icon

Rozbila som vraj chlapovi nový vzťah. Som zlá?

mirusik249
5. okt 2021

Rozbila som vraj chlapovi nový vzťah, lebo som dotyčnej napísala pravdu. Zamlčal jej dosť dôležité veci o svojej situácii a ta naivka mu to hltala aj s navijakom. Som zlá?

Strana
z3
mirusik249
autor
5. okt 2021

@kittykat22 ak si nájdem nového partnera určite mu nebudem klamať že žijem pod jednou strechou s ex... Buď to pochopí že máme spoločný záväzok alebo pôjde.... To že som s bývalym spala bolo na základe toho že sme sa snažili to ešte urovnať ale nie len tým že sme sexovali, k tomu to len viedlo... Aj on mal záujem a ja som o tom že prasi inú nevedela....

bosorka2302
5. okt 2021

@mirusik249 ved neviem ci najdes vztah s takym pristupom. ved bud budte spolu kvoli dietatu a tolerujte si milencov, ale bez ziarlivostnych scen ( poznam aj take pary) alebo sa rozidte a osamostatnite sa kazdy sam a nerieste kto koho ma

kittykat22
5. okt 2021

@mirusik249 ale to nie je tvoja vec, o com sa on bavi s novou priatelkou. Nemas ziadne pravo jej pisat. Nie je nahodou problem, ze nechces aby odisiel, tak mu robis napriek? A aby si si utesila svedomie, tak to podas na konikovi ako sa ti to hodi do kariet. Alebo sa mylim?

kitycat
5. okt 2021

No mne sa skor zda, ze nie si zmieren s rozchodom... Bestaraj sa do jeho veci.. A naco s nim stale spis?

mirusik249
autor
5. okt 2021

@kittykat22 no svedomie mi to utesilo v tom zmysle že vie pravdu aj ona... To či s ním chcela ostať by som už stejnak neovplyvnila a ja som sa k nej správala slušne... Žiadne ziarlivostne sceny.. neviem ako vám tu celú situáciu vysvetliť podrobné aby som nemusela zachádzať do detailov... A k tej otázke prečo s ním stále spím... Ženy JA SOM NEVEDELA že má inú a on (nielen ja) sa niekoľkokrát snažil to urovnať a skončili sme pri sexe... A necítim sa pre to zle lebo v posteli nám to neprestalo klapať, len sex pre to aby vzťah vydržal nestačí..... U nás to krachlo na inom....

stary_ujco
5. okt 2021

Buď kľudná. Tvoj bývalý nemal vzťah. Lebo keby mal v plane s dotycnou vztah, tak jej neklame o svojom sposobe života. A dotyčná bola len na vyprazdnenie guli a pohkadkanie ega, že spravil dobre a ešte dokaze nejaku kosť ukoristiť.
Na druhej strane, okamzite by som odporucal skončiť so spoločným sexom. Chápem, ze mas tiez svoje potreby a on je doma, poznate sa, je to taka tutovka na uspokojenie. Ale on sa uz nazad nevrati a ty sa akurát tak zhadzujes. Porieste si rozchod a dovi dopo.

mirusik249
autor
5. okt 2021

@kitycat no jasné že nie som zmierená... Ja sa neviem s koncom desaťročneho vzťahu zmieriť za mesiac... 😏

kittykat22
5. okt 2021

@mirusik249 tak tam mas odpoved. Ako si odpisala @kitycat Niesi zmierana s tym, ze ta opusta a chce inu, a tak okolo seba kopes 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ To, ze si jej pisala alebo volala, ze ziarlivostna scena. Je jedno ci jej to povies v klude alebo okolo toho spravis divadlo. Spis s nim aby s tebou ostal ... a on sa necha zviest ale to mu nebrani aby isiel o dvere dalej. Mozno by si sa mala prestat ponizovat a robit muzovi rohoz a dat mu zbohom. Ak uz spi s inymi, tak to nema cenu.

nyusika
5. okt 2021

@mirusik249 klameš samú seba.
Ty si sa snažila to urovnať, tvoj chlap len potreboval práve v tú chvíľu sex...tak ti povedal nejakú rozpravočku a vybavené.
Na druhý den už jeho nová frajerka bola tá pravá.

mirusik249
autor
5. okt 2021

Ďakujem žienky... Ja som chcela názor na to či som mala ostať ticho alebo je dobre že som dotyčnej povedala pravdu. Naozaj ťažko pochopite situaciu medzi nami a ja nechcem zachádzať do detailov...Pre väčšinu z vás je chlap pri najmenšej chybe vhodný do koša a tak sa to na svete hemží sklamanymi a rozidenymi. Ja som svojho chlapa aj napriek hádkam milovala a chcela som vzťah zachrániť (ešte pred tým ako som prišla na to že už ma nahradil) aj kvôli dieťaťu.. Vyčítate mi že prečo som s ním spala, opakujem nevedela som že už ma inú.. Samozrejme že po tomto jeho "vzťahu" to mení okolností a mne neostáva nič iné ako sa s tým zmieriť a nečakať na zázrak...

tatisna
5. okt 2021

@mirusik249 vôbec nie si zlá...mňa by to totálne naštvalo. A okrem iného,urobí jej dieťa a Tvoje prípadne alimenty,resp. Tvojho dieťaťa sa zmenšia...aj jeho čas kedy môže varovať Tvoje dieťa...nuž,asi to nebola skutočná láska keď sa to takto rozbilo haha 🤪

juju7
5. okt 2021

@mirusik249 prelistovala som celu diskusiu a neda mi nezapojit sa. Podla mna si spravila dobre a nie si zla 😉 len si sa dost sklamala a boli to hlavne po tolkych rokoch co ste boli spolu a co ste spolu preskakali. Kazdopadne drzim palce nech to dopadne akokolvek 😊😉

maminkadeticiek
5. okt 2021

Pritahujete sa,takze vztah este nie je na konci.Ja by som to este skusila s parovym terapeutom kym to definitivne zabalite.

