icon

S manželom sa už neľúbime

zufala1111
25. mar 2019

Neviem akú radu chcem.... Chcem sa asi vyrozprávať lebo už mám toho všetkého plné zuby a je mi z toho strašne smutno. S manželom spolu žijeme ako spolubyvajuci. Žiaden fyz. Kontakt rozprávame sa spolu do tej doby pokiaľ neulozime deti na spanie. Potom Mane tichu domácnosť. Nespím spolu ani v jednej posteli manžel odišiel keď sa nám narodilo baby a ešte sa nevrátil... 🙂 Nehovorím ze nepomáha ale on vidí iba to ze kde tu co on spraví moju prácu si vôbec neváži tak rozmýšľam ci si nenájdem milenca som ešte mladá na to aby som takto žila bez lásky sexu dotykov

hettinka
26. mar 2019

@zufala1111 chod aj ty von, nech vie, aké to je. Ženatý mladý otec nemá čo sa správať ako mladík bez záväzkov. Načo sa ženil? Načo mal deti?

Nechcem strašiť, ale podľa mna niekoho má.

janulka2811
26. mar 2019

Prexo nespite v spalni spolu kvoli dietatu?
To je podla mna total vyhovorka.
Najdi milenca,odcuzite sa este viacej,no a mozes sa zrovna rozviest.

zufala1111
autor
26. mar 2019

@hettinka no 100% istá si nemôžem byť ale neraz sa dusoval že by nás nepodviedol.... A keby niekoho mal mal. By sa o seba viac starať.... Nemyslím si ze niekoho ma možno dáky nevinny flirtik ale nič vážne co by ohrozilo nás sex život ktorý aj tak nemáme

eva112014
26. mar 2019

@zufala1111 S kým chodí von ? A koľkokrát do týždňa? Takže on žiarli a aj trucuje, keď ťa posiela von s mužmi. 🙂

zufala1111
autor
26. mar 2019

@eva112014 ja nemám pocit ze by žiarli boli časy že chodil aj 5x....teraz už 2 týždne seka dobrotu lebo som doma spravila prievan ale dávam tomu ešte tak 2 týždne a pôjde zas.

zufala1111
autor
26. mar 2019

Ja neviem. Ci ja som vadna keď ho požiadam aby si pozberal svoje veci zo susiaka alebo je vadný on ze proste to nespravi

hettinka
26. mar 2019

@zufala1111 takze ešte raz, nespí s tebou ani v posteli, sex nemáte, ak máte, je o ničom, doma je nespokojný, kritizuje ta, chodí po večeroch, na vikendy na chatu... nič ti nebliká, žiadna kontrolka???

zufala1111
autor
26. mar 2019

@hettinka ale to neznamená ze podvádza... Na chate som s nim volala bol s bratom a bratrancom na parohy.... Viem znie to v tomto prípade zábavné ale na ozajstné jelenie.... Von chodí s kamošmi to si istá byť samozrejme nemôžem a ze kritizuje no hej ma to v povahe po svojej matke

zufala1111
autor
26. mar 2019

@hettinka a kontrolujem. Mu mobil nenapadko 😜

kittykat22
26. mar 2019

@zufala1111 od mala nám tlačia ideu vzťahov od popolušky, snehulienky a potom žili štastne až nepomreli. Tak očakávaš, že po svadbe, narodení dieťaťa, hypotéke, práci, problémoch v rodine budeme štastné, spokojné, vždy kvalitný sex, dobre oblečené, chudé, manžel nás bude nosiť na rukách. Samozrejme je to hlúposť. A ty by si si to mala uvedomiť. Vzťah má obdobia - obzvásť po narodení dieťaťa. V zásade sa ti nič nedeje a už máš hlúpe reči o milencovi. Stačí keď vložíš iniciatívu do vzťahu len tým, že povieš doma, že ti niečo chýba. Možno sa tvoj manžel chce len vyspať. Ako chodí do práce, sem tam v nocí jačí dieťa, je choré a ty si protivná - áno, všetky ženy sú niekedy protivnejšie keď sa stanú matkami. A muž chce kľud. Tak spí v inej posteli - z pohodlnosti.

