naplno este aj ked som chora.Toto mna vzdy sklame.Cize veta,sme spriaznene duse a rozumieme si je pre mna total do smeti hodena.Pretoze to nie je ukazovatelom toho,ci to tak bude aj o 5 rokov,10 rokov atd.
@anonym_3b6678 pekne si to zhrnulq
Nevážite si to, čo máte, preto o to prídete. Riskujete stabilitu detí a dôveru partnera. Veľmi nelojálne zmýšľanie vo vzťahu k deťom a mužovi. Ste sebecká a ublížite veľa ľuďom. Nikto nie je dokonalý. Vymeníte 80% toho, čo máte za chýbajúcich 20%. Keď ošalenie pominie, ukážu sa úskalia a príde opäť stereotyp a všednosť, tak sa spamätáte.
Nevážite si to, čo máte, preto o to prídete. Riskujete stabilitu detí a dôveru partnera. Veľmi nelojálne zmýšľanie vo vzťahu k deťom a mužovi. Ste sebecká a ublížite veľa ľuďom. Nikto nie je dokonalý. Vymeníte 80% toho, čo máte za chýbajúcich 20%. Keď ošalenie pominie, ukážu sa úskalia a príde opäť stereotyp a všednosť, tak sa spamätáte.
@anonym_8a0bf0 ale už to prežije a bude múdrejšia..

@anonym_autor nevyhovuje ti tvoj muz tak akykolvek impulz beries,ze toto moze byt ta vyhra.Vsetko je ale len v rovine predstavy,peknej predstavy.Mozte si akokolvek rozumiet (to si rozumeju vsetci,kym spolu realne neziju a nezdielaju bezny stereotip zivota)ty nevies,co pride,ak sa date dokopy.Tebe sa proste paci ta predstava.Doma ta to nenaplna a mimo domu je niekto,s kym si rozumies,cize ti to dava aspon ako taky pocit stastia a klam mozgu,ze ked je to doma naprd,a inde super,tak rovna sa,idem tam,kde je to super.Ty nemas ziadnu zaruku ani istotu,ze aj s hentym by to casom nebolo o hovne.Ja si mimo domu s tolkymi ludmi rozumiem a nie,nejdem s nimi do vztahu.V prvom rade si vyries samu seba,ze co vlastne od vztahu ocakavas (nie,rozumieme si dokonale, nestaci)co ta skutocne spravi stastnou,ako maju vyzerat bezne dni zivota dnes,zajtra aj o 10 rokov.Kazdy vztah zacina-rozumieme si,vasen,sex,smiech,vylety,aktivity.Casom to pomaly stabilnie a uz sa pridruzia stereotipy,praca,unava,seky,nakup,kto co kupi,kto navari,preco jeden lezi furt pred tv a druhy beha a pod.Ja som mala tiez "spriaznenu dusu" neskutocne sme si rozumeli,bol plny energie,stale vymyslal aktivity,denno denne sme presli peso niekolko km,milovali sme turistiku,priatelov,skratka vkuse nieco robit,tvorit,plnit si sny,mat dom,robit na nom atd atd.A dnes?pride z prace a lezi pred tv jak loch.Normalne ziram,ze toti bolo naozaj kedysi zive?teraz len hmota.Ja som ziva,vzdy som bola ziva a hladala si takych partnerov.Zial,na zaciatku su vsetci zivi,neskor len robit a lezat.Ja tiez robim a nemam potrebu hned lapat po ovladaci a smrdiet pred tv.Ja idem naplno este aj ked som chora.Toto mna vzdy sklame.Cize veta,sme spriaznene duse a rozumieme si je pre mna total do smeti hodena.Pretoze to nie je ukazovatelom toho,ci to tak bude aj o 5 rokov,10 rokov atd.
@anonym_3b6678 veľmi pekne napísané,presne tá realita s niekým iným je o niečom inom.Keby každý doma komunikoval a vzil sa do toho druhého,boli by ľudia trošku chapavejsi..ale niekedy by to možno vyšlo-vidím ľudí okolo seba, ktorým to vyslo-ale zase určite dajú aj zo seba nejaké obete .Neviem či to autor pochopí,lebo to najlepšie prežiť danú situáciu sám...a keď tak rýchlo zabudol,že nie sú v kontakte,tak možno má on inú, muži to majú inak..ako ženy...