S manželom sa už neľúbime
Neviem akú radu chcem.... Chcem sa asi vyrozprávať lebo už mám toho všetkého plné zuby a je mi z toho strašne smutno. S manželom spolu žijeme ako spolubyvajuci. Žiaden fyz. Kontakt rozprávame sa spolu do tej doby pokiaľ neulozime deti na spanie. Potom Mane tichu domácnosť. Nespím spolu ani v jednej posteli manžel odišiel keď sa nám narodilo baby a ešte sa nevrátil... 🙂 Nehovorím ze nepomáha ale on vidí iba to ze kde tu co on spraví moju prácu si vôbec neváži tak rozmýšľam ci si nenájdem milenca som ešte mladá na to aby som takto žila bez lásky sexu dotykov
@zufala1111 neľúbiš. Hmm .. A môžes mi prosím napísať, ako by mal vypadať vzťah s tvojím manželom podľa tvojich predstáv, aby si bola šťastná? Čo všetko by to obnášalo?
Bože nechápem prečo poniektoré bazírujete na spoločnej spálni veď to je šum a fuk kde manželia spia dôležité je či majú kvalitný sexuálny život a ten sa predsa môže odohrávať v akejkoľvek izbe domu či nie? Ja priznávam ak by manžel chrapal hneď by šiel on alebo ja do druhej izby láska neláska spánok potrebujem a len tak na okraj my spálňu využívame najmenej zo všetkých izieb a sme obaja spokojní nie miesto ale kvalita je dôležitá
Podla mna su toto veci o ktrych sa vo vztahu treba rozpravat a riesit si ich doma, nie niekde na koniku. Treba to riesit s clovekom ktoreho sa to tyka, pretoze na tebe a na nom to stoji a pada!
A tí slobodný a sexuchtiví chlapi behaju po zoznamkách a pritom tu na koniku kopa žien hľadá milencov. Kam sa hrabe Tinder, MK rules
@janulka1802 vieš, niekto rád spolu trávi čas a lenosi a rozpráva sa keď deti spia a môžu byť spolu 😊 spálňa nie je len o spaní a sexovani ale zrejme teda ako u koho. A nie, nie v obývačke pred telkou a rovno s mobilmi v ruke.
@whistler jasne, keď je zena nespokojna so sexom, tak je to ok. Ved vsak co este od neho chudaka chce? Ona ma byt vzdy ta iniciativna, mila, dobre ze mu nohy nepobozkat, ked pride z prace, aj ked je muz k nej drzy a tiez sa v nicom nesnaží. Keby toto pisal chlap v zmysle, zena spi vedla, nechce sex, som chudacik a potrebujem milenku, v momente by mu vsetci pritakavali, zr aka je jeho zena sebecka a nech si teda tu milenku najde, lebo ma pravo. Ale obratene je to nehoráznosť. Tento dvojaký meter je ubohy.
@lus83 Ale ja som nič také nenapísal. Len že tu človek (ak chce) nájde pomaly rýchlejšie nejakú milenku ako na Tinderi.
To, že to chce riešiť takto ako chce, je otázka hodnôt. Ak dokáže fungovať tak, že rodinný život má s jedným chlapom a ten intímny s druhým, tak je to len jej vec. Je naozaj veľa párov, ktoré intímny život žijú po dohode oddelene a vyhovuje im to.
@whistler lenze ten vysloveny milenec nie je z jej strany ani tak moralny upadok ako zufaly vykrik... My co mame taky problém s muzmi, ktorým nechyba sex to mame sakra tazke, ver mi. A nepomáhajú ani rozhovory, vyhrazky, ci krik. Im to nechyba a nas nebavi byt roky iniciativne. A preto aj ja, keby som mala milenca a sucasneho partnera, mam dokonalý život. Ps: viete ako to myslím.
To vážne? Milenca😁🙄
@eva112014 A vezmi si, že v takom prípade by žena určite neriešila spoločné spanie, rozhovor, sex, pozbieral prádlo, nepozbieral prádlo zo sušičky. Riešila by sms od milenca, kedy a kde sa stretnú .... , aby manžel na to neprišiel. 😂😂😂😂 Srandujem. Že všeliek na problémy! 😁😁😁 A čo to znamená? Riešiš problém tak isto, len iného charakteru. To by asi viac vedeli muži o tom popísať. Či je to šťastie.
