Schudla by si kvôli tomu, aby si ho zaujala?
Ahojte. Dokazali by ste dat posledne sily do toho aby ste schudli pre mozneho partnera? Povedzme ze sa vam niekto velmi dlho paci, cele roky stedo neho zamilovana ale viete ze je zatazeny iba na chude krasne zeny. Krasu v sebe vidite a uz iba tu postavu. Urobili by ste vsetko pre to, aby ste schudli a ziskali ho? Ziskali samozrejme ak vieze dopredu ze to je vyhra pre oboch. Mam na mysli zdrave chudnutie, sportom a stravou nie nieco extremne. Boli ste niekedy v takej situlacii, alebo ste?
Nie. Bola by som stale v strese ci nepriberiem. Niekedy sa dejú veci ktoré človek neovplyvní napríklad choroba lieky hormony... a potom co?
Pre možného partnera so budúcna by som do toho išla, ale všeobecne, aby som bola ja spokojnejšia, sebavedomejšia a tým pádom aj príťažlivejšia pre mužov, ktorých stretnem… ale kvôli jednému konkrétnemu mužovi nie ako píšeš, nie… resp. začať sa hýbať a zdravšie žiť je vždy super, ale o neho by som nemala záujem, ak sú kilá pre neho takto dôležité… keby to mala byť výhra pre obe strany a niečo by z toho malo byť, už ste spolu a motivoval by ťa, pomáhal by ti s tým
@anonym_autor nie. Ex mi povedal na prvom rande že by som mala schudnúť. V ten moment som sa s ním mala rozísť. Ak chceš chudnúť chudni pre seba. Nebudeš večne mladá a pekná. Má ťa mať rád takú aká si. A nie si zamilovaná, len sa ti páči. Kým s ním nechodíš nemôžeš vedieť aký bude vo vzťahu
schudnut ak vies, mozes a kludne sa motivuj tymto panom. Ale neslubuj si od toho vela, ludia zatazeny na krasu a postavu, su zvacsa povrchni vo vztahoch. Cize ak nema zaujem bez toho telicka vyhladovaneho, tazko to potom bude laska za hrob. ja by som cvicila a schudla a popozerala sa po nejakom inom chlapovi.. :D
@anonym_autor Nie. Jeden taký stačil, čo sa mu to nepáčilo (moja veľkosť 40/42), aj mi to pripomínal a nie pekne... Tak som si našla takého, čo sa mu páčia ženy "aj cici aj rici", môjmu terajšiemu najmä "rici" 🤭a všetci sme spokojní 😉
Určite nie pokiaľ je zaťažený len na výzor tak v hlave toho veľa nemá
Poznala som jedneho chalana ktory bol doslova posadnuty chudymi babami. Kladol si podmienky ako by mala vyzerat. Ano aj on bol fesak. Sympatak. "Mohol" si vyberat tak si aj vyberal. Preberal.
Mne by to za to nie ze nestalo. Ale.... zaujat iba postavou? Stat sa moze cokolvek. Pride choroba. Ktovie ake zmeny ci uz vlasy alebo pokozka. Vaha... a potom co?
Zivot je o inom nez len na nutkanie chtivosti idealu krasy. Ine je ak to chces pre seba. Pre svoje zdravie. Sebavedomie...
schudnúť musí chceiť pre seba, nie aby sa páčila niekomu.....ak by ju chcel tak ju bude chcieť aj s pár kg navyše
Mám normálnu postavu, hovoria o mne, že som chudá. Ja si to nemyslím, ale cítim sa v pohode. Mám už aj svoj vek , som ďaleko po 40tke. Ale k teme. Mala som jedného priateľa, ktorý mi zvykol vyčítať zadok...že by mohol byť pevnejší. Vždy som mu na to povedala, že telo, ktoré pre niekoho nie je dosť pevné, iný bude s láskou nosiť na rukách. A tak to je. Nechudla by som nikdy kvôli chlapovi.
@anonym_autor nie, nikdy som kvôli žiadnemu muzovi nemenila nič na mojom vzhľade. A už vôbec by som to nerobila len preto, aby som ho zaujala. Vzhľad je časťou môjho ja. Je mi jasné, že muža musím nejakým spôsobom priťahovať, ale ak len vzhľadom, to by som ani vzťah nezacinala. Toto robila moja bývalá šéfka, mala pocit, že už muža nepripravuje, jemu sa páčili také anorekticke typy, tak vychudla na kosť. Aj tak mal milenku
Taký sa ešte nenarodil! Chudla by som jedine kvôli sebe, ak by som nebola so sebou spokojná, príp. kvôli zdraviu.
Taký sa ešte nenarodil! Chudla by som jedine kvôli sebe, ak by som nebola so sebou spokojná, príp. kvôli zdraviu.
@janulka1802 tak načo máš muža keď si takáto ?
