Rozchod od dnes. Je tu niekto na tom podobne?
Potrebovala by som podporit.....prosim,prosim
@orima ja som sa rozišla na nový rok o tretej ráno po oslave Silvestra 🙂
Radšej sama ako by to nemalo fungovať .... Rob to ,čo ťa baví a zabudneš postupne . Kľudne napíš ak chces popísať
@blondinka95 tak to zamrzi
@kristinapetronela toto si hovorim uz dlhsie,ale nebola som schopna to urobit,tak to urobil za mna.Teraz to len zacat uplatnovat bude tazke
@orima nevyprávaj také že “nešťastná som” alebo “ja nemám právo na šťastie” veď život neni podmienený vzťahom. Skôr tak že bavia ťa vzťahy a nemáš. Mňa to napríklad nebaví tak mi je jedno či mám. Nemám sa ani ako rozísť. Ja už som si tak zvykol na to pohodlie že skôr ja by som sa rozišiel lebo by mi to už začalo prekážať mať partnerku na krku.
@blondinka95 ako to zvladas Ty?
@orima Poteším ťa, kamarátka ostala rozvedená s 2 deťmi, keď mala 36, išla zo vzťahu do vzťahu, jeden väčší debil, ako druhý, cítila sa podobne ako ty, ale nevzdávala to, a "kto hľadá, nájde", tak aj ona našla, má super chlapa, ktorý ju nosí na rukách, zbožňuje ju, tak prirodzene ich vzťah vypálil, už spolu žijú, chodia po dovolenkách, wellnessoch, výletoch, do rodiny super zapadol, deti si ho obľúbili, je pre ne pomaly viac ako vlastný otec, takže neboj, aj na teba ešte môže šťastie niekde čakať, ani nevieš kde 😉

@orima skus povedat preco rozchod std mozno sa ti ulavi a lepsie sa pochopi a ti mozno s tym niekto resp my tu lepsie poradime…mozno ine pohlady ti pomozu to lepsie pochopit a mozno povies, ze dobre je a hodis za hlavu, viem lahko sa vravi..no mozno nieco pomoze