Rozchádza sa so mnou, netuším, čo ďalej
Ahojte bývam so snúbencom 7 rokov a máme 2 deti (3 roky ,7 mesiacov ).
Bývame v rodinnom dome ,snúbenec mi pred pár dňami povedal ,že sa zo mnou rozchádza .Náš vzťah nebol ideálny ,boli tam problémy ,ale stále sme vedeli normálne fungovať .
Povedal,že môžem zostať v dome bývať dokedy chcem ,momentálne nemám kde s deťmi ísť .Majú tu zázemie,veľký dvor.
Neviem čo mám robiť,podnájom s rodičovského neutiahnem v dome môžem bývať dokedy chcem .Ku rodičom ísť nemôžem,oni nemajú ani o vnúčatá záujem .Netuším čo ďalej …
@kornelies ty sa cítiš ? pozri čo si mi napísala ? to vobec nemalo ist mne nechápem v akom kontexte si to vypustila do sveta mne
@banderaska29 Prepac, nebolo to tebe smerovane. Stal sa omyl. Ale ty sa vyjadrujes ako low social class. Trosku popracuj na sebe. 🙉
Da sa to napisat inym tonom.
@kornelies a ty si natoľko inteligentná a vyzretá že sa nevieš vyjadrovať po slovensky a ideš ma urážať len preto, lebo som Ti odzrkadlila to, ako si reagovala prvá ty na mňa. spamätaj sa, ty prvá cenová 😀 milujem tieto afektované anglicko hovoriace slovenky 😀
@banderaska29 🙉🙉🙉 low social class neznanena prva cenova skupina 😂😂😂
To znamena nizka socialna vrstva.
@kornelies ja som neprekladala čo si ty hovorila. ja som Tebe povedala že si prvá cenová. 😀 mám angličtinnu C1, tak si tieto poučky nechaj pre svoje deti 🙂
@banderaska29 To fakt? A urobit tak primitivnu chybu. 🙉 Krasny den prajem 🙂.
@kornelies nevadí modrý koník potrebuje aj takýto mentálny odpad ako si ty 🙂 bez teba by to tu občas nebolo ono. tak si užívaj svoje chvíle chudáckej úbožiackej slávy 🙂
@lesankavh ahoj autorka, prosím Ťa ako sa zatiaľ máte ? prešiel nejaký čas a neozývaš sa ...
@banderaska29 ahoj tak bývame spolu v dome,vyzerá to tak ,že to bola jeho “slabšia chvíľka “
Normálne fungujeme ako rodina ,aj sex sa zlepšil 😌neviem 🤔možno má chcel len postrašiť 🤔aby som si ho začala viac všímať možno 🤔
@lesankavh tak to ma hrozne moc teší 🙂 ♥ aj tak maj zadné vrátka... po tom čo ti povedal môže byť nevyspitateľný.. zatiaľ si ešte drž odstup, ale zároveň mu buď nablizku. teším teším ♥
@banderaska29 dakujem,po čase znova napíšem ako s nami 😀
@lesankavh pevné verím ze to bola len slabšia chvíľka a dúfam ze to nakoniec dobre dopadne... Držím vám palce 🍀🍀🍀🍀🍀

@lesankavh Prepac, ale momentalne nedokazes utiahnut byt sama. Deti su malicke, este dlho ta budu potrebovat. Takze treba vydrzat, myslim, ze mate krizu. Tvoj snubenec si iba pyta pozornost, ktorej sa mu nedostava. Urobil zufaly krok, ze konci s tebou. Nikam neodchadzaj, je ich otec, nech sa stara. V prenajatom byte, so suchou korkou v ruke, stastna nebudes.