icon

Rozchod od dnes. Je tu niekto na tom podobne?

orima
6. jan 2023

Potrebovala by som podporit.....prosim,prosim

Strana
z2
jeennyv
6. jan 2023

@orima skus povedat preco rozchod std mozno sa ti ulavi a lepsie sa pochopi a ti mozno s tym niekto resp my tu lepsie poradime…mozno ine pohlady ti pomozu to lepsie pochopit a mozno povies, ze dobre je a hodis za hlavu, viem lahko sa vravi..no mozno nieco pomoze

blondinka95
6. jan 2023

@orima ja som sa rozišla na nový rok o tretej ráno po oslave Silvestra 🙂

kristinapetronela
6. jan 2023

Radšej sama ako by to nemalo fungovať .... Rob to ,čo ťa baví a zabudneš postupne . Kľudne napíš ak chces popísať

orima
autor
6. jan 2023

@blondinka95 tak to zamrzi

orima
autor
6. jan 2023

@kristinapetronela toto si hovorim uz dlhsie,ale nebola som schopna to urobit,tak to urobil za mna.Teraz to len zacat uplatnovat bude tazke

santiago_segura
6. jan 2023

@orima nevyprávaj také že “nešťastná som” alebo “ja nemám právo na šťastie” veď život neni podmienený vzťahom. Skôr tak že bavia ťa vzťahy a nemáš. Mňa to napríklad nebaví tak mi je jedno či mám. Nemám sa ani ako rozísť. Ja už som si tak zvykol na to pohodlie že skôr ja by som sa rozišiel lebo by mi to už začalo prekážať mať partnerku na krku.

brembo
7. jan 2023

@orima prečo si to myslíš,že na to nemáš nárok?

brembo
7. jan 2023

@orima každý má právo na šťastie,i ty.

orima
autor
7. jan 2023

@brembo zacinam o tom silne pochybovat,ale dakujem za podporu

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
7. jan 2023

@orima ale o tom nepochybuj. Si len zranená,teraz to vidíš čierno. Každý má právo na šťastie. A keď ti to 2x nevišlo,tak môže na 3x.

orima
autor
7. jan 2023

@brembo uz toto mi pride vela......nechcem menit muzov.Chcela som mat iba obycajny spokojny vztah

orima
autor
Autor odpoveď zmazal
orima
autor
7. jan 2023

@blondinka95 ako to zvladas Ty?

brembo
7. jan 2023

@orima ale prosím.2 vzťahy nie je veľa. Keby si ich mala 50 povedal by som,že to je už veľa. Ale 2,to vôbec nie. Možno musíš ešte spoznať mužov,aby si vedela vyraďovať. Ale samozrejme ťa chápem,že si sklamaná.

orima
autor
7. jan 2023

@brembo sklamala som sa a uz to nechcem zazit a zacinat nieco nove

brembo
7. jan 2023

@orima ale keď po čase neskúsiš niečo nové,tak nezistíš,aké by to mohlo byť. Nádej umiera posledná. Čas všetko zahojí.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
blondtana
16. jan 2023

@orima Poteším ťa, kamarátka ostala rozvedená s 2 deťmi, keď mala 36, išla zo vzťahu do vzťahu, jeden väčší debil, ako druhý, cítila sa podobne ako ty, ale nevzdávala to, a "kto hľadá, nájde", tak aj ona našla, má super chlapa, ktorý ju nosí na rukách, zbožňuje ju, tak prirodzene ich vzťah vypálil, už spolu žijú, chodia po dovolenkách, wellnessoch, výletoch, do rodiny super zapadol, deti si ho obľúbili, je pre ne pomaly viac ako vlastný otec, takže neboj, aj na teba ešte môže šťastie niekde čakať, ani nevieš kde 😉

Strana
z2