icon

Rozchod kvôli služobnej ceste

karolinakovac
8. mar 2023

Ahojte, je normálne keď priateľovi vadí to, že som bola na dva dni na služobnej ceste? Pohádali sme sa kvôli tomu už veľakrát, ja za to nemôžem že to patrí k mojej práci..vraj žena má byť na noc doma a on takú, ktorá behá po nociac preč, nechce..že si mám rozhodnúť buď on alebo moje "nočné úlety"..lebo že som uprednostnila robotu pred ním, a aký je on ponížený a ako mu bolo celú noc zle a nespal a ja môžem za jeho zlý zdravotný stav a znovu to zažívať nechce...
ako to zvládajú vaši partneri keď idete na noc preč z domu?

cacianka
8. mar 2023

@karolinakovac prosím ťa rieš ho kým je čas
Aspoň kvalitnú HAK a rovno dvojnásobnú, kým poriešis bývanie. Teda kto u koho byvate

retatka
Autor odpoveď zmazal
janetinka27
8. mar 2023

@karolinakovac v prvotnom prispevku si napisala, ze to bola sluzobna cesta a neskor to bola vlastne rozlucka so sefom, ktora bola vlastne dobrovolna a isli ste tam na noc - sice ste riesili aj pracovne veci, ale to je uplne samozrejme, lebo je to prirodzena tema medzi kolegami, ale vlastne teda neslo o nic extra pracovne a sluzobne, ako si to postavila v prvom prispevku.
nic to nemeni na jeho reakcii, ktora bola prehnana - ze bol z toho chory, ale myslim, ze nejeden chlap by spozornel, keby jeho zena isla na rozlucku so sefom na noc medzi kolegov, rozlucka je asi aj o zabave a piti, tak vlastne asi si tam bola dobrovolne sa zabavat s kolegami, kde sa aj pilo.
asi by to vadilo viacerym chlapom, ale asi sa k sebe nehodite - ked si potrebujes na koniku dokazovat, ze je ziarlivy debil.

derdia
8. mar 2023

@karolinakovac pozri si spatna mama na prenajom... David... Jednoznacne kopec zien ma takych chlapov... Manipulatorov.
Uz teraz pokial je to len "priatel" nech radsej ide za takou ako chce... Ked to nie si ty.
Spatne by clovek vseeeelico zmenil.. Ale je to uz tazsie.... Ked mas deti, zavazky atd.

yoxinka
8. mar 2023

@karolinakovac
Som vydatá 14 rokov, s mužom sme spolu 17 rokov, máme tri deti. Základom nášho vzťahu je láska a vzájomný rešpekt. Môj manžel bežne chodil na služobky, ja som bola na služobkách (a to sme už mali deti), ja bežne chodím s kamoškami na víkend kade tade. Chodíme so svojime kamošmi na večere, trávime čas bez seba. Dobrý vzťah ti dáva krídla. Pokiaľ ťa vzťah ubíja, niečo je zle. Tomu tvojmu frajerovi celkom slušne straší vo veži a na tvojom mieste sa mu poďakujem, že sa prejavil takto skoro a idem si po svojom hľadať normálneho partnera do života, nie zakomplexované decko s názormi z 19. storočia.

cacianka
8. mar 2023

@karolinakovac mňa odprevadiť na vlak, pozdravuj mamu, aj oproti mi príde, alebo ide so mnou - keď dostane rozpis služieb hneď hľadá dní kedy by sme mohli ísť pomôcť. A hlavne aj sám ma posiela ! Napr veľká noc, vie že pracuje, má služby tak rovno mi navrhol choď, čo budeš sama v byte. On zájde k rodičom a úplne v pohode prežije.
Vidíš ten rozdiel ?

zooeynka
8. mar 2023

Tiez by mi vadilo keby sa muz odtrepal na sluzobku na ktoru ist nemusi ...ked musi to je uplne ina vec. Ale toto si vlastne dobrovolne a rada stravila cas radsej s niekym inym ako s partnerom. Chodte od seba, on to nezvlada a ty potrebujes fungovat slobodnejsie.

karolinakovac
autor
8. mar 2023

@janetinka27 nepotrebujem si nič dokazovať, chcela som len vedieť ako to majú druhí vo vzťahoch čo sa týka odchodov na noc..a áno, bola to dobrovoľná služobka, ale patrí to k práci , nevidím na tom nič zlé..ide celkovo o princíp že mu vadí, keď som na nco preč..je jedno či služobka , dovolenka so sestrou, víkend u rodičov...a rozlúčka so šéfom je dôvod na upodozrievanie? nemyslím si...bola to len večera, žiadna ožran párty

lenkadenisa
8. mar 2023

Kopni ho do zadku, je to psycho... Poznám to. Bude to ešte horšie.

