icon

Schudli by ste kvôli partnerovi?

8. jún 2025

Ahojte, mám otázku či by ste niektorá menila postavu pre partnera? Pošlem fotku pre predstavu. Moja postava je niečo ako na 1. a 2. Foto a ideálna ženská postava podľa neho je na 3. a 4. Foto.
Mne sa moja postava páči, jeho ideál mi prípadná príliš kostnatý, nechápem čo sa mu na tom páči. Obaja športujeme a cvičíme. Doposiaľ žiaden partner nemal výhrady k mojej postave. Mam ale dielmu, lebo sa chcem páčiť mojej polovičke, a viem že jeho ideál nie som, tak som v bode kedy uvažujem či zmeniť postavu alebo partnera.

gubcikova
8. jún 2025

Ja mám presne tak ako ty aj CM aj KG. Pre niekoho je to veľa , ale ja sa cítim pri tých kg najlepšie. Schudla som raz na 58 a cítila som sa hrozne. Môjmu sa páčim taká aká som a pritom sa stretávam aj s názorom či mi doma nedávajú jesť 🤷🏻‍♀️

oceanahory
8. jún 2025

Autorka, plne chapem, ze ti blikaju kontrolky u mna by to bol teda urcite dovod na rozchod, nikdy by som sa necitila komfortne v takomto vztahu. Ja pochopim, ak niekto priberie alebo aj schudne naozaj velku vahu a zrazu si ta polovicka uvedomi, ze je to nieco uplne ine, ako "povodny ideal krasy", ktoru vo svojej polovicke spoznal. Pochopim ak napr. clovek priberie zrazu +20-30 kg (nemyslim na tehotenstvo!) a nemieni s tym naozaj nic robit...mna osobne by aj takyto postoj vo vztahu ubijal, ale vas pripad je o niecom uplne inom. Spoznal ta takuto, "vedel, do coho ide"... takze akekolvek poznamky na tvoju zdravu postavu, s ktorou si ty spokojna su naozaj 🚩🚩🚩🚩!

thereisabear
8. jún 2025

Nečítala som všetky komentáre, ale plánujete deti? Lebo potom to pravdepodobne nebude ani tá 1 a 2, aspoň nejaký čas, a to sa mu bude páčiť ešte menej...

zobaka
8. jún 2025

fotka dva je za mna uplny ideal krasnej stihlej zeny, ktora aj cvici, zalezi ci to teba rype, aj ano tak adios

zuzanockamt
8. jún 2025
@zuzubb007

Ak si ty spokojná zo sebou nemeň sa 😉, si krv a mlieko niektorí to ocenia a vymeň partnera radšej, ak chces schudnúť schudni pre seba jedine

@zuzubb007 Táto postava určite nie je krv a mlieko.

autor
8. jún 2025
@zobaka

fotka dva je za mna uplny ideal krasnej stihlej zeny, ktora aj cvici, zalezi ci to teba rype, aj ano tak adios

@zobaka nerýpe práveže, ale ani nedá kompliment, nikdy. A jed aj viem už že ozaj nie som jeho ideál. Tak je to pre mňa ťažké aj keď do mňa nerýpe.

sszuzu8
8. jún 2025

Ja mam postavu aká sa jemu paci a nie som spokojná. Príde mi ze mam širokú panvu aj boky a tým pádom široký zadok. Kľudne by som s tebou menila

zobaka
8. jún 2025

autorka - kompliment by ti mal davat, ked sa budes citit, ze je s tebou len preto, ze zatial nenasiel chudsiu nebudes prekvitat, sadni s nim na dlhsi rozhovor, lebo tu uz vidno ako sa trapis, ako dlho ste spolu?

jogy1984
8. jún 2025

Ak si zdravá v kondícii a svojou postavou spokojná ., tak nie je dôvod. Pravda je že ľudia môžu tvarovať svoju postavu ale nie vždy je to prospech zdravia a niektoré veci by sa možno ani meniť nemali .

enmery
8. jún 2025
@zobaka

autorka - kompliment by ti mal davat, ked sa budes citit, ze je s tebou len preto, ze zatial nenasiel chudsiu nebudes prekvitat, sadni s nim na dlhsi rozhovor, lebo tu uz vidno ako sa trapis, ako dlho ste spolu?

