Rozchod po 10 rokoch kvôli odmietnutej svadbe
S bývalým partnerom som bola 10 rokov, jedno 5 ročné dieťa ( syn ), svadba mala byť v marci a potom druhé dieťa ktoré on veľmi chcel . V polovičke februára mi povedal že on sa necíti na to byť ženatý , všetko už zajednané - sála, šaty , zákusky, torty, svadobný obrad na úrade. Tak som všetko zasa rušila , prišla o dosť peňazí , utŕžila hanbu v rodine že si ma nechce vziať .So synom som sa odsťahovala , podala návrh na určenie výživného, ktoré ešte nie je ukončené. Bolelo to neskutočne. Žijem sama v mojom jednoizbovom byte , pracujem, bývalý partner mi do určenia výživného nedáva žiadne peniaze na syna , obraciam sa ako viem , ale žijeme aj bez výživného slušne. So synom sa stretáva veľmi sporadicky , raz za tri týždne , na dve hodinky ho vezme von a kúpi mu zmrzlinu alebo zákusok .
Objavil sa v mojom živote nový muž , slobodný , bezdetný , býva kúsok od mesta na dedine , remeselník , asi veľmi zručný , lebo dokázal zrekonštruovať dom po rodičoch , vyplatiť sestru, kúpiť si auto a teda aj normálne žiť. Zoznámili sme sa na jednej opekačke , cez známych . Bohužiaľ títo známi sú známi aj môjho ex. To že mám dieťa vie , videl ho na opekačke a aj to že som slobodná matka. Píše mi , volá mi , čaká ma často po práci vozí mňa aj malého domov ( nemám zatiaľ auto ) . 2 krát som bola na s ním na večeri , držím si ho od tela zatiaľ , sex s ním nebol . Je milý , pozorný a viem si s ním predstaviť možné fungovanie do budúcna. Bohužiaľ u expartnera to vyvolalo neskutočnú asi žiarlivosť, vypisuje mi , nadáva do kuriev, jeho oslovuje chudák bez vysokej školy a kde som oči dala, čo to bude mať malý za vzor a mojou vinou bude mať iba učňovku , vyvoláva mojej matke a nadáva ešte aj jej ako ma vychovala že len som päty z domu vytiahla už mám ďalšieho chlapa. Chcem aby to prestalo , blokla som ho všade ale vždy sa nejako ku mne dostane. Nerozumiem takémuto chovaniu , vziať si ma nechcel ale žiť ma ďalej nenechá . Terajší " polopartner " o tomto nevie . Políciu zatiaľ ešte riešiť nechcem . Včera mi prišla sms asi v takom znení , že je ochotný si ma teda zobrať , ale aby som ukončila toho chuj.. , a vrátila sa do jeho bytu aj s malým . To zas viem že sa nevrátim už k nemu . Viac ma trápi , že ma nenechá normálne žiť .Čo by ste robili na mojom mieste ?
@anonym_autor pozri je to tvoj zivot, pytala si si nazor, ja som ti ho napisala. Ja by som sa jednoducho do sudu o vyzivne nestretavala s inymi chlapmi alebo maximalne tajne…tvoj byvaly je debil a mozes si gratulovat, ze ste sa nevzali a nemali to druhe dieta.
@milanemila ale myslis, ze to pomoze, ked sa teraz s nim prestane stretavat? Ex bude uz aj tak len blbecek a bude robit problemy, lebo ma zranene ego.
@anonym_autor pozri je to tvoj zivot, pytala si si nazor, ja som ti ho napisala. Ja by som sa jednoducho do sudu o vyzivne nestretavala s inymi chlapmi alebo maximalne tajne…tvoj byvaly je debil a mozes si gratulovat, ze ste sa nevzali a nemali to druhe dieta.
@milanemila nerozumiem dôvodu, prečo sa nestretávať. Ide o výživné, nie rozvod medzi manželmi, o neveru. Či sa hranie na nedotknutú pomôže v očiach sudcu? Určite nie, tým je to jedno a hlavne ona NIČ zlé nerobí.
@milanemila ja sa nechcem stretávať tajne, aký signál by som vysielala tomuto druhému mužovi , reálne vidím že má o mňa záujem a prejavuje presne tak ako si mnoho žien praje. Nie som ani vydatá , ani nie som vo vzťahu , s malým ho nezoznamujem , len JA si začínam užívať priazeň niekoho iného .
