Schudla by si kvôli tomu, aby si ho zaujala?
Ahojte. Dokazali by ste dat posledne sily do toho aby ste schudli pre mozneho partnera? Povedzme ze sa vam niekto velmi dlho paci, cele roky stedo neho zamilovana ale viete ze je zatazeny iba na chude krasne zeny. Krasu v sebe vidite a uz iba tu postavu. Urobili by ste vsetko pre to, aby ste schudli a ziskali ho? Ziskali samozrejme ak vieze dopredu ze to je vyhra pre oboch. Mam na mysli zdrave chudnutie, sportom a stravou nie nieco extremne. Boli ste niekedy v takej situlacii, alebo ste?
nie
Nie! Vychudnutost nie je zaklad vztahu, ten by mal byt zalozeny na niecom inom. Moze tam patrit sportova zaluba , ktora prispieva k dobrej postave. Ale to, co pises, nie.
@anonym_autor ano bola by to pre mna urcita motivacia. Otazka je ci by ta partner chcel aj ked znovu priberies napr v tehotenstve
@anonym_autor nie. Schudla som kvôli sebe... nikdy by som to nerobila ani pre partnera a ani pre potencionálneho partnera.
Keby chcem schudnúť, tak v prvom rade kvôli sebe. Potom budeš cely váš vzťah v strese či náhodou nepriberieš? A máš istotu, že ten partner ta bude chcieť keď schudnes? Že je taký povrchný? Alebo len ty máš v sebe predstavu, že o teba nemá záujem len preto, že nemáš postavy ako jeho predchádzajúce partnerky? A čo ak aj tak nebude mat o teba záujem aj keď schudneš? 😀
Takto ti poviem, ok, teraz schudnes, uputas potencionalneho partnera, date sa dokopy, pridu problemy, deti, stereotyp a ty priberies... on sa rozvedie... dobry napad ci nie? Ved vies ze je na stihle, ale ty po detoch uz stihla nie si a ani na to nemas cas, chut a energiu.
Nie, nie a nie. Urobila by som to cisto pre seba.
Nie! Vychudnutost nie je zaklad vztahu, ten by mal byt zalozeny na niecom inom. Moze tam patrit sportova zaluba , ktora prispieva k dobrej postave. Ale to, co pises, nie.
Ak si velmi pribrata-ano schudla by som. Ak to nevyjde s tymto muzom, tak s peknou postavou mas vacsi vyber aj u ostatnych.
Budes atraktivnejsia.
@simsalabim chuda zena neznamena automaticky vychudnuta. Dnes sa povazuje za vychudnutu aj 60-65 kilova.
@anonym_autor Motivaciou mas byt ty pre seba. A ked budes spokojna a dobre sa citit ty, bude to z teba vyzarovat. Kazdy ma nejaky ten ideal, ale nakoniec aj tak castokrat skoncime s niekym, kto po vyzorovej stranke tomu nezodpoveda, ale si po vsektych ostatnych strankach rozumieme a teda nas aj pritahuje fyzicky.
Ziaden chlap by ma nedonutil vzdat sa sladkosti. Vzadala by som sa ich jedine vtedy, ak by som to ja sama chcela - kvoli sebe.
Takze nie, kvoli chlapovi by som nechudla. Chudla by som jedine kvoli tomu, aby som sa ja sama citila lepsie.
Nie schudla by som jedine kvôli sebe!!!
@anonym_autor jasne ze ano, ak by toto bola motivacia ktora mi pomaha schudnut tak by som do toho sla, a partner bude mozno niekto iny 😀
Robila by som to kvôli sebe a nie kvôli nemu. A keď si ťa nevšimol doteraz, tak myslíš, že keď budeš vyzerať inak, tak bude hneď z teba paf?
Nie, kvôli chlapovi nie. Keď ma niekto chce, tak nech ma chce takú aká som, a nie tak, keď sa zmením kvôli nemu.
Susedka tak schudla koli priatelovi. Vzali sa, otehotnela a kedze ona ten zdravy zivotny styl nemala osvojeny, tak momentalne vazi 120kg a manzel jej kazdy den vyhadzuje na oci aka je neatraktivna...
Lebo chudla koli nemu, nie koli sebe 🫣
Susedka tak schudla koli priatelovi. Vzali sa, otehotnela a kedze ona ten zdravy zivotny styl nemala osvojeny, tak momentalne vazi 120kg a manzel jej kazdy den vyhadzuje na oci aka je neatraktivna...
@inaemre tak ale 120 kil je fakt nechutne. To su dve zeny.
Inak je fajn ako tu vsetky pisu, ze kvoli chlapovi by nechudli. Pamatam si 1 temu, kde sa vyzral chlap a to bolo hejtu. Vraj sa nesnazi byt atraktivny pre manzelku a mala by to podmienit rozchodom. 🙂
@anonym_autor Neviem aku velku nadvahu mas, ale schudnut v ramci normy je vzdy benefit, hlavne pre teba zdravotne. Ale presne ako hovori @inaemre , ak to nemienis dodrziavat uz nastalo, tak do toho nechod a najdi si priatela, ktoremu sa budes pacit taka, aka si.
