Rozchod kvôli služobnej ceste
Ahojte, je normálne keď priateľovi vadí to, že som bola na dva dni na služobnej ceste? Pohádali sme sa kvôli tomu už veľakrát, ja za to nemôžem že to patrí k mojej práci..vraj žena má byť na noc doma a on takú, ktorá behá po nociac preč, nechce..že si mám rozhodnúť buď on alebo moje "nočné úlety"..lebo že som uprednostnila robotu pred ním, a aký je on ponížený a ako mu bolo celú noc zle a nespal a ja môžem za jeho zlý zdravotný stav a znovu to zažívať nechce...
ako to zvládajú vaši partneri keď idete na noc preč z domu?
@zooeynka - ja bežne chodím na dovolenku so sestrou alebo s rodinou alebo s priateľmi. Môj muž neznáša cestovanie a na dovolenke aj tak pracuje 🙂 Teda on nemá ani dovolenku. S mužom som bola na dovolenke sama možno 5x za celý náš vzťah (20rokov), spolu chodievame k rodine (svokrovci, naši, sesternice = návštevy), ale dovolenky klasika to beriem deti a segru a ide sa.
To co je za svoloc? O takeho by som ani bicykel neoprela.
@dobkovci ano, ved na to som aj reagovala. nezastavam sa toho chlapa, aj som pisala, ze jeho reakcia je prehnana. len autorka napise tak a potom tak a potom lajkuje odpovede, kde sa pise, ze jej dlhorocny partner je psychopat. ale asi to chcela dosiahnut.
ja som služobne niekedy aj mesiac preč aj mimo Europu...aj welnes na par dni s kamoškami...nie som mužova slúžka ani otrok
@zmrzlinka2021 ano a ta prva veta, zahrana aj ju, cize aj on jej potreby ma brat do uvahy :D On je proste zakomplexovany ziarlivy chlap. Nech si sedi doma.
@karolinakovac kolko.ma on rokov?
Utekaj, prenechaj ho inym je ich dost , ktore cele roky neboli od muza okrem porodnice nikde. Bude ich volnych tiez kopec.
Normalne to nieje. Niesi male decko aby si nemohla ist jam chces a kedy chces.
@natalka13 nie je na tom nic zle pokial to vsetkym vyhovuje. Mne by ale vadilo keby moj muz chodil na dovolenky so sestrou/bratom a nie so mnou, mne sa to zda na hlavu. Ale kazdemu ako vyhovuje. Tuto autorkinmu partnerovi to nevyhovuje, ale ajtak mu to autorka urobi - ide na "sluzobku"(rozlucku)aj ked nemusi....no co ma to povedat....mne by to tiez vadilo.
tak to si dobre rozmysli či ostaneš s ním... v tomto prípade by som radšej volila prácu...
to je žiarlivec, úbožiak.... chceš takto žiť celý život?
minule to v jednej diskusii pisala @heleninamama - typicka slovenska domacnost, resp. par - on sa nestara a ona nech doma sucha nohami a drzi hubu a casom ju to zlomi...
Zial, mnoho zien nema naroky na muzov... a beru hocico
@karolinakovac no v prvom rade máš somára a nie partnera...aby nepochopil, že je to súčasť mojej práce ?? Čo chodíš naháňať chlapov na služobke ? Rozchod určite...
Pamätaj si sebavedomý muž ,žena je rád keď partner vie ,,dýchať ,,aj bez neho ,má svojich kamarátov ,koníčky ,slobodu a trávia čas aj osamote .Váži si to ,že neni len ako prísavka ,24 hodín nalepená ,nalepený na partnerovi .Zakomplexovaný muž,žena bez koníčkov ,kamošov bude len scény robiť ,keďže nemá čo ponúknuť a boji sa,že bude podvedený ,opustený …má 0 sebavedomie.
Na tvojom mieste si vyberiem kariéru a možno v okoli kolegov sa nájde časom nejaký sebavedomý muž a nie tento trtko.
@zooeynka ved ked mu to vadi ok = rozchod. Nebudem s takym chlapom co mi bude kamosky zakazovat. To kde sme ? V arabarni?
