Sklamal vás niekedy v živote váš manžel?
Ahojte, sklamal vás niekedy v živote váš manžel/partner/priateľ? Tak ľudsky a osobne myslím? Nie neverou. A zostali ste spolu napriek tomu? Dokázali ste ešte byť s človekom, ktorý vás sklamal?
@anonym_autor sklamal, veľmi, ponížil ma tým, urazil, zranil tak, že keby som mohla, znicim ho, zrazím na kolená. Prosil by ma, aby som sa ukludnila 😄🙄
Myslim, ze je normalne, ze raz za cas je clovek trosku sklamany, napr. ked zabudne, ze nieco slubil alebo ze mi kupi cokoladu, ktoru nelubim ale zeby ma okrem tychto prkotin nejako seriozne sklamal, aby som zvazovala, ze sa kvoli tomu rozvediem, to nie.
sklamat sa mozes jedine vtedy, ak si niekoho nevidela takeho, aky skutocne je, ale mala si o nom iba mylnu predstavu.. sklamanie je preto fajn - je to vyliecenie z iluzie.. ci ti potom stoji ten clovek za to, aj ked je iny, nez si ho videla doteraz, si uz musis zodpovedat sama
Nie , nikdy . Ale môj ex pravidelne …preto je ex
Áno, raz. Ale sme ľudia, robíme chyby.
@anonym_autor skalamanie patrí k životu. Je to konfrontovanie našich predstáv s realitou. Partner nikdy nebude na 100% taký akého si ho predstavujeme. Prosto každý je v niečom nedokonalý.
Hej
Sklamal ale nie preto, že by urobil niečo extrémne zlé ale preto, že som mala neodkomunikované očakávania naňho. Treba vždy všetko vidieť z oboch pohľadov 🙂
Ano, ale záleží čo každý pod tým myslí.
@anonym_autor otazka co je sklamanie. Ano parkrat spravil alebo nespravil nejake veci, co neboli podla mojich predstav a to ma sklamalo ale to bola moja predstava. A to je aj na uvedomenie si situacie celkom dobre aby si si povedala, ci ta sklamal tym, ze nebolo nieco podla tvojej predstavy alebo ta sklamal tym, ze ti ublížil. Lebo ak ti ublížil je to problem, ak ta sklamal tym, ze nebolo nieco podla tvojich predstav, to je tvoje ego.
Áno sklamal, neverou..a čoskoro bude ex
Sklamal ale nie preto, že by urobil niečo extrémne zlé ale preto, že som mala neodkomunikované očakávania naňho. Treba vždy všetko vidieť z oboch pohľadov 🙂
@denkabemommy veľmi pekne a výstižne povedané. Aj u nás bolo podobne, a skvelé je, že sme v tom dokázali rásť neskôr spolu.
Ak by sme sa mali pri kazdom sklamani rozvadzat, rozvodovost by bola 90%ntna. O tom je zivot. Nikto nie je dokonaly. Je na kazdom, co je ochotny tolerovat. Denne su tu o tom diskusie.
@denkabemommy veľmi pekne a výstižne povedané. Aj u nás bolo podobne, a skvelé je, že sme v tom dokázali rásť neskôr spolu.
@bolarazjedna u nás rovnako, v podstate to bolo celé taký reštart vzťahu 🥰
Mna moj muz sklame každý deň,lebo stále od neho čakám niečo iné a pozerám sa na veci z môjho uhla pohľadu
Áno sklamal a ja jeho tiež.A museli sme si od seba na chvíľu oddýchnuť,zmeniť sa a veľa pochopiť.Opat sme sa dali dokopy a odvtedy to fičí dokonale
Áno sklamal, v čase, keď som ho najviac potrebovala. No prešli sme si tým a stále sme spolu a šťastní. Ale stále to mam v sebe a nikdy na to nezabudnem. No neviem si predstaviť ze by sme sa mali rozísť
Tiež ma sklamal a niekoľkokrát, ale keď vidím dookola ako veľmi sa dá sklamať a chovať sa zle k žene tak som na tom ešte dobre. Dávno som sa naučila že človek nemôže mať vsetko
@anonym_autor áno veľa krát. Už je samozrejme ex
sklamat sa mozes jedine vtedy, ak si niekoho nevidela takeho, aky skutocne je, ale mala si o nom iba mylnu predstavu.. sklamanie je preto fajn - je to vyliecenie z iluzie.. ci ti potom stoji ten clovek za to, aj ked je iny, nez si ho videla doteraz, si uz musis zodpovedat sama
@reanda ja som nenapravitelna v tomto🤣a manzel ma vzdy v tej istej veci sklamava a nanovo vzdy verim a zase sa sklamem🤣 neni to nic vazne, ale ako pises, uz by som sa mala prebrat
@reanda ja som nenapravitelna v tomto🤣a manzel ma vzdy v tej istej veci sklamava a nanovo vzdy verim a zase sa sklamem🤣 neni to nic vazne, ale ako pises, uz by som sa mala prebrat
@majlo1234 ja tiez.. mne niekto 'ublizi' a ja si to tak velmi chcem zapamatat, aby som mu to druhykrat uz nedovolila a proste na to zas zabudnem 🙄 😝

nie,preto je ex