Rozumiem situáciu po 3. rande správne?
Ahojte.. včera som mala 3. rande s jedným mužom a vŕta mi jedna vec v hlave.. bavili sme sa o randení a ja som povedala, že som 3 roky sama , pretože som sa ocitla 2x v toxickom vzťahu a veľmi podobnom tak som sa začala o to zaujímať čím to je a všetko o tom, aby sa to nezopakovalo. Ako sme sa bavili debata bola dosť otvorená a dotyčný sa ma pýtal na bývalých partnerov a celkovo o mne si zisťoval veci z minulosti - práca, vysoká škola, rodina, taký mix.. A došli sme k tomu, že podľa neho som bola veľakrát na rande s mužmi a povedal citujem: ty máš tých chlapov nejak veľa za sebou a ja som sa ohradila, pretože to znelo a ja som si to vysvetlila, že v posteli a to nie je pravda a povedala som, že to že som si dala s niekým kávu, obed, večeru alebo kino to neznamená nič.. Je pravda, že som za celý život bola možno s 10 chlapmi na rande (mám 28) ale nie všetko bolo úplne rande, jedno bolo skôr také, že sa dotyčný chcel porozprávať a ja mám vyštudovanú psychológiu tak sme si dali večeru pokecali o živote a šli domov.. A celkovo viackrát sa stalo, že som sa s niekým niekde spoznala, popísali sme si pár správ a naživo som zistila, že si nebudeme rozumieť alebo bol tam nejaký nesúlad a aj opačne sa mi to stalo, že ja som niekomu nesadla a za mňa to je normálne .. Celkovo ja som taký extrovert, ktorý má rád ľudí, čiže ja pokecám viac menej s kýmkoľvek.
Ďakujeme za oznam a čo my s tým?
Cudzí človek nemusí mať môj život prelustrovany. Nebudeš mať problémy keď nebudeš vešať cudzím ľuďom do čoho ich nič, je to nefér aj voči tým minulým mužom že sa o nich zmienujete. Navyše z môjho pohľadu nie je nič príjemné počúvať o iných ženách keď trávim čas s mužom ktorý sa mi páči. Nerozprávajte o druhých ľuďoch, riešte seba. Veď si psychológ.
@anonym_autor a on ma kolko zien za sebou s ktorymi bol na rande?
Inak ozaj si vystudovala psychologiu?
@anonym_autor to je nejaký Pako. Ak chlap vyobšíva čím viac žien je borec a kanec. Ak žena má 4 chlapov už je....Sedlácke zmýšľanie. Nevešala by som mu nič na.nos
@anonym_autor S 10 chlapmi a to máš len 28? No neviem, čo si mám o tebe myslieť. Ja som mladý chalan a v živote chcem mať 1-2 partnerky... V živote som partnerku nemal.
@anonym_autor S 10 chlapmi a to máš len 28? No neviem, čo si mám o tebe myslieť. Ja som mladý chalan a v živote chcem mať 1-2 partnerky... V živote som partnerku nemal.
@anonym_cd2e87 Nemysli si nic,nemozes porovnavat fyzicky seba s nou.
To bol nejaky vysetrovatel ? Take veci sa pytat nie je vhodne, celkovo sa vrtat na tretom stretnuti v minulosti je hlupost.
@anonym_cd2e87 ty sa hlavne nauč čítať,ona píše že bola len na káve,nie že s nimi chodila,prípadne spala.
@anonym_cd2e87 s tymto nastavenim aj budes mat dve. Pravu a lavu. 🙂
Asi dufal, ze bude tvoj prvy 😄
sme s manž. 20 r , ale nikdy sme sa nebavili kto mal koĺko partnerov.
@anonym_autor vies co? Pokial to mysli vazne, nemal by sa babrat v tvojej minulosti. Nema pravo ta sudit a posudzovat. Pokial je s tebou vo vztahu, tak ma pravo ta sudit odo dna, ked si s tebou zacal a boli ste spolu.