Práveže takýmto hajzlíkom netreba vychádzať v ústrety, lebo ju bude čoraz viac psychicky vydierať.
@anonym_autor nezacinala by som nic nove, kym nemam uzatvorene to stare. Cim nechcem povedat, ze nemas pravo byt s niekym kto je pre teba super. Tomu novemu chlapovi by som povedala, ze sa mi paci, ze mi je s nim dobre a poziadala ho, ci by bol ochotny dat ti cas na doriesenie veci s byvalim (vyzivne a nech mu trosku vychladne hlava). Ak mu na tebe zalezi, tak si myslim ze na teba pocka. O navrate k byvalemu by som ani neuvazovala po tom ako sa prejavil ohladom svadby a aj na zaklade toho co robi teraz. Myslim, ze vas vztah uz dlhsie nebol uplne ok ak sa ti hned po rozchode rovno zapacil niekto iny…
@milanemila co nema uzatvorene? vyzivne na syna, kvoli tomu nemoze mat novy vztah? A co dostane pokutu?🤔
a k tomu vzdelaniu , má strednú odbornú školu - 3 roky-výučný list a dorobená dvojročná nadstavba na maturitu . Ja mám vysokú školu + PhD. Zatiaľ mi to nevadí a ak sa bude chovať aj ďalej aspoň polovicu z toho tak ako teraz , tak mi to ani vadiť nebude. Mám 35 rokov a na partnerovi už začínam oceňovať iné veci .
@milanemila preco ma cakat autorka na to, kedy dostanen jej byvaly rozum. Ma iba velke ego, za to ona nemoze
@stanislavicenka byvaly je chuj, to je nam tu vsetkym jasne…ja by som sa krotila s novym vztahom hlavne kvoli malemu…kedze jeho ublizeny otec moze velmi jednoducho zacat chlapcovi nakecavat blbosti ako maminka moze za ich rozchod a za to ze nebude mat tatinka, lebo si nasla ineho uja a podobne. Jasne je to nefer a autorka ma pravo byt s hocikym, ale akonahle ma s ex dieta, tak su zial navzdy prepojeni…kym nie je upraveny sudne styk s malym, tak by som neriesila nic, co moze malemu ublizit.
Aj moja kamoska si spravila dieta s takymto blbcom, kt potom robil zle cez ich dceru a vydobil si striedavku (dieta je vacsinu casu s jeho mamou) a tara malej hluposti. Ta si to chudatko cele odskace najviac.
@milanemila co nema uzatvorene? vyzivne na syna, kvoli tomu nemoze mat novy vztah? A co dostane pokutu?🤔
@natalka13 mudra si ako radio, zrejme nemas v okoli zenu, kt si dovolila odist od takehoto typu chlapa…nie nejde o vyzivne ale pripritne o to, ze nemaju upraveny styk s dietatom.
@milanemila ja som vzťah ukončila, nevrátim sa k nemu . V tomto mám absolútne jasno . Výživné ..no nebolo ešte vytýčené ani pojednávanie a môže sa dlho viesť , možno aj pre jeho obštrukcie , dovtedy mám ako čo ? Držať si od tela možno muža ktorý sa ku mne hodí ?
@milanemila pred dvomi rokmi som riešila zvýšenie výživného - vieš, ako sa taký proces ťahá? ex sa odvolal, konečné rozhodnutie padlo po dvoch rokoch, aj to sa uzavrelo len vďaka tomu, že on už nemal ďalšie peniaze na právnika, a teda sa znovu neodvolal. Ak by sa tak dialo aj v prípade autorky, to má byť celý život sama, lebo čaká na papier zo súdu? to predsa nemá so vzťahom nič spoločné. Výživné sú svojím spôsobom záväzky povinného rodiča voči dieťaťu. Prečo by nemohla byť mama šťastná?
