icon

Rozviedol sa kvôli vám ženatý milenec?

13. jan 2022

Rozviedol sa kvôli Vám ženatý milenec? Prípadne opustil niektorú muž kvôli milenke?

fiffinkaa
14. jan 2022

Poznám 2 prípady, usporiadaný muž udržuje milenecký pomer 15 rokov s jednou ženou, manzelka o všetkom vie, ticho toleruje, rozviesť sa nechce majú s manželkou 1 dieťa a bývajú v dome v meste.
Druhý prípad, muž mal milenecký pomer, doma s manželkou 2 deti. Milenka po pol roku zavolala jeho manželke, všetko jej povedala. Manželka sa okamžite rozviedla, deti ostali jej a on odkopol milenku, je sám takmer 5 rokov a prosi ex, chce sa vrátiť, no žiaľ smola ona mu to neodpustila. To je ťažko dať dokopy už ..

monka105
14. jan 2022

@stanulienkat veď preto hovorím, nech sa páči, nech má v ruke rozsudok a potom nech si už riešia čo chcú. Neuverím na verímvboha na každé pekné slovo, veď každá žena už musí vedieť, aké kaleráby sú schopní chlapi natlačiť do hlavy. A reagovala som na komentár, že dotyčná (komentujúca) bola obeť.

stanulienkat
14. jan 2022

@monka105 to mas tiez pravdu o tych blbych zenach. Denne sa tu o tom presviedcame v roznych diskusiach.

rommie
14. jan 2022

@monka105
@stanulienkat ja som síce s mojim mužom nespala pred našimi rozchodmi (tiež som bola vtedy ked sme sa zaľúbili zadaná v nefunkčnom vzťahu). Ale fakt sa necítim vinná za to, že on ju opustil kvôli mne a samozrejme mám 50% podiel viny na tom, že ten moj vzťah nebol fungujúci, ale môj muž tak isto nie je vinný, že mne to s bývalým nefungovalo a ja som z lásky k nemu opustila ex. Síce v hre neboli deti, tak to bolo menej ťažké, ale nakoniec to bolo správne rozhodnutie pre všetkých a rozhodne nikto z nás nie je bez chrbtovej kosti

kp7333
14. jan 2022

A slecna je pripravena na to, ze sa bude starat o 12 rocne dieta, travit s nim cas, venovat sa jej na ukor svojho volneho casu? A popri tom vychovavat vlastne deti? Predpokladam, ze vasa dcera sa jej zrovna nehodi okolo krku. Manzel po nej uz dlhsie pokukoval? Aj o 15 rokov sa mu bude zdat rovnako uzasna, ci sa potom bude obzerat opat po mladsich? Toto sa ho spytaj. Ci ho ocarilo jej krasne vnutro? O charaktere tu predsa nemoze byt rec. Aby ho ona nevymenila potom za mladsieho.

sasa1310
14. jan 2022

chlap, ktorý dokáže podviesť jednu manželku, dokáže podviesť aj druhú. Ja by som v živote o takého nezakopla. Niekto tom vraví happy end. Za mňa zúfalstvo

monka105
14. jan 2022

@rommie toto je ale úplne iná situácia. Obaja ste mali krachujúce vzťahy a dokopy ste sa dali, až keď ste ich ukončili. A tak by to malo byť. Ak mi nefunguje vzťah, tak sa s dotyčným rozídem, ale nepodvádzam. Bavíme sa o situácii, keď má muž doma ženu, ktorej vyznáva lásku a ona o ničom netuší a popritom nakladá ďalšiu, ktorá o tom vie a aj tak jej to neprekáža.

rommie
14. jan 2022

@monka105 no ale vyznáva jej lásku, alebo len vedľa seba žijú? Možno to písala, len som nepostrehla. No a tiež sme vlastne podvádzali, bozkávali sa, trávili spolu čas asi mesiac ako partneri (okrem sexu) a zamilovaní sme boli už pol roka predtým a obom nám to bolo jasné, len sme boli zdržanliví. Tiež to nebolo košer ale keď nám to raz vo vzťahoch nefungovalo a zamilovali sme sa, čo už... necítim sa ako štetka bez chrbtovej kosti. Aj keď ma samozrejme mrzelo, že dvaja ďalší ľudia trpeli.
Chcem povedať, že keď on hľadá šťastie inde, asi ten vzťah nefunguje ako má a možno len z jeho pohľadu, ale predsa. A ju by som neodsudzovala tiež, proste stavia vlastné šťastie pred šťastie sokyne, to je pochopiteľné

petulka124
14. jan 2022

Precitaj si tuto knihu

rommie
14. jan 2022

@kp7333 keď máme s mužom nezhody a vidím že ma úplne neberie ako rovnocennú tak tiež uvažujem, či som urobila dobre, že som si vybrala staršieho. Toto treba veľmi dobre zvážiť, to nefunguje len tým smerom že muž chce mladú, ale aj tým, že žena potrebuje byť tým mužom ocenená a keď je mladšia, nie je to jednoduché. Nám to funguje, samozrejme nie vždy, každý vzťah má ťažkosti