@anonym_autor to čo je sa kktina už toto.. a keď ťa odmietne tak priberieš naspäť?
Myslíš, že potom ťa konečne bude chcieť? Taký chlap by mi nestál ani za lepšiu stravu nie ešte chudnúť.
nie
ak tak čisto pre seba
ak nevieš vydolovat inu motivaciu tak ano daj si toto ako ciel
ale realita je napr aj taká .. ja som pribrala 2 kg a vyčitka že som pribrala že ako to ?? mala som 60 čo ešte stále bola 36 alebo 38 velkost u mna , to bol prvy varovny signal, teraz je dávno ex už a aj toto bolo jednym z dôvodov , chápem 10kg alebo 15 kg alebo pri 70 kg , tam je 2 kg už dost
a potom o rok som ho stretla s novou babou a to som šla do kolien ona mala normálne ako som ja mala svoje dva stehna tak ona jedno , pozerala som ako puk a bola som rada že je ex ...
asi tolko k chlapom ....
Nie, hlavne ked si už roky do neho zaľúbená a doteraz si neschudla
..tak ani teraz to nedáš.
A je tam vôbec šanca ze by mal o teba ako tvoju osobnosť záujem? To že je niekto na chudé alebo ine este neznamená, že by chcel práve teba.
Kde mas istotu ze by ťa chcel? A ked priberies nazad...?
Ja teraz kvoli jednej zene chudnem. Ak by aj nic nebolo je to.pre mna motivacia.
ano, uplne v pohode by to mohol byt impulz, ak dokazeme schudnut, kvoli satam v obchode, preco nie, kvoli frajerovi,,, a reci typu, nie kvoli nemu, ale iba kvoli sebe, celkom tomu nechapem, ved to su spojene nadoby,, ak schudnem a ziskam chalana asi budem spokojna,, takze, v konecnom dosledku, kvoli sebe,, ibaze, by som bola max spokojna s tym ako vyzeram a je mi tazko sa rozlucit s akt. postavou, lebo si ju chcem ponechat,,,,, a vety typu,,,, po detoch priberies,, su uplne relevantne, kto chce pribere,, kto nechce nepribere.... nemyslim, prirodzene kolisanie vahy 3-5kg, to je v poriadku
Nie, možno sa to bude zdať niekomu klišé, ale chudla by som jedine kvôli sebe...
áno, pre najlepšia kamarátku to bola motivacia. Aj na do aby sa dala odfarbiť na blond a z posledných peňazí kúpila push-up podprsenku. Mali sme vtedy 16-17. Potom sa začala motať okolo toho konkrétneho chlapca.
Chceš vedieť aj výsledok?
Opil ju. Vyspal sa s ňou a vykašľal sa na ňu. Dcéru vychováva sama, on sa brániť aj testom otcovstva.
Nie, lebo ak to je ta najdolezitejsia vec vo vztahu tak ten vztah nema buducnost... co ak budes mat v buducnosti zdravotne problemy a priberies? Ak budes mat deti a priberies? Potom co - dostanes ultimatum na chudnutie inak pride rozchod?
Moj muz bol vzdy stihly, no napr. teraz pribral 28 kg za 4 mesiace - ak by bola stihlost to najdolezitejsie preco s nim som - tak sa mam teraz rozviest?
Schudnut mas kvoli sebe.
ak je tvoja motivacia zalozena na tom, aby si sa niekomu zapacila, tak si myslim, ze to nie je uplne okej. dajme tomu, ze by si ho zaujala, potom pribrala a on by ta pustil k vode? ja by som to nerobila. ako pisu baby, tak kvoli sebe. a pre ten pocit, ze sa budem citit lepsie. a ano, mozno sa potom niekomu budem viacej pacit. ale s tym cielom by som to nerobila.
Keby mám o 20 rokov menej tak áno, teraz by som sa už vykašlala
nie. ak pre toho chlapa toto je hlavným meradlom "kvality vzťahu", nestál by mi za to, aby som schudla. ak by som do toho šla, iba kvôli sebe, svojmu zdraviu a pocitu. a keby sa mi to podarilo, tak práve o toho jediného by som ani nezavadila, aj keby predo mnou kľačal. to nie je chlap so správnymi hodnotami.
Nie, nerobila by som žiadne zásahy do svojho tela, ak by som o nich ja sama nebola presvedčená, že ich chcem. Je jedno či je to schudnutie, pribratie alebo nové prsia, čokoľvek. Žiadny chlap mi za to nestojí, ani vlastný manžel po xy rokoch spolu, nie to ešte šuhaj od vedľa, čo ani poriadne nevie kto som 🙂.

Dnes sa niekto fest nudi s tymi otazkami... ak potrebujes motivaciu na chudnutie a vidina nejakeho chlapa ti na to pomoze, chod do toho 😂