@anonym_autor si silná, zvládnete to. Tvoj partner je informovaný, o celej situácii vie. Ak ťa dokáže podržať, ak sa nezľakne jeho vyhrážok, porazíte ho. Ver, že tvojho ex to časom predstane baviť. Teraz z neho kričí urazené ego. Zrejme nečakal, že od neho dokážeš odísť. Že dokážeš žiť bez neho. Že sa dokážeš postarať o vaše dieťa. Že dokážeš byť šťastná aj s niekým iným. Že odmietneš jeho lákavú ponuku "že je ochotný si ťa vziať". Musíte len vydržať. Tiež som si prešla urazeným egom môjho ex. Môj (už) manžel sa nevzdal. Nijak do našich sporov nezasahoval, ale doma mi bol vždy oporou, radil mi čo a ako, pomáhal mi s dcérou. Sme spolu už 11 rokov, máme spoločného syna a ex prestal vystrájať, keď si našiel ženu. Odkedy sa oženil, nechodí ani za dcérou. Už sa s tým ako tak vysporiadala, naučila sa žiť bez neho a za otca považuje môjho manžela.
Pokiaľ sa dá, nereaguj naňho. Nepíš mu, neodpovedaj na blbé správy, nenechaj sa vyprokovať. A kľudne to spomeň na súde. Držím vám prsty.
Dobre robíš žena, super si to zvládla, špina sa sama vyniesla. Ak sa súd naťahuje, podaj neodkladné opatrenie vo veci zverenie a výživné. Keď henten trulo neprispieva na svoje dieťa, a ako píšeš aj predtým bol debil že všetko 50:50 platiť, tak nemaj zľutovanie !
Náhoda, osud, chémia, láska ? Nikto si nevyberá kedy niekoho schopného stretne , tak sa vôbec netráp že si ty po 3 mesiacoch. Kasli na tie príspevky, že je to skoro a bla bla bla. Veď ako často sa tu stáva, že chlap sa vykašle po 5 - 10r na ženu, lebo prejaví záujem aj o svadbu, dieťa, posun vzťahu a potom hop - do roka tá svadba aj dieťa odrazu je. S inou.
O čo si ty horšia ?! O nič, nerobíš nič nemravné, zakázané ani proti prírode, tak konaj tak ako tebe vyhovuje. Nikomu inému
PS a toho trula rázne uprac, písomne, alebo aj cez nejakého advokáta vo mu napíše "vytykaci" list.
Kým reaguješ, tak on ide. Keď prestaneš naň reagovať, keď jeho chovanie nevyvolá v tebe emóciu, aspoň nie preň viditeľne, prestane s tým. Najskôr pritvrdí, potom pritvrdi viac, potom sa začne vyhrážať a ty musíš všetko riešiť chladne a nedostupne.
Neplatí výživné? Exekútor a náhradné výživné. Pôjde sedieť alebo začne platiť.
Vyhráža sa? Polícia (môj ex mi dal s výstupmi pokoj po tom, ako som zapojila políciu).
Ty s ním nemáš vôbec čo riešiť. Nech si dá určiť styk s dieťaťom, nech si dá určiť telefonáty s dieťaťom na simkartu na to určenú, ktorá sa zapne v dané hodiny - ty nie si povinná s ním niečo riešiť. Môžeš ho zablokovať, povedať mu (napísať ) že ohľadom syna sa môže informovať vtedy na takom a takom čísle a viac riešiť nemusíš.
Pokiaľ si s ním doteraz fungovala tak, že "obraciam sa aby som mala peniaze a debilek si neplatí" a "syna vidí, keď uzná za vhodné", je to tvoja vina (to nemyslím v zlom, mala si dosť síl odísť, ešte nájdi silu na toto). Naučila si ho tak. Je očividne, že s ním poriadok v živote nebudeš mať, musíš si určiť hranice a časom buď pochopí a zlepší sa to, alebo budete fungovať vojensky a tak, ako určia úrady.
@stanislavicenka byvaly je chuj, to je nam tu vsetkym jasne…ja by som sa krotila s novym vztahom hlavne kvoli malemu…kedze jeho ublizeny otec moze velmi jednoducho zacat chlapcovi nakecavat blbosti ako maminka moze za ich rozchod a za to ze nebude mat tatinka, lebo si nasla ineho uja a podobne. Jasne je to nefer a autorka ma pravo byt s hocikym, ale akonahle ma s ex dieta, tak su zial navzdy prepojeni…kym nie je upraveny sudne styk s malym, tak by som neriesila nic, co moze malemu ublizit.
Aj moja kamoska si spravila dieta s takymto blbcom, kt potom robil zle cez ich dceru a vydobil si striedavku (dieta je vacsinu casu s jeho mamou) a tara malej hluposti. Ta si to chudatko cele odskace najviac.