Tie reči typu “ ak ma bude ľúbiť, tak aj s kilami navyše”…Milujem, milujem!…Samé seba klamete…
Ano, určite s tým začni kvôli nemu. Možno ked uz budes chudá podľa jeho predstáv, tak si uvedomíš, že až taký úžasný nie je, lebo sa ti zrazu otvorí kopec inych možností 🙂 v každom prípade, určite do toho choď, ked naozaj chceš
Ten dotycny, pan donaly, vie o tebe? Ak by ste boli stvoreni jeden pre druheho, tak by ta bral aj s kg navyse. Ak si vybera priatelky podla vzhladu, tak by som ho ani nechcela. Krasa, vaha a vek pominu a co potom?
@anonym_autor Neviem aku velku nadvahu mas, ale schudnut v ramci normy je vzdy benefit, hlavne pre teba zdravotne. Ale presne ako hovori @inaemre , ak to nemienis dodrziavat uz nastalo, tak do toho nechod a najdi si priatela, ktoremu sa budes pacit taka, aka si.
@domculik mne to pisat nemusis. Ja taky problem nemam.
@inaemre tak ale 120 kil je fakt nechutne. To su dve zeny.
Inak je fajn ako tu vsetky pisu, ze kvoli chlapovi by nechudli. Pamatam si 1 temu, kde sa vyzral chlap a to bolo hejtu. Vraj sa nesnazi byt atraktivny pre manzelku a mala by to podmienit rozchodom. 🙂
@anonym_e5c5a9 ano to suhlasim.
@midka kto chce priberie a kto nechce nepriberie. ty toho o živote veľa nevieš
@simca06022011 ale pritom ten chalan vôbec nemusí byť povrchný 🤷♀️
@nikoletta1712 prečo myslíš že sa klamú? ja si to myslím tiež a neklamem sa. pribrala som a čuduj sa svete, ten môj ma ľúbi 😏
@anonym_autor Bola to pre mňa motivácia.Na zhadzovani kíl som pracovala veľmi intenzívne.Velmi mi na tom dotycnon záležalo, až tak, že som sa nezriekla len niektorých jedál, ale na nejakú dobu aj všetkých... Zabudla som,mala som 16 rokov.Vek je to jediné, čo ospravedlňuje moju hlúposť a šťastím v nešťastí bolo, že bola som len anemicka,..
Co ti to pomoze ked docasne schudnes a pak sa zas vyzeres a odkopne ta? Ak chudnut tak kvoli sebe.
Len kvoli sebe.
Uz z toho dovodu, ze keby to bolo kvoli nemu, stale by som mala taky vnutorny paradoxny pocit, ze mi cosi dlzi. A to by sa mohlo podvedome premietat do roznych oblasti.
@anonym_autor nie
Neklamme si, dobre vieme, ze obal predava a stihli ludia su atraktivni. Vobec nemusi ist o povrchnost. Prvy kontakt je ocny-kto si prvotne vyberie obezneho cloveka? Nikto, kto ma na vyber. To neznamena, ze ked zena po rokoch priberie, ze muz ju opusti. Vtedy uz je vztah na zaklade niecoho hlbsieho, takze takto by som to neporovnavala. Ale prvotne ide kazdy po stihlom-atraktivnom.
Ak si velmi pribrata-ano schudla by som. Ak to nevyjde s tymto muzom, tak s peknou postavou mas vacsi vyber aj u ostatnych.
Budes atraktivnejsia.
@simsalabim chuda zena neznamena automaticky vychudnuta. Dnes sa povazuje za vychudnutu aj 60-65 kilova.
@anonym_e5c5a9 ja vážim 49 .... mam miery 92-59-60 .... robila som modelku 20 rokov a lásku som nenašla ....
Myslím si, že kvoli chlapovi celkom určite nechudni ...
Podľa mna láska má byť hlavne o tom, že Ťa bude milovat práve PRE TO aká si...
Neklamme si, dobre vieme, ze obal predava a stihli ludia su atraktivni. Vobec nemusi ist o povrchnost. Prvy kontakt je ocny-kto si prvotne vyberie obezneho cloveka? Nikto, kto ma na vyber. To neznamena, ze ked zena po rokoch priberie, ze muz ju opusti. Vtedy uz je vztah na zaklade niecoho hlbsieho, takze takto by som to neporovnavala. Ale prvotne ide kazdy po stihlom-atraktivnom.
@katkazatka to nie je pravda. Veľmi veľké množstvo mužov ide po baculkach. Vyslovene ich vyhľadávajú. Nie každý chce štíhlost
@katkazatka úplne súhlasím až na to spojenie že atraktívny je automaticky iba štíhly. no lebo nie je. iba pre daného človeka. všeobecne nie.

Myslím že je to len dočasná motivácia