zooeynka
8. mar 2023

@karolinakovac nepostrehla som kolko mate rokov....ale napriklad chodis so sestrou na dovolenku, preco s vami nechodi aj tvoj partner? Ja si neviem predstavit ze som vo vztahu a idem na dovku radsej so segrou ako s partnerom.....alebo teda chodte vsetci spolu.

janetinka27
8. mar 2023

@karolinakovac nepotrebujes si nic dokazovat? a ake reakcie si cakala? jasne, ze sa tu na neho bude nadavat - pozri hned prve prispevky: dobre mu prepina, dalsi prispevok: psychopat. a hadaj, kto to lajkoval? no ty. takze ano, si tu nieco dokazujes. a bola to podla svojich slov iba vecera, nie ozran party. ale vlastne nebola to len vecera, lebo ste tam aj spali. mne je to jedno a jedno mi je s tvojim chlapom, ci je ziarlivec alebo putka domaca, ale urcite si tu necakala iba reakcie typu: ako to maju ini.... tvoj prispevok je dost priehladny

falbala132
8. mar 2023

@janetinka27 prepac, ale tvoj komentar je dost trapny..

janetinka27
8. mar 2023

@falbala132 a v com?

moonlight1210
8. mar 2023

@karolinakovac "a aký je on ponížený a ako mu bolo celú noc zle a nespal a ja môžem za jeho zlý zdravotný stav a znovu to zažívať nechce..."

On opisoval realne symptomy, ktore realne prezival. Ibaze ich prezival, lebo ho zrala ziarlivost az na kost.

Celu noc sa totiz uzieral predstavami, ako s obdivom pozeras na ineho, ako sa smejes na jeho humore, zda sa ti uzasny a roztapas blahom, ked na teba on pozera (pripadne ako si s niekym v posteli) a hlavne - citis sa s tym druhym ovela stastnejsia, nez ked si s nim.
Tato predstava ho zrala najviac.
Nespal, zhryzal sa, pitval svoje predpokladane ponizenie az na dren.
Rano logicky po takom celonocnom dusevnom sebabicovani uplne zniceny.

Mas sancu prehodnotit, ci s nim chces vztah, ci nie.

kayyaa
8. mar 2023

@karolinakovac utekaj od neho co najskor🙈🙈 moja kamoska mala takeho, vadilo mu casom aj to, ze vobec chodila do prace, ziarlil na kolegov, casom mu vadilo aj to, ze sla s kamoskou na kavu ci kadernicke...najradsej by ju drzal na retazi doma...je to manipulator a toxicky clovek...

derdia
8. mar 2023

@karolinakovac nehnevaj sa, on ta chce manipulovat, zmenit po svojom..
Proste chce aby si posluchala. Je na tebe, ci chces takto dalej zit.
Podla mna lahka otazka je, ze ci chces napr este dlasich 60 rokov prezit takto s nim...
Podla mna mnohe by si odpovedali nie... Kym je cas nechaj ho... Nenapadne aby ta nezmanipuloval spat.
Fakt si pozri tu Mamu na prenajom...ten David ti otvori oci.

sense
8. mar 2023

@karolinakovac tak bud naďalej nevyburena.... Tiež som mala podobného partnera a vďaka bohu už je minulosťou. Teraz mam partnera kt tiež ide na 3 dní k rodičom, alebo ide s kamarátmi niekde na túru, ci lyžovať... Ja idem tiež kľudne s kamoškou a dcérou na predĺžený víkend alebo sama s nou na dovolenku a neznamená to ze mam od rána ruku hore a každý deň trávim s iným... Ak chce človek odviesť, podvedie aj keď si každý deň o 21.00 ľahne do postele doma alebo nie....

mimca77
8. mar 2023

@karolinakovac Ja cestujem pracovne pomerne dost, v piatok som sa vratila z tyzdnovej sluzobky. Moj muz to berie normalne, tak ako to je, chybame si samozrejme, ale ziadne sceny a cirkusy sa nekonaju, je to sucast mojej prace a on je pricetny dospely muz a vie, ze ho lubim. Plus sprosto povedane, keby som ho chcela podviest, tak to mozem aj tu, na to nepotrebujem letiet do Stokholmu.

@zooeynka ja si zas neviem predstavit, ze by som uz nikdy nemala ist niekam s kamoskou alebo sestrou, lebo treba ist vzdy radsej s partnerom alebo vsetci spolu. Drvivu vacsinu dovoleniek/vyletov chodime spolu, ale ano, isla som napriklad na predlzeny vikend a koncert s kamoskou a bolo super, nasi muzi boli pocas toho spolu na pivo. Nejak mi nedochadza, co je na tom zle. Zazila som v davnej minulosti aj takeho, co robil cirkus aj kvoli tomu, ze idem s kamoskou na kavu, tomu keby som povedala, ze idem niekam na vikend, tak sa rovno obesi. Nikdy viac.

melanta
8. mar 2023

@karolinakovac v prvom rade nie je normálne, aby si chcela chlapa, ktorý má takéto názory. Žiadna normálna žena by takéhoto chlapa nechcela.

