icon

Sklamala som sa v kamarátovi. Bola to chyba?

Včera o 21:28

Ahojte,
mam kamarata, pozname sa 10 rokov. Je slusny, mily, je s nim sranda. Stala sa mi taka vec, ze sme spolu vcera po oslave skoncili v posteli. Dnes mu vobec nebolo do reci, doslova sa mi vyhybal. Maximalne co spravil je to, ze mi pozdravil. Uplne sa mi nanho zmenil pohlad. Mam chaos v hlave. Keby to bola nahodna znamost azi by som sa tym nezaoberala, ale islo o kamarata. Ani neviem co mam robit. On sa tvari, ze nic sa nestalo, ja nad tym cely den rozmyslam. Popravde, dufam ze sa mi ozve aspon kamaratsky ako doteraz to bolo a zrazu nic.

Strana
z2
anonym_fb59d1
Včera o 21:33

zaskočený zostal aj on.

autor
Včera o 21:36
@anonym_fb59d1

zaskočený zostal aj on.

@anonym_fb59d1 podla mna jemu to je jedno, nakolko on je pohodova skor flegmaticka povaha.

anonym_623d55
Včera o 21:38
@anonym_autor

@anonym_fb59d1 podla mna jemu to je jedno, nakolko on je pohodova skor flegmaticka povaha.

@anonym_autor ano,strašne mu to je jedno,keď sa ti vyhýba😀

anonym_c85dab
Včera o 21:55
@anonym_autor

@anonym_autor kamarat taky rad.

anonym_fd5c20
Dnes o 00:29

Rozmýšľajte spolu ;) Sa mu ozvi, nie? Hádam už len na niečo prídete.
Neverím, že flegmatici majú úplne všetko na háku.

anonym_15dd05
Dnes o 03:15

Tak podľa mňa mu je trápne že pretiahol kamarátku...a aj tebe by malo byť.

anonym_9b71f5
Dnes o 04:19
@anonym_15dd05

@anonym_15dd05 omg je to len sex nie je na Tom nič trápne

autor
Dnes o 04:20
@anonym_fd5c20

Rozmýšľajte spolu ;) Sa mu ozvi, nie? Hádam už len na niečo prídete.
Neverím, že flegmatici majú úplne všetko na háku.

@anonym_fd5c20 neozvem sa mu prva

anonym_913814
Dnes o 04:21

S kamarátmi sa nesexuje. Ste museli byť obaja riadne nacenganí. By som chodila po kanáloch, aby som ho nestretla.

anonym_268773
Dnes o 04:23

Máte 15 rokov? či koľko?
Veď je chalan v šoku alebo si mu možno nevoňala, nechutila, predstavoval si to s tebou ináč. Veď ho nechaj, možno mu je len zle z alkoholu.
Ale ináč vieš, že si to úplne dokašlala? to vaše kamarátstvo a áno práve ty. Lebo kebyže ho nepustíš medzi nohy, tak žiaden sex by nebol.

autor
Dnes o 04:24
@anonym_15dd05

@anonym_15dd05 stalo sa pat to nevratim

autor
Dnes o 04:26
@anonym_268773

Máte 15 rokov? či koľko?
Veď je chalan v šoku alebo si mu možno nevoňala, nechutila, predstavoval si to s tebou ináč. Veď ho nechaj, možno mu je len zle z alkoholu.
Ale ináč vieš, že si to úplne dokašlala? to vaše kamarátstvo a áno práve ty. Lebo kebyže ho nepustíš medzi nohy, tak žiaden sex by nebol.

@anonym_268773 urcite len zena je na vine , baby to ste take konzervativne , ze ste sa nikdy nikto nevyspali s niekym s kym nechodite ?

sona96
Dnes o 04:28
@anonym_268773

Máte 15 rokov? či koľko?

@anonym_268773 milujem toto hádzanie zodpovednosti na zeny. Ani on, keby jej "neliezol medzi nohy", tak by žiaden sex nebol. Pri tejto rétorike si sa ešte zabudla opýtať, čo mala oblečené 😞

autor
Dnes o 04:33
@anonym_913814

S kamarátmi sa nesexuje. Ste museli byť obaja riadne nacenganí. By som chodila po kanáloch, aby som ho nestretla.

@anonym_913814 50 + ?

anonym_b98d82
Dnes o 04:34

daj tomu cas, tak vies, stalo sa , mozno je tiez zaskoceny, to ze je flegmos neznamena, ze to bezne robi, predsa len to moze ovplyvnit vase kamaratstvo. To cakaj. Uvidis, casom.

moonlight1210
Dnes o 04:39
@anonym_autor

@anonym_fd5c20 neozvem sa mu prva

@anonym_autor tak potom ti ostavaju iba dohady, ak si rozhodnuta sa mu prva neozvat.

Mozno sa uz neciti s tebou komfortne, ked s tebou zdielal intimitu, ktoru neplanoval.
Uz je to medzi vami take ine a to mu moze vadit. Ze uz je pred tebou trochu zranitelny, lebo si ta pustil az prilis blizko.

Mozno si mysli, ze ty teraz cakas od toho nieco viac. Trebars zaciatok vztahu. Kym mu ty nepovies, ze nie, tak nema odkial vediet.

