icon

Rozdielne názory na deti vo vzťahu. Ako to riešiť?

31. mar 2026

Rozdielne názory na deti vo vzťahu. Ako to riešiť? Jeden chce, druhý nie?

anonym_cb7c83
•
31. mar 2026

Rozísť sa alebo deti nemať. Ak jeden partner deti nechce, nemôžeš ho nútiť mať rodinu

anonym_ae89c3
•
31. mar 2026

@anonym_autor v tomto pripade je najlepsie ist od seba, nenutila by som partnera mat deti, pokym nechce, toto je tema pred zaciatkom vztahu, nie už ppcas neho

sense
•
31. mar 2026

Rozchodom.

anonym_841a38
•
31. mar 2026

Ake nazory? 0 alebo 1? Mat nemat? 6 alebo 7? Nazory na vychovu?

autor
•
31. mar 2026

Predtým bol názor, že sme chceli obidvaja. Ale zmenilo sa to

janinah
•
31. mar 2026

Nema vyznam to naťahovať ani čakať,ze ten druhý nazor zmení. Biologické hodiny nepustia....

janinah
•
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor takze jeden z vas deti nechce,nutit nikoho nemožno. Ine riesenie ako rozchod nevidim.

anonym_575a63
•
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak toto je prekerna situacia... je to nefer (zmena nazoru v takejto dolezitej otazka... vpodstate jeden zavadzal a "natahoval" druheho partnera...
Tak uz len zmierit sa alebo rozist... (asi lepsie rozist, lebo toto hrozi neskor v prepuknutie nenavisti voci druhemu)...

anonym_b55f17
•
31. mar 2026

Ako ste na tom ekonomicky vzhľadom na blížiacu sa ekonomickú krízu? Máte úspory z ktorých viete vykryť výpadok príjmov? Alebo manžel by musel odísť od rodiny do zahraničia?

anjelicek26
•
31. mar 2026

Nenatahovat a rozchod... muzi sa vedia spamätat a zmenit nazor aj v 50ke...zena takto spekulovat nemoze.

kristina2412
•
31. mar 2026

Žiaľ, toto je vec v ktorej sa nedá urobiť kompromis. Nestrácala by som čas čakaním na zmenu názoru, nakoľko vôbec nemusí prísť...

anonym_094056
•
31. mar 2026

Rozchod jednoznacne!

anonym_51b6bb
•
31. mar 2026

Píšeš vo vzťahu. Takže to nie je manželstvo.
Potom je to o to jednoduchšie, rozchod.

anonym_a59ddb
•
2. apr 2026

@anonym_autor tak v tejto situacii sa prave nachadzam aj ja, po 3,5 roku chlap zmenil nazor. Ja po 35ke, nedavno zisteny zdravotny problem kvoli ktoremu by som sa s tehotenstvom mala poponahlat.