S manželom sa už neľúbime
Neviem akú radu chcem.... Chcem sa asi vyrozprávať lebo už mám toho všetkého plné zuby a je mi z toho strašne smutno. S manželom spolu žijeme ako spolubyvajuci. Žiaden fyz. Kontakt rozprávame sa spolu do tej doby pokiaľ neulozime deti na spanie. Potom Mane tichu domácnosť. Nespím spolu ani v jednej posteli manžel odišiel keď sa nám narodilo baby a ešte sa nevrátil... 🙂 Nehovorím ze nepomáha ale on vidí iba to ze kde tu co on spraví moju prácu si vôbec neváži tak rozmýšľam ci si nenájdem milenca som ešte mladá na to aby som takto žila bez lásky sexu dotykov
No ťažko sa mi radí ale raz som počula úžasný rozhovor s psychologičkou tá povedala rozprávať rozprávať rozprávať čo sa ti nepáči páči vadí nevadí po čom túžiš a samozrejme pochváliť postiskat objať a v žiadnom prípade nie oddelené spálne!!!!!!!!!
@mimiqa Potom by sa človek mohol každé dva roky rozvádzať. Život nie je jednofarebný. Krízu má každý, závisí od toho či stojí zato hľadať riešenie. A riešenie treba hľadať kým aspoň spomienky sú krásne. Vtedy sa dá o čo oprieť
@avivacvicenie mate pravdu...no tu je to uz cez ked spolu nespavaju🙈...zbytocne stracat cas
@zufala1111 ahoj, trosku ti rozumiem. Ked sa nam narodila prv dcerka(26m) tak sa manzel odstavoval do inej izby(cakame, druhe v aufuste taka som zvedava co bude), ma slabsi spanok tak ho vsetko zobudi, ked sme boli v noci hore a tak. Caso krat si ani teraz neoddychne, proste ma spankovy problem. Tak trvalo to cca rok a pol kym sme sa neprestahovali a nekupili vacsiu postel(mala je narocne dieta tak spi s nami staaaale). Ale ked s nami nespaval tak mi velmi chybal, on cakal na mna kedy mozme byt spolu, bol velmi trpezlivy lebo sme to dost predlzili. No zacali sme, ale aj pred tym aj potom, vzdy sme sa rozpravali, co ho trapi ked sme od seba, co citi, ako to vidim ja....a ked bol cas ze by sme uz mohli a on nic tak som sa chopila ja iniciativy. Po tom co som cely den v teplakoch mi padne vhod vecer sprcha, krem len pre tuto prilezitost a vona a tak pracujem na nas, zeby to nebolo len o tom ale o krasne prezitom case. Citala som, ze hoc su kadejake probemy co treba vyriesit, urobit...ak das sex-milovanie pred to vsetko, same sa to zacne riesit. Videla som to, manzel bol zrazu ako vymeneny...kolko by sa vyriesilo vo vztahu keby bolo milovanie prve. A nemysli si, nie som dracica to moj mm by siel ako pila ale ked vidim, ze sme uz dlhsie neboli spolu tak som to ja co premoze a ide za nim. Lebo potom to ide len dolu vodou, cim menej tym horsie...dolezite je planovat si to. Rano mu poslat SMSku ze sa na neho tesis ,a tak, ked pride z prace nechat ho vydychnut nie mu pchst deti a starosti, povonnosti pod nos, popytat sa ako bolo, co nove, co si da a tak...viem,ze vzdy sa to neda, ale niekedy sa to da, staci vyjst zo svoje ulity aj za cenu nepochopenia, odmietnutia, neczdat sa ale bojovat ked ta odbil 5x mozno na 7 daco povie, malo ale daco....a vecer potom pripravit atmosku a tak. Moj ma rad objatia tak ho hocikedy objimem, bozkam a tak a to nas drzi na vlne aj ked je nam horsie a neda sa byt spolu,tiez sa ho pytam ako bolo,sem tam zavolam do roboty, ze ho lubom a tak udrziavam plamienky lasky. Je to len na nas,lebo povinnosti, statosti,nezaujem,praca...to nas chce.vsetko vzdialit od seba. Manzelstvo je jeden velky boj, kazdy chce byt stastny ale nejde to stale, je potrbne vzdy sa ROZHODNUT PRE DOBRO DRUHEHO a veeeeela sa rozpravat. Drzim palce.
