Rozdielne názory vo vzťahu
Ahojte žienky,idem sa sem vypísať,lebo veľmi nemám komu,resp aj mám,ale nechcem nikoho zaťažovať mojimi problémami…
Partner má 25 ja mám 22,má dosť peňazí a väčšina vecí sa točí okolo toho,autá,oblečenie,vždy hovorí že keď budeme mať deti tak od narodenia budú chodiť v drahých značkových veciach a pod…už pri tomto sa nám názory rozchádzajú,lebo podľa mňa malé dieťa rýchlo zašpiní oblečenie,vyrastie z neho a podobne,ale to je jedno…ide tu skôr o to,že ako mi sám povedal na prvom mieste sú u neho rodičia,potom je on sám a až potom som ja.Vždy keď sa niečo stane a chcem sa o tom porozpravať,mi hovorí že sa správam ako dieťa,jeho to nezaujima,nechce mať negativizmus a drámu v živote a najlepšie keď mi začne hovoriť,že on na mna neni zlý,že on je vždy milý a zlatý na mňa a len ja vzdy vsetko zle pochopím…taktiež mi príde že ma chce veľmi meniť,podsúva mi jeho názory,nejedz toto lebo je v tom veľa cukru,nenos toto lebo xy,neposielaj mi to a to,lebo ma to nezaujima/je to trapne,nespravaj sa tak….niekedy si hovorim,že sa nemám čo sťažovať,lebo nám je v podstate dobre,sme zabezpečení,ale chýba mi to aby sa spýtal ako som sa mala,čo som dnes jedla,ako sa cítim,jednoducho viac empatie a záujmu,vravela som mu že mi to chyba načo mi odpovie,ze ved on je na mna dobrý,začne hovorit o mojich chybách a celé to pretočí a ja som este za tú zlu…
Neuraz sa, ale si odkazana na chodenie s takym polodebilom?
Jasne ti povie, ze si u neho v podstate nula, ze ho nezaujimaju veci ohladom teba a ty ako realne si ochotna s nim nadalej chodit, pripadne aj s nim sexualne zit?
Načo?
Prečo?
Vidis evidentne aky je, a je chrapun, co este potrebujes k tomu aby si mu dala kopacky?
Ako toto za teba nikto nevyriesi.
@elizabet173
Vies si predstavit, ze ti frajer povie, ze si az po jeho rodicoch a po nom? Podla mna on musi mat z nej strasnu zabavu...ze taku nasiel...
Narcisa máš moja.... Buď ho budeš neskonale obdivovať do konca života a hlavne bez pripomienok, alebo ten vzťah fakt nemá zmysel 😉.
Utekaj a ani sa neobzeraj.
@jj298 hneď musim opomenúť ze o peniaze som nikdy nestála,neplatí za mňa nič,kupujem si vsetko sama 🙂 nepotrebujem drahé veci a ak chcem tak si kupim,to len on si na nich dost zakladá
@mikadooo tiež mám občas taký pocit,keď hovorí aký je úžasný a keby mohol tak si zoberie samého seba,samozrejme mysli to seriózne vážne
Manipulator, potencionalny sociopat. Ak ostanes stavim sa, ze skoncis v lepsom pripade rozvedena. V horsom s detmi a nestastna, sudne boje na ostre lakte a pod. Zivot je prilis kratky. Your choice.
Fuj, to ti stoji taky chuj za tie prachy?
aby mi nejaký papek rozkazoval čo mám robiť, ako sa obliecť, čo jesť a pod. tak takú ešte veru nehrali...
nedaj si sr*ť na hlavu už teraz....
mňa by to osobne urážalo aby sa niekto takto ku mne správal....
ten tvoj "pán dokonalý" to aj k handre ma asi lepšie správanie ako ku tebe...
dievča maj rozum....
Z takýchto chlapov mi jedna grc. Nech si teda zoberie samého seba, keď je taký dokonalý. Ty si radšej nájdi normálneho milého chlapíka, čo ťa bude mať rád takú, aká si a budeš preňho dôležitá.
Keby mi povie chlap ze som na tretom mieste a ze keby môže si vezme sam seba lebo je taký úžasný tak ho pre nechám jemu samemu
Sama si sa prišla vypísať lebo si zistila a už vieš aký je ideš sa pýtať na názor??? Púšti to k vode proste za mňa totálny debil keď si unho na 3 mieste tak ďakujem pekne😃ten to asi sám nemá poriadku v hlave 😃alebo mu povedz čo si myslíš ak sa nič nezmení môžeš mu pórom z diaľky zakyvat😂. držím palce
Ahoj, mas 22 rokov a postupne pochopis, co v zivote chces a co urvite nechces. Ked raz stretnes poriadneho muza, budes vediet, ze s tymto to bola len strata casu. Daj si pozor, aby si sa neuspokojila s " je nam v podstate dobre, sme zabezpeceni".
