icon

Rozchod kvôli služobnej ceste

karolinakovac
8. mar 2023

Ahojte, je normálne keď priateľovi vadí to, že som bola na dva dni na služobnej ceste? Pohádali sme sa kvôli tomu už veľakrát, ja za to nemôžem že to patrí k mojej práci..vraj žena má byť na noc doma a on takú, ktorá behá po nociac preč, nechce..že si mám rozhodnúť buď on alebo moje "nočné úlety"..lebo že som uprednostnila robotu pred ním, a aký je on ponížený a ako mu bolo celú noc zle a nespal a ja môžem za jeho zlý zdravotný stav a znovu to zažívať nechce...
ako to zvládajú vaši partneri keď idete na noc preč z domu?

Strana
z5
bubbinaa
9. mar 2023

Osobne si myslím, že jediné riešenie je sa rozísť. Zjavne máte viac problémov, ako len toto. Nemá to podľa mňa význam sa takto vo vzťahu trápiť

nepic
9. mar 2023

@niekto2hy
Nie,ja som radšej lízal ako lyžoval 😝,ale to bolo pred dvadsiatimi rokmi 😉.
Ale nie naozaj som ju tam iba zaviezol,do Rakúska na Semmering a išiel som naspäť.
@zooeynka
Ale vidíte ženy aký je to rozdiel,keď sa jedná o chlapa,tak treba sa s ním rozísť a je to chorý človek a podobne,ale keď sa jedná o ženu,tak je to normálne a musí si zvyknúť. A naozaj za 9 rokov čo som ju vozil k tomu nedošlo a bolo veľa príležitostí. Jasné,doberali sme sa navzájom,ale asi to tak malo byť.
@simca06022011
Veľa krát,keď sme išli večer na hotel,tak som sa jej spýtal,že kde budeme spať,či u nej,či u mňa a ona mi povedala že to je jedno,hlavne kde bude teplejšie 😀. Ale pred dverami sme sa rozišli,spýtal som sa kedy mám ráno čakať ,poprial som dobrú noc a tým to haslo.

makakova
9. mar 2023

@nepic a to je normálne takto flirtovať ked mas doma ženu?

zooeynka
9. mar 2023

@nepic keby tvoja zena takto flirtovala so svojim soferom tak by si s tym bol ok? Ty sediaci doma s detmi a tvoja polovicka kretenske reci a doberacky so svojim soferom, hmmm? Bol by si uplne pokojny a vyrovnany?

cacianka
9. mar 2023

@nepic bože, trochu humoru a už tu vyskakujú 😉
Netreba sa brat tak vážne, keď vieme kde je čiara. Sem tam hodíme drobné poznámky aj my v práci, a nikto sa nejde pototo

makakova
9. mar 2023

@cacianka úplne v pohode ,a tvoj muz vie ? 😉

cacianka
9. mar 2023

@makakova áno, spomeniem mu aké srandy sa podarili cez deň, ale nie je to 39x za deň, ani nie každý deň. Aj oni s kolegom posranduju s kolegami aj kolegyňami. Úplne v pohode mi zreferuje.
Zasmejeme sa, neberieme sa vážne, nie sme upaty ako naškrobene trenky. Obaja máme v práci dobré vzťahy, pri sviatkoch si gratulujeme, aj objímeme a cmukneme na líce.
A nevycitame si že sa kur.vi. me či čo

marca12
9. mar 2023

@karolinakovac no nech sa paci,staviam sa do radu a moze ma spoznat tvoj dufam,ze uz ex priatel. Bohapusto sa tulam po nociach bez muza,chodim na teambuildingy "pit" a zabavat sa. To je co za psychopata. Herec,ze zdravotne problemy 🤣 nezvlada,ze si nasiel sebavedomu zenu,ktorej zivotnym cielom nie je len sediet doma,ale ist aj do spolocnosti.

sim_icek
9. mar 2023

@karolinakovac rozchod kvôli tomu čo píšeš? Gratulujem, zbavíš sa debila! 🥳

makakova
9. mar 2023

@cacianka sranda je jedna vec a pýtať sa ci budem spať unho v izbe alebo on u mna,ze kde je teplejšie a blabla je flirt.

Srandičky su v pohode... Ale odtiaľ potiaľ

dilino
9. mar 2023

Preboha kopní ho do zádku.Gratuluj si že si sa takého individua zbavila.A otvor šampus a oslavuj.V jednom žirlivec, prímitiv,debil. Psychopat, nevyzretý,manipulátor skrátka veľmi narušení jedinec.Ukonči to skôr než už bude neskoro.

mikadooo
9. mar 2023

@karolinakovac za mňa to nie je normálne, čo stvára. Môj muž to tiež nemá rád, ale zatne zuby a ide, predsalen, niekto sa o tie deti musí v mojej neprítomnosti postarať 😉. Pravdepodobne hľadá "tradičnú slovenskú ženu" z roku 1930 😁. V dnešnej dobe je úplne bežné či pre ženu, či pre muža, ísť na služobku.

Strana
z5