@zufala1111 toto poznam, ach, ake známe vsetko, aj my spime oddelene
@kassandra25 prosím vás riešte to čím skôr aj za cenu poníženia mne to zachránilo manželstvo a vôbec neľutujem a vyzerali to u nás tiež všelijako
Az mi je zle, ked to tu citam. Zena sa ma snazit, zvadzat, starat sa o deti, domacnost, idealne aj chodit do prace a prinasat nieco do rozpoctu. Co ma robit muz? Aka je jeho uloha??? V podstate vacsina pisete o tom, ze ma ona spravit daky krok...preco zas ona? A pomoze vobec? Ked toto napise chlap, este rozumiem, ale zeny? Myslim si, ze autorka viac chcela pocut, ze v tom nie je sama a nie samu kritiku, co spravila/nespravila zle.
Uprimne, kolko chlapov je ochotnych sa rozpravat na vaznu temu? Alebo vobec rozpravat sa? Moj keby som na neho cokolvek taketo vytiahla by bol bud ticho alebo povedal oblubenu vetu: "co vymyslas? Si divna. Vsetko je predsa ok". Miluje ma viac ako ja jeho, ale rozpravat sa, to nie...a zmenu? Uz vobec ziadnu nie. Ako kazdy chlap naslubuje a tyzden na to zabudne co sluboval. Neverim, ze chlapi su schopni sa zmenit.
@mimiqa preboha my s muzom tiez spolu nespavame v jednej posteli a co. Moj muz rafsej spi vedla. Lebo najprv bolo novorodeniatko, potom sa chvilu vratil, ked som naliehala ale zas odišiel, lebo maly uz nechce byt v postielke, ale so mnou. Trosku mi to vadí, ale v principe vyhovuje. Nefuci, nevyrusuje ma chodenim na wc, prehadzovanim... Sam sa moc vrátiť nechce tak co ho mam nutit? Vy si to vsetky lahko predstavujete. Lebo chlapi sa budu akurat vykecavat o problémoch. Ti chcu mat po robote pokoj a hlavne oni nikdy nikde problém nevidia. A ze nechaj mu deti a chod... Hm, jasne, uz vidim mamu, ktorá len tak odide od deti, ked vidi, ze otec je neschopak a nevie sa postarat a hlavne on by sa nastval este viac 🙄
@lus83 my sme tiez oddelene ale z mojej iniciativy(odisla som do deckej). Vacsinu noci spim s malym vo velkej posteli. Muz mi maleho zobudil kazdu noc aj 3x. Povedala som dost a odisla. Uz vidim ako daka matka si necha budit dieta a x krat za noc navyse uspava. Musi byt masochistka.
@lus83 mne je len.luto toho strateneho casu..co sa ma co doprosovat chlapovi..nechces so mnou spavat nevsimas si ma...som matka tvojho dietata ani ti za nic nestojim...sory ale takyto chlap nech ide do riti....je urcite este mlada zena nech si najde niekoho kto ju bude mat rad...za to ze to chce on...botka..uz chapeme ako to myslim??,dakujeeemm😂🤣
@mimiqa krasne si to napisala. Je na tom vela pravdy. ALE na to treba mat neskutocnu odvahu, silu a urcite aj podporu rodiny...predsalen riesit byvanie aj s detmi...platit to, zivit vsetkych. Nie kazdy na to ma najma po psychickej stranke. Navyse najst si chlapa, ktory akceptuje dve cudzie deti, je tiez ako hladat ihlu v kope sena.
@aceris da sa to naozaj..treba spravny smer..no skutocne velikansku silu a vieru..tiez som zastanca toho ako furt zena ma vsetko riesit..a daj mu sancu a opytaj sa ho co mu je..mozno ma problemy v robote..kurnik kde sme my??co sa neopyta on co ta trapi...co by si chcela...co treba vylepsit...vsetci mame problemy no netreba ich brat domov..doma sa ma venovat jeden druhemu...rozpravat sa....teda ja sa uz z chlapa nepo se rem !!!💪✌
@mimiqa no toto rozčuľuje aj mna. Tak chlap nezajem o zenu, ani sexualny, ani ako otec ci partner, co by mal pomahat. Zena uplne zufala, lebo sa stará... Ale zas je iba ona ta, ktora ma prosikat, udobrovat, pochopit... A kto sa spýta jej ako sa citi? Kto ju pochopi, ze potrebuje nielen sex, ale dobry sex. Ze tiez potrebuje pochváliť a povzbudit. Ze ma tiez problémy... Len zena musi všetko zachranovat. Preco???
