icon

Schudli by ste kvôli partnerovi?

8. jún 2025

Ahojte, mám otázku či by ste niektorá menila postavu pre partnera? Pošlem fotku pre predstavu. Moja postava je niečo ako na 1. a 2. Foto a ideálna ženská postava podľa neho je na 3. a 4. Foto.
Mne sa moja postava páči, jeho ideál mi prípadná príliš kostnatý, nechápem čo sa mu na tom páči. Obaja športujeme a cvičíme. Doposiaľ žiaden partner nemal výhrady k mojej postave. Mam ale dielmu, lebo sa chcem páčiť mojej polovičke, a viem že jeho ideál nie som, tak som v bode kedy uvažujem či zmeniť postavu alebo partnera.

Strana
z4
autor
8. jún 2025
autor
8. jún 2025
pralinka25
8. jún 2025

ano chem sa pacit svojej polovicke ale tiez to ma hranice.
ty aj teraz keby si dosiahla obrazok 3-4 nevydrzi ti to vecne. tak sa zit neda. ine je keby si bola obezna ale takto? neviem no. uprimne nech si hlada ideal inde. toto ti bude neustale sposobovat stres a trapenie.

enmery
8. jún 2025

Partnera. Nie si obézna ani lenivá. Tvoj partner je povrchný a chce si Ťa vymodelovat ako bábiku barbie. A to sa skôr či neskôr prejaví vo všetkých oblastiach života.
V živote by som nevenovala pohľad mužovi, pri ktorom by som sa cítila, že nie som jeho "ideál". Nedajbože sa ti stane nehoda, pribratie po pôrode a budeš to mat na tanieri nonstop.

dzulli1980
8. jún 2025

Kvôli mužovi by som postavu teda nemenila ... NIKDY ... si predstav, že otehotnieš, priberieš, po pôrode Ti zostane brucho atď. ... alebo ochorieš na štítnu žľazu ... len by si sa trápila celý život ... žiadny za to nestojí.

oceanahory
8. jún 2025

Nie...ja sa chcem pacit hlavne sebe, ak by som sa partnerovi nepacila tak, ako sa ja sama sebe pacim, tak nech sa paci, moze si pohladat taku, ktora bude svoje telo prisposobovat predstavam svojho sebeckeho partnera 🙄.

ghostsgirl
8. jún 2025

Urcite nemenila. Krajsia postava je 1 a 2. Nechcela by som vyzerat ako na 3, 4.

cyberk
8. jún 2025

Tak ja si myslim, ze kazdy ma nejaky svoj ideal, ale nikto nie je dokonaly, ak chce vysnivanu partnerku nech si vyrobi simika v sims :D ale teda nie nemenila by som sa, vsetky tieto, co si poslala maju dobru postavu za mna, ine by bolo keby si bola obezna a jemu sa pacil opak, ale takto nech sniva dalej 🙂

luccija
8. jún 2025

Ukáž mu aj ty vysportovanych mužov či bude rozmýšľať nad tým, že sa musí kvôli tebe zmeniť.
Nie, nikdy by som to nerobila kvôli niekomu.Tvoje sebavedomie by nemalo záležať od spokojnosti partnera, takže mu nie si "dosť?

joesvk
8. jún 2025

Určite znena partnera. Aj v prípade, že by očakával akúkoľvek plastiku či inú zmenu na tele.
A k tým fotkám.
Tvoja postava je zdravo vyzerajúca ideálna postava.
3.a 4.fotka-nevyzerá zdravo-ak teda nie je človek prirodzene taký astenický typ.Ty by si tak vyzerala len v prípade ťažkej hladovky. To znamená, že by si si pekne zarobila na osteoporózu,na rozpad zubov atď.

autor
8. jún 2025

Je to nepríjemná situácia pre mňa, on tvrdí že nechce aby som sa kvôli nemu menila, a zároveň dokáže povedať že by som sa mu páčila viac keby som štíhlejšia 🤦🏼‍♀️. Neviem či som jediná žena ktorej toto vadí. Ale som dosť smutná z toho že mu nepripadám “dokonala” taká aká som. Nejak sa mi nepáči predstava že namisto … aká si pekná, by som mala počúvať po jeho boku navždy … aká by si bola pekná keby …

autor
8. jún 2025
@luccija

Ukáž mu aj ty vysportovanych mužov či bude rozmýšľať nad tým, že sa musí kvôli tebe zmeniť.
Nie, nikdy by som to nerobila kvôli niekomu.Tvoje sebavedomie by nemalo záležať od spokojnosti partnera, takže mu nie si "dosť?

