icon

Rozchod s mužom po ostrej hádke

12. okt 2025

Ostali by ste s muzom, ktory by vam pri hadke povedal, ze sa mate zbalit a vypadnut a zaroven by vam zacal balit vase veci do kufra?

My sme sa po tej hadke udobrili, ale neviem na to prestat mysliet. Ide o to ze sme zasnubeni. Byvame v jeho byte.

Strana
z4
letfenixa
12. okt 2025

@anonym_autor áno.

tykat
12. okt 2025

@anonym_autor ...tak odides nabuduce, vyzera ze budes mat este prilezitost. Keby mne niekto zacal balit kufor tak to uz dokoncim.... a nikdy viac.

pribinak
12. okt 2025

Dávno by som bola preč. Nemusel by má ani baliť. Mam svoju hrdosť

A dobre vies, že to takto bude aj po svadbe a keď budú deti. Ocinko tá vykopne aj s dverami a deti ??

jaja20
12. okt 2025

S takýmto prchkým chlapom to určite nebude poslednýkrát. Maj svoju hrdosť a vyhovej mu.

katica06
12. okt 2025

Áno, z kratšej cesty sa odchádza vždy ľahšie

anonym_59d9a5
12. okt 2025

@anonym_autor juuuuj, ja keď som povedala priateľovi, že od neho odchádzam, ešte mi aj dvere otvoril. Tiež sme bývali v jeho byte. O pár dní som si prišla po veci. Nebol a nechcel byť doma, keď sa budem baliť. A v ten večer hneď telefón, prečo? Neveril, že odídem. V takýchto situáciách sa chlap nemá správať, preto som sa už k nemu nevrátila aj keď ma prosil aj jeho 5r.syn

deti95060810
12. okt 2025

ešte len zasnúbená? áno určite odišla a zasnúbenie zrušila.
keď už teraz začal pred svadbou on ešte neskončil. toho sa ešte napočúvaš.
neviem či to psych. dáš počúvať celé manželstvo.

lenka.25
12. okt 2025

To sa vážne pýtaš ? Vies , jedna vec je pohádať sa , ale toto ? Hneď ako by ma zabalil , videl by ma naposledy .

cyberk
12. okt 2025

Jasne, ze hej, zas taka zufala (a blba) nemozes byt, aby si s takym ostala a zobrala si ho…

anonym_197a4c
12. okt 2025
@anonym_59d9a5

@anonym_autor juuuuj, ja keď som povedala priateľovi, že od neho odchádzam, ešte mi aj dvere otvoril. Tiež sme bývali v jeho byte. O pár dní som si prišla po veci. Nebol a nechcel byť doma, keď sa budem baliť. A v ten večer hneď telefón, prečo? Neveril, že odídem. V takýchto situáciách sa chlap nemá správať, preto som sa už k nemu nevrátila aj keď ma prosil aj jeho 5r.syn

@anonym_59d9a5 Bože ĺutujem toho chlapčeka 5r.
ten musel mať traumu ešte pekne dlho. takéto cirkusy

enmery
12. okt 2025

😂Prajem veľa šťastia, budeš to zažívať celý život a este intenzívnejšie, ešte keď do toho prídu deti a skutočne problémy, skončila si.

anonym_22a4e5
12. okt 2025

bud by sa kupil byt spolocny aby ta nemal odkial vyhadzovat alebo by som utekala .. vyhodi raz vyhodi aj druhy... byt bude stale len jeho a je jedno kolko decak z teba vyleze- stale bud elen jeho ...a bez deti sa lahsie uteka ako s detmi na krku a ziadnej zabezpeky

angelix
12. okt 2025

@anonym_autor Neostala. Tento clovek sa nevie ovladat, evidentne ma problem so sebakontrolou. Muz by mal byt racionalny, ved nema hormonalne vykyvy niekolkokrat do mesiaca ako zena. Toto spravanie co opisujes, je prepac, skor typicke pre hystericke zeny. Mna celkovo odradzaju taketo agresivne typy muzov, ale na druhej strane, ja chlapa neprovokujem ani nevyvolavam hadky, takze zalezi aj na tom, co ho popudilo k takemuto spravaniu. Nepozname totiz okolnosti, ktore hadke predchadzali.

anonym_59d9a5
12. okt 2025
@anonym_197a4c

@anonym_59d9a5 Bože ĺutujem toho chlapčeka 5r.
ten musel mať traumu ešte pekne dlho. takéto cirkusy

@anonym_197a4c nemyslím, mal - mali sme ho v striedavej starostlivosti a on vtedy nebol u nás. Keď mi volal, vymyslela som si, že musím teraz inde pracovať. Keď pánko zistil, že nič na mňa nezaberá viac už malý nevolal, netuším čo on malému povedal.

enmery
12. okt 2025
@anonym_22a4e5

bud by sa kupil byt spolocny aby ta nemal odkial vyhadzovat alebo by som utekala .. vyhodi raz vyhodi aj druhy... byt bude stale len jeho a je jedno kolko decak z teba vyleze- stale bud elen jeho ...a bez deti sa lahsie uteka ako s detmi na krku a ziadnej zabezpeky

@anonym_22a4e5 No tu nedávno písala žena, ktorú tiež vyhadzuje muž z domu pri každej hádke...chudinka je psychicky úplne v prdeli.