Povedz mu, ze by sa mal zaujimat o teba, tvoje zaujmy, sny, plany do zivota a nie skumat kolko si mala chlapov. Aj keby si mala sto, ale si normalna baba do zivota, len ti to nevyslo, lebo si mala smolu na chlapov. To by si myslel, ze si lahka zena? Su zeny, ktore maju jednoho, dvoch za cely zivot, ale do postele by isli s kde kym. Ty mas svoje medze, vies co ches, mal by byt vdacny za to, aka si.
Ja si zas myslím, že keď to myslí vážne, tak chce vedieť čo máš za sebou. Nevolala by som pozvanie na kávu rande. Je to len poznávacie stretnutie. Keď žiješ aktívny spoločenský život ako extrovert tak je to myslím normálne a nemá to čo komu vadiť. Bežne na väčšej spoločenskej akcii spoznáš a dáš si drink aj s viac ľuďmi za jeden večer. Hádam to chlapec pochopil, že to neboli posteľné spoznávania. Ak nie, a preto Ťa odsúdil, to už je jeho problém. Asi nebude potom veľmi stabilný a to nemáš čo ľutovať.
ako psycholog by si mala vediet,ze nie na vsetky otazky treba aj odpoved a su veci kt si mas nechat pre seba .. popripade sa vedeit slusne zastat samu seba ...
Keď niekto zacne rozprávať o toxických vzťahoch, nazývať bývalých priateľov manipulátormi a podobné hlúpostí, je koniec. A. ti asi pre každého rozumného človeka.
Ľudia majú minulosť aj expartnerov, ale ked začne takéto kydanie a pseudosychologické kecy je mi jasné, ze problém je v tom človeku, nie v druhých. Ze to je jedinec nekritický, neschopný kompromisu, využívač, ktorý si nevie priznať chybu.
@anonym_cd2e87 ona nemala 10 partnerov v posteli. Ona s nimi nespala. Ona mala 10 rande=kava.
@anonym_autor Rozumiem situáciu? Nemalo tam byť Rozumiem situácii?😍
@anonym_autor akoze ja som asi stara skola, ale na tretom rande by som sa nenechala do hlbky spovedat z mojej vztahovej minulosti od chlapa ktoreho vidim treti krat. A uz ked, tak poviem zaklad, tj. mala som 2 vztahy, nevysli, hladam dalej. Co mam cudziemu chlapovi vykladat s kolkymi som bola na rande, s kolkymi som spala a kolkym som len robila terapiu. Keby dobiedzal tak dovi dopo, uz sa nevidime.
Na treťom rande by som určite nepitvala do podrobností svoje minulé vzťahy...nejaké rande s kávou by som nespomínala vôbec. Veď aj na čo? Ja by som len všeobecne odpovedala na takú otázku, že som mala nejaké vzťahy, ale nevyšli...čo je samozrejme úplne v poriadku. Nemusíš si zobrať, alebo zostarnúť s prvým.
@anonym_autor Rozumiem situáciu? Nemalo tam byť Rozumiem situácii?😍
@anonym_0fd0ae malo 😒
ja teraz celkom rozmýšľam - kks, čo je ho do toho aj keby si s nimi spala ... ale to že ideš na kávu s niekým je problém, no fuuch ... ale bohvie ako to on myslel, máme len tvoju verziu ...
lenže, akože sorry, ty máš fakt vyštudovanú psychológiu?
@anonym_autor Podla mna si autorka spravila chybu,ze na 3 rande mu vysypes o sebe od a po z a este aj o tom,ze si mala toxicke vztahy. Ako vies,ze aj tento nie je nejaky narcista alebo manipulator a presne toto vsetko chcel vediet, aby do buducna s tebou lahko manipuloval🤦♀️ Na to,ze co vsetko mas za sebou mi prides velmi naivna, ked vysypes aj co nemas tak skoro. Ja by som asi radsej s nim nepokracovala.
Neviem comu tu mam "rozumiet spravne"?