@luccija práveže on sa ma pýtal aká sa mi páči mužská postava, lenže mne je to jedno, ja nemám nejakú vysnívanú, mne on pripadá dokonalý taký aký je, mne nezáleží na postave, ja vidím človeka ktoreho mam rada a nie dokonalú alebo nedokonalú postavu a nechcela by som aby sa menil, len bohužiaľ on v tomto vôbec nechápe môj postoj

enmery
8. jún 2025

"pacila by som samu viac" keby si schudla. Niekde tam vonku je muž,ktorý sníva o tvojej postave. Prepáč, tvoj partner Ti brutálne ukazuje, že je úplne na prd.

maranta_leuconeura
8. jún 2025

Je to smutne, budete mat na tomto v kuse hadky a ty sa budes citit neista. Porozmyslaj ako chces dalej zit svoj zivot. Je ine dat si muzovu oblubenu suknu castejsie a ine trapit sa dietami a kalorickym deficitom len aby si vyzerala chudsia, hoci zdravotne ti to neprinesie ziadny benefit (sudiac podla obrazkov, tam ziadna obezita ani nezdravy tuk nie je). A ako bolo spominane vyssie, nie vzdy je vaha v nasich rukach, stane sa uraz, budes musiet lezat, mozno pojdu kila hore. Ochories, mozno vychudnea na kost. A tvoj muz miesto podpory ti bude hovorit (alebo ty si toho budes vedoma aj bez toho, aby to povedal), ze uz nie si prenho pritazliva?

Ja som kedysi vyzeralo ako obrazky 3,4 a teraz som 1,2. Muz mi predtym nehovoril priber a teraz mi nehovori schudni, ved to je zanedbatelny rozdiel v postave. Sportujem (musim), zdravo sa stravujem, takze moje pribratie nie je ,,na zavadu" alebo zdravotny problem.

eviq
8. jún 2025

Chudla by som len kvôli sebe resp. nejakým zdravotným problémom. V tvojom prípade by som radšej neodstranila kila, ale partnera.

oceanahory
8. jún 2025

Autorka, v dobrom ti radim najdi si chlapa, pre ktoreho budes dokonala aj ked schudnes, aj ked priberies, aj ked sa ti objavi nejaka celulitida, ci strie napr. po porode. Pokial ma nejaky chlap narazky na postavu svojej priatelky napriek tomu, ze si sa pocas vztahu vobec vyzorovo nezmanila, tak to naozaj nie je OK. O par rokov ta bude posielat na rozne plastiky a ty budes nestastna, vyhladovana sediet urevana doma v kute s nulovym sebavedomim. Nenechaj sa znicit, mas na lepsie!

sulavikova
8. jún 2025

Ja by som chcela práve vidieť jeho fotku, keď má také vysoké nároky navás už teraz so super postavou. Čo by iné zato dali

rakywanda
8. jún 2025

Ani farbu trička by som nemenila...

sandria
8. jún 2025

Ak urobíš nejakú zmenu na svojom tele tak len v prípade, ze ty sa budeš cítiť lepšie. Nikdy nie kvôli inému človeku. Predstáv si, ze budeš tehotná a priberies, čo ti povie potom ? Ze ho nepritahujes, ze sa s tebou nebude milovať, alebo si nájde milenku ? Pokiaľ pises ze cvicis a staráš sa o svoje telo vôbec nieje dôvod ísť do takej zmeny ako požaduje tvoj partner, obzvlášť keď ty si nastavená úplne inak. Odkomunikuj si to s nim, povedz mu ako to vidíš ty a spýtaj sa ho aj na to ze keď v budúcnosti sa tvoja postava zmení kvôli detom ako to bude vnímať on. Mal by byt k tebe úprimny. Inak muž ak skutočne miluje ženu, tak sa mu páči taká aká je.

gubcikova
8. jún 2025

Koľko ste spolu?

enmery
8. jún 2025

On nechce, aby sa menila kvôli nemu, ale zároveň Ti opakuje, že viac by si sa mu páčila stíhlejšia. Chápeš, čo Ti týmto hovorí a ukazuje o sebe?
Nedávno tu písala žena, po pôrode, krátko po pôrode a má 5 kíl plus a muž jej ukazuje fotky známych žien z instagramu, ako tie vyzerajú a ako ona a že tie vedeli schudnúť. Tak sa zamysli.

