icon

Sklamal vás niekedy v živote váš manžel?

31. júl 2025

Ahojte, sklamal vás niekedy v živote váš manžel/partner/priateľ? Tak ľudsky a osobne myslím? Nie neverou. A zostali ste spolu napriek tomu? Dokázali ste ešte byť s človekom, ktorý vás sklamal?

rozculena
31. júl 2025

nie,preto je ex

anonym_719d05
31. júl 2025

@anonym_autor sklamal, veľmi, ponížil ma tým, urazil, zranil tak, že keby som mohla, znicim ho, zrazím na kolená. Prosil by ma, aby som sa ukludnila 😄🙄

petamich
31. júl 2025

Myslim, ze je normalne, ze raz za cas je clovek trosku sklamany, napr. ked zabudne, ze nieco slubil alebo ze mi kupi cokoladu, ktoru nelubim ale zeby ma okrem tychto prkotin nejako seriozne sklamal, aby som zvazovala, ze sa kvoli tomu rozvediem, to nie.

reanda
31. júl 2025

sklamat sa mozes jedine vtedy, ak si niekoho nevidela takeho, aky skutocne je, ale mala si o nom iba mylnu predstavu.. sklamanie je preto fajn - je to vyliecenie z iluzie.. ci ti potom stoji ten clovek za to, aj ked je iny, nez si ho videla doteraz, si uz musis zodpovedat sama

lenka.25
31. júl 2025

Nie , nikdy . Ale môj ex pravidelne …preto je ex

lucia13022023
31. júl 2025

Áno, raz. Ale sme ľudia, robíme chyby.

terry658
31. júl 2025

@anonym_autor skalamanie patrí k životu. Je to konfrontovanie našich predstáv s realitou. Partner nikdy nebude na 100% taký akého si ho predstavujeme. Prosto každý je v niečom nedokonalý.

ivik4
31. júl 2025

Hej

denkabemommy
31. júl 2025

Sklamal ale nie preto, že by urobil niečo extrémne zlé ale preto, že som mala neodkomunikované očakávania naňho. Treba vždy všetko vidieť z oboch pohľadov 🙂

luccija
31. júl 2025

Ano, ale záleží čo každý pod tým myslí.

betulinka1
31. júl 2025

@anonym_autor otazka co je sklamanie. Ano parkrat spravil alebo nespravil nejake veci, co neboli podla mojich predstav a to ma sklamalo ale to bola moja predstava. A to je aj na uvedomenie si situacie celkom dobre aby si si povedala, ci ta sklamal tym, ze nebolo nieco podla tvojej predstavy alebo ta sklamal tym, ze ti ublížil. Lebo ak ti ublížil je to problem, ak ta sklamal tym, ze nebolo nieco podla tvojich predstav, to je tvoje ego.

007marianna007
31. júl 2025

Áno sklamal, neverou..a čoskoro bude ex

bolarazjedna
31. júl 2025
@denkabemommy

Sklamal ale nie preto, že by urobil niečo extrémne zlé ale preto, že som mala neodkomunikované očakávania naňho. Treba vždy všetko vidieť z oboch pohľadov 🙂

@denkabemommy veľmi pekne a výstižne povedané. Aj u nás bolo podobne, a skvelé je, že sme v tom dokázali rásť neskôr spolu.

oli18
31. júl 2025

Ak by sme sa mali pri kazdom sklamani rozvadzat, rozvodovost by bola 90%ntna. O tom je zivot. Nikto nie je dokonaly. Je na kazdom, co je ochotny tolerovat. Denne su tu o tom diskusie.

denkabemommy
31. júl 2025
@bolarazjedna

@denkabemommy veľmi pekne a výstižne povedané. Aj u nás bolo podobne, a skvelé je, že sme v tom dokázali rásť neskôr spolu.

@bolarazjedna u nás rovnako, v podstate to bolo celé taký reštart vzťahu 🥰

minenkaa
31. júl 2025

Mna moj muz sklame každý deň,lebo stále od neho čakám niečo iné a pozerám sa na veci z môjho uhla pohľadu

doriiis
31. júl 2025

Áno sklamal a ja jeho tiež.A museli sme si od seba na chvíľu oddýchnuť,zmeniť sa a veľa pochopiť.Opat sme sa dali dokopy a odvtedy to fičí dokonale

anonym_064ffe
31. júl 2025

Áno sklamal, v čase, keď som ho najviac potrebovala. No prešli sme si tým a stále sme spolu a šťastní. Ale stále to mam v sebe a nikdy na to nezabudnem. No neviem si predstaviť ze by sme sa mali rozísť

pininka1
1. aug 2025

Tiež ma sklamal a niekoľkokrát, ale keď vidím dookola ako veľmi sa dá sklamať a chovať sa zle k žene tak som na tom ešte dobre. Dávno som sa naučila že človek nemôže mať vsetko

kristinuhro
1. aug 2025

@anonym_autor áno veľa krát. Už je samozrejme ex

majlo1234
1. aug 2025
@reanda

sklamat sa mozes jedine vtedy, ak si niekoho nevidela takeho, aky skutocne je, ale mala si o nom iba mylnu predstavu.. sklamanie je preto fajn - je to vyliecenie z iluzie.. ci ti potom stoji ten clovek za to, aj ked je iny, nez si ho videla doteraz, si uz musis zodpovedat sama

@reanda ja som nenapravitelna v tomto🤣a manzel ma vzdy v tej istej veci sklamava a nanovo vzdy verim a zase sa sklamem🤣 neni to nic vazne, ale ako pises, uz by som sa mala prebrat

reanda
1. aug 2025
@majlo1234

@reanda ja som nenapravitelna v tomto🤣a manzel ma vzdy v tej istej veci sklamava a nanovo vzdy verim a zase sa sklamem🤣 neni to nic vazne, ale ako pises, uz by som sa mala prebrat

@majlo1234 ja tiez.. mne niekto 'ublizi' a ja si to tak velmi chcem zapamatat, aby som mu to druhykrat uz nedovolila a proste na to zas zabudnem 🙄 😝