Bavili ste sa "otvorene" na temu predosleho randenia, Ty si otvorene porozpravala svoju historiu a on otvorene vyjadril svoj nazor. Mozes to brat ako:
a) je to typ, "co na srdci to na jazyku" co moze byt fajn, ale treba mat na to tiez povahu a neurazat sa za vsetko. Alebo nechat tak, lebo tento tresne obcas fakt "kraviny"
b) je to typ: "podla seba sudim Teba" co sa da dalej rozobrat na verziu bud ba) rande u neho znamena sex (ale to asi nie, kedze ste mali 3.rande a dedukujem, ze sex este nebol) alebo bb) on mal malo x rande a u Teba ocakaval tiez menej. (Ale to by si mohla zistit priamo na rande, ked Ti povedal o svojej historii randenia)
c) sa Ta snazi ponizit.
d) snazi sa zakryt vlastny pocet rande, preto rypol do Teba, vyviedol Ta z rovnovahy a k jeho randeniu ste sa nedostali
e) povazuje Ta za malo peknu/zaujimavu a cuduje sa, ze mas tolko skusenosti
f) je veriaci a vyslovene hlada pannu. (Ale to by ste si uz povedali o nabozenstve)
Alebo kludne X dalsich verzii....
Povedal Ti o svojej randiacej historii?
Neviem comu tu mam "rozumiet spravne"?
Bavili ste sa "otvorene" na temu predosleho randenia, Ty si otvorene porozpravala svoju historiu a on otvorene vyjadril svoj nazor. Mozes to brat ako:
a) je to typ, "co na srdci to na jazyku" co moze byt fajn, ale treba mat na to tiez povahu a neurazat sa za vsetko. Alebo nechat tak, lebo tento tresne obcas fakt "kraviny"
b) je to typ: "podla seba sudim Teba" co sa da dalej rozobrat na verziu bud ba) rande u neho znamena sex (ale to asi nie, kedze ste mali 3.rande a dedukujem, ze sex este nebol) alebo bb) on mal malo x rande a u Teba ocakaval tiez menej. (Ale to by si mohla zistit priamo na rande, ked Ti povedal o svojej historii randenia)
c) sa Ta snazi ponizit.
d) snazi sa zakryt vlastny pocet rande, preto rypol do Teba, vyviedol Ta z rovnovahy a k jeho randeniu ste sa nedostali
e) povazuje Ta za malo peknu/zaujimavu a cuduje sa, ze mas tolko skusenosti
f) je veriaci a vyslovene hlada pannu. (Ale to by ste si uz povedali o nabozenstve)
Alebo kludne X dalsich verzii....
Povedal Ti o svojej randiacej historii?
@zltalienka povedal a on mal práveže veľa frajeriek a to som sa aj ja čudovala vzhľadom na to, že mal 10 ročný vzťah, tam ma zaujímalo kedy to stíhal a či to bolo popri tej snúbenici..
@zltalienka povedal a on mal práveže veľa frajeriek a to som sa aj ja čudovala vzhľadom na to, že mal 10 ročný vzťah, tam ma zaujímalo kedy to stíhal a či to bolo popri tej snúbenici..
@anonym_autor a co Ti odpovedal? Kedy ich stihal?
Kolko je vlastne vela? 5? 15? 55?
@anonym_cd2e87 s tymto nastavenim aj budes mat dve. Pravu a lavu. 🙂
@anonym_9c4ee4 Aspoň som bohatý a rád skúpim nehnuteľnosti, aby bola nižšia pôrodnosť. Mne to nevadí 🙂. To je za všetku tú šikanu, ktorou som si prešiel.
@anonym_9c4ee4 Aspoň som bohatý a rád skúpim nehnuteľnosti, aby bola nižšia pôrodnosť. Mne to nevadí 🙂. To je za všetku tú šikanu, ktorou som si prešiel.
@anonym_cd2e87 s týmto mindsetom už viem, prečo si žiadnu ženu nemal... tie komplexy citim až sem

No..a?