Jemu dokonca moze vyhovovat, ze si ticho. Lebo aj ked ma asi mnozstvo dohadov, nic z toho nemusi riesit, kym ty si sa rozhodla drzat distanc tiez. Je to vlastne vyhodne, ze mlcis a cakas, kym sa ozve prvy.

Takze je to na tebe. Teba zaujima, ako na tom ste. Ty sa teda musis ozvat prva. Ked si postavis hlavu, budes mat akurat postavenu hlavu, domyslanie si a skrytu nespokojnost.

a0
Dnes o 04:41

Však mu zavolaj, napíš, zasmeje sa na tom a život ide ďalej, zas nemusíš sa hrať teraz na neviem akú nedostupnú “neozvem sa prvá”, snáď je to kamarát nie potencionálny partner 🙂.

anonym_268773
Dnes o 04:45
@anonym_autor

@anonym_268773 urcite len zena je na vine , baby to ste take konzervativne , ze ste sa nikdy nikto nevyspali s niekym s kym nechodite ?

@anonym_autor ale áno, len to nebol kamarát a nevyplakavala som, že chcem naspäť svojho kamaráta

anonym_268773
Dnes o 04:47
@sona96

@anonym_268773 milujem toto hádzanie zodpovednosti na zeny. Ani on, keby jej "neliezol medzi nohy", tak by žiaden sex nebol. Pri tejto rétorike si sa ešte zabudla opýtať, čo mala oblečené 😞

@sona96 vôbec to tak nebolo myslené...ale chlapi sú chlapi a stále chlapmi budú, hoci ich to neospravedlňuje ale nebudeme si klamať, že žiaden muž by nepovedal nie žene, ak by sa mu ponúkla a možno ani ten tvoj, hoci je krásne myslieť si, že ja mám doma iného muža. Takže áno, v tomto prípade je to jej vina, ako kamarátka ho mala stopnúť už pri bozkávaní.

anonym_16d6bd
Dnes o 04:50

Troll.
Neverím, že ľudia 50 + su takýto trápni.
A nie, nikdy sme sa nevyspali s nikým, s kým nechodíme.

abbey1
Dnes o 04:53
@anonym_autor

@anonym_autor Nie

emmusska
Dnes o 04:56

@anonym_autor daj tomu cas a uvidis, mozno sa casom zacnete opat spolu rozpravat. je z toho tiez prekvapeny, ked sa ti vyhyba

anonym_ecce49
Dnes o 05:08
@anonym_autor

@anonym_autor nie, nikdy

anonym_59670e
Dnes o 05:12

Aj jemu sa asi zmenil pohľad, keď sa ti vyhýba
No co už,stalo sa

anonym_4f6752
Dnes o 05:24

To ste sa zasekli v puberte keď sa neviete ovladat v 50+

simsalabim
Dnes o 05:32
@anonym_autor

@anonym_autor ja ano, tiez s dovtedy kamaratom, ale uz ked sa to islo diat, tak sme vedeli, ze to nie je jednorazovka. Manzelia sme takmer 30 rokov. Tebe by som iba poradilo neskryvat sa aspolu sa otvorene porozpravat. Nemas co stratit. Trapnejsie je mlcat.

sona96
Dnes o 06:09
@anonym_268773

@sona96 vôbec to tak nebolo myslené...ale chlapi sú chlapi a stále chlapmi budú, hoci ich to neospravedlňuje ale nebudeme si klamať, že žiaden muž by nepovedal nie žene, ak by sa mu ponúkla a možno ani ten tvoj, hoci je krásne myslieť si, že ja mám doma iného muža. Takže áno, v tomto prípade je to jej vina, ako kamarátka ho mala stopnúť už pri bozkávaní.

@anonym_268773 je smutné mať takú nízku mienku o vlastnom mužovi.

anonym_79ae3f
Dnes o 06:12

Stalo sa mi to isté. Taktiež dlhoročný kamarát. Ráno po sme boli trocha rozpačití, potom sme sa na tom zasmiali. Normálne sa mu ozvi, je zaskočený aj on a nevie ako sa má k tebe teraz správať. Keď mu dáš najavo, že sa nič nestalo, bude to v pohode. Keď budete váhať, neozývať sa a čakať čo sa ozve ten druhý, kamarátstvo tým utrpí. Nie tým sexom, ale vaším správaním po.

lucik194
Dnes o 06:18

sexom sa nic nemusi zmenit, co sa raz stalo, stalo sa....

na druhej strane "co je v domě není pro mňě", to si treba zapamatat.

proste "one night stand", nerob zo seba panicku, proste sa mu ozvi, ze nech to vyriesite. je sprostost aby si prisla o kamarata, s ktorym sa poznas dlhe roky kvoli sexu..... kamaratstvo je v tomto pripad dôležitejšie ako sex. Nie ste male deti, aby ste sa teraz kvoli jednej noci prestali spravat ako ludia.....

anonym_59670e
Dnes o 06:27
@anonym_268773

@anonym_268773 ako chlap môže mať sex s hocikým,tak žena môže mať vzťah s hocikým 😉

Strana
z2