panelacikova
14. jan 2022

@stanulienkat presne....
@monka105 ty si ešte nezažila asi v živote, žeby ti chlapi, ktorí ťa chcú dostať, tlačili kaleráby do hlavy? 😀 tiež si viem predstaviť veľmi živo, že taký ženáč svojej milenke narozpráva veľakrát toľko kydov, až ho tá chudinka ľutuje, ešte sa doňho aj zamiluje, lebo pocíti túžbu ho chrániť pred tou zlou manželkou - "mrchou", ktorá mu ničí život 😀 bože, čo ja som počula takých scenárov za mladi. ešte šťastie, že ja som nikdy nenaletela takému somárovi 😀

panelacikova
14. jan 2022

@rommie presne tak, vôbec nepoznáme kvalitu toho vzťahu a autorka by nám neprezradila, ak by bol býval už dlhodobejšie nefunkčný alebo by tam riadne škrípalo... máloktorá žena toto prizná

maminkadeticiek
14. jan 2022

Ano,poznam taky pripad.Ale myslim ze je z nej dnes este vacsia chudera,ako jeho dnes uz byvala manzelka.Dokonalo si den co den vyziera co sposobila.Ono nie je vsetko zlato co sa na zaciatku blisti.Cudzie dieta,cas,menej penazi lebo ved alimenty,nemoznost vziat si uver na byvanie,lebo ved je ine klofnut chlapa vo zarobi nadstandardne a ine chlapa co zarobi priemerne...Ma co chcela.

kittykat22
14. jan 2022

Byt obcasnym navstevnikom u mladej baby a byvat s nou su 2 rozdielne veci. Tvoj muz je zamilovany a sprosty. Po prestahovani k nej z toho velmi rychlo vytriezvie. Zije v nejakom svete idealov ako to spolu budu mat - ale ta realita sedi dni, ho dobehne. Ako kazdeho. Ale otazkou skor je, co chces ty. Urcite zober byt + vyzivne a ked bude vsetko prepisane, tak nech sa dcera rozhodne ci k nemu chce. V tomto veku sa uz moze rozhodnut sama a sud k tomu bude prihliadat. Neviem si predstavit ako 12 rocne milovane dieta pride niekde k otcovi a jeho novej frajerke zo dna na den 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Urcite by si mala navstivit psychiatra a mozno si nechaj predpisat nejake prasky. Pretoze okrem toho ze to musis ustat ako zena, tak to budes musiet ustat aj ako matka. Myslim, ze ti nedochadza, ze tvoj muz si vsetko pekne naplanoval, pripravil, spaval s babou poza tvoj chrbat a teraz ti hadze s usmevom omrvinky. Teraz si nestastna a stratena. Ale pride den, ked ti dojde, ze tvoj muz s tebou totalne vymietol.

6mia6
15. jan 2022

@marseillefan myslela som si že tieto príbehy sú scifi ale vidím, že sa to deje aj v tvojom okolí. Všetko čo si vymenoval poznám v mojom okolí aj ja. Akurát mne teda nejde do hlavy, že panko sa verejne ukazuje s milenkou a vzápätí dokáže ísť na nejakú rodinnú udalosť s manželkou a vedu sa za ruky ako dokonalý pár.
Máme ešte ďalší nie trojuholník ale štvorec kde sa tiez všetci tvária že je všetko ok.
A aby toho nebolo málo dva páry sa rozviedli kvôli milenkam. Ti chlapi žijú s milenkami. Deti odrastené. Jedna žena ostala sama zatrpknuta, druhá si našla chlapa.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
davida
15. jan 2022

Jasne ze ano,vela rozvodov sa deje kvoli nevere a po rozvode zacina novy vztah...tak to bolo aj u mojich rodicov napriklad a skoro v kazdom rozvode co poznam medzi mojimi znamymi

rommie
15. jan 2022

@panelacikova áno, súhlasím, ale nesnažím sa povedať že za to môže ona. Len si myslím, že človek nemá potrebu odchádzať od rodiny, ak je všetko v poriadku. Síce možno, z nudy, aj keď nuda vo vzťahu je tiež problém. On sa už evidentne rozhodol. A a by som asi v takom vzťahu zotrvať nechcela, kde ma niekto vymenil kus za kus. Finančne to asi utiahne, keď pracuje, nechá jej byt aj dobré výživné a určite si nájde niekoho s kým jej bude lepšie a nebude s ňou len preto, že musí.