panda21
5. okt 2021

Ježiši niektoré tu nevedia čítať 🙄 to, že si s ním spávala a snažila to zachrániť je úplne normálne. 10 rokov je 10 rokov a je logické, že sa to snaží žena zachrániť a veľa krát nevidí tie detaili. Chlap je očividne dobrý klamár a dokázal namotat aj teba a aj druhú. Mne by svedomie nedovolilo jej to nepovedať, ona nemôže za to, že niekomu verí 🤷‍♀️

nyusika
5. okt 2021

@maminkadeticiek priťahovať sa neznamená mať partnersky vzťah, stačí mať iba sex

eternity24
5. okt 2021

@mirusik249 ja ken toľko, dobre si urobila 👌🏻

zyxie
5. okt 2021

@mirusik249 V takýchto prípadoch nieje situácia nikdy jednoduchá. Je to také jednoznačné, zachovať si hrdosť a takého "nanič" chlapa sa zbaviť. Ale v skutočnosti to vôbec nie je také jednoduché, hlavne keď ste spoločne prežili veľkú časť života a ste naveky určitým sposobom spojený (dieťa), takže sa nedajú spáliť mosty. Ak je ešte žena aj na materskej, tak je to ešte ťažšie. Človek sa zmieta medzi tým zachovať si hrdosť a poslať ho do prdele alebo vzťah zachrániť, aj za cenu potlačenia vlastného ega. Hovorí sa často, že isté veci sa nedajú odpustiť a je proste koniec, ale keď sa to naozaj stane, tak človek rozmýšla úplne inak.

kitycat
5. okt 2021

@mirusik249 ano uuznavam, 10 rokov je 10 rokov, ale v momente ked si zistila, ze spi s nejakou inou si mu mala prilepit vajca o stehno sekundovym lepidlom a uz s nim dalsi sex neplanovat... Vypisovat novej zene je take ponizujuce aj ked to pidas s neviem akou graciou a ladovym kludom, on je davno niekde inde aj ty by si mala spravit ten krok do neznama

vilma7
5. okt 2021

Tak podľa mňa to jeho prípade zas až taký vzťah nebol. Možno len Klin klinom chcel vybiť, každý sa z rozchodom vysporiaduva ináč.
My ženy si to prevažne odplačeme, kedy chlapi už dávno riešia ďalší vzťah.

Zla kvôli tomuto určite nie si, ale nabuduce by som sa do jeho budúcnosti nestarala, je to jeho vec. Jeho život a hlavne čo dotyčnej natrepe.

lintu
5. okt 2021

Ale áno, čiastočne si zlá, lebo si sa úmyselne zastarala do čoho ťa nič. Ja by som si z toho titulu na tvojom mieste ale nič nerobila. Je to zďaleka menší problém, ako keď niekto vedome vedie naraz dva vzťahy. Neviem, ako sa ten tvoj partner snažil zachrániť váš vzťah, ale ak sa situácia reálne vyvíjala takto, má on vôbec tušenia, čo vlastne chce? Svoju šancu každopádne už asi premeškal....

maminkadeticiek
6. okt 2021

@nyusika To som ani nepovedala.Povedala som,ze kym sa pritahujubje stale sanca vydiskutovat si to v manzelskej poradni Podla mna ak su manzelmi a maju dietatko je to priam ich povinnost kym sa rozidu.

kittykat22
6. okt 2021

@mirusik249 to, ze sa s tebou rozide, spi s inou zenou s ktorou vytvara vztah, klame ta ... to ti pride sebemensia chyba? 😐😐 Tak to mame na vaznost problemov iny pohlad. Mne pride, ze milujes muza ktoreho si si vysnivala a nie toho, co mas doma. Nahovaras si ako to date dohromady, ako pochopi, ze ty s dietatom ste to co potrebuje. Ale realita je podla toho co pises, pravdepodobne niekde uplne mimo tvojej tuzby.

opuska
7. okt 2021

a ten chlap je kto? brat? kamarat? a zase netreba sa starat do veci, do ktorych ta nic, ty by si sa sice tiez mozno lepsie citila, keby ti napisala nejaka cudzia baba pravdu ked si to spravila aj ty, ale vies, pravda by vysla skor ci neskor na povrch, mala si to nechat na neho a tej naivke ako si ju nazvala.

rawmamka
7. okt 2021

@opuska Daj si tú námahu a prečítaj si diskusiu k príspevku autorky, nie je toho veľa - cca 3 strany, všetky tvoje otázky boli už autorkou zodpovedané.

lubkavargova1
7. okt 2021

@opuska ta naivka nevedela onicom..nasledne ked sa vyjasnili veci, tak geroja kopla do prdele a odkazala zakladatelke "nech sa dalej pekne mnozia" a pekne jej ho vratila..takze vyriesila to maximalne excelentne. Pani zakladatelka ma maximalne ohrnutu zensku jesitnost a nedokaze prehltnut fakt, ze proste ten kral tvorstva si v pohode najde inu bokovku kedy chce a jej dal kopacky...ale inak je to mega super otecko, len skoda, ze kurevnik :D

Strana
z3