icon

Nevera na Silvestra

Dnes o 09:54

Spoznala som dobrého človeka. Je nám spolu dobre, všetko klape ako má. Poznáme sa len krátko na to, aby som ho predstavovala deťom. Ja som silvestrovala s deťmi a on išiel na pobyt. Brala som to v pohode, však sme nemohli byť spolu. Kým som nezistila, že na pobyte mu nedoručuje správy. Pravdepodobne pre to, že tam nebol sám ale s inou ženou. Neviem ako reagovať. Po dlhom čase naozaj človek s ktorým všetko klape. Nebudem od neho chcieť, aby sedel doma, keď ja s ním nemôžem byť, ale nečakala som, že tam bude s inou ženou. Ešte by som brala, že tam nie je sám, ale netají mňa. Čo všetko potom tají mne? Raz za čas napíše, a potom mu správy už zasa nedoručuje. Ja som len asi pohodlná zábavka na väčšinu života a keď pre niečo nebudem mať čas, tak si ho vyplní inou ženou. Keď idem ja na wc, tak asi tiež píše inej. Tak na nový rok som asi zasa single a dostala lekciu z naivity. Vážne si myslel, že mu toto budem tolerovať?

Strana
z2
marca12
Dnes o 11:39
@lentakyterapeut

@anonym_f79fe9 ano su miesta kde signal nie je. Ak je banik v Novakoch ci kde a je 30 metrov pod zemou a fara uhlie uznavam signal nema, ale nie je byt kde by nebol signal. zase nemam 9 rokov ze ma kde kto opije

@lentakyterapeut Ale co. V inej teme ospevujes nevery ako ich treba odpustat a tu pises,ze sa nenechas klamat? Nejako si odporujes pan terapeut.

petronelag
Dnes o 11:52

Po krátkej známosti sa ešte nedá vedieť, čo z toho vznikne, je celkom možné, že má rozpracované viac známosti, aj to, že na pobyt nešiel sám, na hoteloch obyčajne býva signál.

lentakyterapeut
Dnes o 11:56
@marca12

@lentakyterapeut Ale co. V inej teme ospevujes nevery ako ich treba odpustat a tu pises,ze sa nenechas klamat? Nejako si odporujes pan terapeut.

@marca12 dobre rano tu pise ze asi bol s inou. No asi bol. Su spolu kratko nie su ani manzelia da sa to vobec brat ako nevera? Tu jej zeny pisu ze chudatko nemal signal 😂 jasne. Pockaj. Vypnem si data a nemam signal ani ja 😉 cize jasny umysel.

ibrunova
Dnes o 12:00

A keď sme na nejakej akcii z roboty, väčšina sú muži, tak si veru vypínajú, lebo stále ich ženy otravujú, vypisujú, vyvolávajú.

biba_18
Dnes o 12:23

bola som na horskej chate kde som bola 4 dni total offline - signál bol len na 1 mieste dosť mimo chaty, takže áno, aj v dnešných časoch sú takéto miesta - a niekde sú aj úplne bez signálu alebo bez dát…

biba_18
Dnes o 12:24

@petronelag ako kde… obyčajne možno, na horách je to také ošemetné…

janickacrazy
Dnes o 12:25
@lentakyterapeut

@marca12 dobre rano tu pise ze asi bol s inou. No asi bol. Su spolu kratko nie su ani manzelia da sa to vobec brat ako nevera? Tu jej zeny pisu ze chudatko nemal signal 😂 jasne. Pockaj. Vypnem si data a nemam signal ani ja 😉 cize jasny umysel.

