icon

Rozvádzam sa a manžel sa nevie zmieriť s novým priateľom

19. nov 2020

Caute. Hladam pomoc, mozno podporu.
Som s manzelom v rozvodom konani. Byvame spolu. Zatual. Musime. Nemam kam ist. Mame malinku dceru.
Niekoho noveho som spoznala. A tu zacalo cele peklo.
Manzel sa zmieril s rozvodom, ale noveho priatela nie a nie prijat.
Idem von, zamkne mi dvere, nepusti ma dnu, vyvolava mi, vypisuje sms, ako mi vsetko zrata doma, dostala som facku. Odpocuval ma v aute cez telefon, kupil si na mna nejake nahravacie zariadenie, ktore som si nasla v kabelke.
Vsetku pravdu tak ako sa stala popiera a otaca proti mne. A este sa aj smeje, ze mne nikto neuveri. Stale zo seba robi chudacika. Pritom rozvod som podala ja. Pretoze mi neustale klamal, fyzicky napadol, boli tam aj vypisovacky s inymi ako by ich chcel, fotky chcel atd atd, na to mi odpovedal, ze to je jeho zavislost.
Vari mu, ked si s nim pisem, volam. Vytrhama mi telefon z ruky, a tak dalej. Neustale vyhrazky, ako sa neviem starat o dceru, po veceroch od nej ochadzam von, mimochodom, chodi von aj on. Ako mi zoberie dceru. Vyhadzuje ma z bytu, vyhadzuje mi veci zo skrin....
Ako sa viem proti tomuto branit?
Kto robi vacsiu chybu, ja, ze som spoznala niekoho alebo on ako mi robi stale zlee...uz som zufala. Nespim, nejedavam. On sk zije z 2500€vyplaty. Mne musi stacit rodicak.

monikamarmon
19. nov 2020

@panelacikova Úplne súhlasím, lepšie by som to ani ja nepovedala.... Mam ten istý názor.

monikamarmon
19. nov 2020

@peter2404 Najlepšie je poukazovať na gramatiku, keď už na nič iné..

panelacikova
19. nov 2020

@peter2404 áno, samozrejme, ako inak. chybička. stáva sa mi to tak raz za rok. idem si to ihneď aj opraviť. pokojne urážaj ďalej...

panelacikova
19. nov 2020

@monikamarmon ale on je totál magor... písala som rýchlejšie, než myslela 😀 tak sa mi fakt raz za rok stane, že "ujde". a ako na truc sa mi nedá cez PC opraviť text 😀

lujza123
19. nov 2020

Máš to ťažké, no ale uznaj. Bývať spolu počas rozvodu a zniesť že ex ma niekoho nového to by nedal nikto. Ver tomu ze aj tvoj ešte manžel prave zažíva peklo

kristina2015
19. nov 2020

@panelacikova Mne sa páči ako jej namiesto prepáč ,keď zistila tie fotky povedal,,moja závislosť,,a koľko išlo z rodinného rozpočtu. Už tu vidieť totálnu aroganciu a kto mal na vrch celý čas .

panelacikova
19. nov 2020

@kristina2015 no a ja neverím, že ostalo iba pri fotkách. a keby aj áno, mne by sa taký "manžel" už hnusil... mám na mysli cielené vyhľadávanie hanbatých fotografií 😀

kristina2015
19. nov 2020

@panelacikova Ako mohla dať na rozvod poprípade si nájsť niekoho kto ju ľúbi ,čistá hrôza toto!

kristina2015
19. nov 2020

@panelacikova za dávnych čias na hranice ! Hon na čarodejnicu!

panelacikova
19. nov 2020

@kristina2015 áno, hnusoba je to!! 😀 😀 vieš čo, ja nechápem... ale tak... mnohým až samotný život prinesie časom situácie, kedy začnú chápať. to máš ako s covidom a neveriacimi. kým ich to neprešľahne alebo niekoho z ich rodiny, tak nebudú veriť a mať pochopenie... a toto je to isté. žena v dokonalom vzťahu, ktorá iný (nedokonalý) ani nemala, nikdy nepochopí ženu, ktorá sa možno roky snažila, aby to dokonalé bolo, ale muž mal na háku... to je ťažko toto rozoberať s ľuďmi, ktorí sa nevedia vžiť. ja už som stará a mám za sebou taký život a toľko rôznorodostí a ťažkostí, že už nesúdim.