@milanemila si myslíš že upravený styk na papieri zo súdu zázračne utíši výčiny hentoho trula ?!
Ty sa mi snáď snivas 🤦🤦🤦
PS keď je niekto debil, tak vyvádzať začne aj 5 rokov po rozchode keď si exka nájde partnera, dieťaťu môže hovoriť od prvého dňa rozchodu alebo aj po 5.r také svinstvá, že až. Lebo medveď, lebo debil...
@milanemila si myslíš že upravený styk na papieri zo súdu zázračne utíši výčiny hentoho trula ?!
Ty sa mi snáď snivas 🤦🤦🤦
PS keď je niekto debil, tak vyvádzať začne aj 5 rokov po rozchode keď si exka nájde partnera, dieťaťu môže hovoriť od prvého dňa rozchodu alebo aj po 5.r také svinstvá, že až. Lebo medveď, lebo debil...
@cacianka upravený styk pomôže hlavne mame, lebo vie, že môže blbečka očakávať vtedy a vtedy v takú a takú hodinu tam a tam a viac riešiť nemusí. A ak nepríde, tak opäť viac riešiť nemusí.
Kým reaguješ, tak on ide. Keď prestaneš naň reagovať, keď jeho chovanie nevyvolá v tebe emóciu, aspoň nie preň viditeľne, prestane s tým. Najskôr pritvrdí, potom pritvrdi viac, potom sa začne vyhrážať a ty musíš všetko riešiť chladne a nedostupne.
Neplatí výživné? Exekútor a náhradné výživné. Pôjde sedieť alebo začne platiť.
Vyhráža sa? Polícia (môj ex mi dal s výstupmi pokoj po tom, ako som zapojila políciu).
Ty s ním nemáš vôbec čo riešiť. Nech si dá určiť styk s dieťaťom, nech si dá určiť telefonáty s dieťaťom na simkartu na to určenú, ktorá sa zapne v dané hodiny - ty nie si povinná s ním niečo riešiť. Môžeš ho zablokovať, povedať mu (napísať ) že ohľadom syna sa môže informovať vtedy na takom a takom čísle a viac riešiť nemusíš.
Pokiaľ si s ním doteraz fungovala tak, že "obraciam sa aby som mala peniaze a debilek si neplatí" a "syna vidí, keď uzná za vhodné", je to tvoja vina (to nemyslím v zlom, mala si dosť síl odísť, ešte nájdi silu na toto). Naučila si ho tak. Je očividne, že s ním poriadok v živote nebudeš mať, musíš si určiť hranice a časom buď pochopí a zlepší sa to, alebo budete fungovať vojensky a tak, ako určia úrady.
@nominativ základ máš pravdu, ale oni ešte výživné nemajú určené, nebol súd
Dieťa má 5r, mobil mať nemusí a jeho správy nie sú relevantné aby informovalo otca o podstatných veciach, na to je matka ako zákonný zástupca. Ti sa dá poriešiť, keď mu napr raz za mesiac (otcovi )napíše stručnú správu o zdraví a programe dieťaťa.
A to že si debilrk vidí syna kedy chce, je blbosť, lebo otec záujem neprejavuje a ak tak minimálny.
No hotový 🏅 otec roka 🏅
@milanemila co je to za hlupost, obmedzovat seba a cakat, kym sa byvaly upokoji. Ona nie je zodpovedna za jeho dusevny stav a ublizene ego, nie? 🙂 S jeho reakciami uz nic nenarobi, ani ked bude mat skonceni sud o strostlvost 🙂
@natalka13 mudra si ako radio, zrejme nemas v okoli zenu, kt si dovolila odist od takehoto typu chlapa…nie nejde o vyzivne ale pripritne o to, ze nemaju upraveny styk s dietatom.
@milanemila prosím ťa nepíš tu sprostosti, všetko, čo sa týka dieťaťa môže vyriešiť pred bežným opatrením. Nechápem, čo s tým má spoločné nový priateľ autorky témy, ktorý ešte v podstate ani priateľom nie je, len má o ňu záujem. Moja známa sa doobeda rozviedla, poobede to išla osláviť, že sa debila zbavila a na tej oslave stretla svojho druhému muža. Tak je to v poriadku? Či keby ich nerozviedli na prvý krát, tak by to v poriadku nebolo?