@lentakyterapeut stále je veľa miest na Slovensku, kde signál nie je, my máme chatu kúsok od dediny a tam signál vôbec nie je a vôbec to nie je nejak ďaleko od bežnej civilizácie

lentakyterapeut
Dnes o 12:29
@janickacrazy

@lentakyterapeut stále je veľa miest na Slovensku, kde signál nie je, my máme chatu kúsok od dediny a tam signál vôbec nie je a vôbec to nie je nejak ďaleko od bežnej civilizácie

@janickacrazy chata byva v lese ona pise ze siel na byt. A aj keby pravdepodobnost je extremne mala ze nemal signal.

anonym_aaebe4
Dnes o 12:33
@lentakyterapeut

@anonym_f79fe9 ano su miesta kde signal nie je. Ak je banik v Novakoch ci kde a je 30 metrov pod zemou a fara uhlie uznavam signal nema, ale nie je byt kde by nebol signal. zase nemam 9 rokov ze ma kde kto opije

@lentakyterapeut my máme chatu na Záhorí, 9 km od dediny, signál nula bodov... občaš Ečko... zas až tak nereálne to nie je... každopádne, aj ak sa vypol, nemusí byť hneď s inou ženou... jedna vec je nenchať sa ťahať za nos a byť naivný a opačná byť paranoidný, domýšľať si a hneď za všetkým vidieť najčiernejši scenár... ani jeden extrém nie je dobrý, zlatá stredná cesta, komunikácia a fakty sú to, čím by sme sa mali riadiť...a išiel na POBYT, nie BYT, to môže byť kľudne kdekoľvek, preto som sa pýtala či vie kde je

bielasovicka
Dnes o 12:37

A načo mu vlastne vypisujes, keď ste spolu nesilvestrovali tak ja by som ho určite nebombardovala správami. Ved nech sa zabáva.
@autor

anonym_e421d1
Dnes o 12:41

@anonym_autor ja by som napriklad pocuvala svoju intuiciu a bachorkam o chybajucom signale by som vypustila. Ak sa dvaja maju radi a su od seba hladaju moznost ako byt v kontakte napriklad aj na Silvestra. Vo mne by vyvolaval neistotu tiez. A dokonca som si to aj zazila, verila som druhemu nech ma slobodu, nech sa zabavi a ze nema signal som si tiez nahovorila, aby som vypla intuiciu... A zbytocne 🙂

lentakyterapeut
Dnes o 12:49

V kazdom vztahu je fuk aky je ci slobodny/slobodna ci ina kombinacia vidis ked sa dvaha maju radinpisu si ako blazni aj kraviny. A ked jeden zmlkne a zrazu nema cas a nedalo sa ved vyhovorky poznas. Keby chces pise. Aj signal najde.

amdornik
Dnes o 12:51

@anonym_autor Poznáme sa len krátko na to, aby som ho predstavovala deťom. Po dlhom čase naozaj človek s ktorým všetko klape..............
ako dlho sa vlastne poznáte? A veľký pozor. Ak už teraz uprednostňuje samotu (pri lepšom scenári) alebo pobyt kdesi s kýmsi (kamoš, bratranec, milenka) pred tvojimi deťmi a tebou, nemyslím si, že to bude lepšie.
aké "staré" máš deti?

eleanor2510
Dnes o 12:56
@lentakyterapeut

@janickacrazy chata byva v lese ona pise ze siel na byt. A aj keby pravdepodobnost je extremne mala ze nemal signal.

@lentakyterapeut kde pise, ze isiel na byt? Isiel na POBYT a tie vacsinou nebyvaju v byte

anonym_8fdc3d
Dnes o 12:58
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut a veru su take miesta, aj tu v BB, o 2 dediny od nas, uz si ako v inom, zabudnutom svete a u nasich v dome tiez nie je signal, mobil mavam na 1 mieste u nich, ked sme. To je juh sttedneho Slovenska, o dedinu vedla uz je to ok. Teraz sa to kusok zlepsilo, ale telefonovat som chodievala este nedavno len do zahrady na 1 miesto.

anonym_8fdc3d
Dnes o 12:59
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut siel na POBYT 😆

tinka3435
Dnes o 13:03

Máš to potvrdené že tam bol a inou ženou?

zobaka
Dnes o 13:14

ja si myslim, ze nie je paranoidna, len nie je naivna

Strana
z2