To je akokeby ti chlap zakazal soferovat, chodit do prace, cvicit jogu....
Tieto zaostale nazory, idu ludia z prace na chatu ale ty nepojdes kebo MNE panovi tvorstva to vadi
🙈
No ak sa budes rozhodovat, tak dufam sa rozhodnes spravne a posles ho dokelu. Prepac ale to je tak majetnicke a detinske chovanie, ze casom by si isto nasiel aj nieco ine, co by ti takto nezmyselne vyhadzoval na oci
@zooeynka len ma zaujima...ty respektujes, ak tvoj partner travi cas bez teba len v pripade, ak "musi" ? Takze ak nemusi, vadi ti, ze ide niekam s kolegami, s kamaratmi ci s bratom ? Alebo ked ide sam na bicykel ci zabehat si...lebo ved predsa nic z tychto aktivit nemusi ? Tvoj priatel teda MUSI travit vsetok volny cas s tebou ? A vadi ti, ak sa rozhodne travit nejaky cas aj bez teba ?
Hm, to je dost zaujimave, ale tak hej, vseljaki sme, ak to tvojmu partnerovi nevadi, tak je to ok.. 🤷♀️
@natalka13 ano, je dolezite vo vztahu respektovat druheho a ked mu to bytostne vadi, tak mu to robit nebudem, nie? Samozrejme sa to netyka psychopatickych chorych ziarlivcov, hranice treba mat urcene. Ale ak partnerovi vadi ze chodim na opiase cez vikendy tak chodit nebudem. Ci pojdem len natruc len aby som mu ukazala ze "mne rozkazovat nebudes"? Ak mi na nom zalezi viac ako na chlastacke tak nepojdem. Alebo pojdeme spolu. Preto je super ak sa stretnu partneri, ktori uvazuju rovnako, co nie je autorkin pripad....u nej vyzera autor ako gula na nohe, autorka kvoli nemu ustupky robit nechce, on je ale typicky vydierac a manipulant a takeho treba poslat do pecka.
Pripomenula si mi mňa pred 15 rokmi. Tiež som sa vzdala povýšenia lebo jeden blb mal pocit, že je všetko cez posteľ🤦a žena má byť doma. No pekná výplata čo prišla na účet tak tá sa mu ľúbila. Ľutujem že som ho nekopla už pri prvom skrate a trapase čo vyrobil. S takýmto čo obmedzuje osobnú slobodu a vyhovára sa na to čo žena má robiť by som už viac nestrácala čas.
@karolinakovac fiha, ja som bola pred par mesiacmi na skoleni v zahranici a to cele 3 tyzdne. S kolegynami aj kolegami! A manzel to prezil bez komentara…
za tym musi byt nieco viac podla mna preco mu to tak vadi a ak nie tak potom je to uz len manipulator a takeho si myslim, ze ziadna zena pri sebe nepotrebuje
@karolinakovac psychopat. Podakuj mu za rozchod, “smeti sa vyhodili same”…
@zooeynka tak zas pise o veceri...ak to bola vyslovene "ozran party", divocina, to je ine...ale posedenie s kolegami, vecera...je podla mna uplne ok...
A tiez ten respekt, ako pises...vies, jemu vadi, ze ide na rozlucku s kolegami, a teda ona sa ma prisposobit a neist...a preco sa on neprisposobi jej a nerespektuje, ze ona chce ist ? Ved vzajommy respekt...ale preco pises len o respekte voci jednej strane ?
Rovnako aj on moze respektovat, ze ona chce ist.
Kazda situacia je ina, ale toto konkretne mi pride dost extrem od chlapa.
@elizabet173 ano, ak mala skolenie povinne z roboty. Co sa ma dat vyhodit z roboty kvoli magorovi doma?

@janetinka27 ja nikoho nezastavam.....ale s vami súhlasím 👍 pretože prvý príspevok je taký a pokračovanie je trošku iné už ..čiže je logické že xy žien napíše že je to debilko atď ( nevravím že nie je ).