panelacikova
15. jan 2022

@rommie tak tak... byť na jej mieste, konám čím skôr, čo sa týka majetkov, jeho "hodím" za hlavu a žijem pre dieťa. ešte stále môže v živote stretnúť človeka, s ktorým si sadne ako riť na šerbel a ktorý ju nebude potrebovať meniť za iný "kus"

miriam11
Odpoveď bola odstránená
dadka_bb
15. jan 2022

Pristup na rozvod, uzivaj si byt, vyzivne. Postav sa na vlastne nohy, bud stastna,krasna,vynimocna. Za polroka sa doplazi ako pes vyplakavat ked ho šťanda opustí.
Neukazuj mu slzy a bezradnost.na to muzi nie su stavaní.

oneinamillion
15. jan 2022

@panelacikova ale čoby sa to dalo vysvetlit len dvoma spôsobmi.. Sak normálne, mala vzťah (len neboli zobratí), žila v tom, že aj spokojni, pol roka tvrdil ako ju miluje, a potom zo dňa na deň koniec.
Ona naráža všeobecne na to mužské “milujem ta” v prvom pol roku vzťahu a jeho výpovednú hodnotu.
Chapem správne, @nnnuuunnn?

oneinamillion
15. jan 2022

@miriam11 “naozaj” zamilovaný? Tým myslis to úvodné očarenie z nového kusu? 😏😏

panelacikova
15. jan 2022

@dadka_bb nemusí ho vôbec opustiť, ani sa on nemusí priplaziť... možno si jednoducho "sadli"... ale v ostatnom súhlasím.
@oneinamillion ale veď čítaj ďalej, potom som pridala tretiu možnosť 😀

haslerka31
15. jan 2022

Ja som mala dve kamosky , jedna bola milenkou bohateho zenaca a druha mala muza , s ktorym bola dlhy cas , mali dietatko , prisli o neho a po narodeni konecne vysnivaneho dietatka si jej muz nasiel mladu milenku a ju nechal aj s malym a rozviedol sa s nou . Bohac sa nikdy nerozviedol , kamoska, ktora bola v pozicii milenky sa s nim rozisla az vtedy , ked zistila , ze stale spi aj so svojou zenou a ta otehotnela . . Ale to vam poviem , to bolo vsetko na telenovelu , lebo ta jeho zena tiez nemala vsetko v hlave v poriadku . O kamoske vedela , smskovala jej , volala , vyhrazala sa jej a nie len ona , ale aj jej mama.

oneinamillion
15. jan 2022

@panelacikova Jo, už som našla.. mne povodne nacitalo ani nie celu prvú stranu diskusie, a zrazu kukam, že sú až tri🙈

barbs2406
15. jan 2022

Chlapi su niekedy velki sebci , casto. Zo vztahu po rokoch vyprcha to vsetko vzrusenie , uz nema clovek ruzove okuliare. A ked stretnes niekoho noveho toto vsetko mas ruzove okuliare, motyle v bruchu . Niekedy sa clovek tymto necha opantat. Plus povysenie , čechra si ego plus si moze mysliet ze je zalubeny. Ale ty si ta ktoru si takyto chlap nezasluzi. Ak ti to urobi toto iste moze raz urobit jej. Nechaj ho ist mozno sa este uvedomi. Ty s tym aj tak nic nespravis. Ak si mysli ze ju lubi.

ivet1305
15. jan 2022

Poznam taky pripad. Muz podvadzal zenu ked mu cakala dieta.
Ked malo babo 3 mes..odisiel od nich za milenkou.
Tiez bachorky,ze ako si on so zenou nerozumie a kto vie co este. To sa uz nikdy nedozvieme 🤷‍♀️
S tou milenkou ma teraz dieta.
Nasli sa. Lebo ta zena bola aktivna vo vsetkom a on lemra.
Tak aj lemru si nasiel nic nemusia robit.jeho mamka sa o nich stara.
Presiel volaky cas.Ta zena je teraz spokojnesia,stastnejsia a uziva si zivot co pri nom nemohla. Ako si spravi,tak ma.
Chce to len cas. Vsetko preboli. Uvidis ako ti bude casom dobre a najdes niekoho kto ti bude viac vyhovovat. Vsetko ma svoj cas.
Vela stastia!🍀

oriesok32
15. jan 2022

Ahoj, ja som bola vydatá 13 rokov, on 12 rokov, každý dve deti, podali sme nakoniec o rozvod, dnes sme spolu 6ty rok, už sme manželmi, a mame po 4 chlapcoch z predchádzajúcich vzťahov našu mesačnú dcérku. Nebolo to ľahké, ale prekonali sme to všetci, aj deti. Neľutujeme, zmenila by som iba jedno, aby sme sa v budúcom živote stretli hneď a mohli si budovať všetko spolu od začiatku ♥️

anjelikstrazny
15. jan 2022

ja s mojim ex kvoli jeho milenke.

avalora
15. jan 2022

Pol roka? Uz sa blizi koniec hormonov, vydrz ak ho este chces. Moj bol 10 mesiacov aj spali v ubytovni na matraci, po par tyzdnoch s placom prisiel domov. 20 rokov to je.