Rovnocennosť vo vzťahu: Ako sa cítiť vyrovnanejšie?
Dnes o 10:27
Ahojte... Chcel by som sa opýtať na názor... Mám priateľku, ktorá je proste úžasná, obľúbená, všetci ju majú radi, chlapi ju oslovujú na ulici a ľahko sa zoznamuje a nadväzuje kontakty... Ja som taký normálny chalan, riešim si svoje veci a nemám potrebu sa zoznamovať s cudzími babami... Necítim sa ale kvôli tomu dobre... Cítim sa pri nej taký menej cenný... A dosť nám to komplikuje vzťah... Paradoxné s bývalou priateľkou sme mali opačný problém... Ona si cítila menej cenná pri mne... A kvôli tomu sme sa rozišli... Myslíte, že sa s tým dá niečo robiť, riešiť to s odborníkom, psychológom alebo je proste lepšie, keď má každý takého rovno cenného partnera 😐 viem, že nikdy si nebudeme úplne rovný...
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@vaclavvv po precitani tvojich ostatnych komentarov som si ista, ze ty si len zufaly. Preto sa s tebou lahko manipuluje, lebo nemas rad sam seba, nemas sebeuctu, nepoznas svoju hodnotu. Zmenit sa musis ty, pretoze len ty sa mozes zmenut, ak budes chciet. Nikoho ineho nezmenis aj keby si sa pokrajal. A ked budes mat rad seba sameho, ked budes mat aj sebeuctu aj budes poznat svoju hodnotu nebudes musiet vstupovat do vztahov, kde sa necitis rovnocenny. Ani sa ich nebudes zufalo drzat. Takze znova pisem: Zacni pracovat na sebe, lebo o takeho zakomplexovaneho ufnukanca ziadna normalna zena nestoji.