S kolegom sme sa do seba zahľadeli
Ahojte.
Mnohe z vas asi diskudiou poburim...avsak, neviem uz ako dalej.
Mam kolegu. Spoznali sme sa pred par mesiacmi, bol na rodicovskej dovolenke, ked som ja nastupila.
Ano, ma male dieta, plus dalsie dve vyzenil.
Manzelku, ktoru ma rad, ale...
Napriek tomuto sme sa do seba zahladeli. Je tam neuveritelna chemia, aj ked nieje ziadny alfasamec a vyslovene fesak, ale zjavne to funguje.
Zveril sa mi, ze je nestastny, ano, viem, klasika reci. No jeho pani som videla, starsia zena, nemoderne oblecena, pribrata.
Rodinu opustit zatial nechce, zranil by ju, maju vela problemov v rodine.
Vedieme dlhe rozhovory, boli uz nejake dotyky intimneho charakteru
…Co je to za chlapa, ktory riesi problemy takymto lacnym a bezcharaktenym sposobom. Respekt 0. Z takychto chlapov sa idem z🤮. Dobre tento je na Md ale vacsinou je to v inej variante: O vlastne zeny sa nestaraju, ich zeny maju nalozene viac a zvladaju viac nez chlapi, lebo ano 8-9 hodin odmakat a padla, idem von/ na tenis/ na ryby… je ine ako obetavo sa starat o deti a domacnost a popri tom pracovat a uz moc nemat cas ani na drobne radosti v zivote. Kde su konicky, kde je sport, kde je kupit nove handry, ist na nechty a sledovat potom pohlady chlapov. Ale ich polovickam ani nedojde ako sa asi ich zeny citia, lebo narcisi jedny hladia (okrem cudzich zien) len na svoje bolestky a ako nemohli ist na tenis lebo ich zena donutila mat a nimi dieta, ktore je chore a musia s nim ist k dr lebo zena ma sichtu😂. A nieco mu nepovedala super milo lebo je uz mega unavena zo zivota a straca voci trulovi respekt. Sorry za vylev.
Asi až taká super nie si, keď mu stačil sex 1x. Škrie ťa to a žiarliš, preto ohováraš jeho manželku. Zmier sa s tým, že nie si pre neho N1. Ale zaslúžila by si si ho, lebo ste rovnakí. To sú také čudáčky tie ženy, ktorým nevadí rozťahovať ženatým.
@babulkomale 😅😂tiez mam doma luku 🙈😳💃👙a skor dom premyslala ze este dokupim🤷🏼♀️👗🛍
@katkati A ani si neuvedomujú, že tí muži sú vo výhode majú rodinu + priateľku na sex a tie ženy majú iba nejakého nezodpovedného milenca a nič viac. Nehovoriac o tom, že škoda strácať roky s takými mužmi v mladom veku, kedy by sa dal nájsť aj muž oveľa lepší a zodpovednejší ako majú teraz.
Never vsetkemu co ti navyprava, keby bol taky nestastny a chcel by byt s tebou tak sa urcite rozvedie. Opanta ta recickami, uzije si a posle ta kade lahsie
@vamajka ano baby, mate pravdu. Omrkla som jeho fb a jeho zenu, navonok zalubenci, vsetko krasne a pritom tak skaredo o nej hovori. Naletela som mu, uznavam, asi ta chemia bola silnejsia ako zdravy rozum.
Ano takto to začína.... krásne...dlhé rozhovory....po dvoch rokoch opadne zamilovanosť ....po troch rokoch uvidíš jeho chyby, po štyroch ti začne na ňom veľa veci vadiť, po piatich už budeš doslova niektoré veci na ňom nenávidieť....ak si medzitým s ním užiješ....aj tak nakoniec prídeš na to, že je to LEN OBYČAJNÝ CHLAPI
Počkaj ešte päť rokov a potom sa rozhodni čo ďalej.... pamätaj na moje slová... ÚPLNE OBÝVANÝ CHLAP
Až teraz som prečítala, že už bol aj sex...tak blahoželám...dostal ťa skôr ako si to stihol rozmyslieť... vravím celkom OBYČAJNÝ CHLAP.......keby bol taký skvelý a neobyčajný , tak by si ťa vážil....a nestiahol hneď do postele....
Viete co nechapem? Ze zeny, ked sa im to hodi, veria tomu, ze chudaka chlapa zena dotlacila do svadby a dietata. Ako keby si nestacilo precitat tu dalsich 999 tem o tom, ako sa muz nechce ozenit, nechce dieta... chlap ked nechce, ani sam hore najvyssi s nim nepohne.
Takze, ak sa tuto dotycny panko ozenil a splodil dieta, spravil to preto, ze chcel. Ak by dieta bola aj nehoda, zjavne s nim problem nema, ak sa onho staral a bol s nim doma.
Autorka, nechaj ho tak...popros nech ťa
ďalej nenamotáva, že ostanete len kolegami. To že si mu naletela, no čo už, stáva sa.
@vilma7 tak zeny, update temy.
Tento tyzden som to ukoncila.
Odvtedy je prepnuty, okrem dna, co mal volno je vkuse pri mne, vyplakava a lutuje sa. Uplny chudak.
Ze dotlacila ho do decka. Hahaha🤣

Milá autorka. A ty si modelka? 90_60-90? Aj som bola. Ešte nedávno. Ako odbilo 44 môžem snivat. Držím ti palxe🤣a ver, že nosím aj kvetovsne haby. A prezradím ti tajomstvo. Slintaju aj tak.