@zufala1111 pokial sa nelubite a takto verejne a nahlas premyslas o milencovi tak najskor daj manzelovi volnost - byt spolu bez citov je sebeckost a ani kvoly detom by som v takomzvazku nemohla byt- lebo len ucite deti zit v klamstve ... ako pises si mlada tak zmen svoj zivot tak aby si bola stastna a nielen ty ale aj manzel- ma pravo najast niekoho kto ho bude milovat a nie podvadzat !!!!
@saslavka73 my sme pri oddelenych spalnach pocali dieta🤪takze to nie je o spolocnom spani... da sa predsa aj bez toho. manzel nenormalne chrape.. roky sme spali oddelene, potom bol v nemocke v BA a dostal pristroj na dychanie, tak chrape menej, ale musi ho mat a je to obmedzujuce. Bez neho by sa veru do spalne vratit nemohol. Je rozdiel chrapat a chrapat..on chrape fakt silno a vo vsetkych polohach.
neverim, ze sa laska moze len tak vytratir, ja som so svojim pomaly 12 rokov a je cim dalej, tym silnejsia (manzelia len 2 a pol roka)...vam by pomohla spolocna dovolenka, alebo hoci len predlzeny vikend niekde, ale samozrejme BEZ DETI!...sami dvaja, ako kedysi...obnovite, co je medzi vami a samozrejme spolocna konverziacia, drzim prsty, ak to chces zachranit, zachranis 🙂
@eva112014 aj tak nechapem co si vlastne chcela povedať...
@nikushka46 vy ste sa jednoducho asi nasli. Nie každému to takto vyjde.
@tamina1980 Muž sa nikdy neprizná, že má milenku, prežila som to.Presne rovnaké správanie, nezáujem. Ja som vyskúšala všetko. Pomaličky, oblúkom, prefíkane, no nič nezabralo. Stále hovoril, že je unavený, že je starý /mal 38/, a proste vyhýbal sa mi. Sex tak 2x za mesiac. Ja som ho potom prosila pekne, prosila s plačom, aby sme to doriešili, že mne to nevyhovuje takto žiť, že sa radšej máme rozviesť a žiť každý sám. Ale, že jemu je takto dobre, že hisačím. Keď som to už naozaj chcela ukončiť, premyslene som ho sledovala. Nie jeho, ale jeho správanie sa a keď nadišiel čas..... osud mi pomohol a .... našla som ho s milenkou. Ich pomer trval 7 rokov. Každý to vedel okrem mňa. A samozrejme aj keď som ich predtým o to prosila, nikto nič nepovedal. Je to oveľa dlhší príbeh, ale jedno je isté. Ak Vás držia pokope iba deti, nezostaňte spolu. Deti to pochopia a vlastne aj budú kľudnejší, lebo "ukľudní" sa mama. Jedine sa treba snažiť ukončiť manželstvo bez hádky. Vždy mať pred sebou záujem detí, ale pritom sa neponížiť. Mne sa to podarilo. Bola som rozhodná, neoblomná, ale spravodlivá. Nechcela som o nič via, než bolo moje. A niekedy som sa vzdala vecných výhod v záujme pokoja. Máme s ex-om úplne normálny vzťah - nie ako priatelia, ale ako rodičia. Hlavne sa treba povzniesť nad situáciu, zostať sama sebou a žiť vlastný život. Nenávisť a hnev nemá miesto. Nie kvôli nemu, kvôli sebe. Keď to neberiem ako porážku, ale ako novú výzvu, je to super. Nikdy by som nekonala inak. Len možno skôr ukončila nefungujúci vzťah.
@tamina1980 mojmu som toto trpela asi 12rokov,... teraz uz ma chce, ale az potom co zistil ze ja uz nie 😀 takze zijeme dalej ako spolubyvajuci.