Ešte raz nech mi tu niekto napíše, že určite veci pred svadbou nevieš alebo "on taky nebol, zmenil sa" a vystrie ma. Nejde ani tak o teatrálnosť, ale ver mi, že táto jeho neschopnosť niečo konštruktívne riešiť sa postupne prejaví v každej oblasti života a vieš, kto bude fyzicky a psychicky zničený z toho?On nie, iba ty. Toto nie je muž, ale decko.

anonym_091bc3
12. okt 2025

@anonym_autor raz by mi povedal, že sa mám zbalit. A hned by som sa sama zbalila. Ci by som sa potom vrátila, neviem, to je tazko povedat. No mam kamosku, ktorej partner povedal pri hádke rovnakú vec a k tomu pridal, ze ju vyrazí cez zatvorene dvere a su spolu doteraz. Každý ma nastavenú svoju hranicu inak.

anonym_c0d083
12. okt 2025

@anonym_autor utekaj..... poznam osobu co totop prezila, ostala. A po svadbe aj s 2 tyzdnovym dietatom bola vyhadzovana.., zomrela o 3 roky na to, co bolo krute vykupenie.

miadi
12. okt 2025

Niekomu staci raz zabalit kufor ine si pockaju kym budu mat na rukach dieta od balica aby im zabalil kufor a vystrkoval ich z bytu aj s babom. Potom este len budes plakat ze nemozes ist pracovat Lebo dieta je moc male nechces ho dat do jasiel nemas snim kam ist za co .. teraz sa ti 100x jednoduchsie zoberie ten kufor ked jedine co treba je postarat sa sama o seba .

enmery
12. okt 2025
@angelix

@anonym_autor Neostala. Tento clovek sa nevie ovladat, evidentne ma problem so sebakontrolou. Muz by mal byt racionalny, ved nema hormonalne vykyvy niekolkokrat do mesiaca ako zena. Toto spravanie co opisujes, je prepac, skor typicke pre hystericke zeny. Mna celkovo odradzaju taketo agresivne typy muzov, ale na druhej strane, ja chlapa neprovokujem ani nevyvolavam hadky, takze zalezi aj na tom, co ho popudilo k takemuto spravaniu. Nepozname totiz okolnosti, ktore hadke predchadzali.

@angelix "Chlapov neprovokujem a nevyvolávam hadky" Tak toto je konečná. Nič na svete normálneho muža, ktorý ma od prírody silný instinkt ochraňovať, neoprávňuje ist do agresivity, vyhadzovať, udrieť, tobôž nie fyzicky slabšiu ženu. Je to iba a iba jeho problém, jeho úbohosť. Nebolo by odveci sa zaujímať o psychológiu.
Kedy sa dočkám sveta, kde sa okolo poškodených chlapov nebude tancovať a ženy same nebudú rozširovať drísty o "provokovaní", inak by tak chudáčik nereagoval.

strawberry0797
12. okt 2025

@anonym_autor ano. Ak to urobil teraz, urobi to aj nabuduce.

terezia74
12. okt 2025

@anonym_autor zbalila by som sa sama. Hrdosť a dôstojnosť
Nerob si s ním decko, prosím 🙏

anonym_0eba50
12. okt 2025

@anonym_autor o com bola hadka?

ivik4
12. okt 2025

Pre boha ak si LEN zasnubena co je NIC a nemate ani deti, rada Ti ten kufor pridem zbalit aj ja. Odisla by som ako smrad. Alebo lepsie potom odchadzat aj s deckom ked Vas zbali oboch ? 🙃 ak by nahodou.

Ale vsak ostan no...
Vy bezdetne ani len neviete aku velku volnost a rychle moznosti mate. Fakt

bonboniera
12. okt 2025
@angelix

@angelix a dostávaš aj piskotek keď si poslušná? 🤗

anonym_b21dd6
12. okt 2025

@anonym_autor nie, dobalila by som sama a už by som sa nikdy nevrátila. Takéto slová sa nevyslovujú len tak a v čase, keď ste zasnúbení a mali by ste byť zamilovaní do seba ako kone do koly sena, ani nehovorím

anonym_70af09
12. okt 2025

@anonym_autor áno, toto bude vždy robiť taky kkt

anonym_b21dd6
12. okt 2025
@anonym_22a4e5

@anonym_22a4e5 s niekým, kto takto rieši problémy, by som neostala, ani keby kúpil byt, ktorý by bol len môj.

tenerifka
12. okt 2025

@anonym_autor co bolo dovodom hadky? Neskocila si, ako pan zapiskal?

autor
12. okt 2025
@tenerifka

@anonym_autor co bolo dovodom hadky? Neskocila si, ako pan zapiskal?

@tenerifka povedala som mu ze sa mi v urcitej situacii nepacilo jeho spravanie. Velmi to nechcem konkretizovat. Ale podla mna sa to dalo aj inak riesit.

alickapusinka
12. okt 2025

Jasne že by som odišla a skončila by som vzťah. A čo ak dôjde k situáci že sa bude opakovať zasa TI začne baliť kufre.Ja by som s takeho vzťahu odišla.Predstav si že by ste mali maličke dieťa a pri hádke by TI zbalil veci a môžeš ísť a dieťa si necha kedže je jeho bývanie. A pokiaľ by si si niečo našla už by bol na koní. Takže aj to sa môže stať a navyše tato situácia sa môže zanedlho zopakovať. Príkald ak by problém nastal v nocia vyhodí ťa tak čo kam pôjdeš aby sa niečo stalo.Nemala by si s nim zostavať vo vzťahu ukončila by som tento vzťah. Nema to buducnosť.Každy sa pohádame či partnerí žiju spolu či snúbenci manželia sme ľudia ale nikdy by som nechce byť v situácia že mi už teraz muž zbali veci a vyhodi ma.Namiesto vyrozpravania si problému nastalo toto.Už by som s ním nebola a neverila mu.Urobil to raz urobi to viac krát.Kúpila by som si byt sama na tvojom mieste ak by si mala taku možnosť.Ale jeho by som do vzťahu viac nechcela.Ved napíš čo bolo konkretne možno TI budeme vedieť poradiť tak lepšie.

Strana
z4