simca06022011
8. mar 2023

@karolinakovac ano rozid sa s nim. Okamzite. AJ keby si si robila co chces a z jeho reci nic, pocuvat to budes este xy rokov. AJ keby si prestala bude verklikovat, ako si vtedy a vtedy bola tam a tam... nech vychovava a prechovava inu. MOj ma tiez taketo reci aka som nevyburena a rozlietana, no on ked je domased.

fauko
Odpoveď bola odstránená
danica2711
8. mar 2023

ty si úplne OK, ale on je žiarlivý magor a bude to len horšie - dúfam, že bez teba...

slavomira236
8. mar 2023

@karolinakovac mam mám sku ktora kazdy tyzden chodi na zapad pondelok az stvrtok,peichadza vetsinou piatok a muz tiez pravnik je doma s troma detmi. Ona cestuje cez skoro celu republiku a bez problemov

hope87
8. mar 2023

Ako dlho ste spolu? Lebo toto su vazne varovne signaly. Ze sloboda nepatri do vztahu? Dovol mi sa zasmiat 😀 😀. Toto moze tvrdit len niekto, kto ma nejake komplexy, chyba mu zdrave sebavedomie a hlavne dovera voci partnerovi. Praveze vztah...zdravy vztah, je o volnosti a slobode(samozrejme tym nemyslim mat inych). Ako sa moze niekto dobre citit, ked je zviazany a ma pocit, ze sa musi stale riadit podla toho, co chce ten druhy? Ano, treba hladiet na pocity a nazor toho druheho ale od toho je tu diskusia. Porozpravat sa, najst kompromis. Ale aby jeden druhemu doslova nieco zakazoval a robil z toho takuto kovbojku? Toto nie. Vazne sa zamysli nad tym, ci chces s takymto chlapom zit, ked uz teraz, ked este nie ste zobrati a nemate deti, sa takto prejavuje 🙄

katulienocka999
8. mar 2023

@karolinakovac to je trulo 🙈 a to hovorím veľmi slusne...chodila som aj ja na služobky aj na týžden a úplne v pohode...ako áno povedal,že som mu chýbala a že sa mu smutno spalo samému 😁 ale nie vycitavo 🤦‍♀️ bral to úplne v pohode,že aj to je súčasť pracovného života.. aj s kolegami sme si boli vypiť a nič, povedal zabav sa a keby dačo volaj 🤷‍♀️

aniele
8. mar 2023

Môj otec bol takýto a viem, čo to robilo s nami všetkými. A to bola moja mama typická žienka domáca. Ruku na ňu (ani na nás) nezdvihol, ale tých rečí... totálne ju vedel ráno pred odchodom do práce zdeptať. Dokonca bez jedného vulgárneho slova. Neskutočne som vtedy chcela, aby ho nechala. A vieš čo? Teraz, keď sú na konci cesty, on sa jej snaží vychádzať v ústrety, ako len môže a jej nie je nič dobré, čo spraví. Stojí to za to? Namiesto toho, aby ho vtedy upratala, teraz je z nej (voči nemu) ufrflaná ženská. Cíti sa na koni, vraj celý život bola ticho... ale čo jej to teraz pomôže??? Vzťah má byť vyvážený a mať na krku žiarlivca - ani za nič!

komplikovana
8. mar 2023

@karolinakovac uz ked si pisala svoj pribeh, neprislo ti divne, ze to co vypusta z ust tvoj EX su absurdity? A ty sa este nad tym zamyslas ci je to normalne? Aj vo vztahu ma clovek pravo na slobodu a sukromie. Stoj si za svojim. Ako to maju druhi vo vztahoch nie je podstate, podstatne je to ako ste si to nastavili v tom vasom.

maranco
8. mar 2023

@karolinakovac Keď ochorieš dovolí ti prespať noc v nemocnici, alebo bude pri tebe na izbe na prístelke? 🙂

erikab82
8. mar 2023

Najlepšia vec čo sa ti mohla stať, otvor šampanske a oslavuj. S týmto by si veru veľmi zle dopadla, postupne by ťa prinútil z práce odísť, nemala si kamarátky a aj vzťahy s rodinou by ti zničil. A v žiadnom prípade sa k nemu nevracaj.

deedol
8. mar 2023

nebola by som s takym clovekom.

zmrzlinka2021
8. mar 2023

@karolinakovac

Uplne suhlasim s tvojim frajerom, ze vo vztahu treba brat do uvahy potreby toho druheho.

Lenze u neho je to len vyhovorka, aby ta obmedzoval a vlastne ta povazuje za stetku, nedoveruje ti a zije v stereotypoch, ze mas sediet doma na zadku a suchat nohami, lebo si vlastne stetka.

Ja som 13 rokov vydata a moj manzel s tym nema problem.

mame svoje zasady, hranice, hodnoty a verime si