zufala1111
autor
26. mar 2019

@kittykat22 určite máš pravdu ale ja asi nemam tu silu len tak tým. Prejsť a byť šťastná aj keď mam. Pri sebe niekoho koho už nelubim

saslavka73
26. mar 2019

@zufala1111 nEľúBIš HO?

zufala1111
autor
26. mar 2019

@saslavka73 no ved tak sa volá diskusia aj

saslavka73
26. mar 2019

@zufala1111 Ta čo riešiť Ty neľúbiš jeho on Teba. Či?

17juraj17
26. mar 2019

@zufala1111 Ty si sa uz rozhodla. Tu vlastne pises len pre virtualne schvalenie rozvodu. Ak si uz rozhodnuta tak necakaj. Zdvihni telefon, zavolaj najbizsiemu pravnikovy .

zufala1111
autor
26. mar 2019

@17juraj17 ale ja sa nechcem rozvádzať nemám na to gule.... Chcem aby to bolo lepšie. Proste chcem byť šťastná a nie rozvedena

saslavka73
26. mar 2019

@zufala1111 No tak ho začni zas a opäť ľúbiť.

nasasa_1
26. mar 2019

Rozpravali ste sa o tom vobec? Pytala si sa ho na to ako to vidi on? Podla mna by ste to najskor mali skusit to dat do poriadku a az potom riesit to, ze by ste sa rozisli. Najst si milenca podla mna nie je riesenie

victoriab
26. mar 2019

@laska201 skvelý muž!

montemotherone
26. mar 2019

@zufala1111 a to čo si tu napísala, si mu aj povedala, alebo len očakávaš? Vieš, manželstvo nie je len o príjemných veciach a o tom že sa ľúbite a všetko je o.k. Ak hľadáš milenca teraz, čo by si robila, ak by mal manžel problémy, psychické, zdravotné.... Alebo naopak, ak by si mala problémy ty, bolo by o.k., ak by si ako riešenie hneď hľadal milenku?
Manželstvo je tvrdá práca, hľadanie, kompromisy, odpúšťanie... Alebo inak, LÁSKA. Nájdeš tu aj na nete veľa príkladov ako oživiť váš sexuálny život, ako sa priblížiť k tomu druhému, ale vždy je to o práci vás oboch. Nie je to len o očakávaní, ale aj vnímaní potrieb toho druhého.

montemotherone
26. mar 2019

@zufala1111 a ešte čítam, že mu kontroluješ mobil?! TY uvažuješ o milencovi a zároveň mu kontroluješ mobil? Je čas sa nad sebou zamyslieť dievča, kým v tom mobile ozaj niečo nenájdeš 😉

erinne
26. mar 2019

@hettinka nemozem pochopit tento styl zmyslania, co tu prezentujes. To mas odkial, ze "nieco tam nie je celkom OK, ak manzelia spolu nechce zdielat postel"?
Ak to tak citis ty, ok. Ak to tak citi vacsina, tiez ok. Ale ak to tak dvaja ludia, zijuci spolu, nemaju, preco by to tiez nemohlo byt ok?

Nechapem tuto netoleranciu k comukolvek inemu, ako je "norma" (=rozumej vacsina)

ankaevka
26. mar 2019

@zufala1111 ked sa nechces rozvadzat, tak musis nieco preto spravit..vecer ked deti date spat si spolu sadnut a rozpravat, povedz mu svoj nazor, svoje pocity, nech sa vyjadri aj tvoj manzel..zacnite si hladat k sebe cestu lebo co to je za manzelstvo ked budete vedla seba zit iba kvoli detom alebo strachu so samoty a noveho zaciatku...a co potom ked vam deti odidu prec z domu, ako budete spolu zit

zufala1111
autor
26. mar 2019

@montemotherone som pani nie dievča 😉 neviem ci by si si trufla tak to oslovovať mladú ženu aj osobne....