1sally12
8. jún 2025

Nie, schudla by som akurát tak pre seba.

autor
8. jún 2025
@enmery

"pacila by som samu viac" keby si schudla. Niekde tam vonku je muž,ktorý sníva o tvojej postave. Prepáč, tvoj partner Ti brutálne ukazuje, že je úplne na prd.

@enmery no veď práve, je mi z toho smutno už teraz. Mala som pred ním partnerov, kde som sa im páčila a vidím aký je to veľký rozdiel, keď sa páčim niekomu práve preto aká som, a keď sa mu páčim vraj aj napriek tomu aká som. A ubíja ma to. Veľmi zvažujem ten rozchod práve kvôli tomuto. A jeho postoj ma desí, keď som s ním otvorila túto tému, že som smutná z jeho postoju k telu všeobecne, a aj k môjmu telu. Otvorene som povedala, že by som si priala páčiť sa mu taká aká som, že nechcem sa cítim ako keby bolo na mne niečo zlé, chybné, nedokonalé.
On argumentoval že vraj ani mne sa nepáči jeho názor na telo, a postoj, a niektoré stránky jeho osobnosti a správania sa voči mne, a vraj to je rovnaké ako keď jemu sa nepáči moje telo, a vraj postavu je ľahšie zmeniť než postoj a názor… no neviem, nepríde mi to v poriadku, lenže ho mám rada a dúfala som že to ustojíme ale desí ma ako sa stavia k niektorým témam. A už ani neviem či ja to vnímam precitlivelo, alebo ozaj je jeho názor alarmujúci. Už začínam pochybovať o sebe, čo asi nie je dobre

zuzubb007
8. jún 2025

Schudla by som kvôli sebe, nie kvôli partnerovi, keď ti dáva náznaky tak daj mu náznak, že ho vymeniš ak nieje spokojný, len pre info akú máš výšku a váhu? Ako dlho ste spolu?

gubcikova
8. jún 2025

Tu pomôže iba rozchod. Nikdy nebudeš pre neho dokonalá. A ako aj iné písali, príde tehotenstvo, choroba a nebude oporou , ale bude ťa deptať aká si.

autor
8. jún 2025
@zuzubb007

Schudla by som kvôli sebe, nie kvôli partnerovi, keď ti dáva náznaky tak daj mu náznak, že ho vymeniš ak nieje spokojný, len pre info akú máš výšku a váhu? Ako dlho ste spolu?

@zuzubb007 170 a 65 a 2 roky

maranta_leuconeura
8. jún 2025

Postavu je lahsie zmenit nez postoj a nazor? Fuuuu tak toto je velmi nebezpecne tvrdenie (a nrspravne), uz sa ta snazi do toho vmanipulovat

enmery
8. jún 2025

Ten Tvoj sa zrazil s koňom. Mal si hľadať vešiak na šaty. Presne, jeho postoj nezmeníš, okrem toho, že Ťa manipuluje, bude mať takýto postoj vo všetkom k Tebe. A to sa prejaví skôr či neskôr vo všetkom. Už teraz si zdeptaná. Zistila si podľa mňa dosť podstatnú vec pre vzťah, aký má charakter. Ten by Ti nikdy nebol oporou v chorobe, po tehotenstve. Pravdepodobne by si tiež počúvala kedy na svoju postavu.

procrastique
8. jún 2025

Budeš po pôrode rok a budeš mať ešte nejaké kilá navyše a on si nájde milenku, lebo predsa také tučné prasa nebude chytať.

zuzubb007
8. jún 2025

Ak si ty spokojná zo sebou nemeň sa 😉, si krv a mlieko niektorí to ocenia a vymeň partnera radšej, ak chces schudnúť schudni pre seba jedine

Strana
z4