@zufala1111 Ja by som zacala skor tym, sa o tom porozpravat ako to on vidi, citi, vnima. Si si ista ze ani z jeho strany nieje laska? Kde spi? Neviem neschvalujem postup, aby si isla hned po milencovi ak tak je nejaka sanca 🙂 a ak sa stale pritahujete sex mat mozte 🙂
@zufala1111
Teraz som čítala, že ste spolu len 2,5 roka. Tu by som sa zamyslela, či ste sa ľúbili pred svadbou, po svadbe, či ste chceli to dieťatko. Totiž či sa viete čoho chytit. Či máte niečo za čím je Vám ľúto. Ak áno, určite netreba sa vzdávať hneď /u mňa to bolo po dlhých rokoch/ . Ale vyriešiť sa to dá iba vtedy, keď obidvaja chcú. Ale vždy treba začať od seba. Netreba sa hanbiť aj požiadať o odbornú pomoc. A to stačí aj keď začneš sama. Tu nestačia rady priateliek, ani žien na tu na čete. Každý to prežíva inak. Ale zo skúsenosti viem, že ak sa obrátite na správneho človeka - odborníka - je ich veľa, treba dôsledne vyberať - ktorý sa zaoberá ľudskými vzťahmi, vie poradiť tak, že to urobí zázraky. Možno ak by táto možnosť bola, vlastne keby som o takom niečom vedela, keď ešte bol čas, možno tiež by náš vzťah nekončil. Ver tomu, že môžeš začať od seba. Nikdy nemôžeš zmeniť toho druhého, len seba. A tie tak, že sa vzdáš toho čo Ťa zaujíma, alebo čo máš rada, ale tak, že pochopíš druhého. Spoločná dovolenka pomôže len naozaj vtedy ak to obajú chcú. Keby som vtedy bola ochotná veriť odborníkom /nie psychologom/ ale odborníkom na vťahy - aj aleternatívnym - napr. kineziolog a pod. nemusela by som toľko čakať na zmenu. Nezávidím Ti tieto pocity, Presne ich poznám. Ak manžel má napr. "len" pomer a nie je zamilovaný, dá sa to zvrátiť. Ak je zamilovaný, ... a Ty ho stále ľúbiť, treba počkať a čas vyrieši, ale Ty hľadaj pomoc, aby si sa z toho nezošelela. Ja som nevedela byť tretia, ukončila som to rázne, Aj sa prekvapil. Asi som ho dosť nemilovala.
Nechápem. Namiesto toho aby ste sa obaja posadili a povedali si, čo je zlé a ako chcete manželstvo zachrániť, vymýšľate. Ak nemáte snahu byť spolu, tak jednoducho choďte od seba. Nesprávaj sa ako pubertiačka, čo hľadá rozptýlenie na pokeci medzi zúfalcami, urob si poriadok doma. Niečo tam nefunguje, pravdepodobne z oboch strán a na pokeci to nevyriešiš.
@zufala1111 ahoj, ja mam detto toa iste, na chlp! Vidim, ze nie som sama.
@petkaaa ano, na pokeci to nevyrieši. Ale možno sa vyrozpráva a príde sama na riešenie, ak to napíše. Nie, žiaľ nedá sa vždy porozprávať sa s tým druhým. A naozaj to skupina na pokeci nevyrieši, ale možno usmerní a dodá silu riešiť to. Takáto situáci sa sama nevyrieši a nie je vždy najlepší spôsob utekať sa rozviesť. Ak nemá v rodine niekoho, kto Ti položí pár múdrych otázok na ktoré mjusíš sama sebe odpovedať, môže to niekto urobiť z tejto skupiny. Niekedy pômôže veľmi jednoduchá vec. Treba zobrať papier a napísať všetky klady a mínusy partnera a manžestva. Napísať prečo zostať spolu a prečo sa rozísť. Napísať hlavne, či ja ho ešte milujem. Ak je ochotný toto urobiť aj manžel je prvý dobrý krok. Ak nie, aj vtedy to pomôže rozhodnúť sa. Potom je riešenie aj to, že napíšeš list o svojich pocitoch. Bez výčitky, bez urážok, bez návrhu na riešenie. Obyčajné konšatovanie toho čo prežívaš. A poprosiť manžela, aby sa na to pozrel. Nechaj mu to tak, aby si nebola tam, keď to číta. Uvidíš reakciu, to veľa napovie.
@zufala1111 Milenec ti vyriesi ten nedostatok sexu, ale pravdepodobne ti nenaplni srdce laskou, naopak, mozno si potom este viac uvedomis tu prazdnotu. A naozaj ti nemusi byt muz neverny, ale asi ho ta baba v praci drazdi. A on je nervozny. Podla toho co pises mne on pride taky sebestredny, co sa rad polutuje. Chcel by aby sa to tocilo cele okolo neho, a uz sa to nedeje, kedze mate deti. baby tu pisu, ze mas prva zacat s komplimentami - ja chapem, ze nemas naladu. Ako fakt, ked niekoho poziadas aby zvesil pradlo (JEHO) a takto ta odpalkuje, tak kto by mal chut.
Nic ..rozchod a zacni od znova sniekym.inym botka.

@zufala1111 nechceš byť rozvedená, ale milenec je OK??? Celé to máš nejaké pomýlené, dievča ....