Robí si zo mňa srandu?
Na našom včerajšom stretnutí bolo všetko v poriadku… možno. Chytil ma za ruku, pobozkal, dokonca sme boli spolu v reštaurácii. Povedal mi, že ma ľúbi. No ku koncu stretnutia, po tom všetkom, mi zrazu priznal, že si nie je istý svojimi pocitmi. Vraj by sme tomu mali dať čas, pretože vzťah zatiaľ nechce. O nejakú hodinu neskôr mi však povedal, že to predsa len skúsme. Keď prišiel domov, poslal mi správy o tom, aké je mu so mnou krásne atď. A odvtedy… ticho. Neodpisuje, ignoruje ma. Neviem, čo si mám o tom celom myslieť. :/
@anonym_autor vek?😀
Je normálny pracovný deň, možno nemá čas ti písať
ze klasicky manipulator skusa kolko dovolis a kam si ochotna pustit svoje hranice. skoc mu nato a za par rokov sa tu budes pytat ako sa rozvadza s takym clovekom
Zjavne sa sam v sebe nevyzna a este je to take”decko”…
nedala si mu na toalete v restauracii - dala mu ina vo vinarni
Asi si mu nedala tak ta prestal ľúbiť 😅 ale nie, naozaj je toto niekto, s kým si vieš predstaviť budúcnosť?
Nechala by som ho tak. Ocividne to este v hlave nema celkom upratane, takze by som neriskovala.
No keď som ja mal 21 rokov, tiež som vedel len tak povedať "Ľúbim Ťa". Teraz by tú vetu zo mňa nevymlátili ani na výsluchu u gestapa 😅
mlady chalan, nevie co chce, alebo chce len to jedno a nechce sa este viazať
To je ešte mláďatko, nevie čo chce a na vážnejší vzťah zďaleka nedozrel.To'' ĺúbim ťa'' neber vážne, to nepríde na prvom,ani druhom rande.
Ignoruj ho aj ty. Najlepsie nastalo.
Nevyspelé správanie, skip
@anonym_autor buď rada, že sa tak skoro vyfarbil. Aspoň s ním nestrácaš ćas.
dievča zlaté, kašli na neho a buď rada, že hneď takto na začiatku odhalil aký je nerozhodný a nevyspelý... s tým by si si veru vzťah budovať nechcela 🙏🏻
21-22 rokov? a robí alebo je to študent? ...podľa mňa ešte nevie či chce ...a či ťa chce...možno sa mu páčiš...ale hádam nečakáš, že teraz sa bude venovať len tebe, asi má tiež svoj život...btw ty máš koľko?
@anonym_autor
Nestrácaj svoj čas s niekym, kto nevie čo chce... 😉
Detto ak hovoríme o "chalanovi", ktorý má byť práve ten pylier/skala/strom vo vzťahu o ktorý sa žena s dôverou môže/potrebuje oprieť... 😎
Principiálne je úplne jedno či má 18 alebo 80 rokov 😉, podstata je vždy identická.
@anonym_autor asi ani sám nevie, čo by chcel, budeš mať z neho len nervy, ja by som to ukončila
Určite ti radím utekaj. Je to manipulátor a využíva techniku miznutia. Gheislater , či tak nejako sa to volá. Budeš svnum nešťastná.
To je ešte mláďatko, nevie čo chce a na vážnejší vzťah zďaleka nedozrel.To'' ĺúbim ťa'' neber vážne, to nepríde na prvom,ani druhom rande.
@andrejka2424 v 21 ,22 rokoch tak 20 rokov dozadu mali už rodiny ,riešili budúcnosť ,dom ,byt atď to až teraz do 40 tky u mamičky ,občas sa odviazať aziadne povinnosti a to platí či už u mužov či u žien
@anonym_autor manipulátor. Maj sa na pozore... PRED SEBOU. Očividne si sa chytila a trápi ťa to. Pýtaj sa sama seba, prečo ťa priťahuje. Čo si potrebuješ dokázať. Prečo ho toľko potrebuješ. Pracuj na tom, aby si s niekým nebola preto, lebo ti dáva nejaký pocit istoty, dôležitosti, ale kvôli nemu. Lebo je taký...taký...
@anonym_autor jeho vek hovorí za všetko. A ty vekom pochopíš že toto by bol manipulátor
@anonym_autor styl pisania: chat gpt. Ci uz som len prilis skepticka?
@anonym_autor toto poznám. Od takého ruky preč.

Wtf? Prosim ta ako dlho sa stretavate? Ale aj tak cele cudne - v priebehu jedneho vecera, aby niekto presiel celou skalou od nie som si isty, po lubim ta a spat.