Rozchod pred pôrodom
Ahojte.
Prežívam dosť ťažké obdobie a plánujem to konečne ukončiť aby som sa už toľko netrápila.
S priateľom sme spolu 2 roky, na začiatku bolo všetko super, plánovali sme spoločnú budúcnosť a aj rodinu. Podarilo sa mi po dlhšej dobe otehotnieť, ale akonáhle som frajerovi povedala, ze som tehotná všetko sa zmenilo. Najpr mi nechcel veriť, povedal, ze dúfal, že to bude dlhšie trvať. Začal cim dalej tym viac chlastať s kamošmi. Absolútne sa o bábätko nezaujimal, aj ked som mala rizikové tehu. Doteraz ani nevie co som mu kupila/nachystala. Samozrejme nedal na nič ani cent. Teraz pred pôrodom je to v podstate ešte horšie. Príde domov, cely cas je na mobile potom zaspí a takto fungujeme už týždne. Komunikácia ani hystericky vylev nepomohli. Kamoši, chlast a život bez záväzkov to sa mu ľúbi. Popritom rodinu chcel aj on. Nechápem tomu, ale už nechcem byt sama na všetko. Zatiaľ mam nejaké uspory a aj kde bývať, len neviem co bude po materskej. Bojim sa, ale takto to ďalej nemôže fungovať. Neviem co mam robiť.
Takto som utiekla od manžela alkoholika v 4 mesiaci tehotenstva. Ale on bol aj agresívny. Nakoniec v 7 mesiaci zomrel, dnes to beriem tak že to bolo najlepšie čo som mohla spraviť.
Dnes už čakám 3 dieťa s druhým manželom a všetko je v poriadku. Keď má niekto radšej alkohol nemá to zmysel
Uzatváram túto diskusiu. Po dlhšom rozhovore s nim sa mi priznal že sa bojí nových povinnosti a aj keď sa na to cítil zľakol sa a neni ešte pripravený. Preto ten alkohol a kamoši. Sťahujem sa do bytu ku bratovi a potom sa uvidí či sa na to bude cítiť alebo sme definitívne skončili. Dakujem za každú odpoveď
Nemyslim si ze ten cas co sa poznatea tiez ten co ste spolu je malo. Na nejake vycitky tu nie je priestor.
Kazdy sa moze zmenit aj po 10 rokoch. Nie len po dvoch. A moze sa zmenit uplne na nepoznanie. Stat sa to moze hocikomu. A niekomu zase vyjde aj polrocna znamost ako uzasny partner na cely zivot.
Tak take reci, ze naco ste hned isli do dietata len preskoc.
Osobne si myslim, ale ako vacsina, vykasli sa na neho. To ze zaraba nie je vsetko.
Mas sancu stretnut niekoho lepsieho, kdezto pri nom, by si ju stratila a len sa trapila s takym clovekom.
Mat babatko doma, placuce, mozno velakrat ,,otravne", nie je pre nikoho sranda a on to podla mna ani normalne nezvladne. Mozno ze ho doma ani vidat nebudes.
Ci uz ho zapises do rodneho listu ako otca alebo nie, je uz na tvojom rozhodnuti. Ale nebola by som s nim.
Ja osobne to citim tak, ze bez neho ta caka lepsi zivot.
Drzim velmi palce🍀, prajem ti vela stasticka. Nech uz sa rozhodnes akolkolvek, velmi ti prajem aby si bola stastna.
Drz sa 💗
Skvelé rozhodnutie, že si odišla. Bude to náročné, ale tvoje dieťatko ti za to stojí. Si veľmi rozumná žena.
Určite odid ak máš kde.Načo ti je taky chlap.Ked je teraz taky,bude ešte horsi.Zvladnes lepsie bez neho.NIE JE SAM NA SVETE.Nájdeš časom partnera pre seba a otca pre dieťa.Ale nesíl sa do hľadania partnera.Co ma prísť pride❤❤❤😉
Neboj všetko zvládneš. Sama to poznám. Aj keď to bolo ťažké ale aj pekne. Ver tomu že horšie by bolo sa takto stresovať po pôrode keď ta drobček bude potrebovať celú a hlavne aj babo by steba citilo ten stres a bolo by nervózne.
On je nezrely, aj 32 je niekedy malo... A moznoze aj to, ze ten zaklad v rodine nemal taky...a jeho stary rodicia, ktory ho vychovali uz neziju...nestaci, ze je pracovity, takeho dalsieho najdes. Tento sa k tebe nesprava dobre a to ries. To tvoji rodicia urcite nevedia, keby vedeli, nebol by taky idealny.
Ahoj😀 zvladnes vsetko, ver mi. Nikto neslubuje ze to bude lahke ale zvladnes to🙂
Mna opustil otec maleho v 7 mesiaci tehotenstva, bola som sama v inej krajine.. dnes to uz vidim ako ovela lepsiu alternativu.. dieta potrebuje pokoj, harmoniu a lasku ci od 1 rodica alebo oboch.
Vela sil
Môžem ti len dodať silu a fakt si myslím, že bez neho ti bude proste lepšie, aspoň ťa to nebude tak duševne trápiť. Isto máš rodinu a kamarátky, ktoré ti proste rady pomôžu. Neboj, všetko bude dobré
Veľmi dôverne to poznám. Na začiatku pretvárka, lebo sa chce akože usadiť.....ale len zo všetkými výhodami slobodného muža!!!Ty budeš riešiť väčšinu vecí okolo dieťaťa varenia a pod...a on z práce do krčmy. Dobre si to rozmysli, či chceš toto alebo v pokoji vychovať svoje dieťa....prípadne spolužitie s iným milujúcim a nesebeckým partnerom.
Kašli naňho, ak s ním nejsi spokojná
Baby, prišla som vás ešte povabiť :D teda od nedele nebývame spolu. V nedelu vecer mi este doniesol veci a začal sa vypytovat či sa citim dobre, ci nemam kontrakcie a ze KOLKO SOM PRIBRALA počas tehu a či nemam na bruchu STRIE :D no skoro ma vtedy porazilo :D podotykam ze pocas celeho tehu som pribrala 7kg (v podstate mi len brucho rástlo). Teraz sa veľmi snazi, dokonca mi zacala pisat aj jeho mama aj sestra aby som sa vratila... nuž musela som im celu situaciu vysvetlit preco som vlastne odisla, zostali v soku...
Poznám aj pár, kde takto ona odišla aj s babom, dokonca predčasne narodeným a nakoniec chalan predsa len vyrástol a vrátili sa k sebe, dnes sú šťastní a v pohode. Trvalo to ale cca 5 rokov, ona sa vrátila až po tom, čo mal dlhšiu dobu stabilnú prácu, čo sa staral o malú, a mal život v poriadku. A to radím aj tebe, vrátiť sa, až uvidíš konkrétne činy. Dovtedy to nemá zmysel, dopadlo by to rovnako. Najprv sa on musí nájsť, ty mu s tým nepomôžes. To neznamená, že máš na neho čakať, ale sú aj také príbehy, kde to dopadlo dobre. V každom prípade ti prajem veľa šťastia a krásny život s tvojim bábätkom.
@zmrzlinka2021 presne napísané !!!
Autorka ako si dopadla?

fakt, ci by ste uz boli zobrati alebo len ako par, nebude mat vplyv ako sa bude spravat ked bude mat dieta. mozno je jednoduchsie ze nie ste zobrati, nemusis rozoberat rozvod. treba len urobit vyzivne na dieta a tvojim rodicom povedz ze chces pre dieta normalne detstvo a nie strach pred opitym otcom.