icon

Sestra súperí s bratovou ženou

21. máj 2025

Ahojte,
posledne dni sa tu objavili viacere temy o divnom vztahu sestry k bratovi (ta, ktora nechce ist bratovi na svadbu, alebo ta kde chce vymáhať od manželky urnu).Preto vam chcem napisat ako je to z opacnej strany. Ja v tomto žijem uz 24 rokov, už som to tu niekde aj písala. Môj muž urobil neodpustitelnu chybu keď sa oženil s cudzou ženou (so mnou) a mal so mnou deti. Jeho sestra aj s neterami to dodnes nerozdychali, práve naopak, útoky sa stupňuju, ako som jej ja ukradla brata a bla bla. 24 rokov sa snaží naše manželstvo rozbiť, skusa to z rôznych strán, buď ohovára mojho manzela predo mnou alebo mňa pred nim, podsúva mu rôzne svoje scenáre co sa určite stanú, ako raz bude pri mne trpieť atď... Dlho som bola ticho, až donedávna, keď som jej konečne na plne ústa povedala co si o nej myslím, že je to toxicka, manipulatorska osoba, a to co predvádza voči bratovi, nie je nijaka láska, iba majetnickost. Je žiarlivá a zavistliva, superi so mnou o prvé miesto po jeho boku. Chápete jeho sestra superi s jeho ženou, a vôbec sa tým netají. Citovo vydiera, manipuluje, intriguje a cuduje sa, ze k nej nechceme chodievat a ze ju nevolame k nam. Takže som jej pekne od srdca povedala kde je jej miesto. Nabralo to také obrátky, že aktuálne sme ju blokli a samozrejme herečka teraz bratovi vypisuje sms, nech ju odblokuje, ako ho ona ľúbi, a ľúbi jeho deti. Jasne, ľúbi ich tak, ze sa im snaží rozbiť rodinu. Vykrikuje, ze oni su jeho pokrvna rodina a ja iba cudzia žena (mame spolu 4 deti). Ako tu myslim @viestta pisala, pokial viem, manzelstvo mozu uzavriet len navzajom cudzie osoby, inak by to bol incest, takze tato uzasna logika ma fascinuje. Ja len, že toto ozaj existuje. Za mňa je to chorý človek a keby som toto osobne neprezivala, nikdy by som neverila, že jedna sestra sa môže takto prepnuto chovať voči bratovi.

Strana
z2
autor
23. máj 2025
@srdeenko19

Tak toto je aké psycho. Ja by som normálne mala strach asi aj o vaše životy. Je poriadne prepnutá a to je už vo veku, ako si písala, že mala by byť trošku seriózna dáma. Myslím, že ona sa nikdy nezmierila s tým, že jej už tvoj muž tak nepomaha a nestara sa o nu a deti. Nemôže byť do neho rachnutá?

@srdeenko19 rachnuta do vlastného brata?? A strach...no nie je mi občas vsetko jedno, ale príde mi to tak absurdné, ze si proste poviem, že preháňam. Stalo sa zo dvakrát, že sa u nás zjavila bez ohlásenia, vždy vtedy keď sa jej zdalo, že brat jej neodpoveda dostatočne rýchlo, alebo podľa jej predstáv, nič príjemné.

Strana
z2