Toto bude určite nejaký troll, lebo neverím, že žena dokáže byť takáto yebnutá ... ani keby mal vtáka zo zlata, by som ho nechcela.
ja na tomto koni len zasnem kolko psychopatov, sociopatov a degesov beha po svete. tohoto by som nechala samemu sebe a mame ktora ho takto vychovala. bude im fajn
@dzulli1980 bodaj by to tak bolo, ale zial su aj take zeny, co takych debilov akceptuju.. vsak kamosky sa vydavaju, neostanem na ocot😉
toto je realny pribeh??? ak ano, fu… kde je tvoja sebahodnota dievca?? okej vsetko si platis sama, to je pekne. budes raz na RD, ten chuj ta bude vydelovat aj to - no aky bude pridel penazi pre teba - ked uz teraz si u neho na 4. mieste???
na toto Ta rodicia vychovavali a milovali Ta, aby si robila idiotovi narcistickemu matrac, loptu na kopanie, a zvysovala jeho ego hnusne ??? nechapem… fakt
Si mladá....hľadaj dalej
Nechapem, co sa vsetci pozastavujete nad tym, ci je to realny pribeh. Tiez som mala skusenost s podobnym muzom, vychvaloval sa aky je dokonaly a uzasny a vsetci ho musia obdivovat, dost mnou manipuloval a zaroven sa snazil, aby som ho lutovala, ak ho nahodou niekto neobdivoval. S jeho novou partnerkou sa mi este vysmiali, ze on nie je manipulator, ze ona ho vnima inak ako ja 😅 uz si ho ide aj brat za muza, takze ano, existuju tak hlupe zeny, ktore taketo spravanie realne akceptuju a chcu mat takehoto muza v zivote.
Ja by som to nechcela, je to fakt nechutne..
a tomuto debilkovi hovoríš "partner"? To fakt? Otvor oči a zistíš, že po svete behá kopa normálnych chlapov, tento medzi nich nepatrí
"hovorí aký je úžasný a keby mohol tak si zoberie samého seba" 🫣🤣🤣👏👏 top
to poradie by ma nejako nesokovalo, zatial. rodicia su priatelky boli a budu, takze kym je to v tomto stadiun tak by som brala. Pokial samozrejme si je vedomy a schopny toho, ze ked to prejde na vyssi level, partnerstvo, rodina atd, tak najprv budes ty a deti. A o tom pochybujem, podla tych ostatnych reci.
a prejdi si zopar diskusii na MK, kolko zien tu ma dom, niekedy spolocne podnikaju, materialne maju ale zaroven su nestastne, lebo partner/manzel sa zle sprava, nerespektuje ich ani deti atd... takze materialne zabezpecenie nestaci ni zdaleka. A ak dufas ze sa zmeni, tak je to celkom mozne, ale urcite len k horsiemu...
@zmrzlinka2021 ale je zabezpečená...🤦
tiež som chodila s takým narcisom, egoistom..... 5 rokov zabitých....poslať ho do čerta bolo to najlepšie, čo som kedy urobila
Autorka pre čo si s ním? Si ešte tak mladučká, máš toho veľa pred sebou. A radšej sama ako s takýmto partnerom. Život sa veľmi zmení, časom, s vekom, s rodinou. On je ešte nezrelé veľké dieťa.
Daj si čas pre seba, buď sama so sebou. Bez partnera.
Toto nie ke človek do spoločného rodinného vzťahu, ktorý väčšina časom očakáva. Nestrácaj s ním čas. Raz večer zavrieš oči a ráno keď ich otvoríš budeš mať o 15 rokov viac a vedľa seba človeka, ktorý za ten čas nestál.
Zeny, dotycna slecna ma len 22 rokov :D to, ze ste sa tu niektoré ocividne narodili so skusenostami 50 rocnej zenskej neznamena, ze vela zien si prave nevydarenyni vztahni postupne vycibri svoju hodnotu a nakoniec skonci so skvelym chlapom. Ja v 22 rokoch som nevedela kde je sever a nie to este rozoznavat debila od dobreho muza. To som sa naucila az niekedy po 27micke a tiez som sa este parkrat popalila. Ocividne aj chaoanisko je este dieta. 25 rokov na chlapa je, ako keby mal 18. Jasne, najdu sa aj výnimky, ale zial, v dneznej dobe su mladi ludia uplne inde, ako vasa generacia, po 40tke, comsa tu vyjadruje a hejti o 20 rokov mladsie zeny :D a tebe autorka radim skusit zapracovat co najskor na svojej sebahodnote, zistit, preco ta laka muz, ktory ta nechape, chce ta menit. Preco si s nim? Lebo je pekny, bohaty, vysportovany? Odpovedz si sama 🙂 ked si zacnes vyberat partnerov podla kompatibikity a nie len podla vzhladu, tak tie vztahy ta ovela viac obohatia 🙂 on je povrchny a ty zejme hladas hlbsie spojenie, ktore, zial spolu nemate