icon

Rozchádza sa so mnou, netuším, čo ďalej

lesankavh
12. júl 2022

Ahojte bývam so snúbencom 7 rokov a máme 2 deti (3 roky ,7 mesiacov ).
Bývame v rodinnom dome ,snúbenec mi pred pár dňami povedal ,že sa zo mnou rozchádza .Náš vzťah nebol ideálny ,boli tam problémy ,ale stále sme vedeli normálne fungovať .
Povedal,že môžem zostať v dome bývať dokedy chcem ,momentálne nemám kde s deťmi ísť .Majú tu zázemie,veľký dvor.
Neviem čo mám robiť,podnájom s rodičovského neutiahnem v dome môžem bývať dokedy chcem .Ku rodičom ísť nemôžem,oni nemajú ani o vnúčatá záujem .Netuším čo ďalej …

0silvia0
14. júl 2022

@lesankavh suhlasim s @lenkakravcova
Budovat manzelsku intimitu je v kazdom vztahu mimoriadne dolezite. Stale si myslim, ze ak nema inu, da sa to zvratit. Ale chcelo by to snahu oboch.

anig
14. júl 2022

@0silvia0 chápem,čo jej chcete vysvetliť aj s @lenkakravcova intimita je veľmi dôležitá...ale zas treba povedať,že niektorí muži majú sexu doma dosť,aj často,aj také polohy,aké chcú a aj tak "behajú" za inými...vzťah nie je postavený iba na sexe a aby sa do neho niekto nasilu nútil,len aby si udržal chlapa 🤔 a robil také veci,ktoré mu nie sú príjemné....

0silvia0
14. júl 2022

@anig intimita nie je len o sexe. Intimita je o tom zostat zenou a muzom, byt partnermi, nielen byt rodicmi...
Casto vztahy sklznu len do starostlivosti o deti a partner ide na vedlajsiu kolaj a tam zacinaju problemy.

malinovka333
14. júl 2022

@lesankavh kolko rokov ma priatel?

bluka2
14. júl 2022

Myslím, že odpoveď na otázku, či má inú "nie, ale môže sa stať", znamená aspoň toľko, že nejakú má vyhliadnutú a chce poriešiť všetko správne, najprv sa rozísť, potom ďalej... Možno. Tak ak bola priepasť v intímnej oblasti, je to aj pochopiteľné. So spolužitim musia byť spokojní obaja. To, že tam môžeš ostať bývať je veľmi pekné gesto, vôbec nie samozrejmosť.
Čo poradiť? Neviem, mne by bolo blbé bývať u ex, snažila by som sa čo najrýchlejšie postaviť na svoje nohy a osamostatniť. Nie že by to bol ľahký oriešok s 2 malými deťmi, ale dá sa. Mam kolegyňu s deťmi v takom veku, rovnako aj susedka s deťmi čerstvé 3r. a < 1 rok pracuje. Myslím, že iba vtedy sa dá cítiť dobre vo vnútri a nie v bývaní s exom, ktorý hľadá nový vzťah.
Spokojná matka = spokojné deti. Takže kvôli sebe, kvôli nim. Omnoho dôležitejšie než nejaký dvor.

lesankavh
autor
14. júl 2022

@0silvia0 takto to bolo s časti aj u nás ,starostlivosť o deti,dom ,záhradu,domácnosť,malé bábätko v nemocni na JIS <a my dvaja sme sa odcudzili 🙁

lesankavh
autor
14. júl 2022

@malinovka333 37 ja 31

lesankavh
autor
14. júl 2022

@bluka2 včera som pozerala voľne byty u nás a všetko obsadené ,budem hľadať ďalej ….

0silvia0
14. júl 2022

@lesankavh stale si myslim, ze by sa to dalo este zmenit, mate male deti. Ale to by musel chciet. Vyjadril sa jednoznacne ze chce rozchod?

bluka2
14. júl 2022

@lesankavh drž sa

bluka2
14. júl 2022

@0silvia0 ak bude chcieť, musí to vyjsť z neho. Ona v tomto momente to nemá ako ovplyvniť.

0silvia0
14. júl 2022

@bluka2 no ved prave, preto sa pytam, ci sa vyjadril jednoznacne za rozchod.

lesankavh
autor
14. júl 2022

@bluka2 áno nemám to ako ovplyvniť 😒povedala som mu,že som pre záchranu vzťahu spravit maximum ,ale nechce
Bavíme sa normálne,raňajkujeme,staráme sa o deti .
Hádka nebola ani nepamätám …
Neviem 🤯🤯🤯

bluka2
14. júl 2022

@0silvia0
@lesankavh to znie ako jednoznačný nezáujem.
Už by som to nikdy nespomínala, že som schopná urobiť pre záchranu všetko. To znie v tomto kontexte, ako že môžme mať viac sexu, ak so mnou ostaneš a to je také ponižujúce pre ženu. To nemáš za potrebu. Buď chce alebo nechce. Ty sa môžeš snažiť s niekým kto chce a nie s niekým, kto nechce.
Takýto kľud, asi sa má dobre. Hlavou je niekde inde, si myslím.

