icon

Rozchod

22. jan 2023

Ahojte
Pisem lebo som zúfalá naozaj ...dnes sa so mnou partner rozišiel po 6 rokoch vzťahu
...mali sme krásny vzťah samozrejme boli aj zle dní ale tie dobré a pekné veci boli tak z 90% vzťahu... Všetko čo bolo zle sme vždy spolu prekonali....len už som posledné dni týždne cítila taký chlad .... Tak som sa pýtala prečo je taký ...prečo nemá náladu
..prečo je chladný a prečo je tichý atď... Máme obaja po 30 tke... Dnes sa rozišiel so mnou keď sme sa zas pochytili lebo som sa ho opýtala prečo nemá náladu ....tak vraj už má dosť.... Už to nevládze tie moje otázky atď atď pritom som len chcela vedieť prečo je taký...prečo ta zmena..tak neviem naozaj keď nie jeho tak koho sa to mám opýtať.... Ale dnes mi do očí vykrical že má neľúbi (včera mi ešte normálne vravel že ma ľúbi )a že so mnou už nechce byť a že je to definitívne....... Proste nám nedáva žiadnu šancu už
......neviem čo robiť je to veľmi bolestivé také niečo počuť keďže normálne sme dodnes aj do včera pekne fungovali smiali sa a zrazu že má neľúbi a je koniec.... Ja neviem ako sa cez to dostať keďže som to vôbec nečakala ani v najhoršom sne..... Prosím dajte mi nejaké rady alebo názory....potrebujem sa fakt len vyrozprávať asi.....je mi hrozne.

Strana
z2
autor
24. jan 2023

@janisa31 áno snažím sa na to pozerať takto len to ešte strašne bolí 🥺

kiwi3
24. jan 2023

nie, naozaj mu nevadili tvoje otazky. ze bol chladny a tichy, to malo urcite svoj dovod - pre neho sa schylovalo k rozchodu. nebud naivna, ze mu vadili nejake "otazky". asi si fakt nevedel vymysliet nic lepsie... celkom trapas. najpravdepodobnejsie to vobec nemyslel az tak vazne a objavil sa pre neho niekto zaujimavejsi. krute ale pravdive. za nejaky cas si budes hovorit, ze ako dobre, ze aky debil to bol.

blondtana
26. jan 2023

Podľa mňa má tiež inú, presne toto som si ja zažila, po 10 rokoch vzťahu, všetko bolo ok, v jeden deň ľúbim ťa, ďalší rozmyšlam o rozchode, ďalší ľúbim ťa a ďalší deň mal odstahovane veci a po 3 dňoch som zistila, že vypisoval s jednou kolegyňou, ako na ňu nevie prestať myslieť atď.

martinka150
22. nov 2025

autorka, ako si na tom dnes?

Strana
z2