kristina2015
19. nov 2020

@panelacikova nápodobne

majkeel
19. nov 2020

@peter2404 :D S tym tu nepochodis. Ides proti podstate ...
Zakladny financny problem muzov a zien je myslenie, ze jeden si mysli, ze jeho/jej 500 eur v praci, ci nula doma je neskutocne tazko vydretych a ten druhy zarobi 2000 eur (pripadne si dosad sumu) skoro za nic a s prstom v zadku. Proste vyjde na ulicu, zohne sa, najde 2000 eur a ide domov. 🙂 A ten druhy tie peniaze za boha vonku na ulici nenajde, lebo ich uz asi pozbierali ini. ;)

kristina2015
19. nov 2020

@majkeel Keby ich dával rodine nepoviem ani mekke f ale rozpočet ide asi inde keďže autorka žije s dieťaťom z rodicaku a panko ma ,,závislosť,,😂

kristina2015
19. nov 2020

@majkeel Ale v pohode ešte daj niečo ....

peter2404
19. nov 2020

@majkeel Vacsina zien tu nevie uvarit nic poriadne, same vyblitky ktore vydavaju za zdravu stravu. Ale BSM a vyzivne si tu vie vypocitat kazda...

majkeel
19. nov 2020

@peter2404 Ale zase hadam nie si vo vztahoch kvoli vareniu, to je ta posledna vec ... 🙂

kristina2015
19. nov 2020

Ponaučenie -ked sa ta chlap opýta či vieš variť bez ako forest . Aspoň pre mňa .

monikamarmon
19. nov 2020

@panelacikova Ja chápem, to sa hocikomu stane, normálna vec pre mňa a preto nenávidím keď ľudia narážajú na gramatiku.

sticker
panelacikova
19. nov 2020

@monikamarmon každý, kto ma číta pravidelne, musí vidieť, že to ovládam 😀 proste sa stane 🙂 ale ješitný chlap našiel príležitosť rypnúť si 🙂

monikamarmon
19. nov 2020

@kristina2015 Presne ako vravíte... Za dávnych čias. Lenže už žijeme troska v inej dobe. Keď už nemusia ženy doma držať ústa a krok len preto aby dobre bolo.

peter2404
19. nov 2020

@panelacikova
ked uz pises o tom ze "jesitny chlap rype" tak si dovolim citovat tvoj prispevok, ktory si poslala bezprostredne pred mojim:

"ty nie si normálny... ak teda si chlap... vytrieskať prachy? naštuduj si niečo o vlastníctve v manželstve a potom tu vypisuj kraviny."

zaver - spravaj sa prosim ako dama nie ako dlazdic, potom sa k tebe aj ostatni budu spravat ako k dame..

kristina2015
19. nov 2020

@peter2404 Ak žena spendlikom ty kladivom? Iba sa pýtam? 🙂

mogaa
19. nov 2020

@terina25 ja teda nikoho nešmírujem, ale túto tému si pamätám😉hlavne keď sa pýtala či má nárok na náhradné bývanie😉

panelacikova
19. nov 2020

@peter2404 ty už nevieš, kam z konopí, že? 🙂 najprv ti vadí gramatika, potom moje vyjadrovanie... ja sa budem vyjadrovať tak, ako ja cítim. a teba je do toho.. veď vieš čo 😀

kristina2015
19. nov 2020

@panelacikova ešte si neprezradila čo si dnes varila 😁

panelacikova
19. nov 2020

@kristina2015 dnes nič 😲

panelacikova
19. nov 2020

@kristina2015 mala som zo včera nejakú brečku 😀

kristina2015
19. nov 2020

@panelacikova ja som mala rohlík so salámou 🤷😁inak dobre ti to bolo 😋