@zobaka Veď písala, že 2 roky.

koniarova
8. jún 2025

Ty si dobre premysli, či chceš mať s týmto mužom deti

lucia13022023
8. jún 2025

Nie, toto nie je ok. Každí môže mať preferencie, ale je sebecké chcieť od druhých aby sa menili.

viktoriaandrascik
8. jún 2025

A keď budeš tehotná, a po pôrode mať kilá navyše, nedajboh vážne chorá, alebo potom v prechode, čo bude chudák chlapec robiť? Kopla by som ho do riti...

lienka.7
8. jún 2025

@autorka nie každá, aj keď schudne môže nosiť veľkosť 34. To je proste utopia. Mame nejakú svoju telesnú konštrukciu. Detto co sa tyka pŕs.
Btw, on vyzerá ako? Svalnatý adonis bez gramu tuku? Asi nie.

sense
8. jún 2025

Ak si spokojná sama so sebou, tak sa nemen.A hlavne nie kvôli chlapovi. Čo potom keď príde dieťa, alebo choroba ,prípadne nejaká hormonálna liečba?
Keby sa aj zmenia že ešte schudnes , príde zas s ďalšou požiadavkou?
A ak ti emda kompliment teraz, nedá ti ani potom príde akurát tak s inou požiadavkou. Sa ho spýtaj prečo je s tebou keď nie si jeho ideál.
Ja nevyzeram ani ako na jednom obrázku aj tak príde chlap ku mne , povie že som pre neho sexi. Alebo že má lubi. Pretože uznáva iné hodnoty. Plus som taká akúa spoznal a do akej sa zaľúbil

gubcikova
8. jún 2025
@lienka.7

@autorka nie každá, aj keď schudne môže nosiť veľkosť 34. To je proste utopia. Mame nejakú svoju telesnú konštrukciu. Detto co sa tyka pŕs.
Btw, on vyzerá ako? Svalnatý adonis bez gramu tuku? Asi nie.

@lienka.7 možno on je ten čo získal postavu vďaka steroidom a tie mu udreli na hlavu . Poznám takých.

hederamonstera
8. jún 2025

Ja som asi slepa ale ja nevidim nejake rozdiely medzi 2-3-4 fotkou. Co tam je rozdiel? 3kg?
Nechcela by som byt s takym chlapom, co riesi par kg. To nie je chlap do buducna, na rodinu. Nemam rada takychto muzov/deti

kiki68
8. jún 2025

Ne, az do tohto by som nesla, je to zjavny ubytok svalov.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
kiki68
8. jún 2025
@hederamonstera

Ja som asi slepa ale ja nevidim nejake rozdiely medzi 2-3-4 fotkou. Co tam je rozdiel? 3kg?
Nechcela by som byt s takym chlapom, co riesi par kg. To nie je chlap do buducna, na rodinu. Nemam rada takychto muzov/deti

@hederamonstera je tam rozdiel v tej svalovej hmote, ked zena maka na prave tu postavu taku, ze tie svaly maju nejaky objem, ale je to tak akurat. Zase co odcvici ked tie svaly da dole,tam moze prist aj k problemom s imunitou

cukroska
8. jún 2025

Človek až žasne koľko chodí po svete narcisov.

kiki68
8. jún 2025

Za mna rozchod, on je zamerany na nieco, co sice dosiahnes, ale za aku cenu. Potom sa mu to znepaci mozno a co dalej.

pikachu999
8. jún 2025

Ty by si sa mu páčila štíhlejšia? Na to mu odpovedz že a mne by si sa páčil s väčším vtákom..uvidíš už ti nič nepovie
Nebola by som s takým úprimne .

olimuc
8. jún 2025

Vies, ze nie si jeho ideal … takze v podstate vyplnas miesto a cas, kym ideal pride. A co je on pre teba? Vyplnanie zufalstva, aby nejaky bol? Nebud “blba zenska” a posun sa dalej.

lanlan
8. jún 2025

A jeho postava je pre teba ideál?

tykat
8. jún 2025

Partnera.

vieronika14
8. jún 2025

Nie nechudla

rozkvet1
8. jún 2025

Mne sa viac páči postava na tretej a štvrtej fotke 🙂 takže partnera chápem v tomto lebo každý má svoj typ. Aj tak väčšine mužom sa páči krv a mlieko takže ma milo prekvapilo že ešte existujú muži ktorým sa páčia chuducke. Co ale nechápem prečo si takú nehľadal. Odpoveď je: ak sa ti tvoja postava páči tak sa nemen. On mal možnosť hľadať si svoj typ a vybral si teba takže by sa nemal sťažovať

koniarova
8. jún 2025

Tvojmu chlapovi tá posilka riadne udrela do hlavy. S pribúdaním svalov mu ubúda mozgovej hmoty.

dharmasanata
8. jún 2025

Vymenila by som partnera.