@mimiqa Máš pravdu. My sa trápime, riešime, do riti sa im pchame a oni čo ani za pár slov im nestojime. To je veru pravda.
@lus83 chuda presne...dojdu depresie uzkost ..dieta to vyciti..ono to nieje ze ftiraj sa mu chvilku dobre...to tak nema byt....nechces sa rozpravat?? Nerozpravaj...nemas zaujem nemaj...nerozumiem tu zenam co nasilu udrzuju mamzelstva...to nieje zivot..alebo veta typu zachranila som si manzelstvo..to neexzistuje...ak to muz urobil raz a preslo mu to robi to zas...to je tak dane..toto.mi nik nezobere...ak daco urobis zle prejde ti to urobis to zas...aby som ja liezla za muzom hahaha
@saslavka73 tak..chlap ma byt chlap a ne s r a c co nevie co zo sebou a ja mam.dojst co ti je 😂🤣😅
@mimiqa Je to pravda.
@saslavka73 je...bud som.stou zenou ci smuzom alebo nie..
@mimiqa Mňa to tiež zaráža furt len žena má riešiť, ma sa snažiť, ešte atmosku mu vytvárať. No nech ide do riti. Nech sa vyjadrí na rovinu a nech sa začne chovať normálne. Všetko len my.
@saslavka73 😂🤣rada opytaj sa ho co ho trapi...riesila si to snim😅ja odpadavam ...serem donho..co som jeho terapeut kokos..zena nie???
Skúste možno siahnuť po nejakej dobrej literatúre na riešenie manželských kríz - napadá mi napr. od Garyho Chapmana 4 obdobia manželstva. Venuje sa tam aj takým prípadom, ako je váš - keď jeden partner chce na vzťahu pracovať, no druhý nejaví záujem. Alebo potom sa obrátiť na nejakú manželskú poradňu, určite sa vo Vašom okolí nejaká nájde. Určite to hneď nevzdávajte, aj keď to vyzerá beznádejne...držím palce!
spravaj sa presne tak isto ako on .. nevšímaj,nezáujem ... chces jesť? uvar si ... chces čisté trenky? oper si..
súhlasím,netlac sa... on nehľadí na tvoje potreby ,tak prečo ty máš hladiť na jeho?
Je dobre poznat jeho pocity, možno budes milo prekvapena. Existuju poradne, nezahadzuj to.
baby aj my spime oddelene, uz pol roka, a sme spokojny, prekvapivo.😀 chlap si libuje ako sa mu dobre spinka a ja mam tiez viac miesta😆 ale nijako nam to nenaburalo nic. tulkame sa v obyvacke na gauci pokym nejdeme spat, na chodbe pusa milujem ta a kazdy zaleze k dietatu😂 a co sa tyka toho ze my zeny musime vsetko este sa aj ,panovi, doprosovat co mu je a co sa mu nepaci a iniciovat vselico. ja neviem ja to beriem tak ze sme ZENY, robime svet krajsim utulnejsim. 😁chlapi su teliatka oni maju svoju bublinku v ktorej ziju, maju cas a ziadny problem. oni vyzaduju starostlivost zaujem nehu a pod.inac nefunguju, su proste v drvivej vacsine taki. spokojny chlap je uzasny tvor..ano su blbci ze sa im nezavdaci zena ani keby ho prebafla v stojke ale mame niektore aj takych radi, lebo vsak ochranovat a zachranovat je tiez nasa parketa..je to tak dane..kazda musi prist na to co funguje na toho co ma doma a starat sa, snazit, chranit..ved si ho pre nieco vybrala...nie nadarmo len my mame tu vysadu byt aj maminami. Chlap by to nedal.😂 ale zas ked to ozaj nejde a uz to zavana pohrdanim nedostojnostou tyranim tak uz potom ozaj je dobre zachovat nasu zensku hrdost. ja by som skusila nejake typy riesenia co tu navrhli baby, tiez by som hned nesla do milenca..zas je to len chlap a zas len problemy s nim mozu byt🤣

@zufala1111 a bol na tej chate sám? Zober sa tiež na ňu cez víkend a nechaj ho doma s deťmi. Prečo by si mal užívať len chlap? A ty sa starať o deti..... a domácnosť...