Rozpadajúce sa manželstvo - má zmysel v ňom pokračovať?
Asi potrebujem nejaký nezainteresovany pohľad na môj problém. Mám pocit, že sa od manžela vzdalujem. Vlastne to tak cítim. Akoby sa celý svet točil len okolo neho!! Máme malé dieťa a keď príde z práce prvoradé je pre neho dat si pivo a celý večer sedieť vonku. Aj keď mu to vyčítam a snažím sa vykomunikovat nás problém povie len toľko, že sa nezmení. Bolo strašne veľa situácii, ktoré ma od neho doslova ťahajú preč!!! Aj dnes prišiel po týždni z práce kúpil si pivo a sedel sám vonku s telefónom bez záujmu o mňa a dieťa. A dlho sme mať dieťatko nemohli. Neviem či ma zmysel byť v takomto vzťahu. Strašne ma to dusi. Spravím pre neho všetko, má všetko čo len chce dokonca moja rodina sa radšej prispôsobí jeho požiadavkám aby bol kľud a on??? Odpoveď na všetko je on iný nebude. Len to jeho pivo a všetko len ako povie a chce on... Jednoducho ma to nebaví
@vivi33 Ak by ma muz tak privital ze kde je pivo, to by dorazilo aj mna. Mas pravdu to pivo je u neho priorita... velmi smutne. To by som nemohla trpiet. Dufam ze aj tebe sa podari s tym coskoro pohnut.
Môj otec ma tiež rád pivo, príde s roboty a dá si, ale nealko chladené od smädu. Skúšala si mu kúpiť také?

*volala som s pravnikom. Bože ten môj telefón si píše ako chce 😂😂😂