Inak aká irónia osudu...rok dozadu si možno už plánovala svadbu a nakoniec najlepšie čo sa ti mohlo stať,je že sa nakoniec neuskutočnila( a to sa ti neposmievam ani nerypem 😁),len človek by niekdy ani neveril,čo život prinesie ☺️ jednoznačne ti želám,aby "nový skoro partner" bol super človek a aby bývalý ti dal pokoj...😎
@anonym_autor Toto je presne ta chvila, kedy by sa mal tvoj ex priplazit, na kolenach ta odprosit, mal by vytiahnut poukaz na dovolenku v karibiku pre teba, maleho a celu vasu a jeho rodinu a tam ta pred vsetkymi poziadat o ruku s tym, ze za jeho chrbtom by stal farar pripraveny vas oddat.... a ako by tam tvoj ex klacal a plakal od dojatia, ze ta vidi a bozkal ti nohy, tak vtedy by si mohla napisat tu na mk, ze nevies ako dalej..😀
Ale takto, ako si to popisala v uvodnom prispevku je vsetko jasne. Nechce byt s tebou, ani s vasim dietatom, nezalezi mu na tom, ci mate co jest. Ma iba zranene ego. Na kazdom tvojom novom napadnikovi by nasiel a najde chybu.
Napisala si:
"Bohužiaľ u expartnera to vyvolalo neskutočnú asi žiarlivosť, vypisuje mi , nadáva do kuriev, jeho oslovuje chudák bez vysokej školy a kde som oči dala, čo to bude mať malý za vzor a mojou vinou bude mať iba učňovku."
Škoda 10 rokov,inac ti to nemusi byt vôbec luto.
Mrazene file,co som dal prave do panvice,je na tom lepsie nez tvoj ex.
Ak neprestane,zaplat dvom ramenatym,nech mu to vysvetlia rucne,inac to mozno nepochopi.
To vyhlasenie,ze kvoli tebe bude mat syn len ucnovku,ma tak vytocilo,ze keby tu stal,dostal by panvicou po hlave.Drzim ti palce
@anonym_autor ex písal, že je ochotný si ťa teda zobrať, to je blbec na ntú 😅 Prišlo by mi férové, keby povieš nápadníkovi, aké máš starosti, lebo možno zíde z kratšej cesty. To bude musieť byť do teba veľmi zaľúbený, aby si chcel robiť problémy s nejakým takým človekom. A keďže máte spolu dieťa, nejako komunikovať budete musieť.
@anonym_autor ex písal, že je ochotný si ťa teda zobrať, to je blbec na ntú 😅 Prišlo by mi férové, keby povieš nápadníkovi, aké máš starosti, lebo možno zíde z kratšej cesty. To bude musieť byť do teba veľmi zaľúbený, aby si chcel robiť problémy s nejakým takým človekom. A keďže máte spolu dieťa, nejako komunikovať budete musieť.
@petronela1985
blbec by ten novy bol vtedy, kebyze to kvoli tomuto vzda.
jediny, kto si realne moze narobit problemy je ten kktk ex
@milanemila neviem ako je mudre radio? 🤔
A co ked nema upraveny styk dietata s otcom? Staci predbezne opatrenie.
Akoze on bude na sude argumentovat, tym ze ona ma novy vztah?
Ex treba len vysvetliť, možno by mohli tvoji rodičia, brat, že si neželajú, aby sa k tebe takto správal, že nie si mu nič dĺžna a výlučne nech sa zaujíma len o dieťa a treba začať platením výživného..
Vôbec si z toho nič nerob, jeho to prejde, vôbec neváhaj volať políciu keby robil problémy, oni mu to zrozumiteľne vysvetlia čoho sa dopúšťa..
Držím veľmi palce, nech to s novým nápadníkom vyjde a ozaj je jedno že nemá VŠ..