montemotherone
26. mar 2019

@zufala1111 myslela som to v dobrom, ale ty o to očividne nestojíš ... A v osobnom živote, myslím že si o dosť mladšia ako ja, takže ak by si ma požiadala o radu, nemala by som problém ťa osloviť aj "dievča" 😉

zabka1987
26. mar 2019

@zufala1111 to ze spíte oddelene je fakt divne. Deti mám doma viac ako ty ale oddelene sme ešte nespali. Co tak zavolať ho späť? Ako prvý krok a nie len od neho niečo chcieť ale začať aj od seba. Možno on to cíti rovnako a obaja vidíte to zle na druhom.

zufala1111
autor
26. mar 2019

@zabka1987 3x som ho volala...... Dokonca sme mali návštevu a spala na tej posteli kde spi on a išiel radšej na gauc

zufala1111
autor
26. mar 2019

@montemotherone o co nestojím? Ako ta tvoja prvá správa beriem to máš pravdu ale ta 5voja druhá správa sa mi zdá zbytočne pasívne agresivna

vanilka83
26. mar 2019

@zufala1111 no tak mu povedz ze bud obnovite vas intimny zivot alebo nech teda odide radsej z domu ze tvoje city k nemu uz ochladli na tolko ze si myslis ze ho uz nelubis..... Jednoduche v jednej vete to sa nestihne ani otocit a ist prec uvidis ako usta otvori mozno ho to preberie z tej letargie a mozno ti povie ze on to citi rovnako ale ocividne ta to stve a chces to este zmenit tak skuste poradnu citam ze je tu takych zien vela muz maka cely den ma toho vela postara sa o deti pride vecer a chce si samozrejme oddychnut pri pc telefone telke a uz nema kapacitu na milostne chvile pri detoch sme vystaveni vsetci aj my matky ale obcas treba zhodit teplaky oholit sa umyt vlasy a mozte byt chvilu ako kedysi dvaja pubosi plni hormonov ja viem ze sa citis ohrdnuta a ze ta znechucuje ze ma furt vyhovorky ale skus raz podliest svoje ego a byt k nemu mila... Ono to funguje naozaj a zazracne ked pride domov daj mu pusu na lice a len tak medzi recou mu povedz ahoj milacik ako dnes bolo? Ked pride domov spytaj sa ho co by si mu mohla pripravit jest ci je hladny. Ak sa bude hrat s detmi urobte si spolocne selfie a povedz ze sa ti to paci ked ste vsetci spolu a ze je uzasny otec ak ti s niecim doma pomaha neber to ako samozrejmost a podakuj mu ze ti pomaha lebo ver ze nie kazdy chlap doma nieco robi. A takymito malinkymi krockami ho pomalicky budes zas davat na svoju stranu rob to pomaly postupne nenapadne jeden kompliment raz za tyzden a kup mu darcek niekedy len tak bez dovodu nieco co ma rad... Aj chlapom chybaju taketo proste veci o ktorych si kazdy mysli ze ich chcu len zeny je to blbost! Moj muz tak isty bol a povedal mi ze keby som bolanan ho aspon trochu mila ze by to bolo ine tvoj asi tak isto nechce ked vidi ze si furt nasrata a negativna vykasli sa na to necakaj ze to vyriesi niekto za vas na manzelstve treba makat

zuzka2288
26. mar 2019

Muz potrebuje najme usmev ked pride z prace, nejaky ten vtip na oddychnutie, pohladenie, pochvalu a potom bude aj sex a bude ok. Nic to nestoji, ale mnoho zien na to zabuda, lebo su unavene, cakaju to z opacnej strany no nic nedavaju. Skus cvicit, byt sexi, pohladit, usmiat sa, pritulit a uvidis reakciu.