0silvia0
14. júl 2022

@lesankavh ked nechce, tak nechce. Nevnucovala by som sa, nemas co ine robit. Asi ma naozaj vo vyhlade niekoho ineho.

mateson
Autor odpoveď zmazal
andy156
14. júl 2022

Máš neľahkú situáciu. Prežila som trochu podobnú situáciu len s tým rozdielom že ja som odišla s 2mi deťmi. Mala som to ľahšie v tom že som išla k otcovi bývať, býval sám vo veľkom dome. Čiže otec mi pomáhal aj s deťmi keď som nastúpila do práce a ja som mala aj troška voľnosti keď som chcela ísť večer občas sa zabaviť. Finančne mu to vyhovovalo lebo som platila všetko inkaso za dom a stravu sme sa niak striedali. Ešte aj auto som mu kúpila keďže poobede chodil pre deti do škôlky keď ja som bola ešte v práci. S bývalým som sa chcela dohodnúť o alimentoch musela som ho dať na súd lebo mi neplatil buď vôbec alebo občas len zanedbatelnú čiastku a vravel že to mám zato že som odišla nech sa postarám sama. Chcel ma vytrestať. Čiže 3 roky mi trvalo kým som začala dostávať alimenti lebo som si stále myslela že dostane rozum. Od súdu mi platí pravidelne každý mesiac. Jedna rada asi bude ťažké to pochopiť. Nedoprosuj sa mu musíš byť nad vecou to on by mal prísť zatebou sa prosiť. Čiže mala by si sa snažiť aspoň pred ním byť v pohode optimistická že život ide ďalej a v podstate ide. Ja som dala malú do škôlky a malého do súkromných jaslí nemal ešte ani 2 roky a išla som do práce. Teraz po 8 rokoch mám druhého muža s ktorým som šťastná máme dcérku 1.5 ročnú som na rodičaku momentálne koncom leta máme svadbu a spoločne budujeme pre (naše 3 deti) do budúcna. Tak hlavu hore tiež pred rokmi som nevedela kam s konopy skôr a teraz mám život ktorý som si vždy priala veľa šťastia

lesankavh
autor
14. júl 2022

@andy156 dakujem pekne 🙂

banderaska29
14. júl 2022

neboj sa, teraz ti je nanič. ale to prejde. vieš si ist aspon zabehať ? zacviciť ? mna od takejto emočnej bolesti odbremenil šport ale že totalne 🙂 bicykel, kamošky. začni sa venovat aj sebe a ten tvoj muž, nemam nanho slov. nech ti teda da aspon priestor pre seba aby si to vedela spracovat. prešli sme si tym viacere nie si v tom sama.. keby čokolvek kludne mi napiš do spravy možeme sa o tom porozpravat 🙂 ♥

lesankavh
autor
14. júl 2022

@banderaska29 áno viem si zacvičiť,môžem ísť hocikde keď je doma,alebo keď príde jeho mamka postráži obe deti,lenže ja nemám chuť niekde chodiť,sa stretávať,rozprávať…dnes má prísť moja mama (veľmi ťažká povaha)ani neviem či jej to mam povedať 🤯lebo viem,že na mna vyleje sprcha výčitiek …lebo ona je taká …..

maialeo
14. júl 2022

@lesankavh Niektoré vzťahy nie je možné ukončiť a v niektorých vzťahoch nie je možné pokračovať. Naplnená karma ťa už ďalej nepustí... včera sme o tom dávala jednoduchý článok. Názov je: Pasca karmy: Vzťahy z minulých životov, ktorým sa treba vyhnúť
Nájdeš to cez google... možno ti prečítanie pomôže sa zorientovať.

lesankavh
autor
14. júl 2022

@maialeo idem si to vyhľadať 😀

maialeo
14. júl 2022

@lesankavh skus, popozeraj aj ine články, možno ťa niečo osloví k téme.... hlavu hore, je to dočasne

banderaska29
15. júl 2022

@lesankavh ja viem, ale keď sa trápením dostaneš na "dno" tak sa chopíš toho, čo ta z toho dna postaví. a ten šport to Ťa spasí to mi ver..

laska86
15. júl 2022

@lesankavh vzdy maju chybu obaja..tak sa neobvinuj..nevycitaj si co by bolo keby..cas zahoji vsetky rany aj ked je to velmi tazke..drzim ti palce bud silna deti ta potrebuju ich laska ta ti vsetko nahradi♥️

kornelies
15. júl 2022

@banderaska29 Samozrejme sa vsetci uzasni muzi trhaju o chudobne matky bez byvania s malymi detmi. 🙉🙉🙉
Maximalne ich maju ako matrac.

banderaska29
15. júl 2022

@kornelies ty o čom trepeš ? 😀

lesankavh
autor
15. júl 2022

@kornelies ????????😳😳😳😳😳

lesankavh
autor
15. júl 2022

@laska86 ani viem ,chybu mame obaja 😒mrzí má to,čas vylieči všetky rany 😢

kornelies
16. júl 2022

@banderaska29 Rodicia ta nenaucili slusnemu vyjadrovaniu? To sa mozes bavit s takymi ako si ty.