@anonym_autor Ten blb si asi myslel, že ťa zlomí, keď ťa jednoducho nechá ísť, nebude nič platiť a o dieťa sa nebude veľmi zaujímať, a ty prídeš s prosíkom, že svadba nemusí byť. Teraz je poriadne prekvapený. Samozrejme, že si myslí, že to robíš naschvál jemu. A teraz si z jeho hľadiska zlomila ty jeho a vyhrala. Preto opäť pristal na svadbu. On vôbec nechápe, že to nie je hra a ako to pôsobí na vás. Ten nový nápadník bol len spúšťač, kedy pochopil, že jeho debilný plán ťa zlomiť narazil na úskalia, s ktorými nepočítal. No pokašľal to, ale na druhej strane – chcela by si žiť s človekom, čo používa takéto manipulatívne techniky? Každopádne prajem pevné nervy a veľa šťastia 🙂
@anonym_autor povedala by som mu rovno, ze mal sancu a poslal Ta prec od oltara. Tak mu treba. Treba mu zasadit ranu a vsetkych otocit proti nemu. Ze ako Ta ponizil, ako sluboval a ako zdrhol. Za mna dobre, ze si sa nevydala
napisat mu spravu v zneni ... prosim ta uz mi nevypisuj nevyhrazaj sa a nechaj ma na pokoji ..svoju sancu si mal a zahodil ja si uz svoj zivot s tebou predstavit neviem a chcem sa posunut dalej..s kym to ti moze byt jedno .. a v prvom reade by si mal syovy prikladom ty a posielat mu peniaze na zovobytie -ma na ne pravo ty si ho spolodila a ty ho mas zabezpecit .... a prestan otravovat aj moju rodinu inak tos konci na sude .. jedine co siprajem je aby sme mali korektny vztah kvoly nasmu synovi-tak sa pochlap a spln mi aspon to ...
a k tomu vzdelaniu , má strednú odbornú školu - 3 roky-výučný list a dorobená dvojročná nadstavba na maturitu . Ja mám vysokú školu + PhD. Zatiaľ mi to nevadí a ak sa bude chovať aj ďalej aspoň polovicu z toho tak ako teraz , tak mi to ani vadiť nebude. Mám 35 rokov a na partnerovi už začínam oceňovať iné veci .
@anonym_autor Len bud opatrna. Mne by uz blikala kontrolka,ak by mi chlap stale nosil kvety,cokoladky. Dietatu,ktore ani nepozna,nakupuje tricka,siltovku. Mne sa to zda byt extrem. Aby si ta neomotal a potom ukaze pravu tvar. A na ex kasli. Jeho ego utrpelo a myslel si,ze on vyhral a ty ostanes sama. To ani nie je ziarlivost,ale zranene ego.
Zenit sa nechcel deti už taký zavazok nie sú? Deťmi si ťa chcel poistit aj prísľubom svadby a bol si istý že to stačí že ťa má chytenu a nečakal že odídeš. Teraz je nasratý že sa ti darí aj bez neho. Určite ho ignoruj zablokuj rieste iba dieta určite sa k nemu nevrat oznam mu že ak neprestane s obťažovaním a nebude sa s tebou baviť len o veciach dieťaťa podas trestné a pôjdeš si pohovorit s jeho rodinou. Ak neprestane mala by si ist na políciu. Správy od neho si odkladaj a nahravaj si hovori keby ťa spehoval odfoť si ho. Toto nebol vztah bral ťa ako majetok. S mužom s ktorým sa stretávas by si sa mala porozpravat otvorene o situácii a o tom čo sa deje aby bol v obraze ak to s ním vyzerá nádejne aj by mal vedieť že ešte nemáš uzavretý bývalý vzťah že tá byvaly obtazuje. Tiež aby ťa bývalý nepredbehol so svojou verziou v ktorej určite nebudes vyzerať pekne.

@anonym_autor nezacinala by som nic nove, kym nemam uzatvorene to stare. Cim nechcem povedat, ze nemas pravo byt s niekym kto je pre teba super. Tomu novemu chlapovi by som povedala, ze sa mi paci, ze mi je s nim dobre a poziadala ho, ci by bol ochotny dat ti cas na doriesenie veci s byvalim (vyzivne a nech mu trosku vychladne hlava). Ak mu na tebe zalezi, tak si myslim ze na teba pocka. O navrate k byvalemu by som ani neuvazovala po tom ako sa prejavil ohladom svadby a aj na zaklade toho co robi teraz. Myslim, ze vas vztah uz dlhsie nebol uplne ok ak sa ti hned po rozchode rovno zapacil niekto iny…
@milanemila preco ma cakat autorka na to, kedy dostanen jej byvaly rozum. Ma iba velke ego, za to ona nemoze